Evet canım o nişanKizlar sanırım benden Nişan geldi böyle sumuksu yapiskan jöle den bi tik koyu kıvamlı sanci vs yokay hadi inşallah geliyo sanırım bizimki yakinda
Sezeryan demesinin bi açıkmalasını yaptı mı acaba doktorunuz. Yani bana da deseler bende aynı şekilde tamam derim direkt normal olsun diye zorlamamBende tüp bebek doktorumu 12. Haftada bırakmıştım .dün ziyaretine gittim hemde bunlsri sordum tekrar . Hamilelik takibi olarak evt doğal gebelikle aynı takip ediliyor fark yok .doktorlar seseryan diyince uzatmadim . Tüp bebek bebeklerinin kilo olarak çoğunlukla ileri gittiğini bilmiyordum ama benim bebiş zaten hamilelik başından beri 1 hafta önden gidiyor . Tüp bebek doktorum bu hafta hastasının birinin 4100 kg bebisi olmuş
Ben biraz abartmış olabilirim, garanticiyim deKızlar hastane çantanıza kaç bez koydunuz? Birde hasta çıkışının yanında bez de veriyor muyuz ya veren görmedim de
Yaa iyimişBen biraz abartmış olabilirim, garanticiyim de
25 adet bez 5 alt değiştirme örtüsü koydum.
Hemşireye verilecek olan hurca da bi tane koydum
Dinlenince geçmiyorsa bence hastaneye git kuzum yalancı sancılar dinlenince geçiyor çünküGünaydın kızlar bu bel ağrısı beni mahvetti kesintisiz 5 gündür çekiyorum bugünde adet olcakmış gibi belimin alt kısmı ağrıyor doğurmazsam iyidir baya şiddetli
Çok şükürSelam kızlar doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla büyütün yavrularınızı darısı doğuracak olanlara sağlıkla inş
Geçen hafta bana özel hastanedeki Dr karın çevresi 3 hafta geri demişti buda aslında ciddi bir problemmiş araştırdığımda, ben şehir hastanesi takibindeyim hemde muhtemelen doğumda orada olacak çok kararsız kaldım ama bakalım herkes çok memnun neyse sn kontrolde orada her ölçüm haftasıyla uyumlu çıktı çok şükür bel çevreside Dr defalarca ölçtü normal çıktı duruşuda ölçümde hata verebilir dedi İnşaAllah sağlıkla doğsun çarşamba günü gel gün verelim dedi doğum için çok heyecanlıyım,
Canım doğumdan sonra bende aşırı gaz oluyor , tek çarem ve bana iyi gelen zencebil çayı , taze zencebil aldım biraz bardağın içine atıyorum demlenmesini bekliyorum ama hamilelikte içilir mi bilemiyorumYediğim herşey gaz yapıyor sabah kadar uyuyamıyorım
Fark etmemen imkansız canım illaki anlarsınbir de tecrübeli anneler şu nişan gelme olayını farkedemeyebilir miyiz, ben hiç kontrol etmiyorum sık wc ye gidiyorum ama öncesinde bi ıslaklık olur mu miktarı nasıl acaba
tansiyonda olabilir ani şeker düşüşleri de, bende öyleyim yemeği zor hazırlıyorum yedikten sonra direk uzanıyorum, dışarı çıkmak mı asla takatim yok cidden, bi de sıcaklar çok etkiliyor, bol sıvı alıp dinlenmeni tavsiye ederim, bende öyle yapıyorum kendimi iyi hissedince kalkıp evi toparlıyorum , Allah'tan bu hafta işe gitmiyorum bu enerjisizlikle izne ayrılacaktımKızlar size bir şey soracağım. Son 2 gündür sabah uyanıncadan itibaren sanki şekerim düşmüş gibi elim ayağımda derman kalmıyor. Özellikle dün öğleden sonra avm ye gitmiştim arabayla gidip gelmeme rağmen kendimi eve zor attım aşırı halsizlik ve nefes darlığım oldu. Evde tansiyon cihazım da yok tansiyonum mu düştü çıktı mı anlamadım zira hiç tansiyon sorunu yaşayan biri değilim anlayamadım. Benim gibi olan var mı? Şu an bile sabah kahvaltımı yaptım direkt yatağıma tekrar uzandım hiçbir şeye dermanım yok. Kalbim sanki normalden hızlı atıyor nefes alışverişim de hızlandı gibi hissediyorum. Tansiyon mudur acaba?
sen bol bol hareket edip yürüyüş yapmalısın o gaz öyle geçer canımCanım doğumdan sonra bende aşırı gaz oluyor , tek çarem ve bana iyi gelen zencebil çayı , taze zencebil aldım biraz bardağın içine atıyorum demlenmesini bekliyorum ama hamilelikte içilir mi bilemiyorum
hasta çıkışı derken anlamadım canım ama genelde 15 bez koyuyorlar 20 koyanı da gördüm, sanırım bende 20 adet koyacağımKızlar hastane çantanıza kaç bez koydunuz? Birde hasta çıkışının yanında bez de veriyor muyuz ya veren görmedim de
Hastane çıkışı yazacaktım bebiş için verdiğimiz kıyafetlerin yanındahasta çıkışı derken anlamadım canım ama genelde 15 bez koyuyorlar 20 koyanı da gördüm, sanırım bende 20 adet koyacağım
ha evet aynen ona da koyuluyor canım 1 adet, ayy bende bi enerjim gelse hazırlayacağım da bakalımHastane çıkışı yazacaktım bebiş için verdiğimiz kıyafetlerin yanındaşimdi bende 20 tane koydum. Hastane çıkışının yanına da koydum 1 tane
Bende yıkayıp ütülemiştim bir türlü o çantaya yerleştirememiştimha evet aynen ona da koyuluyor canım 1 adet, ayy bende bi enerjim gelse hazırlayacağım da bakalımsürekli senaryolar üretiyorum kafamdan acil bişey olsa eşim halledebilir mi diye iyisimi bende artık hazırlıyim bu arada ilk vereceğimiz takım sıradan bi takım olacak değil mi nemleniyor kirleniyor diye sıradan bi hastane çıkışı koyun demişlerdi
Off inan hiç bilmiyorum yarın akşam 23:15 de kontrolum var nst yi çok Merak ediyorum doktora da sorcam bu kadar bel ağrısı çekmem normal mi diyeGünaydın bugün pazar bugün olmasınUzanınca vs hiç hafiflemiyor mu sen niye böyle oldun günlerdir ya
Her an su gelir sanci gelir diye hemen uyudumOo hayırlı olsun süreç başlıyor o zaman. Şimdi nasılsın geceden beri mesaj atmamışsın merak ettim
Yarın akşam kontrolum var çok Merak ediyorumBişi diyimmi senin acilman var eminim buna aynisini ilk oglumda yasadim 2 cm aciklik fazla uzun suruyor ama bir anda agrilar siklasiyor. Agrilarinin arttigini hissedersen ve o agri oldugunda ıkinasın geliyosa bilki doguruyonsuyun falan gelene kadar yada agrin 5 dk bir olana kadar gitme haftani doldurduysan
Hayırlısı ile gelsin annesi vaktin geldi zatenHer an su gelir sanci gelir diye hemen uyudumuykumu alayim diye evdeyim dr uma yazdim sanci veya su gelirse hastaneye gel dedi
15 adet bez koydum ebeye verilcek kıyaferlerin içinede bir adet koydumKızlar hastane çantanıza kaç bez koydunuz? Birde hasta çıkışının yanında bez de veriyor muyuz ya veren görmedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?