2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sezeryan demesinin bi açıkmalasını yaptı mı acaba doktorunuz. Yani bana da deseler bende aynı şekilde tamam derim direkt normal olsun diye zorlamam korkuyorum zaten. Sezeryandan da korkuyorum o ayrı bende bilmiyordum tüp bebeklerinin önden gittiğini, benimkisi haftasıyla uyumlu seyrediyor değerleri

Kızlar hastane çantanıza kaç bez koydunuz? Birde hasta çıkışının yanında bez de veriyor muyuz ya veren görmedim de
Ben biraz abartmış olabilirim, garanticiyim de
25 adet bez 5 alt değiştirme örtüsü koydum.
Hemşireye verilecek olan hurca da bi tane koydum

Çok şükür evet bazı hastanelerin cihazından kaynaklı , devlette banada 30 haftalık gözüküyor bebek dedi ödümü kopardı , sağlıkla gelsin inşallah

tansiyonda olabilir ani şeker düşüşleri de, bende öyleyim yemeği zor hazırlıyorum yedikten sonra direk uzanıyorum, dışarı çıkmak mı asla takatim yok cidden, bi de sıcaklar çok etkiliyor, bol sıvı alıp dinlenmeni tavsiye ederim, bende öyle yapıyorum kendimi iyi hissedince kalkıp evi toparlıyorum , Allah'tan bu hafta işe gitmiyorum bu enerjisizlikle izne ayrılacaktım

Canım doğumdan sonra bende aşırı gaz oluyor , tek çarem ve bana iyi gelen zencebil çayı , taze zencebil aldım biraz bardağın içine atıyorum demlenmesini bekliyorum ama hamilelikte içilir mi bilemiyorum
sen bol bol hareket edip yürüyüş yapmalısın o gaz öyle geçer canım

Kızlar hastane çantanıza kaç bez koydunuz? Birde hasta çıkışının yanında bez de veriyor muyuz ya veren görmedim de
hasta çıkışı derken anlamadım canım ama genelde 15 bez koyuyorlar 20 koyanı da gördüm, sanırım bende 20 adet koyacağım

hasta çıkışı derken anlamadım canım ama genelde 15 bez koyuyorlar 20 koyanı da gördüm, sanırım bende 20 adet koyacağım
Hastane çıkışı yazacaktım bebiş için verdiğimiz kıyafetlerin yanında şimdi bende 20 tane koydum. Hastane çıkışının yanına da koydum 1 tane

Hastane çıkışı yazacaktım bebiş için verdiğimiz kıyafetlerin yanında şimdi bende 20 tane koydum. Hastane çıkışının yanına da koydum 1 tane
ha evet aynen ona da koyuluyor canım 1 adet, ayy bende bi enerjim gelse hazırlayacağım da bakalım sürekli senaryolar üretiyorum kafamdan acil bişey olsa eşim halledebilir mi diye iyisimi bende artık hazırlıyim bu arada ilk vereceğimiz takım sıradan bi takım olacak değil mi nemleniyor kirleniyor diye sıradan bi hastane çıkışı koyun demişlerdi

Bende yıkayıp ütülemiştim bir türlü o çantaya yerleştirememiştim acil birşey olursa eşimden başka kimse yok yanımda bende ona gösteriyorum üzerine de yazdım hastane çıkışı diye vereceğim ilk takım klasik hastane çıkışı sonuçta çıkana kadar değişecek mutlaka

Günaydın bugün pazar bugün olmasın Uzanınca vs hiç hafiflemiyor mu sen niye böyle oldun günlerdir ya
Off inan hiç bilmiyorum yarın akşam 23:15 de kontrolum var nst yi çok Merak ediyorum doktora da sorcam bu kadar bel ağrısı çekmem normal mi diye

Son düzenleme:
Yarın akşam kontrolum var çok Merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…