Kızlar ayıptır söylemesi ama ishal olmuşum ben , o da bir doğum belirtisi olabilir demiştinizresmen 'dan belirti uyduruyom
Yere oturup bi sağ bi sol dizi yere koyma gibi bir harekette var bak unutmaSu an sanki kuyu kazıyor gibi bebis genital bolgeme bıçak giriyo cikiyo gibi ben onu bugun squat , comelme hareketi yer silme vs derken kanala sokarım
37+1 im canimKaç artı kaçsın bugün canım.
Resmi şimdi gördüm benimde beynim yandıAma böyle tek parça halinde cikmayabiliyomus benimki iki kere geldi parça parça halinde
Dur streslenme beklenen doğum tarihimiz aynı anca beraber kanca beraber
Ay teyzesi dur benim ki daha küçük beklesin minimum 1 hafta daha ya, sen doğur önce bana tecrübelerini anlat hem benim daha yapacak çok squatım varevet ben demiştim bağırsak kendini boşaltıyor doğum için dedim hadi gel peşime aynı gün doguralim
Sen bu stresle benden önce de dogurabilirsinAhhaha bence ben senden once doguracagimoyle hissediyorum.
Kahkaha attim squat girl lerAy teyzesi dur benim ki daha küçük beklesin minimum 1 hafta daha ya, sen doğur önce bana tecrübelerini anlat hem benim daha yapacak çok squatım var
Doğurursan elini ver bari hemen sıra bana geçsinAhhaha bence ben senden once doguracagimoyle hissediyorum.
Bende foto isterim çekersenOy maşallahhhbenim fotoğrafa izin vermediler ya gelsin eve gönderirim bende Allah analı babalı büyütsün
Sen bu stresle benden önce de dogurabilirsinhahahah stres yapma
Aaa bugun benim de öyle bıçak giriyo cikiyo açılma mi oluyo demek buYa bugun zaten alttan bicaklar saplanip cikiyor surekli, aciliyor muyum diye dertlendim.
Hayir bir de lidya, bu benim 2.bebe.
evcarshirak benim bebe buyuk canim seninkinde toparladiysa hemen veririm elimi
Bir bebik daha mı geliyor yoksa OMG!Kuzu doğurmak tabiki cok istiyorum ama ben gece 4 e kadar uyumamisim wc bi girdim Nişansimdi suyum gelse ne ikinacak ne de sanciyi karsilayacak halim vardi en azindan az uyuyayim gelirse uykumu az buçuk almis olurum dedim şu an kendimi dinliyorum durun az kaldi sanciyi da kendimi dinleye dinleye getircem inanıyorum . Kocam heyecandan uyuyamamış zaten
Tabi ki önce kocama sonra size sonra annelere solerim habersiz gitmem muhtemelen sanci aralarında bile bilgi veririm size şöyle böyle diye (tabi ki pozitif olanları)Bir bebik daha mı geliyor yoksa OMG!Dinlen kuzum, sancın gelirse bize söyle dua edelim ne olur ne olmaz bak Melikeben in hemen geldi sancısı
Ay buna sesli güldümYere oturup bi sağ bi sol dizi yere koyma gibi bir harekette var bak unutmaal eline bi havlu yerleri sil çocuk gelecek temiz olsun
Sıralamamız annelerden önceTabi ki önce kocama sonra size sonra annelere solerim habersiz gitmem muhtemelen sanci aralarında bile bilgi veririm size şöyle böyle diye (tabi ki pozitif olanları)
Tamam unutmam hahahhaYere oturup bi sağ bi sol dizi yere koyma gibi bir harekette var bak unutmaal eline bi havlu yerleri sil çocuk gelecek temiz olsun
Aaa bugun benim de öyle bıçak giriyo cikiyo açılma mi oluyo demek bu
Ay sen doğurdun artık kuzum :) gerçi sütten bebeğe geçer sende ye :) omega 3 oranı çok yüksekmiş bebişin kilo almasına katkı sağlıyormuş. Vitamin vs. Cabası :) kız bizim anneler duramadı çatır çatır doğurmaya başladılar eylülü bekleyen yokNewMamaa ay semizotu napıyomuş hdjdjjd
Okudum ama devamını bulamadım ya kaybettim. Sizinde ağustos anaları gibi maşallahınız var. Çenenize kuvvetİyi birşeyse bende yapayım hdjjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?