Ay sen doğurdun artık kuzum :) gerçi sütten bebeğe geçer sende ye :) omega 3 oranı çok yüksekmiş bebişin kilo almasına katkı sağlıyormuş. Vitamin vs. Cabası :) kız bizim anneler duramadı çatır çatır doğurmaya başladılar eylülü bekleyen yok
Bende hiç bıçak saplanması adet ağrısı bel ağrısı vs yok şükür.. bende yakındalidyadgn gibi ben niye doğurmuyom dersem şaşmayın
adamı doğurmaya özendiriyorsunuzbenim hedef haftaya ptesi doktor kontrolü ondan önce hiç birşey olmaz gibi geliyor umarım olmasın da
Aferin bizi unutma:) hatta baktın kocan uzakta önce bize yazTabi ki önce kocama sonra size sonra annelere solerim habersiz gitmem muhtemelen sanci aralarında bile bilgi veririm size şöyle böyle diye (tabi ki pozitif olanları)
Bende yapçam bugün kararlıyımAy ben o kadar yedim ki doğurduktan sonra cidden de kilo alıyor bebiş hdjdj yemeğini yapıyorum Bulutta gaz sorunu olduğu için sebzelere sardım. Farketmeden iyi birşey yaptım herhalde hdjdj
Ayol bizimde öyle oldu. Ben bile 18 ağustosta doğurucaktım. 8 i diye bekliyordum ama asla temmuz olmam modundaydım hdjdj büyük mü konuştum naptıysam temmuz anası oldum.
Ay sağlıkla kavuşun hepiniz çok seviniyorum yaallahım isteyen herkese nasip etsin zorlukları var ama anlatılmaz yaşanır cinsten bir duyguymuş lohusa kafasına da izin vermeyin hiç herşey güzel olucak
Canım zorla kucağıma veriyorlarfotoğrafa neden izin vermiyorlar ki ne saçma , onlara ne bundan, sonuçta uzaktan çekebilirsin ve annesisin sinirlendim bak
Ya fotoğrafta bebekler büyük çıkıyorhiç öyle durmuyor inan 41 kere maşallahçabucak toparlasın inşallah oda sende
Canım zorla kucağıma veriyorlartelefonu falan içeriye girerken alıyorlar , inşallah çabucak toparlanıp eve gelsin
Canım benden önce sümüksü pembe rengi geldi peçeteye sildim sonra tabi benin suyum geldi nişanla beraber , sonra hastanede küçük kırmızı pıhtı gibi geldi , sonrada hep pembe rengi geliyordu suyumla beraberBir anda büyük parça gibi mi geldi acaba? Çünkü son günlerde akıntı ile beraber küçük parça parça jel gibi şeyler görmüştüm ama akıntı olduğunu düşündüm çok karışık ya
Ah canım zaman geçmiyor evde deliricem resmen bazen sabrım bitiyormuş gibi geliyor sonra avutuyorum kendimi , inşallah çabucak bu günler geçerÜzülme bende aynı durumdaydım. Bak şimdi kucağımda, evinde. Allahım şifa versin. Evlatlarımızı korumak adına mecburlar buna. Bize basit geliyor ama telefon enfeksiyon riskinden dolayı yasak. İyi kucağına veriyorlar bana 15 dk uzaktan gösterdiler hep. Son 2 gün emebiliyor mu diye aldırlar kucağıma verdiler. Geçiyor hiç üzülme
Bende yapçam bugün kararlıyımne güzel ya sağlıkla büyütüyorsun şimdi bebişini biz özeniyoruz da başımıza neler geleceğini bilmiyoruz ondan
Siz doğuran analara bir şey soracağım kızlar, ben ilk kıyafetini saklarım diye çok tatlı bir kıyafet yaptımıştım (çekim için olan değil bu ilk kıyafet diye) çünkğ doğumda da foto olcak artı ilk kıyafeti saklayacam. Ama o kıyafet çok kan kir vs oluyor mu? Yani saklamamı engelleyen çıkmayan leke oldu m?
Sağol canım çarşamba günü kontrolüm var bakalım o zaman gün veririm dediGeçmiş olsun ne iyi gelir bilemedim.
Bebeğinin haftasıyla uyumlu olmasınada çok sevindim acaba ne zaman gün verilecek.
Amin canım İnşaAllahSon kontrolde her şey uyumlu çıktıysa içinizi ferah tutunsağlıkla alın kucağınıza inşallah
Amin canım İnşaAllahÇok şükürevet bazı hastanelerin cihazından kaynaklı , devlette banada 30 haftalık gözüküyor bebek dedi ödümü kopardı , sağlıkla gelsin inşallah
Bizim hastanede arkadaşın bebeği doğru baya temiz ilk fotosunda. Aslında temizlememek iyi de enfeksiyon riski yüzünden mecbur temizleniyor.. yani o kan vs yıkadın çıktı. Bir yandan başka giydir odaya gelince emzirmeden vs sonra değiştirir onu giydirirsin diyorum. Bir yandan onun için aldın boşver giydir kirlenirse de öyle saklarsın çıkmazsa çıkmasın diyorumYa her hastanenin ilk temizlik olayi farkli. Bazisi baya yikayip veriyormus, bazisi baya kirli. Benim hastanem sacinda, vucudunda kaniyla pisligiyle vermisti ki ben oyle olsun istemistim zaten.
Ama o kan, irin, pislik vs kuru hale gelince tam kiyafetini giydirmisler herhalde cunku ilk kiyafetinde sadece ic zibininda ve beresinin icinde azicik kan vardı, onu da ben biraz kendime gelince kiyafetini degistirirken hemen duru suyla citileyip cikarmistim.
Ilk kiyafetimiz duruyor, hatta bu minnosta onu mu giyse diye dusunuyorum.
fotoğrafa neden izin vermiyorlar ki ne saçma , onlara ne bundan, sonuçta uzaktan çekebilirsin ve annesisin sinirlendim bak
Zencefil değilde rezene ilk doğumda önermişti Dr bana hem sana hem bebeğe iyi geliyor zencefil mide bulantısı için iyimiş ama bana iyi gelmediCanım doğumdan sonra bende aşırı gaz oluyor , tek çarem ve bana iyi gelen zencebil çayı , taze zencebil aldım biraz bardağın içine atıyorum demlenmesini bekliyorum ama hamilelikte içilir mi bilemiyorum
Benimki diyo ki ben çarşamba arkadaslarimla buluşucamAferin bizi unutma:) hatta baktın kocan uzakta önce bize yaz
Ben rezenede içiyorum ama zencefil gibi iyi gelmiyor , zencefil direk bağırsaklarımı çalıştırıyor ama evet rezene bebeğede çok iyimiş , şuan bütün bitki çaylarını içiyorumZencefil değilde rezene ilk doğumda önermişti Dr bana hem sana hem bebeğe iyi geliyor zencefil mide bulantısı için iyimiş ama bana iyi gelmedi
Ya her hastanenin ilk temizlik olayi farkli. Bazisi baya yikayip veriyormus, bazisi baya kirli. Benim hastanem sacinda, vucudunda kaniyla pisligiyle vermisti ki ben oyle olsun istemistim zaten.
Ama o kan, irin, pislik vs kuru hale gelince tam kiyafetini giydirmisler herhalde cunku ilk kiyafetinde sadece ic zibininda ve beresinin icinde azicik kan vardı, onu da ben biraz kendime gelince kiyafetini degistirirken hemen duru suyla citileyip cikarmistim.
Ilk kiyafetimiz duruyor, hatta bu minnosta onu mu giyse diye dusunuyorum.
Ah canım zaman geçmiyor evde deliricem resmen bazen sabrım bitiyormuş gibi geliyor sonra avutuyorum kendimi , inşallah çabucak bu günler geçerkucağımdan aldıklarında zaten sanki kalbimi söküp çıkarıyorlar , ama inşallah kısa zamanda geçecek
Kuzum bence giymesin ilerde ikisine ayrı anısı kalsın. Ortak olursa hangisine vericeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?