2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Ay ben o kadar yedim ki doğurduktan sonra cidden de kilo alıyor bebiş hdjdj yemeğini yapıyorum Bulutta gaz sorunu olduğu için sebzelere sardım. Farketmeden iyi birşey yaptım herhalde hdjdj

Ayol bizimde öyle oldu. Ben bile 18 ağustosta doğurucaktım. 8 i diye bekliyordum ama asla temmuz olmam modundaydım hdjdj büyük mü konuştum naptıysam temmuz anası oldum.

Ay sağlıkla kavuşun hepiniz çok seviniyorum ya allahım isteyen herkese nasip etsin zorlukları var ama anlatılmaz yaşanır cinsten bir duyguymuş lohusa kafasına da izin vermeyin hiç herşey güzel olucak

saglikla gelsinler kuzum

Bende yapçam bugün kararlıyım ne güzel ya sağlıkla büyütüyorsun şimdi bebişini biz özeniyoruz da başımıza neler geleceğini bilmiyoruz ondan

Siz doğuran analara bir şey soracağım kızlar, ben ilk kıyafetini saklarım diye çok tatlı bir kıyafet yaptımıştım (çekim için olan değil bu ilk kıyafet diye) çünkğ doğumda da foto olcak artı ilk kıyafeti saklayacam. Ama o kıyafet çok kan kir vs oluyor mu? Yani saklamamı engelleyen çıkmayan leke oldu m?

Canım zorla kucağıma veriyorlar telefonu falan içeriye girerken alıyorlar , inşallah çabucak toparlanıp eve gelsin

Üzülme bende aynı durumdaydım. Bak şimdi kucağımda, evinde. Allahım şifa versin. Evlatlarımızı korumak adına mecburlar buna. Bize basit geliyor ama telefon enfeksiyon riskinden dolayı yasak. İyi kucağına veriyorlar bana 15 dk uzaktan gösterdiler hep. Son 2 gün emebiliyor mu diye aldırlar kucağıma verdiler. Geçiyor hiç üzülme

Canım benden önce sümüksü pembe rengi geldi peçeteye sildim sonra tabi benin suyum geldi nişanla beraber , sonra hastanede küçük kırmızı pıhtı gibi geldi , sonrada hep pembe rengi geliyordu suyumla beraber

Ah canım zaman geçmiyor evde deliricem resmen bazen sabrım bitiyormuş gibi geliyor sonra avutuyorum kendimi , inşallah çabucak bu günler geçer kucağımdan aldıklarında zaten sanki kalbimi söküp çıkarıyorlar , ama inşallah kısa zamanda geçecek

Ya her hastanenin ilk temizlik olayi farkli. Bazisi baya yikayip veriyormus, bazisi baya kirli. Benim hastanem sacinda, vucudunda kaniyla pisligiyle vermisti ki ben oyle olsun istemistim zaten.

Ama o kan, irin, pislik vs kuru hale gelince tam kiyafetini giydirmisler herhalde cunku ilk kiyafetinde sadece ic zibininda ve beresinin icinde azicik kan vardı, onu da ben biraz kendime gelince kiyafetini degistirirken hemen duru suyla citileyip cikarmistim.

Ilk kiyafetimiz duruyor, hatta bu minnosta onu mu giyse diye dusunuyorum.

Geçmiş olsun ne iyi gelir bilemedim.
Bebeğinin haftasıyla uyumlu olmasınada çok sevindim acaba ne zaman gün verilecek.
Sağol canım çarşamba günü kontrolüm var bakalım o zaman gün veririm dedi
Son kontrolde her şey uyumlu çıktıysa içinizi ferah tutun sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Amin canım İnşaAllah
Çok şükür evet bazı hastanelerin cihazından kaynaklı , devlette banada 30 haftalık gözüküyor bebek dedi ödümü kopardı , sağlıkla gelsin inşallah
Amin canım İnşaAllah

Bizim hastanede arkadaşın bebeği doğru baya temiz ilk fotosunda. Aslında temizlememek iyi de enfeksiyon riski yüzünden mecbur temizleniyor.. yani o kan vs yıkadın çıktı. Bir yandan başka giydir odaya gelince emzirmeden vs sonra değiştirir onu giydirirsin diyorum. Bir yandan onun için aldın boşver giydir kirlenirse de öyle saklarsın çıkmazsa çıkmasın diyorum

fotoğrafa neden izin vermiyorlar ki ne saçma , onlara ne bundan, sonuçta uzaktan çekebilirsin ve annesisin sinirlendim bak

Canım hemşirelere bile telefon yasak. Enfeksiyon riski yüksek. Başedemezler haliyle ve bebişler hassas. O yüzden fotoğraf yasak. Annesi olmamız orada sökmüyor pek

Canım doğumdan sonra bende aşırı gaz oluyor , tek çarem ve bana iyi gelen zencebil çayı , taze zencebil aldım biraz bardağın içine atıyorum demlenmesini bekliyorum ama hamilelikte içilir mi bilemiyorum
Zencefil değilde rezene ilk doğumda önermişti Dr bana hem sana hem bebeğe iyi geliyor zencefil mide bulantısı için iyimiş ama bana iyi gelmedi

Aferin bizi unutma:) hatta baktın kocan uzakta önce bize yaz
Benimki diyo ki ben çarşamba arkadaslarimla buluşucam oldu dedim ben de komşuya haber veririm doğum başladı diye benim her an doğum başlayabilir sen hala gezme peşindesin sıkıyorsa git baktim evde yok ilk size derim hahshshshd

Zencefil değilde rezene ilk doğumda önermişti Dr bana hem sana hem bebeğe iyi geliyor zencefil mide bulantısı için iyimiş ama bana iyi gelmedi
Ben rezenede içiyorum ama zencefil gibi iyi gelmiyor , zencefil direk bağırsaklarımı çalıştırıyor ama evet rezene bebeğede çok iyimiş , şuan bütün bitki çaylarını içiyorum süt yapsın diye

Kuzum bence giymesin ilerde ikisine ayrı anısı kalsın. Ortak olursa hangisine vericeksin

Kaç gün kalacakmış söylediler mi?
Sağlıkla çıksın da yavrum bu günler geçiyor. Seni çok iyi anlıyorum zaman geçmez aklın hep ordadır ama her işte bir hayır var gerçekten. Eve gelipte kuvöze girende çok bebiş var. Böyle olması gerekiyormuş yeterki sağlığı yerinde olsun

Kuzum bence giymesin ilerde ikisine ayrı anısı kalsın. Ortak olursa hangisine vericeksin

Ya ikinciye aldim ilk kiyafetini ama icimde bi yer paylassalar daha mi duygusal bi bag olur diye dertleniyor. Baska bi yanimda acaba bunu "sadece ablama ozenilmis" gibi mi algilar diyor. Bende giydirme taraftariyim galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…