- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
Ya ikinciye aldim ilk kiyafetini ama icimde bi yer paylassalar daha mi duygusal bi bag olur diye dertleniyor. Baska bi yanimda acaba bunu "sadece ablama ozenilmis" gibi mi algilar diyor. Bende giydirme taraftariyim galiba.
evet öyleymiş küvözlerin dışından çekilebilir diye düşündüm, özel hastanede çalıştım hemde bayağı kurumsal bi hastane yenidoğan yoğun bakıma da girdim telefon yasak değildi bizim hemşirelere , tabiki her şey bebeler için bazen çok kıl olabiliyorlarCanım hemşirelere bile telefon yasak. Enfeksiyon riski yüksek. Başedemezler haliyle ve bebişler hassas. O yüzden fotoğraf yasak. Annesi olmamız orada sökmüyor pek
evet öyleymiş küvözlerin dışından çekilebilir diye düşündüm, özel hastanede çalıştım hemde bayağı kurumsal bi hastane yenidoğan yoğun bakıma da girdim telefon yasak değildi bizim hemşirelere , tabiki her şey bebeler için bazen çok kıl olabiliyorlar
Bebiş hareketliymiş. Hissetmişsindir birkaç kere. 1 tane 70lerde düzensiz sancın çıkmış.Kızlarr nst grafiği nasıl yorumlanır, yardımcı olabilir misiniz? Doktorum iyi dedi sadece ama kafama takıldı, bel ağrım ve regl olacakmış hissim geçmiyor.Eki Görüntüle 3286079
Çok teşekkür ederimBebiş hareketliymiş. Hissetmişsindir birkaç kere. 1 tane 70lerde düzensiz sancın çıkmış.
Çok teşekkür ederimpeki düzensiz sancı şiddeti ve sıklığı artınca doğum başlıyor sanırım. Düzensiz sancı çıkması doğumun yaklaştığı anlamına mı geliyor yoksa rastsal bir durum ve doğumla bağdaştırılmıyor mu?
ayy bizimkiler kapıdan gösteriyordu ya temassız ben bi kaç defa denk gelmiştim tabi gösterilebilen bebek var gösterilemeyen var, aman iyi olsunlar da gerisi hallolur bi şekilde, sizede çok geçmiş olsun bebiş nasıl şu anBen 2 gece hastahanede kaldım doğumdan sonra. Bulut kuvöze girince çıkana kadarda kalmayı düşündüm özel hastahaneydi sonra beniş ağlamaları beni vurunca kaçtım resmen o başka bir hikayeneyse gece sütümü sağdım eşim uyuyakalmıştı günlerdir uyumamıştı kendim götüreyim dedim. Hemşireye yalvardır. Uzaktan bir kere bakayım nolur diye ama yasak dedi jdjjd iyikide öyle yapmış ama kızmadım da ben olsam dayanamazdım muhtemelen kapıdan gösterirdim hdjjd
al benden de o kadar hani regl olursun yataklara düşersin ya hep öyle sancım oluyor, bazen 10 dk süreyle şiddetli oluyor sonra hafifliyor, nst ye gelecek olursak bebeğin kalp atışları ve hareketleri iyi, tek bir yerde sancı 50 üstüne çıkmış, işte o sürekli olursa doğum sancısı oluyormuş onu da burdan öğrendimKızlarr nst grafiği nasıl yorumlanır, yardımcı olabilir misiniz? Doktorum iyi dedi sadece ama kafama takıldı, bel ağrım ve regl olacakmış hissim geçmiyor.Eki Görüntüle 3286079
Bir de o kadar uzun zamandır regl dönemlerimi ağrısız sızısız geçirdim ki; en son üniversite yıllarımda çektim bu ağrıyı, bir de şimdial benden de o kadar hani regl olursun yataklara düşersin ya hep öyle sancım oluyor, bazen 10 dk süreyle şiddetli oluyor sonra hafifliyor, nst ye gelecek olursak bebeğin kalp atışları ve hareketleri iyi, tek bir yerde sancı 50 üstüne çıkmış, işte o sürekli olursa doğum sancısı oluyormuş onu da burdan öğrendimyanlışım varsa düzeltin a dostlar
anaaa prematür anneeBir de o kadar uzun zamandır regl dönemlerimi ağrısız sızısız geçirdim ki; en son üniversite yıllarımda çektim bu ağrıyı, bir de şimdidaha 34 hafta yeni bitiyor aslında zamanım çok da ben 28 haftalıkken doğmuşum ondan acaba diyorum
Ahahahhaasancılarım var diye eşim ağrı kesici al zaten son haftalara geldik diyor ahjajaja öldürecek bu çocuk benibebeğin hareketleri çok azdı bugün dürtmelerle zor hareket ettirdim diyor ki çocuk uyuyor bırak rahatsız etme yahu sabahtan uyuyor zaten bu babalar daki rahatlık n'olacak kızlar
Doktorum da dünyada doğurduğunu anlamayan kadın yok diyoranaaa prematür anneeyok yok hiç öyle düşünme daha var, gerçek sancı geldiğinde duramayız zaten hiçbirimiz
ben o kadar çok regl sancısı çekiyordum ki 1 haftam berbat geçiyordu resmen, hiç özlememişim bu ağrıları yaa, bol bol emzirmek nasip olsun da gene geç olayım regl
bugün çok sakindi ya hareketleri çok minimal düzeyde , demin biraz çoştu ama duruldu gene, yeri daralıyor sanırımAhahahhaa
Benimki de dürttüğümde ne rahatsız ediyorsun çocuğu elleme diyo
Günü gününe uymuyor benim sıpanın bazen çok hareketli bazen çok sakin
ayy inşallah amin hayalimdeki doğum diyecem de ben şimdiden sancılar çekiyorumDoktorum da dünyada doğurduğunu anlamayan kadın yok diyorama eski işyerinde bir arkadaşım anlamamış, doğumhanede egzersiz yaptığını sanıyormuş doğum için, kucağına bebek verilince aa doğdu mu yaa diye şaşırıp kalmış onun rahatlığı olsun hepimizde
Ayy... inşallaho zaman her şey tolere edilir gibi
Aynen öyle avutuyorum zaten kendimi , orda iyi diyorum yetişiyorlar hemen toparlanacak inşallah, yok hemşirenin söylediğine göre 2300 olana kadar tutacakmış dr daha 1900 gram , artık ne kadar tutar gerçekte bilmemKaç gün kalacakmış söylediler mi?
Sağlıkla çıksın da yavrum bu günler geçiyor. Seni çok iyi anlıyorum zaman geçmez aklın hep ordadır ama her işte bir hayır var gerçekten. Eve gelipte kuvöze girende çok bebiş var. Böyle olması gerekiyormuş yeterki sağlığı yerinde olsun
Çok güzel olmuş canım eline sağlıkHızınıza yetişemiyorum iki gündür
Doğum yapan tüm arkadaşlar hayırlı olsun güzel günlerde sağlıkla büyütün bebişinizi. Telefonu alıp okuyorum kim be yapmış diye ama cevap yazamıyorum. 3 gündür telefonu şarja takmadım o derece telefondan uzağımama kim ne yapmış merakımdan hep girip bakıyorum
Son hazırlıklarım bitti. Çantam falan da hazır. Bebeğimin kapı süsünü de yaptım. Evi şekle şemale soktum. Bebek hediyeliğine de karar verirsem tamamım ben diyebileceğim( hayır o kadar doğuruyoruz neden biz hediye veriyoruz ki )
El emeği göz nuru kapı süsümü de beğenilerinize bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?