- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Aynen yerleri daralıyor. Hıçkırık tuttu benimkini bayılıyorum hıçkırmasanabugün çok sakindi ya hareketleri çok minimal düzeyde , demin biraz çoştu ama duruldu gene, yeri daralıyor sanırım
Çokkk güzel olmuşş güle güle sağlıkla kullanınHızınıza yetişemiyorum iki gündür
Doğum yapan tüm arkadaşlar hayırlı olsun güzel günlerde sağlıkla büyütün bebişinizi. Telefonu alıp okuyorum kim be yapmış diye ama cevap yazamıyorum. 3 gündür telefonu şarja takmadım o derece telefondan uzağımama kim ne yapmış merakımdan hep girip bakıyorum
Son hazırlıklarım bitti. Çantam falan da hazır. Bebeğimin kapı süsünü de yaptım. Evi şekle şemale soktum. Bebek hediyeliğine de karar verirsem tamamım ben diyebileceğim( hayır o kadar doğuruyoruz neden biz hediye veriyoruz ki )
El emeği göz nuru kapı süsümü de beğenilerinize bırakıyorum
Kuzum valla ne gelen var ne giden
bendeeAynen yerleri daralıyor. Hıçkırık tuttu benimkini bayılıyorum hıçkırmasana
şu şeyi yapsana bakalım yapabilecek misin, yere oturup sırtını dayıyorsun bacağını diğer bacağının üstüne atıyorsun, doğumun habercisiymişKuzum valla ne gelen var ne gidensancinin s si yok turp gibiyim ama bebek aşağıya indi zor yürüyorum
Çok güzel olmuş canım eline sağlıkgüzel günlerde kullansın minnoşun
Çokkk güzel olmuşş güle güle sağlıkla kullanın
Hediyeliğe ben de henüz karar veremedim
Ayyy bayıldım kapı süsüne bir de el emeğiyse harika valla süper olmuş canmHızınıza yetişemiyorum iki gündür
Doğum yapan tüm arkadaşlar hayırlı olsun güzel günlerde sağlıkla büyütün bebişinizi. Telefonu alıp okuyorum kim be yapmış diye ama cevap yazamıyorum. 3 gündür telefonu şarja takmadım o derece telefondan uzağımama kim ne yapmış merakımdan hep girip bakıyorum
Son hazırlıklarım bitti. Çantam falan da hazır. Bebeğimin kapı süsünü de yaptım. Evi şekle şemale soktum. Bebek hediyeliğine de karar verirsem tamamım ben diyebileceğim( hayır o kadar doğuruyoruz neden biz hediye veriyoruz ki )
El emeği göz nuru kapı süsümü de beğenilerinize bırakıyorum
Aaaaaaşu şeyi yapsana bakalım yapabilecek misin, yere oturup sırtını dayıyorsun bacağını diğer bacağının üstüne atıyorsun, doğumun habercisiymiş
Ayy yapamıyon mu hadi bakalım doğum yaklaşıyor ama 1 gün mü 1 hafta mı bilinmezAaaaaayok yapamiyorum sanki bacak aramda kafası var ayağımın üstüne gelmiyor ayağım sanki iki ayağımın arasında top var ay dur heyecan yaptım şu an
Evet bacak aram dolu gibi hissediyorum şu an yürürken ayaklarim baya acik acik yürüyorum şu anAyy yapamıyon mu hadi bakalım doğum yaklaşıyor ama 1 gün mü 1 hafta mı bilinmezbebeğin aşağı indiğini hissediyon mu ya
Ayyy bayıldım kapı süsüne bir de el emeğiyse harika valla süper olmuş canm
Evet bacak aram dolu gibi hissediyorum şu an yürürken ayaklarim baya acik acik yürüyorum şu an
aaa geliyor bebiş o zaman çok az kaldıAaaaaayok yapamiyorum sanki bacak aramda kafası var ayağımın üstüne gelmiyor ayağım sanki iki ayağımın arasında top var ay dur heyecan yaptım şu an
Ben de silikon kalıp ve taş tozu aldım kokulu taş yapıcamAmin kuzum
Ben galiba hediyeliği de kendim yapıcam. Bir fırsat bulup çarşıya gidersem malzemeleri alıp halletmeyi düşünüyorum.
Kanala inmesi için dediklerini yaptın mıKuzum valla ne gelen var ne gidensancinin s si yok turp gibiyim ama bebek aşağıya indi zor yürüyorum
Ne tarz bir şey düşünüyorsun kuzumAmin kuzum
Ben galiba hediyeliği de kendim yapıcam. Bir fırsat bulup çarşıya gidersem malzemeleri alıp halletmeyi düşünüyorum.
Acaba açılma var mı şuanEvet bacak aram dolu gibi hissediyorum şu an yürürken ayaklarim baya acik acik yürüyorum şu an
Dr haber verdim canim sanci geldiginde gel dediAcaba açılma var mı şuan
Doktoruna haber verdin mi sabah bi kontrole mi gitsen. Süreç sabaha kadar hızlanmazsa
Yaptim canim yemeğe anneme geldim 4 kat merdiven ciktim asansöre binmedim eve geçince az serinlik gelsin squat girl lugumu konusturucamKanala inmesi için dediklerini yaptın mıhadi bakalım takipteyiz seni kolaylıkla geçsin
Hadi bakalım squat girlYaptim canim yemeğe anneme geldim 4 kat merdiven ciktim asansöre binmedim eve geçince az serinlik gelsin squat girl lugumu konusturucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?