- 27 Aralık 2022
- 429
- 1.156
- 33
- 29
Allahımm bir an önce kavuştursun sımsıkı sarılınSelam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
Amin canım benim,geçen zaten öyle bi sarıldım ki kucağımdayken hemşire sündürdün uşağı mıncırırken dediAllahımm bir an önce kavuştursun sımsıkı sarılın
Selam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
Tam citlembik teyzesiAy citlembik yahumasallah ona annesi. En zor kismi zaten solunum kismi, sizinki asmis oralari.. masallah tez vakitte kavusursunuz umarim
Birlikte bol neseli, kahkahali, guzel gunleriniz olsun insallah ...
Oyyyy yerim ben bunun minik ayaklarınıSelam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
Canım benim çok teşekkürler, amin inşallahOyyyy yerim ben bunun minik ayaklarınımaşallah kuzuma o hem çok sabırsız hem çoook güçlü bir bebek annesi Allahım doya doya koklamayı sevmeyi gülen yüzüne bakmayı nasip etsin inşallah az kalmış
Oyyy miniğimm güçlü yavrum maşallah sanaSelam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
Amin canım benim amin inşallahOyyy miniğimm güçlü yavrum maşallah sanaRabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun kuzum
Maşallah hokka burnunu yerim annesiSelam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
Burnunda normalde hava desteği olduğu için sargı bezi ile sarılıydı, bizde ilk kez burnunu dün gördük o an Allahım maşallah burnunun güzelliğine bak dedim içimdenMaşallah hokka burnunu yerim annesiAllahın izniyle kucak kucağa olmanıza az kaldı Çok şükür bin şükür kıymetlini sana ve eşine bağışlasın rabbim
Maşallah hokka burunlu, saç şekliyle de Müdür beySelam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
Annesinin kuzusuBurnunda normalde hava desteği olduğu için sargı bezi ile sarılıydı, bizde ilk kez burnunu dün gördük o an Allahım maşallah burnunun güzelliğine bak dedim içimdeninşallah çok az kaldı canım benim, Allahım inşallah hepimizin bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin
Maşallah hokka burunlu, saç şekliyle de Müdür beyAllah size bağışlasın.
Yeğenimin böyleydi. Müdür bey diyorduksaç desen aynı babası bu kadar benzer yani bir bebiş babaya, ilk saçlarının önleri bi döküldü şimdi de çıkmak bilmiyo amin canım benim çok sağol
Hoş gelmiş nazenin prenses , heyecanlandırdı bak bizi de erken gelen bebişler , oğluşuma sen duyma bunları diye tembihliyorum bakalım bekliyecek mi36+6 11.08.2023 nazenin
Erkekler 40i görüyor kızlar hep aceleci merak etmeyin siz kalbinizi bozmayınHoş gelmiş nazenin prenses , heyecanlandırdı bak bizi de erken gelen bebişler , oğluşuma sen duyma bunları diye tembihliyorum bakalım bekliyecek mieylülü
Ayy maaşallah canım benimSelam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
Canım benim hayırlısı olsun Rabbim evladını sağlıklı,sıhhatli olarak büyütmenizi nasip etsinErkekler 40i görüyor kızlar hep aceleci merak etmeyin siz kalbinizi bozmayın
Çok şükür canım benim atlattık inşallah zor zamanlarıAyy maaşallah canım benimsen bizim grubun ilk göz ağrısısın bak şükür ne güzel ilerleme var en zor zamanları atlattın çok şükür. Herşey iyi de o burnunun güzelliği ne olacak ? Maaşallah maaşallah dualarımız tüm bebişlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?