2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Selam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişi bi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez

Eklentiler

• Screenshot_20230813-205520_Gallery.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 144
Allahımm bir an önce kavuştursun sımsıkı sarılın

Ay citlembik yahu masallah ona annesi. En zor kismi zaten solunum kismi, sizinki asmis oralari.. masallah tez vakitte kavusursunuz umarim
Birlikte bol neseli, kahkahali, guzel gunleriniz olsun insallah ...

Ay citlembik yahu masallah ona annesi. En zor kismi zaten solunum kismi, sizinki asmis oralari.. masallah tez vakitte kavusursunuz umarim
Birlikte bol neseli, kahkahali, guzel gunleriniz olsun insallah ...
Tam citlembik teyzesi amin inşallah hepimizin canım benim

Oyyyy yerim ben bunun minik ayaklarını maşallah kuzuma o hem çok sabırsız hem çoook güçlü bir bebek annesi Allahım doya doya koklamayı sevmeyi gülen yüzüne bakmayı nasip etsin inşallah az kalmış

Oyyy miniğimm güçlü yavrum maşallah sana Rabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun kuzum

Maşallah hokka burnunu yerim annesi Allahın izniyle kucak kucağa olmanıza az kaldı Çok şükür bin şükür kıymetlini sana ve eşine bağışlasın rabbim

Maşallah hokka burnunu yerim annesi Allahın izniyle kucak kucağa olmanıza az kaldı Çok şükür bin şükür kıymetlini sana ve eşine bağışlasın rabbim
Burnunda normalde hava desteği olduğu için sargı bezi ile sarılıydı, bizde ilk kez burnunu dün gördük o an Allahım maşallah burnunun güzelliğine bak dedim içimden inşallah çok az kaldı canım benim, Allahım inşallah hepimizin bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin

Maşallah hokka burunlu, saç şekliyle de Müdür bey Allah size bağışlasın.

Annesinin kuzusu 41 kere maşallah sağlıkla kavuştursun rabbim sizide bizleride

saç desen aynı babası bu kadar benzer yani bir bebiş babaya, ilk saçlarının önleri bi döküldü şimdi de çıkmak bilmiyo amin canım benim çok sağol
Yeğenimin böyleydi. Müdür bey diyorduk zamanla düzeliyor, geçici bu ama bu yaşta Müdür bey olmak ayrıcalık bence

Ayy maaşallah canım benim sen bizim grubun ilk göz ağrısısın bak şükür ne güzel ilerleme var en zor zamanları atlattın çok şükür. Herşey iyi de o burnunun güzelliği ne olacak ? Maaşallah maaşallah dualarımız tüm bebişlerle

Çok şükür canım benim atlattık inşallah zor zamanları amin canım hepimizin brbişleri sağlıklı, sıhhatli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…