Maşallah güzel burunluya bak heleSelam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
Hokka buruna bak ya maşallahSelam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
Kalp atışı ritmi çok güzel sancı da doğum sancısı yok bir parol alıp bol su içinKızlarr nst grafiği nasıl yorumlanır, yardımcı olabilir misiniz? Doktorum iyi dedi sadece ama kafama takıldı, bel ağrım ve regl olacakmış hissim geçmiyor.Eki Görüntüle 3286079
Maşallah güzel burunluya bak hele
Çok sağolun teyzoşlarımızHokka buruna bak ya maşallah
Rabb'im size bağışlasın inşallahSelam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
Amin canım benim hepimizin yavrularını inşallahRabb'im size bağışlasın inşallah
Küçük sabırsız bebeğimiz
Sayfanın ilk göz ağrısı
Yaa maşallahSelam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
Çok teşekkür ederimKalp atışı ritmi çok güzel sancı da doğum sancısı yok bir parol alıp bol su için
Ah amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız içinYaa maşallahemmeyi de tamamlar koyun koyuna uyursunuz inşallah kuzum duamız sizinle
Oyy maşallahSelam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
Amin canım benim çok sağolOyy maşallahburnu doğuştan estetikli ömrü bahtı güzel olsun inşallah
Bendede aşırı derecede gaz var barsaklarım çok çalışıyo ne vitamin içsem ishal gibi oluyorum arada rezene içsem aslında süt üretiminede yarar senin sütün geldi mi ne alemdesin bebiş emmeyi denedi mi hiçBen rezenede içiyorum ama zencefil gibi iyi gelmiyor , zencefil direk bağırsaklarımı çalıştırıyor ama evet rezene bebeğede çok iyimiş , şuan bütün bitki çaylarını içiyorumsüt yapsın diye
Oy masallah tospige Rabbım guzel ömürler nasip etsinSelam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
MâşâAllah kuzuma yaa Rabbim korusun size bağışlasınSelam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
Oyy maşallah Rabb'im sana bağışlasın canım. Ne kadarda yakisikli paşaSelam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
Benim de agri olmadi kuzum nisan geldiginde ama karnım sertti kuzum sen de benim le beklemeye gectin hadi bakalım hayırlısı hangimiz önce gidecek dogumhaneyeKizlar naparsiniz?
lidyadgn 'in paylaştıgi nisan gorseli aklinizdaysa eger sanirim ben onu dusurdum. O kadar kocaman kocaman parcalar gormedim. Sanirim benim içinde surec baslamis oldu.
Tabi yarin doktoruma da soracağım. Belki baska biseydir. Eger dusurdugum sey nisansa, sabahtan beri yasadigim agrilarda nisan dusurme agrisi olabilir diye dusunuyorum, ama benden baska kimse nisan dusururken agridan bahsetmedi.
Benim de agri olmadi kuzum nisan geldiginde ama karnım sertti kuzum sen de benim le beklemeye gectin hadi bakalım hayırlısı hangimiz önce gidecek dogumhaneye
Sen iyi düşün kuzum iyi olsunYok ben daha emin degilim, doktor onayi alirsam yarin "hah bu nisanmis" diyecegim. Baya pelte kivamindaydi ama cok kucuktu sanki.
Benim dunden beri karnim cok sert yani sanki suyum cogalmis gibi sert ve kocamanlasti, ustune bir de bugun ki agri eklendi. Simdi yarin ben nst'ye girerim, sifir sanciyla sifir acilmayla eve gelirim eminim buna. Asiri pimpirik yapmisim gibi hissediyorum artik. Sanki 2.bebe degil yoldaki.
Sen iyi düşün kuzum iyi olsunsürecin guzel gecsin her gebelik ayrı heyecann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?