2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah güzel burunluya bak hele

Hokka buruna bak ya maşallah

Rabb'im size bağışlasın inşallah
Küçük sabırsız bebeğimiz
Sayfanın ilk göz ağrısı

Yaa maşallah emmeyi de tamamlar koyun koyuna uyursunuz inşallah kuzum duamız sizinle

Oyy maşallah burnu doğuştan estetikli ömrü bahtı güzel olsun inşallah

Bendede aşırı derecede gaz var barsaklarım çok çalışıyo ne vitamin içsem ishal gibi oluyorum arada rezene içsem aslında süt üretiminede yarar senin sütün geldi mi ne alemdesin bebiş emmeyi denedi mi hiç

Oy masallah tospige Rabbım guzel ömürler nasip etsin

MâşâAllah kuzuma yaa Rabbim korusun size bağışlasın

Oyy maşallah Rabb'im sana bağışlasın canım. Ne kadarda yakisikli paşa Size en kısa zamanda birlikte zor günleri unutacak güzel günler dilerim..

Kizlar naparsiniz?
lidyadgn 'in paylaştıgi nisan gorseli aklinizdaysa eger sanirim ben onu dusurdum. O kadar kocaman kocaman parcalar gormedim. Sanirim benim içinde surec baslamis oldu.

Tabi yarin doktoruma da soracağım. Belki baska biseydir. Eger dusurdugum sey nisansa, sabahtan beri yasadigim agrilarda nisan dusurme agrisi olabilir diye dusunuyorum, ama benden baska kimse nisan dusururken agridan bahsetmedi.

Benim de agri olmadi kuzum nisan geldiginde ama karnım sertti kuzum sen de benim le beklemeye gectin hadi bakalım hayırlısı hangimiz önce gidecek dogumhaneye

Benim de agri olmadi kuzum nisan geldiginde ama karnım sertti kuzum sen de benim le beklemeye gectin hadi bakalım hayırlısı hangimiz önce gidecek dogumhaneye

Yok ben daha emin degilim, doktor onayi alirsam yarin "hah bu nisanmis" diyecegim. Baya pelte kivamindaydi ama cok kucuktu sanki.

Benim dunden beri karnim cok sert yani sanki suyum cogalmis gibi sert ve kocamanlasti, ustune bir de bugun ki agri eklendi. Simdi yarin ben nst'ye girerim, sifir sanciyla sifir acilmayla eve gelirim eminim buna. Asiri pimpirik yapmisim gibi hissediyorum artik. Sanki 2.bebe degil yoldaki.

Sen iyi düşün kuzum iyi olsun sürecin guzel gecsin her gebelik ayrı heyecann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…