2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya benim de şöyle bir şey oldu emin olamadığım için kaç kere yazdım yazdım sildim ama düşündükçe sanki emin olmaya daha çok yaklaşıyor gibiyim. Cuma günü nst de 1 gün öncesinden sancı çıkmasından dolayı tekrar nstye alındım. Ve daha sonrasında doktorum alttan muayene etti rahim kanalımı. Hatta burada da belirtmiştim acı eşiğim yüksek olmasına rağmen çok ağrı hissettim diye. Neyse sonra eve geldim saatler geçti gece uyuyacağım zaman genital bölgemde sızlama ağrı karışık birşeyler hissettim tuvalete gittim ve idrarımı yaptığımda klozetin içibde kahverengi birşey gördüm akıntı gibi ama daha katı. Sonra ağrım da geçti nedir ne değildir anlayamadım hala emin olmadığım için doktora da birşey demedim eşime de . Ve youtube da bir doktorun açıklamasına denk gelmiştim nişan gelse bile doğum hemen başlayacak diye birşey yok normal hayatınıza dönebilirsiniz diye. Ben de şuan onu yapıyorum :/

Evet canım Nişan o doğumun yakin olduğunu gösteriyor hayırlı olsun

Oy maşallah küçük savaşçıya Allah bağışlasın korusun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Yok hiç denemedik ama bebek 2200-2300 olana kadar dr izin vermiyormuş emmesine , şuan kilo alması gerekiyor , sütüm geliyor evet az geliyor ama şuanlık yeter heralde

Yalniz alt muayenesinden sonra da kanama olabiliyor. Eger cok kati bir maddeden bahsetmiyorsak o büyük ihtimal tahris kanamasi.

Evet nisandan sonra 2 hafta surebilirmis bebegin gelmesi ama bu da tehlikeliymis, cunku bebek enfeksiyonlara acik hale geliyormus. Yani nisan dustukten sonra ne kadar cabuk dogurursak bebiskolar icin o kadar iyiymis.

Günaydın evribadiiii başladı benim yine ofis mesaileri :)) 37.haftaya girmiş bulunuyorum bu hafta da bol izinli geçecek gibi hissediyorum
Sorma sorma aynı durumdayım son çalışma haftam . Saat sayıyorum resmen Sabah bir arkadaş diyor hayırdır niye yüzün asık sıkıntı mı var, İşe gelmek istemiyorum dedim Ne kadar da netsin diyor

Sorma sorma aynı durumdayım son çalışma haftam . Saat sayıyorum resmen Sabah bir arkadaş diyor hayırdır niye yüzün asık sıkıntı mı var, İşe gelmek istemiyorum dedim Ne kadar da netsin diyor
Vallahi yapacak bir şey yok dişimizi sıka sıka geliyoruz o zamlı maaşa şu an ihtiyacım var benim erkenden rapor alamam minik beybimin özel hastanelerde poposuna şaplak atılsın diye anası burada eziyet çekiyor..

36 dayım bi bahane bırakıp bugün bırakmak istiyorum dayanamıyorum artık

Haftada 2 gün gitmeli evden çalışıyorum ama çok uzak ve çok yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…