Ya benim de şöyle bir şey oldu emin olamadığım için kaç kere yazdım yazdım sildim ama düşündükçe sanki emin olmaya daha çok yaklaşıyor gibiyim. Cuma günü nst de 1 gün öncesinden sancı çıkmasından dolayı tekrar nstye alındım. Ve daha sonrasında doktorum alttan muayene etti rahim kanalımı. Hatta burada da belirtmiştim acı eşiğim yüksek olmasına rağmen çok ağrı hissettim diye. Neyse sonra eve geldim saatler geçti gece uyuyacağım zaman genital bölgemde sızlama ağrı karışık birşeyler hissettim tuvalete gittim ve idrarımı yaptığımda klozetin içibde kahverengi birşey gördüm akıntı gibi ama daha katı. Sonra ağrım da geçti nedir ne değildir anlayamadım hala emin olmadığım için doktora da birşey demedim eşime de . Ve youtube da bir doktorun açıklamasına denk gelmiştim nişan gelse bile doğum hemen başlayacak diye birşey yok normal hayatınıza dönebilirsiniz diye. Ben de şuan onu yapıyorum :/Kizlar naparsiniz?
lidyadgn 'in paylaştıgi nisan gorseli aklinizdaysa eger sanirim ben onu dusurdum. O kadar kocaman kocaman parcalar gormedim. Sanirim benim içinde surec baslamis oldu.
Tabi yarin doktoruma da soracağım. Belki baska biseydir. Eger dusurdugum sey nisansa, sabahtan beri yasadigim agrilarda nisan dusurme agrisi olabilir diye dusunuyorum, ama benden baska kimse nisan dusururken agridan bahsetmedi.
Evet canım Nişan o doğumun yakin olduğunu gösteriyor hayırlı olsunYa benim de şöyle bir şey oldu emin olamadığım için kaç kere yazdım yazdım sildim ama düşündükçe sanki emin olmaya daha çok yaklaşıyor gibiyim. Cuma günü nst de 1 gün öncesinden sancı çıkmasından dolayı tekrar nstye alındım. Ve daha sonrasında doktorum alttan muayene etti rahim kanalımı. Hatta burada da belirtmiştim acı eşiğim yüksek olmasına rağmen çok ağrı hissettim diye. Neyse sonra eve geldim saatler geçti gece uyuyacağım zaman genital bölgemde sızlama ağrı karışık birşeyler hissettim tuvalete gittim ve idrarımı yaptığımda klozetin içibde kahverengi birşey gördüm akıntı gibi ama daha katı. Sonra ağrım da geçti nedir ne değildir anlayamadım hala emin olmadığım için doktora da birşey demedim eşime de . Ve youtube da bir doktorun açıklamasına denk gelmiştim nişan gelse bile doğum hemen başlayacak diye birşey yok normal hayatınıza dönebilirsiniz diye. Ben de şuan onu yapıyorum :/
Oy maşallah küçük savaşçıya Allah bağışlasın korusun Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
Yok hiç denemedik ama bebek 2200-2300 olana kadar dr izin vermiyormuş emmesine , şuan kilo alması gerekiyor , sütüm geliyor evet az geliyor ama şuanlık yeter heraldeBendede aşırı derecede gaz var barsaklarım çok çalışıyo ne vitamin içsem ishal gibi oluyorum arada rezene içsem aslında süt üretiminede yarar senin sütün geldi mi ne alemdesin bebiş emmeyi denedi mi hiç
Ya benim de şöyle bir şey oldu emin olamadığım için kaç kere yazdım yazdım sildim ama düşündükçe sanki emin olmaya daha çok yaklaşıyor gibiyim. Cuma günü nst de 1 gün öncesinden sancı çıkmasından dolayı tekrar nstye alındım. Ve daha sonrasında doktorum alttan muayene etti rahim kanalımı. Hatta burada da belirtmiştim acı eşiğim yüksek olmasına rağmen çok ağrı hissettim diye. Neyse sonra eve geldim saatler geçti gece uyuyacağım zaman genital bölgemde sızlama ağrı karışık birşeyler hissettim tuvalete gittim ve idrarımı yaptığımda klozetin içibde kahverengi birşey gördüm akıntı gibi ama daha katı. Sonra ağrım da geçti nedir ne değildir anlayamadım hala emin olmadığım için doktora da birşey demedim eşime de . Ve youtube da bir doktorun açıklamasına denk gelmiştim nişan gelse bile doğum hemen başlayacak diye birşey yok normal hayatınıza dönebilirsiniz diye. Ben de şuan onu yapıyorum :/
Sorma sorma aynı durumdayım son çalışma haftam . Saat sayıyorum resmenGünaydın evribadiiii başladı benim yine ofis mesaileri :)) 37.haftaya girmiş bulunuyorum bu hafta da bol izinli geçecek gibi hissediyorum
Günaydın kızlaarhaftamız güzel geçsin inşaallah karar verdim bu cuma çalışamaz raporunu almaya 35+0 olacağım yeter daa
Vallahi yapacak bir şey yok dişimizi sıka sıka geliyoruz o zamlı maaşa şu an ihtiyacım var benim erkenden rapor alamamSorma sorma aynı durumdayım son çalışma haftam . Saat sayıyorum resmenSabah bir arkadaş diyor hayırdır niye yüzün asık sıkıntı mı var, İşe gelmek istemiyorum dedim Ne kadar da netsin diyor
36 dayım bi bahane bırakıp bugün bırakmak istiyorum dayanamıyorum artıkSorma sorma aynı durumdayım son çalışma haftam . Saat sayıyorum resmenSabah bir arkadaş diyor hayırdır niye yüzün asık sıkıntı mı var, İşe gelmek istemiyorum dedim Ne kadar da netsin diyor
Evet yaa. Aşırı sıcak basıyor beni gün boyu klima olduğu halde mahvoluyorumArtık zor oluyo ya 34+2 de bıraktım bende ordan oraya yatcam artık
Evet yaa. Aşırı sıcak basıyor beni gün boyu klima olduğu halde mahvoluyorum
Günaydın canım iyi yapıyorsun dinlen birazGünaydın kızlaarhaftamız güzel geçsin inşaallah karar verdim bu cuma çalışamaz raporunu almaya 35+0 olacağım yeter daa
Günaydın canım aminGünaydınnn
Bakalım bu haftanın dünyaya gelmeye meraklı tontikleri kimler olacak
Kontrollerimizde iyi geçsin bebeklerimiz kuvözden çıkıp annelerine kavuşsun inşallah
37+0 bence demiştirKızlar doktor bana 37 de görüşürüz dedi ya 37 derken 36'yı kastetmiş olabilir mi?
Canım onu sen bileceksin ben dikkat ettim benim ki 34+3 mesela 34 diyorKızlar doktor bana 37 de görüşürüz dedi ya 37 derken 36'yı kastetmiş olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?