Bence benimki de öyle demek istediCanım onu sen bileceksin ben dikkat ettim benim ki 34+3 mesela 34 diyor
Tam günü bencede iyi olmuş canımBence benimki de öyle demek istedi36+6 ya aldım haftaya ptesi valla banane
Merhaba canım Günaydın sağlıkla gelsin inşallahKızlar günaydın, birkaç gündür yazamadım ama heyecanla takip ediyorum gelişmeleri
Bende bugün 34+0ım. 3 hafta sonra emekli olacağım kısmetseartık kendimi iyice ağırlaşmış hissediyorum. Geceleri çok sık uyanıyorum, sağdan sola dönmek bile zor oldu. Reflüm çok arttı su bile içsem midem çok zorluyor artık beni sırt ve bel ağrılarımdan hiç bahsetmiyorum bile
Benimde annemler geldiler, (inşallah çok didişmeyiz annemle) haftasonu kıyafetlerimizi yıkadık, çok tatlış süreçler bence. Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
lidyadgn artık senden güzel haberler bekliyoruz canım
R Rabia coskun maşallah canım hokka burunluyaAllah nazarlardan korusun size bağışlasın, analı babalı sağlıkla huzurla büyütmesi nasip etsin
kibrisss sende dualarımdasın çok yakında kavuşacaksın inşallah Alara hanıma
serentyy kavuştu bile tatlı prensese onada bir maşallah
35+4 teyim ve homeoffice çalıştığım halde dayanamıyorum. Size sabır ve dayanma gücü diliyorum..Sorma sorma aynı durumdayım son çalışma haftam . Saat sayıyorum resmenSabah bir arkadaş diyor hayırdır niye yüzün asık sıkıntı mı var, İşe gelmek istemiyorum dedim Ne kadar da netsin diyor
buna çok ihtiyacım var gerçekten. Akşam da o kadar kötü bir gece geçirdim ki sıcaktan uyumadım uyandım durdum . Üstüne kaç saat baş ağrısı çektim baş ağrısından uyandım resmen ağlayacaktım. Baş ağrısı, uykusuzluk sıfır moral ve asık suratımla birlikte işteyim direniyorum..35+4 teyim ve homeoffice çalıştığım halde dayanamıyorum. Size sabır ve dayanma gücü diliyorum..
Ah emin de olamıyorum ki ne olduğuna çünkü baktığımda klozetteydi çok bakamadım da ne olduğuna .Yalniz alt muayenesinden sonra da kanama olabiliyor. Eger cok kati bir maddeden bahsetmiyorsak o büyük ihtimal tahris kanamasi.
Evet nisandan sonra 2 hafta surebilirmis bebegin gelmesi ama bu da tehlikeliymis, cunku bebek enfeksiyonlara acik hale geliyormus. Yani nisan dustukten sonra ne kadar cabuk dogurursak bebiskolar icin o kadar iyiymis.
Bence benimki de öyle demek istedi36+6 ya aldım haftaya ptesi valla banane
Günaydınnn
Bakalım bu haftanın dünyaya gelmeye meraklı tontikleri kimler olacak
Kontrollerimizde iyi geçsin bebeklerimiz kuvözden çıkıp annelerine kavuşsun inşallah
Günaydın cağğnım kızlar. Akşam kimse doğurmamış çok ayıp heyecansız bir geceymiş
34+2 çalışmak için direnenlerden biride benim çok zorlanıyorum gün sayar oldum
Canım benim sen içini ferah tut hiç bir şey olmaz ultrason ölçümleri zaten %100 değil, yaşadık gördük burda da sen dinlen 1 hafta daha zaten 37 den sonra hazırlar dünyaya artık bugünlere kadar geldik bak çok şükür sağlıkla kavuşacaksınızselam kızlar, bugün kontrolümüz vardı gece boyunca doğru düzgün uyuyamadım resmen içime doğmuştu bi tuhaflık olduğu sabahı zor ettim bi an önce muayeneye gideyim diye, velhasıl önce Nst çekildi benim nst de sancı çıktı hemde 75 üstü bunlar beni aldı masaya açıklık var mı yok mu kontrol ettiler Allah'tan açıklığım yoktu ( bu arada kontrol sırasında ağrı oldu ama sonrasında hemen geçti korkulacak bişey yok) neyse sonra dr un yanına gittim noldu doğuruyon mu dedi bana direk :)) biliyorsunuz zaten sürekli bahsediyorum burda sancılarımdan , muayene ederken bile kasılmalarım oluyor bu arada dr da farketti, sancılarım yüksek çıkmış bebek hala ters bu saatten sonra dönmez çünkü kasılmaların başlamış dedi bunlar bildiğiniz doğum kasılmalarıymış, bende normalde hem ters rahimliyim hem de T rahme sahibim yani dar rahimliyim, tüp bebek öncesi histeroskopi ile düzeltildi ama dr dedi ki ne kadar düzeltilirse düzeltilsin normal rahim gibi olmuyor bu kasılmaların sebebi senin rahminin yapısı bile olabilir dedibu arada tam 36. haftadayım bebek 2700 dedi 49 cm ama karın çevresi 2 hafta geride acayip moralim bozuldu, 20.haftamda 2 hafta önde olan bebem geriye düşmüş resmen, ama dr baş çevresi femur uzunluğu haftanla uyumlu o yüzden sıkıntı olmaz sadece kilolu bi bebek olmayacak dedi 2500 ün üstü de yeterli bizim için dedi, istirahat verdi ve progestan yazdı seni rahatlatır 1 hafta daha dayan hiç bir iş yapma dedi resmen 2 gün sonra tekrar kontrol verdi bana artık sık kontrol bakalım inşallah en az 1 hafta daha bişey olmaz dua edin kızlar
Aaa bir bebiş daha mı gelme yolunda yoksaYa benim de şöyle bir şey oldu emin olamadığım için kaç kere yazdım yazdım sildim ama düşündükçe sanki emin olmaya daha çok yaklaşıyor gibiyim. Cuma günü nst de 1 gün öncesinden sancı çıkmasından dolayı tekrar nstye alındım. Ve daha sonrasında doktorum alttan muayene etti rahim kanalımı. Hatta burada da belirtmiştim acı eşiğim yüksek olmasına rağmen çok ağrı hissettim diye. Neyse sonra eve geldim saatler geçti gece uyuyacağım zaman genital bölgemde sızlama ağrı karışık birşeyler hissettim tuvalete gittim ve idrarımı yaptığımda klozetin içibde kahverengi birşey gördüm akıntı gibi ama daha katı. Sonra ağrım da geçti nedir ne değildir anlayamadım hala emin olmadığım için doktora da birşey demedim eşime de . Ve youtube da bir doktorun açıklamasına denk gelmiştim nişan gelse bile doğum hemen başlayacak diye birşey yok normal hayatınıza dönebilirsiniz diye. Ben de şuan onu yapıyorum :/
inşallah öyle olur çok teşekkür ederimCanım benim sen içini ferah tut hiç bir şey olmaz ultrason ölçümleri zaten %100 değil, yaşadık gördük burda da sen dinlen 1 hafta daha zaten 37 den sonra hazırlar dünyaya artık bugünlere kadar geldik bak çok şükür sağlıkla kavuşacaksınız
Ayy doğurdun sandım durun anlatıyorum diyince aklımı aldınselam kızlar, bugün kontrolümüz vardı gece boyunca doğru düzgün uyuyamadım resmen içime doğmuştu bi tuhaflık olduğu sabahı zor ettim bi an önce muayeneye gideyim diye, velhasıl önce Nst çekildi benim nst de sancı çıktı hemde 75 üstü bunlar beni aldı masaya açıklık var mı yok mu kontrol ettiler Allah'tan açıklığım yoktu ( bu arada kontrol sırasında ağrı oldu ama sonrasında hemen geçti korkulacak bişey yok) neyse sonra dr un yanına gittim noldu doğuruyon mu dedi bana direk :)) biliyorsunuz zaten sürekli bahsediyorum burda sancılarımdan , muayene ederken bile kasılmalarım oluyor bu arada dr da farketti, sancılarım yüksek çıkmış bebek hala ters bu saatten sonra dönmez çünkü kasılmaların başlamış dedi bunlar bildiğiniz doğum kasılmalarıymış, bende normalde hem ters rahimliyim hem de T rahme sahibim yani dar rahimliyim, tüp bebek öncesi histeroskopi ile düzeltildi ama dr dedi ki ne kadar düzeltilirse düzeltilsin normal rahim gibi olmuyor bu kasılmaların sebebi senin rahminin yapısı bile olabilir dedibu arada tam 36. haftadayım bebek 2700 dedi 49 cm ama karın çevresi 2 hafta geride acayip moralim bozuldu, 20.haftamda 2 hafta önde olan bebem geriye düşmüş resmen, ama dr baş çevresi femur uzunluğu haftanla uyumlu o yüzden sıkıntı olmaz sadece kilolu bi bebek olmayacak dedi 2500 ün üstü de yeterli bizim için dedi, istirahat verdi ve progestan yazdı seni rahatlatır 1 hafta daha dayan hiç bir iş yapma dedi resmen 2 gün sonra tekrar kontrol verdi bana artık sık kontrol bakalım inşallah en az 1 hafta daha bişey olmaz dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?