2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar günaydın, birkaç gündür yazamadım ama heyecanla takip ediyorum gelişmeleri
Bende bugün 34+0ım. 3 hafta sonra emekli olacağım kısmetse artık kendimi iyice ağırlaşmış hissediyorum. Geceleri çok sık uyanıyorum, sağdan sola dönmek bile zor oldu. Reflüm çok arttı su bile içsem midem çok zorluyor artık beni sırt ve bel ağrılarımdan hiç bahsetmiyorum bile

Benimde annemler geldiler, (inşallah çok didişmeyiz annemle ) haftasonu kıyafetlerimizi yıkadık, çok tatlış süreçler bence. Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah

lidyadgn artık senden güzel haberler bekliyoruz canım

R Rabia coskun maşallah canım hokka burunluya Allah nazarlardan korusun size bağışlasın, analı babalı sağlıkla huzurla büyütmesi nasip etsin

kibrisss sende dualarımdasın çok yakında kavuşacaksın inşallah Alara hanıma
serentyy kavuştu bile tatlı prensese onada bir maşallah

Merhaba canım Günaydın sağlıkla gelsin inşallah , benim daha çoğu şey hazır değil annem sürekli yapma ben gelince yapıcam diyor ama ev işi yemekten vakti olmuyor dün artık kendim kalktım çarşafını falan ütüledim birazda bu gün yapıcam aminnnn inşallah

Günaydın kızlar sabaha kadar sağdan sola, soldan sağa dönerek bel ağrısından sabahı edenlere selam olsun
Güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah
Hayırlı haberlerle gelelim kontrollerimizden
Benimde 23:15 de kontrolum var inşallah güzel geçer
Bugün kontrolleri olan annelerimiz kimler acaba

Sorma sorma aynı durumdayım son çalışma haftam . Saat sayıyorum resmen Sabah bir arkadaş diyor hayırdır niye yüzün asık sıkıntı mı var, İşe gelmek istemiyorum dedim Ne kadar da netsin diyor
35+4 teyim ve homeoffice çalıştığım halde dayanamıyorum. Size sabır ve dayanma gücü diliyorum..

35+4 teyim ve homeoffice çalıştığım halde dayanamıyorum. Size sabır ve dayanma gücü diliyorum..
buna çok ihtiyacım var gerçekten. Akşam da o kadar kötü bir gece geçirdim ki sıcaktan uyumadım uyandım durdum . Üstüne kaç saat baş ağrısı çektim baş ağrısından uyandım resmen ağlayacaktım. Baş ağrısı, uykusuzluk sıfır moral ve asık suratımla birlikte işteyim direniyorum..

Ah emin de olamıyorum ki ne olduğuna çünkü baktığımda klozetteydi çok bakamadım da ne olduğuna .

selam kızlar, bugün kontrolümüz vardı gece boyunca doğru düzgün uyuyamadım resmen içime doğmuştu bi tuhaflık olduğu sabahı zor ettim bi an önce muayeneye gideyim diye, velhasıl önce Nst çekildi benim nst de sancı çıktı hemde 75 üstü bunlar beni aldı masaya açıklık var mı yok mu kontrol ettiler Allah'tan açıklığım yoktu ( bu arada kontrol sırasında ağrı oldu ama sonrasında hemen geçti korkulacak bişey yok) neyse sonra dr un yanına gittim noldu doğuruyon mu dedi bana direk :)) biliyorsunuz zaten sürekli bahsediyorum burda sancılarımdan , muayene ederken bile kasılmalarım oluyor bu arada dr da farketti, sancılarım yüksek çıkmış bebek hala ters bu saatten sonra dönmez çünkü kasılmaların başlamış dedi bunlar bildiğiniz doğum kasılmalarıymış, bende normalde hem ters rahimliyim hem de T rahme sahibim yani dar rahimliyim, tüp bebek öncesi histeroskopi ile düzeltildi ama dr dedi ki ne kadar düzeltilirse düzeltilsin normal rahim gibi olmuyor bu kasılmaların sebebi senin rahminin yapısı bile olabilir dedi bu arada tam 36. haftadayım bebek 2700 dedi 49 cm ama karın çevresi 2 hafta geride acayip moralim bozuldu, 20.haftamda 2 hafta önde olan bebem geriye düşmüş resmen, ama dr baş çevresi femur uzunluğu haftanla uyumlu o yüzden sıkıntı olmaz sadece kilolu bi bebek olmayacak dedi 2500 ün üstü de yeterli bizim için dedi, istirahat verdi ve progestan yazdı seni rahatlatır 1 hafta daha dayan hiç bir iş yapma dedi resmen 2 gün sonra tekrar kontrol verdi bana artık sık kontrol bakalım inşallah en az 1 hafta daha bişey olmaz dua edin kızlar

Canım benim sen içini ferah tut hiç bir şey olmaz ultrason ölçümleri zaten %100 değil, yaşadık gördük burda da sen dinlen 1 hafta daha zaten 37 den sonra hazırlar dünyaya artık bugünlere kadar geldik bak çok şükür sağlıkla kavuşacaksınız

Aaa bir bebiş daha mı gelme yolunda yoksa bekle bakalım kuzu ne olacak

inşallah öyle olur çok teşekkür ederim

bu arada kızlar, kız kardeşimin düğünü var cuma cumartesi bizimkiler pazar günü gelecek, kayınvalidemler de tatilde eşim diyor ki ara kız kardeşini gelsin doğum daha önemli düğünden, ayy o kadar sinirlendim kii sen ailene desene onlar gelsinler bizimkilerin durumu malum, kayınbabam diğer iznini 1 eylül e aldırmış o zaman geleceklerdi çünkü benim doğum normalde 11 eylül görünüyor, ama durum ortada yani ani gelişen şeyler de olabiliyor ben hayatta onlara arayıp gelip demem kendileri düşünmüyorsa , bilmiyorum duygusal mı bakıyorum ama en az 1 ay önceden gelmelerini beklerdim kayınvalidemlerin ,annemler düğün olmasa çoktan gelmişti

Ayy doğurdun sandım durun anlatıyorum diyince aklımı aldın
İnşallah drun istediği söylediği zamanlara kadar gelirsiniz bebişinde kilo alır
Bizim bebekler niye erkenci bu kadar Sona kalırsak çok bozulcaz bizimkiler niye doğmak istemiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…