- 7 Mart 2021
- 338
- 524
- 53
- 37
Canınızı sıkmayın, bu süreci atlatıp rahat bir doğum yaparsınız umarımselam kızlar, bugün kontrolümüz vardı gece boyunca doğru düzgün uyuyamadım resmen içime doğmuştu bi tuhaflık olduğu sabahı zor ettim bi an önce muayeneye gideyim diye, velhasıl önce Nst çekildi benim nst de sancı çıktı hemde 75 üstü bunlar beni aldı masaya açıklık var mı yok mu kontrol ettiler Allah'tan açıklığım yoktu ( bu arada kontrol sırasında ağrı oldu ama sonrasında hemen geçti korkulacak bişey yok) neyse sonra dr un yanına gittim noldu doğuruyon mu dedi bana direk :)) biliyorsunuz zaten sürekli bahsediyorum burda sancılarımdan , muayene ederken bile kasılmalarım oluyor bu arada dr da farketti, sancılarım yüksek çıkmış bebek hala ters bu saatten sonra dönmez çünkü kasılmaların başlamış dedi bunlar bildiğiniz doğum kasılmalarıymış, bende normalde hem ters rahimliyim hem de T rahme sahibim yani dar rahimliyim, tüp bebek öncesi histeroskopi ile düzeltildi ama dr dedi ki ne kadar düzeltilirse düzeltilsin normal rahim gibi olmuyor bu kasılmaların sebebi senin rahminin yapısı bile olabilir dedibu arada tam 36. haftadayım bebek 2700 dedi 49 cm ama karın çevresi 2 hafta geride acayip moralim bozuldu, 20.haftamda 2 hafta önde olan bebem geriye düşmüş resmen, ama dr baş çevresi femur uzunluğu haftanla uyumlu o yüzden sıkıntı olmaz sadece kilolu bi bebek olmayacak dedi 2500 ün üstü de yeterli bizim için dedi, istirahat verdi ve progestan yazdı seni rahatlatır 1 hafta daha dayan hiç bir iş yapma dedi resmen 2 gün sonra tekrar kontrol verdi bana artık sık kontrol bakalım inşallah en az 1 hafta daha bişey olmaz dua edin kızlar
Nasıl yani gelin olacak kız kardeşin mi yoksa başka kız kardeşin mi gelsin diyor? Eşinin ailesi tatilden dönsün o zaman tatilden daha önemli değil miymişbu arada kızlar, kız kardeşimin düğünü var cuma cumartesi bizimkiler pazar günü gelecek, kayınvalidemler de tatildeeşim diyor ki ara kız kardeşini gelsin doğum daha önemli düğünden, ayy o kadar sinirlendim kii sen ailene desene onlar gelsinler bizimkilerin durumu malum, kayınbabam diğer iznini 1 eylül e aldırmış o zaman geleceklerdi çünkü benim doğum normalde 11 eylül görünüyor, ama durum ortada yani ani gelişen şeyler de olabiliyor ben hayatta onlara arayıp gelip demem kendileri düşünmüyorsa , bilmiyorum duygusal mı bakıyorum ama en az 1 ay önceden gelmelerini beklerdim kayınvalidemlerin ,annemler düğün olmasa çoktan gelmişti
ya dr korkuttu beni biliyor musun 1 hafta daha dayan dedi resmen, hocam valla ben dayanırım çekerim sancıyo mevzu sancıysa eğerAyy doğurdun sandım durun anlatıyorum diyince aklımı aldın
İnşallah drun istediği söylediği zamanlara kadar gelirsiniz bebişinde kilo alır
Bizim bebekler niye erkenci bu kadarSona kalırsak çok bozulcaz bizimkiler niye doğmak istemiyor diye
selam kızlar, bugün kontrolümüz vardı gece boyunca doğru düzgün uyuyamadım resmen içime doğmuştu bi tuhaflık olduğu sabahı zor ettim bi an önce muayeneye gideyim diye, velhasıl önce Nst çekildi benim nst de sancı çıktı hemde 75 üstü bunlar beni aldı masaya açıklık var mı yok mu kontrol ettiler Allah'tan açıklığım yoktu ( bu arada kontrol sırasında ağrı oldu ama sonrasında hemen geçti korkulacak bişey yok) neyse sonra dr un yanına gittim noldu doğuruyon mu dedi bana direk :)) biliyorsunuz zaten sürekli bahsediyorum burda sancılarımdan , muayene ederken bile kasılmalarım oluyor bu arada dr da farketti, sancılarım yüksek çıkmış bebek hala ters bu saatten sonra dönmez çünkü kasılmaların başlamış dedi bunlar bildiğiniz doğum kasılmalarıymış, bende normalde hem ters rahimliyim hem de T rahme sahibim yani dar rahimliyim, tüp bebek öncesi histeroskopi ile düzeltildi ama dr dedi ki ne kadar düzeltilirse düzeltilsin normal rahim gibi olmuyor bu kasılmaların sebebi senin rahminin yapısı bile olabilir dedibu arada tam 36. haftadayım bebek 2700 dedi 49 cm ama karın çevresi 2 hafta geride acayip moralim bozuldu, 20.haftamda 2 hafta önde olan bebem geriye düşmüş resmen, ama dr baş çevresi femur uzunluğu haftanla uyumlu o yüzden sıkıntı olmaz sadece kilolu bi bebek olmayacak dedi 2500 ün üstü de yeterli bizim için dedi, istirahat verdi ve progestan yazdı seni rahatlatır 1 hafta daha dayan hiç bir iş yapma dedi resmen 2 gün sonra tekrar kontrol verdi bana artık sık kontrol bakalım inşallah en az 1 hafta daha bişey olmaz dua edin kızlar
yok diğer kız kardeşim gelecekNasıl yani gelin olacak kız kardeşin mi yoksa başka kız kardeşin mi gelsin diyor? Eşinin ailesi tatilden dönsün o zaman tatilden daha önemli değil miymiş
inanır mısın zaten hiçbir şey yapamıyorum takatim yok, dün yürüyüşe çıktım 20 dk sonra eve geldik demekki vücut kendini kilitliyor bi yerden sonraKilo olarak gayet iyi bence
Bendede gerilik var şimdilik durumu koruduğu için doktorda 37 yi görürsek çok iyi dedi muhtemeln benmde öyle olacak
37 doğum için iyi bi hafta ama şu 1 hafta dinlen artık yatarak geçir çoğu zamanını
Bu bebişler 38 keri göremicek bu gidişle
Bir hafta güzelce dinlenmeye çalış durabildiği kadar dursun bebiş kilosu gayet iyi daha da alacaktır inşallah endişelenme kuzum.yok diğer kız kardeşim gelecekablasının düğününe gitmeyiversin yanına gelsin diyor işte kayınvalidem otobüse atlayıp gelemez onu birinin getirmesi lazım o kişi de kayınbabam onunda izni 1 eylül de, otobüse binemiyoruz yani
inanır mısın zaten hiçbir şey yapamıyorum takatim yok, dün yürüyüşe çıktım 20 dk sonra eve geldik demekki vücut kendini kilitliyor bi yerden sonra
valla ben iyiydim ya 34 e kadar ne olduysa ondan sonra olduhatta 40 ı rahat görürüm diyordum da kısmet artık ,
öyle yapıcam bu hafta full yatış inşallahBir hafta güzelce dinlenmeye çalış durabildiği kadar dursun bebiş kilosu gayet iyi daha da alacaktır inşallah endişelenme kuzum.
Stres yapmamaya çalış bu süreçte sakin ol kuzum kv atlayıp otobüse gelsin bi zahmet.. neden binemiyor otobüse bir sağlık problemi mi var ki
sancıdır çekilir erken doğum olmasın inşallahBende öyle ama hafif hafif ağrılar başlıyo artık çokta kalmadı zaten ya iyice yaklaştı tarihler
sancıdır çekilir erken doğum olmasın inşallah
aynen hahahaha dayan oğlum en az 1 hafta daha yaa hadi annem37 ye kadar dayansınlarsa sonra herşey olabilir
selam kızlar, bugün kontrolümüz vardı gece boyunca doğru düzgün uyuyamadım resmen içime doğmuştu bi tuhaflık olduğu sabahı zor ettim bi an önce muayeneye gideyim diye, velhasıl önce Nst çekildi benim nst de sancı çıktı hemde 75 üstü bunlar beni aldı masaya açıklık var mı yok mu kontrol ettiler Allah'tan açıklığım yoktu ( bu arada kontrol sırasında ağrı oldu ama sonrasında hemen geçti korkulacak bişey yok) neyse sonra dr un yanına gittim noldu doğuruyon mu dedi bana direk :)) biliyorsunuz zaten sürekli bahsediyorum burda sancılarımdan , muayene ederken bile kasılmalarım oluyor bu arada dr da farketti, sancılarım yüksek çıkmış bebek hala ters bu saatten sonra dönmez çünkü kasılmaların başlamış dedi bunlar bildiğiniz doğum kasılmalarıymış, bende normalde hem ters rahimliyim hem de T rahme sahibim yani dar rahimliyim, tüp bebek öncesi histeroskopi ile düzeltildi ama dr dedi ki ne kadar düzeltilirse düzeltilsin normal rahim gibi olmuyor bu kasılmaların sebebi senin rahminin yapısı bile olabilir dedibu arada tam 36. haftadayım bebek 2700 dedi 49 cm ama karın çevresi 2 hafta geride acayip moralim bozuldu, 20.haftamda 2 hafta önde olan bebem geriye düşmüş resmen, ama dr baş çevresi femur uzunluğu haftanla uyumlu o yüzden sıkıntı olmaz sadece kilolu bi bebek olmayacak dedi 2500 ün üstü de yeterli bizim için dedi, istirahat verdi ve progestan yazdı seni rahatlatır 1 hafta daha dayan hiç bir iş yapma dedi resmen 2 gün sonra tekrar kontrol verdi bana artık sık kontrol bakalım inşallah en az 1 hafta daha bişey olmaz dua edin kızlar
Vallahi benim beybiyi zorla söküp alacaklar gibi hissediyorum. Asla doğum belirtim yok yalancı kasılma bile ne açıklık ne bi şey bugün 36+1 im.Ayy doğurdun sandım durun anlatıyorum diyince aklımı aldın
İnşallah drun istediği söylediği zamanlara kadar gelirsiniz bebişinde kilo alır
Bizim bebekler niye erkenci bu kadarSona kalırsak çok bozulcaz bizimkiler niye doğmak istemiyor diye
ya yiyorum inanki kiloyu ben alıyorum, hatta kaşar peynir aldık haftası dolmadan bitecek nerdeyse1 haftada 500 gr alan bebek annesi olarak yaziyorum. Karbonhidrat yiyen bebegine kilo aldiriyor.
Ekmekler, pogacalar, borekler, corekler.
Ama su sancilari da bi anlatsaydin keske :)
tekrar hayırlı olsun ve çok geçmiş olsunTekrar merhaba kızlar
Kusura bakmayın çok giremiyorum okuyorum ama cvb yazmaya pek fırsatım olmuyo maalesef
Biz iyiyiz çok şükür oğlum 2600 doğdu sağlık durumu herşey yolunda
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun tüm iyi dileklerimizle dualarınıza
Şuan biraz boş vaktim var benim sıpayi uyuttum sormak istediğiniz birşey varsa cvblayabilirim
Maşallah canım tam olarak kaç+kaçta doğum olmuştu senin, birde ultrasonda kaç çıkmıştı en son kilosu boyu falan sen nasılsın, toparlanabildin mi biraz ?Tekrar merhaba kızlar
Kusura bakmayın çok giremiyorum okuyorum ama cvb yazmaya pek fırsatım olmuyo maalesef
Biz iyiyiz çok şükür oğlum 2600 doğdu sağlık durumu herşey yolunda
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun tüm iyi dileklerimizle dualarınıza
Şuan biraz boş vaktim var benim sıpayi uyuttum sormak istediğiniz birşey varsa cvblayabilirim
Çok teşekkür ederimtekrar hayırlı olsun ve çok geçmiş olsunevdesiniz değil mi ? bir de tam olarak kaçıncı haftada doğum yaptınız ?
Kuzu tam olarak 36+6 da doğum yaptım enson doktoor kontrolüne doğum yapmadan iki gün önce gitmiştik 4 günlük bir fark vardı ultrasonda ki kilosu 2350 idi şuan iyi sayılırım toparlamaya çalışıyorum kilosu boyu falan şuan iyi zaten çok şükür doğduğun da gayet sağlıklı bir problemi yoktu umarım böyle devam ederMaşallah canım tam olarak kaç+kaçta doğum olmuştu senin, birde ultrasonda kaç çıkmıştı en son kilosu boyu falan sen nasılsın, toparlanabildin mi biraz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?