2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canınızı sıkmayın, bu süreci atlatıp rahat bir doğum yaparsınız umarım

Nasıl yani gelin olacak kız kardeşin mi yoksa başka kız kardeşin mi gelsin diyor? Eşinin ailesi tatilden dönsün o zaman tatilden daha önemli değil miymiş

ya dr korkuttu beni biliyor musun 1 hafta daha dayan dedi resmen, hocam valla ben dayanırım çekerim sancıyo mevzu sancıysa eğer bu arada benim rahim ağzı 25 mm olmuş incelmiş yani bayağı 25 in altı erken doğum demek ama ne zamana kadar böyle kalır bilmiyorum tabi , inşallah en az 2 hafta falan dayanabilirim yaa

Kilo olarak gayet iyi bence
Bendede gerilik var şimdilik durumu koruduğu için doktorda 37 yi görürsek çok iyi dedi muhtemeln benmde öyle olacak
37 doğum için iyi bi hafta ama şu 1 hafta dinlen artık yatarak geçir çoğu zamanını
Bu bebişler 38 keri göremicek bu gidişle

Nasıl yani gelin olacak kız kardeşin mi yoksa başka kız kardeşin mi gelsin diyor? Eşinin ailesi tatilden dönsün o zaman tatilden daha önemli değil miymiş
yok diğer kız kardeşim gelecek ablasının düğününe gitmeyiversin yanına gelsin diyor işte kayınvalidem otobüse atlayıp gelemez onu birinin getirmesi lazım o kişi de kayınbabam onunda izni 1 eylül de, otobüse binemiyoruz yani

inanır mısın zaten hiçbir şey yapamıyorum takatim yok, dün yürüyüşe çıktım 20 dk sonra eve geldik demekki vücut kendini kilitliyor bi yerden sonra

valla ben iyiydim ya 34 e kadar ne olduysa ondan sonra oldu hatta 40 ı rahat görürüm diyordum da kısmet artık ,

Bir hafta güzelce dinlenmeye çalış durabildiği kadar dursun bebiş kilosu gayet iyi daha da alacaktır inşallah endişelenme kuzum.
Stres yapmamaya çalış bu süreçte sakin ol kuzum kv atlayıp otobüse gelsin bi zahmet.. neden binemiyor otobüse bir sağlık problemi mi var ki

Bende öyle ama hafif hafif ağrılar başlıyo artık çokta kalmadı zaten ya iyice yaklaştı tarihler

öyle yapıcam bu hafta full yatış inşallah

yok canım sağlık problemi yokta hayatında otobüse binmemiş her yere eşiyle gitmiş ondan birazda lüksten yani

1 haftada 500 gr alan bebek annesi olarak yaziyorum. Karbonhidrat yiyen bebegine kilo aldiriyor.

Ekmekler, pogacalar, borekler, corekler.

Ama su sancilari da bi anlatsaydin keske :)

Vallahi benim beybiyi zorla söküp alacaklar gibi hissediyorum. Asla doğum belirtim yok yalancı kasılma bile ne açıklık ne bi şey bugün 36+1 im.

1 haftada 500 gr alan bebek annesi olarak yaziyorum. Karbonhidrat yiyen bebegine kilo aldiriyor.

Ekmekler, pogacalar, borekler, corekler.

Ama su sancilari da bi anlatsaydin keske :)
ya yiyorum inanki kiloyu ben alıyorum, hatta kaşar peynir aldık haftası dolmadan bitecek nerdeyse

sancı bildiğin adet sancısı ve bel ağrısı, uzanıyorum mesela sanki belimde 30 kg ağırlık var kalkamıyorum, kalkınca zor yürüyorum, sancı başlıyor 10 filan sürüyor sonra hafifliyor ama hep var, sadece dün akşam yok oldu ama gece mesela ağrıya uyandım, kasılmalarım da cabası karnım taş gibi bebe kafasını akciğerlerime sokuyor falan sanki esniyor içerde, böyle

Tekrar merhaba kızlar
Kusura bakmayın çok giremiyorum okuyorum ama cvb yazmaya pek fırsatım olmuyo maalesef
Biz iyiyiz çok şükür oğlum 2600 doğdu sağlık durumu herşey yolunda
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun tüm iyi dileklerimizle dualarınıza
Şuan biraz boş vaktim var benim sıpayi uyuttum sormak istediğiniz birşey varsa cvblayabilirim

tekrar hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun evdesiniz değil mi ? bir de tam olarak kaçıncı haftada doğum yaptınız ?

Maşallah canım tam olarak kaç+kaçta doğum olmuştu senin, birde ultrasonda kaç çıkmıştı en son kilosu boyu falan sen nasılsın, toparlanabildin mi biraz ?

tekrar hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun evdesiniz değil mi ? bir de tam olarak kaçıncı haftada doğum yaptınız ?
Çok teşekkür ederim
Evet şuan evdeyiz cumartesi sabah 4 45 te doğum yaptım dün hastaneden çıkıp eve geldik tam olarak 36+6da doğum yaptım

Maşallah canım tam olarak kaç+kaçta doğum olmuştu senin, birde ultrasonda kaç çıkmıştı en son kilosu boyu falan sen nasılsın, toparlanabildin mi biraz ?
Kuzu tam olarak 36+6 da doğum yaptım enson doktoor kontrolüne doğum yapmadan iki gün önce gitmiştik 4 günlük bir fark vardı ultrasonda ki kilosu 2350 idi şuan iyi sayılırım toparlamaya çalışıyorum kilosu boyu falan şuan iyi zaten çok şükür doğduğun da gayet sağlıklı bir problemi yoktu umarım böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…