2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok teşekkür ederim
Evet şuan evdeyiz cumartesi sabah 4 45 te doğum yaptım dün hastaneden çıkıp eve geldik tam olarak 36+6da doğum yaptım
çook sevindim iyi olmanıza , analı babalı sağlıkla huzurla büyüsün inşallah

Maşallah canım sağlıkla sıhhatle koklaşın çok güzel

Allah bağışlasın tekrar maşallah doğumunuz normal mi oldu? Sancıları hisseder hissetmez mi gittiniz o süreçten de bahseder misiniz

Iki hafta hiç iş yapma dinlen kuzu yatınca bence bebis de bekler cok ayakta kalirsan rahim ağzın inceldigi için bebis gelmeye niyetlenebilir 2 hafta dayansan mis gibi olur

İnşallah dayanır canım güzelce dinlen , ama bu zamandan sonra doğsa bile bişey olmaz endişelenme , inşallah sağlıkla gelsin , ama ben dedim benimde aynı senin gibi ağrım vardı diye

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah

CAnım inşallah hayırlısıyla kucağına alacaksın artık bebişelr kurtardı kendini boşver kiloya takılma önemli olan sağlıklı olması. Gün filan verdi mi sezeryan mı olcak?

aynen hahahaha dayan oğlum en az 1 hafta daha yaa hadi annem
ay çok az kalmış çok heyecanlı.sağlıcakla gelsin oğluşun.dışarda annesi kilo aldırır ona
gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.darısı bizlere

Buna tek verecek cevabın olur mu canım TATİL DAHA ÖNEMLİ diyecektin. anlayan anlasın

Kızlar gittim dikişlerimi aldırdım , kendi dr’uma gittim , dedim dr gördün mü benim kız durmadı , bana bu beklediğimiz bişeyi sürpriz değildi dedi diyemedim madem biliyordun niye bana ciğer geliştirici yapmadın nst çekmedin hiç bişey yapmadın demedim ama , bebeğimi görmeye gittim 2300 olana kadar kalacakmış

Şuan kaç kilo olmuş canım

Canım senin ailenden biri gelse emin ol daha rahat edersin , doğumdan çıkınca annen yada senin kardeşin yanında olması çok daha iyi , çünkü ben tuvalete falan annemle gidiyordum resmen , annem bezimi değişiyordu ,bunları kayınvalideyle ben çekinirdim yapmaya , o yüzden inşallah annen doğumuna yetişir , benim hastane gece eşimi bırakmıyordu yanıma , senin gece bırakıyorsa o kalır yanında çünkü gecede tuvalete gidiyorsun ve eğilip külotunu çekemiyorsun , yani bunlar benim tecrübelerim

bende sizin yüzünüzden kaşar yiyorum neden yiyorum bilmem bebek en son 34te haftasıyla uyumluydu hatta 1 hafta önde bazı şeylerde herkes yiyor diye bende yiyorum Kocaman kalıp kaşar aldık eşim dedi bozulmasın çok büyük kim yiyecek bitmek üzere Avakado da al kuzum o daçok yararlı.

Allah bağışlasın tekrar maşallah doğumunuz normal mi oldu? Sancıları hisseder hissetmez mi gittiniz o süreçten de bahseder misiniz
Allah razı olsun çok sağolun doğumum normal olmadı sezeryan oldum henüz doğum iznine ayrilmamistim iki günluk rapor alıp evde dinleniyorum gece eşim işten geldikten saat 1 gibi kanepe uzanırken bir anda suyum geldi önce dedim ki acaba akıntı bende emin olmak için lavaboya kalktım ama evet gelen suyumdu hastaneye gittik devlete normalde özele gidiyorum devlette sancilarim başladı sadece bir ebe vardı nts yi çekti sonra bı kontrol edelim acilman var mı dedi kontrolde iki parmak acilman var ama çok darrl dedi kendi doktorumu aradım derken koca kemerde gece doğum yaptıracak doktor yada ebe yoktu gece gece doğru Antalya merkeze 3 te Anadolu Hastanesi'ne 1 saate ekip toplandı o arada sancilarim o kadar arttiki anlatamam en son 4 te ameliyathaneye girdik local anestezi yaptırdım ama o kadar güzel bir duygu ki Rabbim olmayanlara da versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Anlicagan kuzum garip ve bı kadar siradisiydi ebe 6 7 saate anca doğum yaparsın dedi bizimki çok hızlı oldu ve ben evde hiç beklemedim suyum geldiği an hastaneye gittim

Yaşı uzun olsun Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin cnm , normal mi sezeryanla mı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…