Çok teşekkür ederim
Evet şuan evdeyiz cumartesi sabah 4 45 te doğum yaptım dün hastaneden çıkıp eve geldik tam olarak 36+6da doğum yaptım
çook sevindim iyi olmanızaKuzu tam olarak 36+6 da doğum yaptım enson doktoor kontrolüne doğum yapmadan iki gün önce gitmiştik 4 günlük bir fark vardı ultrasonda ki kilosu 2350 idi şuan iyi sayılırım toparlamaya çalışıyorum kilosu boyu falan şuan iyi zaten çok şükür doğduğun da gayet sağlıklı bir problemi yoktu umarım böyle devam eder
Çok teşekkür ederimçook sevindim iyi olmanıza, analı babalı sağlıkla huzurla büyüsün inşallah
Maşallah canım sağlıkla sıhhatle koklaşın çok güzelKuzu tam olarak 36+6 da doğum yaptım enson doktoor kontrolüne doğum yapmadan iki gün önce gitmiştik 4 günlük bir fark vardı ultrasonda ki kilosu 2350 idi şuan iyi sayılırım toparlamaya çalışıyorum kilosu boyu falan şuan iyi zaten çok şükür doğduğun da gayet sağlıklı bir problemi yoktu umarım böyle devam eder
Allah bağışlasın tekrar maşallahTekrar merhaba kızlar
Kusura bakmayın çok giremiyorum okuyorum ama cvb yazmaya pek fırsatım olmuyo maalesef
Biz iyiyiz çok şükür oğlum 2600 doğdu sağlık durumu herşey yolunda
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun tüm iyi dileklerimizle dualarınıza
Şuan biraz boş vaktim var benim sıpayi uyuttum sormak istediğiniz birşey varsa cvblayabilirim
Iki hafta hiç iş yapma dinlen kuzu yatınca bence bebis de bekler cok ayakta kalirsan rahim ağzın inceldigi için bebis gelmeye niyetlenebilir 2 hafta dayansan mis gibi olurya dr korkuttu beni biliyor musun 1 hafta daha dayan dedi resmen, hocam valla ben dayanırım çekerim sancıyo mevzu sancıysa eğerbu arada benim rahim ağzı 25 mm olmuş incelmiş yani bayağı 25 in altı erken doğum demek ama ne zamana kadar böyle kalır bilmiyorum tabi , inşallah en az 2 hafta falan dayanabilirim yaa
İnşallah dayanır canım güzelce dinlen , ama bu zamandan sonra doğsa bile bişey olmazselam kızlar, bugün kontrolümüz vardı gece boyunca doğru düzgün uyuyamadım resmen içime doğmuştu bi tuhaflık olduğu sabahı zor ettim bi an önce muayeneye gideyim diye, velhasıl önce Nst çekildi benim nst de sancı çıktı hemde 75 üstü bunlar beni aldı masaya açıklık var mı yok mu kontrol ettiler Allah'tan açıklığım yoktu ( bu arada kontrol sırasında ağrı oldu ama sonrasında hemen geçti korkulacak bişey yok) neyse sonra dr un yanına gittim noldu doğuruyon mu dedi bana direk :)) biliyorsunuz zaten sürekli bahsediyorum burda sancılarımdan , muayene ederken bile kasılmalarım oluyor bu arada dr da farketti, sancılarım yüksek çıkmış bebek hala ters bu saatten sonra dönmez çünkü kasılmaların başlamış dedi bunlar bildiğiniz doğum kasılmalarıymış, bende normalde hem ters rahimliyim hem de T rahme sahibim yani dar rahimliyim, tüp bebek öncesi histeroskopi ile düzeltildi ama dr dedi ki ne kadar düzeltilirse düzeltilsin normal rahim gibi olmuyor bu kasılmaların sebebi senin rahminin yapısı bile olabilir dedibu arada tam 36. haftadayım bebek 2700 dedi 49 cm ama karın çevresi 2 hafta geride acayip moralim bozuldu, 20.haftamda 2 hafta önde olan bebem geriye düşmüş resmen, ama dr baş çevresi femur uzunluğu haftanla uyumlu o yüzden sıkıntı olmaz sadece kilolu bi bebek olmayacak dedi 2500 ün üstü de yeterli bizim için dedi, istirahat verdi ve progestan yazdı seni rahatlatır 1 hafta daha dayan hiç bir iş yapma dedi resmen 2 gün sonra tekrar kontrol verdi bana artık sık kontrol bakalım inşallah en az 1 hafta daha bişey olmaz dua edin kızlar
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallahKuzu tam olarak 36+6 da doğum yaptım enson doktoor kontrolüne doğum yapmadan iki gün önce gitmiştik 4 günlük bir fark vardı ultrasonda ki kilosu 2350 idi şuan iyi sayılırım toparlamaya çalışıyorum kilosu boyu falan şuan iyi zaten çok şükür doğduğun da gayet sağlıklı bir problemi yoktu umarım böyle devam eder
CAnım inşallah hayırlısıyla kucağına alacaksın artık bebişelr kurtardı kendini boşver kiloya takılma önemli olan sağlıklı olması. Gün filan verdi mi sezeryan mı olcak?selam kızlar, bugün kontrolümüz vardı gece boyunca doğru düzgün uyuyamadım resmen içime doğmuştu bi tuhaflık olduğu sabahı zor ettim bi an önce muayeneye gideyim diye, velhasıl önce Nst çekildi benim nst de sancı çıktı hemde 75 üstü bunlar beni aldı masaya açıklık var mı yok mu kontrol ettiler Allah'tan açıklığım yoktu ( bu arada kontrol sırasında ağrı oldu ama sonrasında hemen geçti korkulacak bişey yok) neyse sonra dr un yanına gittim noldu doğuruyon mu dedi bana direk :)) biliyorsunuz zaten sürekli bahsediyorum burda sancılarımdan , muayene ederken bile kasılmalarım oluyor bu arada dr da farketti, sancılarım yüksek çıkmış bebek hala ters bu saatten sonra dönmez çünkü kasılmaların başlamış dedi bunlar bildiğiniz doğum kasılmalarıymış, bende normalde hem ters rahimliyim hem de T rahme sahibim yani dar rahimliyim, tüp bebek öncesi histeroskopi ile düzeltildi ama dr dedi ki ne kadar düzeltilirse düzeltilsin normal rahim gibi olmuyor bu kasılmaların sebebi senin rahminin yapısı bile olabilir dedibu arada tam 36. haftadayım bebek 2700 dedi 49 cm ama karın çevresi 2 hafta geride acayip moralim bozuldu, 20.haftamda 2 hafta önde olan bebem geriye düşmüş resmen, ama dr baş çevresi femur uzunluğu haftanla uyumlu o yüzden sıkıntı olmaz sadece kilolu bi bebek olmayacak dedi 2500 ün üstü de yeterli bizim için dedi, istirahat verdi ve progestan yazdı seni rahatlatır 1 hafta daha dayan hiç bir iş yapma dedi resmen 2 gün sonra tekrar kontrol verdi bana artık sık kontrol bakalım inşallah en az 1 hafta daha bişey olmaz dua edin kızlar
ay çok az kalmış çok heyecanlı.sağlıcakla gelsin oğluşun.dışarda annesi kilo aldırır onaaynen hahahaha dayan oğlum en az 1 hafta daha yaa hadi annem
gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.darısı bizlereTekrar merhaba kızlar
Kusura bakmayın çok giremiyorum okuyorum ama cvb yazmaya pek fırsatım olmuyo maalesef
Biz iyiyiz çok şükür oğlum 2600 doğdu sağlık durumu herşey yolunda
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun tüm iyi dileklerimizle dualarınıza
Şuan biraz boş vaktim var benim sıpayi uyuttum sormak istediğiniz birşey varsa cvblayabilirim
Buna tek verecek cevabın olur mu canım TATİL DAHA ÖNEMLİ diyecektin. anlayan anlasınbu arada kızlar, kız kardeşimin düğünü var cuma cumartesi bizimkiler pazar günü gelecek, kayınvalidemler de tatildeeşim diyor ki ara kız kardeşini gelsin doğum daha önemli düğünden, ayy o kadar sinirlendim kii sen ailene desene onlar gelsinler bizimkilerin durumu malum, kayınbabam diğer iznini 1 eylül e aldırmış o zaman geleceklerdi çünkü benim doğum normalde 11 eylül görünüyor, ama durum ortada yani ani gelişen şeyler de olabiliyor ben hayatta onlara arayıp gelip demem kendileri düşünmüyorsa , bilmiyorum duygusal mı bakıyorum ama en az 1 ay önceden gelmelerini beklerdim kayınvalidemlerin ,annemler düğün olmasa çoktan gelmişti
Kızlar gittim dikişlerimi aldırdım , kendi dr’uma gittim , dedim dr gördün mü benim kız durmadı , bana bu beklediğimiz bişeyi sürpriz değildi dedidiyemedim madem biliyordun niye bana ciğer geliştirici yapmadın nst çekmedin hiç bişey yapmadın demedim ama , bebeğimi görmeye gittim 2300 olana kadar kalacakmış
Canım senin ailenden biri gelse emin ol daha rahat edersin , doğumdan çıkınca annen yada senin kardeşin yanında olması çok daha iyi , çünkü ben tuvalete falan annemle gidiyordum resmen , annem bezimi değişiyordu ,bunları kayınvalideyle ben çekinirdim yapmaya , o yüzden inşallah annen doğumuna yetişir , benim hastane gece eşimi bırakmıyordu yanıma , senin gece bırakıyorsa o kalır yanında çünkü gecede tuvalete gidiyorsun ve eğilip külotunu çekemiyorsun , yani bunlar benim tecrübelerimbu arada kızlar, kız kardeşimin düğünü var cuma cumartesi bizimkiler pazar günü gelecek, kayınvalidemler de tatildeeşim diyor ki ara kız kardeşini gelsin doğum daha önemli düğünden, ayy o kadar sinirlendim kii sen ailene desene onlar gelsinler bizimkilerin durumu malum, kayınbabam diğer iznini 1 eylül e aldırmış o zaman geleceklerdi çünkü benim doğum normalde 11 eylül görünüyor, ama durum ortada yani ani gelişen şeyler de olabiliyor ben hayatta onlara arayıp gelip demem kendileri düşünmüyorsa , bilmiyorum duygusal mı bakıyorum ama en az 1 ay önceden gelmelerini beklerdim kayınvalidemlerin ,annemler düğün olmasa çoktan gelmişti
bende sizin yüzünüzden kaşar yiyorumya yiyorum inanki kiloyu ben alıyorum, hatta kaşar peynir aldık haftası dolmadan bitecek nerdeyse
sancı bildiğin adet sancısı ve bel ağrısı, uzanıyorum mesela sanki belimde 30 kg ağırlık var kalkamıyorum, kalkınca zor yürüyorum, sancı başlıyor 10 filan sürüyor sonra hafifliyor ama hep var, sadece dün akşam yok oldu ama gece mesela ağrıya uyandım, kasılmalarım da cabası karnım taş gibi bebe kafasını akciğerlerime sokuyor falan sanki esniyor içerde, böyle
Aynı benVallahi benim beybiyi zorla söküp alacaklar gibi hissediyorum. Asla doğum belirtim yok yalancı kasılma bile ne açıklık ne bi şey bugün 36+1 im.
Ayy kıyamamöyle yapıcam bu hafta full yatış inşallah
yok canım sağlık problemi yokta hayatında otobüse binmemiş her yere eşiyle gitmiş ondan birazda lüksten yani
Canım hiç kilo almamış ki aynı 1900 gram , ama dr normal dedi , bebekler ilk bir haftada kilo almazmış , ama kilo alımına geçtikten sonra hızlı kilo alır dedi , yani dediğine göre 2 hafta daha orda kalacak bebeğimŞuan kaç kilo olmuş canım
Allah razı olsun çok sağolun doğumum normal olmadı sezeryan oldum henüz doğum iznine ayrilmamistim iki günluk rapor alıp evde dinleniyorum gece eşim işten geldikten saat 1 gibi kanepe uzanırken bir anda suyum geldi önce dedim ki acaba akıntı bende emin olmak için lavaboya kalktım ama evet gelen suyumdu hastaneye gittik devlete normalde özele gidiyorum devlette sancilarim başladı sadece bir ebe vardı nts yi çekti sonra bı kontrol edelim acilman var mı dedi kontrolde iki parmak acilman var ama çok darrl dedi kendi doktorumu aradım derken koca kemerde gece doğum yaptıracak doktor yada ebe yoktu gece gece doğru Antalya merkeze 3 te Anadolu Hastanesi'ne 1 saate ekip toplandı o arada sancilarim o kadar arttiki anlatamam en son 4 te ameliyathaneye girdik local anestezi yaptırdım ama o kadar güzel bir duygu ki Rabbim olmayanlara da versin kimsenin kucağını boş bırakmasınAllah bağışlasın tekrar maşallahdoğumunuz normal mi oldu? Sancıları hisseder hissetmez mi gittiniz o süreçten de bahseder misiniz
Yaşı uzun olsun Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsinKuzu tam olarak 36+6 da doğum yaptım enson doktoor kontrolüne doğum yapmadan iki gün önce gitmiştik 4 günlük bir fark vardı ultrasonda ki kilosu 2350 idi şuan iyi sayılırım toparlamaya çalışıyorum kilosu boyu falan şuan iyi zaten çok şükür doğduğun da gayet sağlıklı bir problemi yoktu umarım böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?