2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben bugun ananas ve hurma alcam açılmaya yararı varmis dun 40 tane daha squat yaptım bebeğin kafası iyice aşağıda bi sağ bi sol yapiyo arada hissediyorum dun gece o kadar sol kasigima kafasını yerleştirdi ki yuruyemedim kasiktan çıkmaya calisiyo benim kız dogru yolu bulacak insallah

Ben de silikon kalıp ve taş tozu aldım kokulu taş yapıcam

Güzel fikir sizinki de ellerinize sağlık şimdiden.

Ne tarz bir şey düşünüyorsun kuzum

Kuzum anahtarlık yapmayı düşünüyorum. ahşap boncuklarla. pintereste görüyorum güzel güzel boyuyorlar. Yada kumaştan yapılan anahtarlıklar var. Güneş desenli kumaş bulsam ondan yaparım.

Maşallah kuzummmaaaaaa. Sağlıkla bir an önce eve gitmeyi nasip etsin Allah

34+2 çalışmak için direnenlerden biride benim çok zorlanıyorum gün sayar oldum

34+3 bugün benim de 37 gelsin artık evimize gidelim

1 haftada 500 gr alan bebek annesi olarak yaziyorum. Karbonhidrat yiyen bebegine kilo aldiriyor.

Ekmekler, pogacalar, borekler, corekler.

Ama su sancilari da bi anlatsaydin keske :)

Hiç yemediğim şeyler. Bu haftada bunları deneyelim.

Çok çok geçmiş olsun canım ağrım sızım vardı diyordun hep demekki sancıymış inşallah bir hafta daha dayanır miniğin de doğumuna gidersin. Elinden geldiğince dinlen bakalım

Aslında lafın yeri gelmişte neyse artık Alaramız sağlıklı ya gerisi önemli değil

Hayırlı olsun güle güle büyütün bebişinizi.

bence bir hafta-10 güne toparlanır.inşallah hemencik kilosunu alır da sizleri üzmez minnoş

Canim o ağrıların belden vuran bi agri miydi yoksa alttan mi vuruyordu ben de alttan vuran ara ara ağrılar var ama ben doğum sancısı değil diye onemsemiyorum

Ayy maşallah, çok şükür kavuşturana rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin, size bağışlasın inşaallah Çok teşekkür ediyorum

Kuzum ya bu kafasının aşağı girmesi beni korkutuyor düşününce biliyon mu :) Kafası sıkışır gibi geliyor doğal süreç bu tabiki olmaz öyle bir şey ama doğurana kadar daha neler uydurcam acaba

Normal başlamışken neden sezeryana döndğ canım ben orasını anlamadım? Açılma mı azdı?

Kafasını asagiya indirmezse o zaman sıkıntı kuzum senin anatomin zaten bebisin baş kisminman gelmesine uygun tasarlanmis hiç bise olmaz sen içini rahat tut zaten bebeğin kafa kemiği ortası boş cikarken üst üste biniyormus doğunca kayniyormus Rabbım öyle muazzam yaratmış korkma annesi

artık daha çok korkuyorum :) şaka şaka evet canım büyük bir mucize bu doğum. Rahime tutunmaasından doğmasına büyümesine her anı ayrı bir mucize.. Benimki geçen haftaya göre aşağı indi galiba. Bİlgisayarda birşey yazarken sıkıntı yoktu geçen hafta bugün klavyeye yazmak için dik oturuyorum ya özellikle sağ kasığımla bacağım arası sıkışıyor orda bir şey varmış gibi hissediyom

Iki hafta hiç iş yapma dinlen kuzu yatınca bence bebis de bekler cok ayakta kalirsan rahim ağzın inceldigi için bebis gelmeye niyetlenebilir 2 hafta dayansan mis gibi olur

aynen öyle bol yatış yapıcam ki zaten bişey yaptığım da yoktu evde, hep diyorum ya taksitle iş yapıyorum enerji yok bu sefer oda olmicak

İnşallah dayanır canım güzelce dinlen , ama bu zamandan sonra doğsa bile bişey olmaz endişelenme , inşallah sağlıkla gelsin , ama ben dedim benimde aynı senin gibi ağrım vardı diye

valla aynen bu ağrılar boşuna değilmiş bakalım dayansın benim sıpa 1 2 hafta daha ya

CAnım inşallah hayırlısıyla kucağına alacaksın artık bebişelr kurtardı kendini boşver kiloya takılma önemli olan sağlıklı olması. Gün filan verdi mi sezeryan mı olcak?

canım 2 gün sonra kontrol dedi, Çarşamba tekrar gideceğim artık bence duruma göre verir ki zaten dr diyo 37 yi tamamlayalım diye, inşallah 38 i de görürüz ya hayırlısıyla bakalım

ya kesinlikle ben başkasında rahat edemem, kız kardeşim ile annem zaten kesin gelecekte düğünü bekliyorlar işte düğün olmasa şimdiye çoktan gelmişlerdi

Çok çok geçmiş olsun canım ağrım sızım vardı diyordun hep demekki sancıymış inşallah bir hafta daha dayanır miniğin de doğumuna gidersin. Elinden geldiğince dinlen bakalım
evet canım öyle yapıcam çok teşekkür ederim bakalım senin ağrılara ne dicek dr un

Canim o ağrıların belden vuran bi agri miydi yoksa alttan mi vuruyordu ben de alttan vuran ara ara ağrılar var ama ben doğum sancısı değil diye onemsemiyorum

canım benimkiler belden vuruyor bel ve regl sancısı bildiğin, ama 2 gündür vajinamda da batmalar oluyor ama sanki bağımsız gibi yani alttan vuran ağrı değil de daha çok belden, zateb benim bebek hala makat geliş olduğu için kafası dönmemiş yani belki de o yüzden alttan vuran ağrım yok

Hayirli haftalar güzel anneler.
Benim şafak 8
Bugun son kontrol vardi, oğullarda bende gayet iyiyiz. Bundan sonra günaşırı nst ile gidicez. 22 agu sali günü kavuşuyoruz
Sizlerde durumlar nasil. Bakalim benim sezaryene kadar sürprz yapan bebekimiz olacak mi

Ay kuzum ne güzel 8 gün kalmışşş bebişler de iyiymiş çok şükür Benimde işten ayrılıp evde izinli olacağım tarih 22 ağustos canım 22 ağustos seni iple çekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…