2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aaa bir bebiş daha mı gelme yolunda yoksa bekle bakalım kuzu ne olacak
Ay dursun az daha ya daha erken
Ben de anadoluya gidiyorum doktorunuzun ismi nedir

Ay kuzum ne güzel 8 gün kalmışşş bebişler de iyiymiş çok şükür Benimde işten ayrılıp evde izinli olacağım tarih 22 ağustos canım 22 ağustos seni iple çekiyoruz
yyaaa böyle bakınca da bana göre 22 ağustosa az kalmış. Benim izne çıkış 4 Eylül

inşallah olmaz hepsi vaktinde gelir

öyle yapıcam bu hafta full yatış inşallah

yok canım sağlık problemi yokta hayatında otobüse binmemiş her yere eşiyle gitmiş ondan birazda lüksten yani
Benim kaynanamda öyle.. Ben ona lüks demiyorum kocasını bırakamıyo diyorum
Vallahi benim beybiyi zorla söküp alacaklar gibi hissediyorum. Asla doğum belirtim yok yalancı kasılma bile ne açıklık ne bi şey bugün 36+1 im.
Bende kendimi saldığımı farkettim akışına bıraktım gelirse gelir gelmezse çıkarırlar modundayım
Bu seviyeye nasıl eriştim bilmiyorumda iyi oldu endişeden korkudan geberiyodum
Sürpriz olsun gelişleri
Ah işte söyleyecektin sen orada tam yeriymiş
Bebeğine bir kavuşta bir daha densiz doktorlarla uğraşmazsın inşallah

Doğum anında bile dönüyorlarmış canını hiç sıkma ama hazır ol iki doğumada

Hakkında hayırlısı olsun canım. Sağlıkla al kucağına inşallah

Kızlar nst deyim 10 dk içinde 5 kere sancım çıktı 50 lere bakalım doktor ne diyecek ya kalbim çıkacak çok erken daha
Kuzum bize de haber ver mutlaka Dualarım seninle

Kızlar nst deyim 10 dk içinde 5 kere sancım çıktı 50 lere bakalım doktor ne diyecek ya kalbim çıkacak çok erken daha
oyy seni de hemen masaya yatırıp açılman var mı diye bakacaklar, var mıydı peki öncesinde?

bu arada benim 2 kere 75 üstü olmuştu

Doğum anında bile dönüyorlarmış canını hiç sıkma ama hazır ol iki doğumada
Evet dert etmiyorum hiç. Bizim için hangisi iyi olacaksa o olsun ama şaşırdım sadece. Kafası aşağıda ama yanlamasına durduğu için kanala girmesi sıkıntı olacak dedi. Güzel yorumun için teşekkür ederim

Hiç yemediğim şeyler. Bu haftada bunları deneyelim.

Selam Canim anneler...

Kontrolden ciktik. Kilomuz 100 gr falan artmis. Ultrasonun kilo olcumu konusunda ne kadar yanilttigini soyleyim hemen bunu cok merak ediyorduk hepimiz.

Benim karnimdaki sipa haftada 500 gr alabiliyor, boyle bir obur iri birsey. Gectigimiz ptesi 3180 gr cikmisti, bugun 3200 gr cikti.

Doktoruma sordum hizli kilo aliyordu bu hafta almamis mi dedim? Hayir o 150 gr falan almistir ama bu kadar sık gorusunce boyle anlamsiz degerler olusabiliyor dedi.

Dun bahsettigim idrara sikisma agrisi tam olarak yalanci sanciymis.
Bahsettigim sabun artigi gibi akinti kesinlikle nisan degilmis. Doktorum nisan gelirse illa ki bir kana bulasiklik oluyor dedi. Bi kahverengilik, kirmizilik oluyor dedi.

Alttan muayene oldum.
Rahmim geride, hic acilmam yok. Ancak doktorum dedi ki, idrara / buyuk abdeste sikisma agrisi icin son haftalarda doktorunuza mutlaka basvurun.

Herneyse, nst'de 30 birim sanci cikti ki asla kayda
Deger bir rakam degil ama ilk kez nst'de sanci gordugum icin dikkat ettim, karinda toplasip sertlesme bekliyoruz kizlar. Olayimiz bu. Yaninda aci ve agri olur veya olmaz.

dikloron bence doktoruna haber ver.

bambamcat kilosu gerideyse bence dene bi. Bir de vitaminler iste.

canım dr umun haberi var anlattım zaten durumu benimde 2 günde bir kontrolüm var artık, bir de idrara sıkışma bende hep var wc ye gidiyorum 2 damla şey geliyor

kuzum toplaşıp sertleşme var nerdeyse hepimizde , ama sonra geçiyor. Bebek oraya toplanıyor sonra gidiyor diye düşünüyordum ben.

kuzum toplaşıp sertleşme var nerdeyse hepimizde , ama sonra geçiyor. Bebek oraya toplanıyor sonra gidiyor diye düşünüyordum ben.
Evet akşamları bu durum başlıyor bende ve bir kaç haftadır var çok alıştım kalkıp yürümekte iyi geliyor Salon Kadini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…