Ay dursun az daha ya daha erkenAaa bir bebiş daha mı gelme yolunda yoksabekle bakalım kuzu ne olacak
Ben de anadoluya gidiyorum doktorunuzun ismi nedirAllah razı olsun çok sağolun doğumum normal olmadı sezeryan oldum henüz doğum iznine ayrilmamistim iki günluk rapor alıp evde dinleniyorum gece eşim işten geldikten saat 1 gibi kanepe uzanırken bir anda suyum geldi önce dedim ki acaba akıntı bende emin olmak için lavaboya kalktım ama evet gelen suyumdu hastaneye gittik devlete normalde özele gidiyorum devlette sancilarim başladı sadece bir ebe vardı nts yi çekti sonra bı kontrol edelim acilman var mı dedi kontrolde iki parmak acilman var ama çok darrl dedi kendi doktorumu aradım derken koca kemerde gece doğum yaptıracak doktor yada ebe yoktu gece gece doğru Antalya merkeze 3 te Anadolu Hastanesi'ne 1 saate ekip toplandı o arada sancilarim o kadar arttiki anlatamam en son 4 te ameliyathaneye girdik local anestezi yaptırdım ama o kadar güzel bir duygu ki Rabbim olmayanlara da versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Anlicagan kuzum garip ve bı kadar siradisiydi ebe 6 7 saate anca doğum yaparsın dedi bizimki çok hızlı oldu ve ben evde hiç beklemedim suyum geldiği an hastaneye gittim
yyaaa böyle bakınca da bana göre 22 ağustosa az kalmış. Benim izne çıkış 4 EylülAy kuzum ne güzel 8 gün kalmışşş bebişler de iyiymiş çok şükürBenimde işten ayrılıp evde izinli olacağım tarih 22 ağustos canım 22 ağustos seni iple çekiyoruz
inşallah olmaz hepsi vaktinde gelirHayirli haftalar güzel anneler.
Benim şafak 8
Bugun son kontrol vardi, oğullarda bende gayet iyiyiz. Bundan sonra günaşırı nst ile gidicez. 22 agu sali günü kavuşuyoruz
Sizlerde durumlar nasil. Bakalim benim sezaryene kadar sürprz yapan bebekimiz olacak mi
Gayet güzellerrrTeach_Mavi
Buna benzer birşeyler hazırlamayı düşünüyorum.
Ozalitçiden de bir kart tasarlayıp bastırırım uygun ambalajlara yerleştiririm.
Benim kaynanamda öyle.. Ben ona lüks demiyorum kocasını bırakamıyo diyorumöyle yapıcam bu hafta full yatış inşallah
yok canım sağlık problemi yokta hayatında otobüse binmemiş her yere eşiyle gitmiş ondan birazda lüksten yani
Bende kendimi saldığımı farkettim akışına bıraktım gelirse gelir gelmezse çıkarırlar modundayımVallahi benim beybiyi zorla söküp alacaklar gibi hissediyorum. Asla doğum belirtim yok yalancı kasılma bile ne açıklık ne bi şey bugün 36+1 im.
Ah işte söyleyecektin sen orada tam yeriymişKızlar gittim dikişlerimi aldırdım , kendi dr’uma gittim , dedim dr gördün mü benim kız durmadı , bana bu beklediğimiz bişeyi sürpriz değildi dedidiyemedim madem biliyordun niye bana ciğer geliştirici yapmadın nst çekmedin hiç bişey yapmadın demedim ama , bebeğimi görmeye gittim 2300 olana kadar kalacakmış
Doğum anında bile dönüyorlarmış canını hiç sıkma ama hazır ol iki doğumadaKızlar az önce muayene oldum. Doktor kafasının şu an için kanala girmeye uygun pozisyonda olmadığını söyledi. Böyle giderse 39+3 te tekrar bir çatı muayenesi yapabiliriz dedi. Ona göre sezaryen olabilirmişim
Herhangi bir ağrı sızı hissediyormuusn peki ?Kızlar nst deyim 10 dk içinde 5 kere sancım çıktı 50 lere bakalım doktor ne diyecek ya kalbim çıkacak çok erken daha
Sakin ol canım belki anlamsız bulacak doktora bir görün önceKızlar nst deyim 10 dk içinde 5 kere sancım çıktı 50 lere bakalım doktor ne diyecek ya kalbim çıkacak çok erken daha
Kızlar az önce muayene oldum. Doktor kafasının şu an için kanala girmeye uygun pozisyonda olmadığını söyledi. Böyle giderse 39+3 te tekrar bir çatı muayenesi yapabiliriz dedi. Ona göre sezaryen olabilirmişim
Kuzum bize de haber ver mutlakaKızlar nst deyim 10 dk içinde 5 kere sancım çıktı 50 lere bakalım doktor ne diyecek ya kalbim çıkacak çok erken daha
oyy seni de hemen masaya yatırıp açılman var mı diye bakacaklar, var mıydı peki öncesinde?Kızlar nst deyim 10 dk içinde 5 kere sancım çıktı 50 lere bakalım doktor ne diyecek ya kalbim çıkacak çok erken daha
Evet dert etmiyorum hiçDoğum anında bile dönüyorlarmış canını hiç sıkma ama hazır ol iki doğumada
Aa canım hayırlısı dur bakalım sakin ol.. Geliyor gelmekte olan gibi :) Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al.Kızlar nst deyim 10 dk içinde 5 kere sancım çıktı 50 lere bakalım doktor ne diyecek ya kalbim çıkacak çok erken daha
Çok teşekkür ederim canım. Hepimiz için öyle olsunHakkında hayırlısı olsun canım. Sağlıkla al kucağına inşallah
Kuzum bize de haber ver mutlakaDualarım seninle
ya yiyorum inanki kiloyu ben alıyorum, hatta kaşar peynir aldık haftası dolmadan bitecek nerdeyse
sancı bildiğin adet sancısı ve bel ağrısı, uzanıyorum mesela sanki belimde 30 kg ağırlık var kalkamıyorum, kalkınca zor yürüyorum, sancı başlıyor 10 filan sürüyor sonra hafifliyor ama hep var, sadece dün akşam yok oldu ama gece mesela ağrıya uyandım, kasılmalarım da cabası karnım taş gibi bebe kafasını akciğerlerime sokuyor falan sanki esniyor içerde, böyle
Hiç yemediğim şeyler. Bu haftada bunları deneyelim.
Selam Canim anneler...
Kontrolden ciktik. Kilomuz 100 gr falan artmis. Ultrasonun kilo olcumu konusunda ne kadar yanilttigini soyleyim hemen bunu cok merak ediyorduk hepimiz.
Benim karnimdaki sipa haftada 500 gr alabiliyor, boyle bir obur iri birsey. Gectigimiz ptesi 3180 gr cikmisti, bugun 3200 gr cikti.
Doktoruma sordum hizli kilo aliyordu bu hafta almamis mi dedim? Hayir o 150 gr falan almistir ama bu kadar sık gorusunce boyle anlamsiz degerler olusabiliyor dedi.
Dun bahsettigim idrara sikisma agrisi tam olarak yalanci sanciymis.
Bahsettigim sabun artigi gibi akinti kesinlikle nisan degilmis. Doktorum nisan gelirse illa ki bir kana bulasiklik oluyor dedi. Bi kahverengilik, kirmizilik oluyor dedi.
Alttan muayene oldum.
Rahmim geride, hic acilmam yok. Ancak doktorum dedi ki, idrara / buyuk abdeste sikisma agrisi icin son haftalarda doktorunuza mutlaka basvurun.
Herneyse, nst'de 30 birim sanci cikti ki asla kayda
Deger bir rakam degil ama ilk kez nst'de sanci gordugum icin dikkat ettim, karinda toplasip sertlesme bekliyoruz kizlar. Olayimiz bu. Yaninda aci ve agri olur veya olmaz.
dikloron bence doktoruna haber ver.
bambamcat kilosu gerideyse bence dene bi. Bir de vitaminler iste.
kuzum toplaşıp sertleşme var nerdeyse hepimizde , ama sonra geçiyor. Bebek oraya toplanıyor sonra gidiyor diye düşünüyordum ben.Selam Canim anneler...
Kontrolden ciktik. Kilomuz 100 gr falan artmis. Ultrasonun kilo olcumu konusunda ne kadar yanilttigini soyleyim hemen bunu cok merak ediyorduk hepimiz.
Benim karnimdaki sipa haftada 500 gr alabiliyor, boyle bir obur iri birsey. Gectigimiz ptesi 3180 gr cikmisti, bugun 3200 gr cikti.
Doktoruma sordum hizli kilo aliyordu bu hafta almamis mi dedim? Hayir o 150 gr falan almistir ama bu kadar sık gorusunce boyle anlamsiz degerler olusabiliyor dedi.
Dun bahsettigim idrara sikisma agrisi tam olarak yalanci sanciymis.
Bahsettigim sabun artigi gibi akinti kesinlikle nisan degilmis. Doktorum nisan gelirse illa ki bir kana bulasiklik oluyor dedi. Bi kahverengilik, kirmizilik oluyor dedi.
Alttan muayene oldum.
Rahmim geride, hic acilmam yok. Ancak doktorum dedi ki, idrara / buyuk abdeste sikisma agrisi icin son haftalarda doktorunuza mutlaka basvurun.
Herneyse, nst'de 30 birim sanci cikti ki asla kayda
Deger bir rakam degil ama ilk kez nst'de sanci gordugum icin dikkat ettim, karinda toplasip sertlesme bekliyoruz kizlar. Olayimiz bu. Yaninda aci ve agri olur veya olmaz.
dikloron bence doktoruna haber ver.
bambamcat kilosu gerideyse bence dene bi. Bir de vitaminler iste.
Evet akşamları bu durum başlıyor bende ve bir kaç haftadır var çok alıştım kalkıp yürümekte iyi geliyorkuzum toplaşıp sertleşme var nerdeyse hepimizde , ama sonra geçiyor. Bebek oraya toplanıyor sonra gidiyor diye düşünüyordum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?