- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Göründün mü doktoruna nasıl yorumladı canımKızlar nst deyim 10 dk içinde 5 kere sancım çıktı 50 lere bakalım doktor ne diyecek ya kalbim çıkacak çok erken daha
İnşallah rahat bir doğumla, sağlıkla alın kucağınıza. Dua ediyorumKızlar 2 cm açılmam var. Doktorum cumaya sezaryen randevusu verdi. Dua edin daha erken gelmesin en azından cumaya kadar sabretsin oğlum. Şuan ciğer geliştirici yazdı 4 ampul onu vurulacağım 12 saatte 1
Canım inşallah sağlıkla kavuşacaksınız sen kendini rahatlatmaya çalış, iğnelerini de olacaksın Allah’ın izniyle bekler o da sen dinlen sadeceKızlar 2 cm açılmam var. Doktorum cumaya sezaryen randevusu verdi. Dua edin daha erken gelmesin en azından cumaya kadar sabretsin oğlum. Şuan ciğer geliştirici yazdı 4 ampul onu vurulacağım 12 saatte 1
canım dr umun haberi var anlattım zaten durumu benimde 2 günde bir kontrolüm var artık, bir de idrara sıkışma bende hep var wc ye gidiyorum 2 damla şey geliyor
kuzum toplaşıp sertleşme var nerdeyse hepimizde , ama sonra geçiyor. Bebek oraya toplanıyor sonra gidiyor diye düşünüyordum ben.
Bu hafta da bunu deneyeyim
Evet akşamları bu durum başlıyor bende ve bir kaç haftadır var çok alıştım kalkıp yürümekte iyi
geliyorSalon Kadini
Kızlar 2 cm açılmam var. Doktorum cumaya sezaryen randevusu verdi. Dua edin daha erken gelmesin en azından cumaya kadar sabretsin oğlum. Şuan ciğer geliştirici yazdı 4 ampul onu vurulacağım 12 saatte 1
ultrasonda kilo 3 çıktı bu bizi rahatlattı en azından. Bi arkadaş sormuştu kimdi hatırlamıyorum ağrımı sormuştu. Rahmimde ağrı var sadece, bir de tekmeleri ağrıtıyor öyle durulamayacak bir ağrı değil
Ay masallah sana ve bu haftalara kadar çalisan diger annelereAy kuzum ne güzel 8 gün kalmışşş bebişler de iyiymiş çok şükürBenimde işten ayrılıp evde izinli olacağım tarih 22 ağustos canım 22 ağustos seni iple çekiyoruz
Cumaya kadar yat dinlen canım biri gelip yardımcı olsun sen sadece lavaboya kalk ayaklarıda yüksekte tutKızlar 2 cm açılmam var. Doktorum cumaya sezaryen randevusu verdi. Dua edin daha erken gelmesin en azından cumaya kadar sabretsin oğlum. Şuan ciğer geliştirici yazdı 4 ampul onu vurulacağım 12 saatte 1
Haftasi cok guzel annesi endiselenme. 34.haftada ciger gelisimleri kismen tamamlaniyor, e bi de gelistirici de vurulcaksin, saglikla gelir insKızlar 2 cm açılmam var. Doktorum cumaya sezaryen randevusu verdi. Dua edin daha erken gelmesin en azından cumaya kadar sabretsin oğlum. Şuan ciğer geliştirici yazdı 4 ampul onu vurulacağım 12 saatte 1
Dr minik sancilarin var nstyi gün asiri cekelim dedi. Ama ben hiç hissetmiyorum
Dr a acaba bebeklerimin hareketleri olabilir mi dedim, olabilir dedi. Yinede sık kontrol etmek istiyor. İns planlanan tarihte gelirle4
dualarımız seninle inşallah bekler cumaya kadar, merak etme ciğer geliştirici de vurduktan sonra hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyleultrasonda kilo 3 çıktı bu bizi rahatlattı en azından. Bi arkadaş sormuştu kimdi hatırlamıyorum ağrımı sormuştu. Rahmimde ağrı var sadece, bir de tekmeleri ağrıtıyor öyle durulamayacak bir ağrı değil
Normalde bakardim ya da sorardim. Dünde cektirdim sanci cikmayinca bugun bakmadim da sormadim daMinik sancilar dedigimiz nst'de kac cikti?
Şükürler olsun. Sağlıkla alıp evinize götürürsünüz inş en kısa zamandaSelam teyzeleri bizim dün hava desteğimiz bitti sıra emme aşamasına geldi eğer etmeyi de yapabilirsek taburcu olmamız yakın gibi duruyor, bu da bizim grubun en sabırsız bebişibi maşallahınızı ve duanızı alırız çok zor geldik bu günlere şükürler olsun Rabbime binlerce kez
Bebeğinin kilosu güzelmiş çok şükür rabbim sağlıkla kavuştursunKızlar 2 cm açılmam var. Doktorum cumaya sezaryen randevusu verdi. Dua edin daha erken gelmesin en azından cumaya kadar sabretsin oğlum. Şuan ciğer geliştirici yazdı 4 ampul onu vurulacağım 12 saatte 1
Aynen canım ya çok şükür iyi , son andaki ciğer geliştiriciler etki etti çok şükür yoksa ben onu gebertecektım zatenAslında lafın yeri gelmişte neyse artık Alaramız sağlıklı ya gerisi önemli değil
Hayırlı olsun güle güle büyütün bebişinizi.
Aynen canım ya , inşallahBenim kaynanamda öyle.. Ben ona lüks demiyorum kocasını bırakamıyo diyorum
Bende kendimi saldığımı farkettim akışına bıraktım gelirse gelir gelmezse çıkarırlar modundayım
Bu seviyeye nasıl eriştim bilmiyorumda iyi oldu endişeden korkudan geberiyodum
Sürpriz olsun gelişleri
Ah işte söyleyecektin sen orada tam yeriymiş
Bebeğine bir kavuşta bir daha densiz doktorlarla uğraşmazsın inşallah
Anladım teşekkür ederimHareketle geçen agrilar, kasilmalar vs degil evcarcim. Aksine dinlenmekle hareketle gecmeyen seyler ariyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?