Canım endişelenme sancıyı durdura biliyorlar , benim doğum gecesi sancım 80 üstü çıkıyordu , ama durdurdular , benim suyum geldi diye mecbur doğum yaptım , yoksa sancıyı durdura biliyorlar içini ferah tutKızlar nst deyim 10 dk içinde 5 kere sancım çıktı 50 lere bakalım doktor ne diyecek ya kalbim çıkacak çok erken daha
Haklısın..Kızlar gittim dikişlerimi aldırdım , kendi dr’uma gittim , dedim dr gördün mü benim kız durmadı , bana bu beklediğimiz bişeyi sürpriz değildi dedidiyemedim madem biliyordun niye bana ciğer geliştirici yapmadın nst çekmedin hiç bişey yapmadın demedim ama , bebeğimi görmeye gittim 2300 olana kadar kalacakmış
Canım hangisi ikiniz için sağlıklıysa o olsun inşallah , önemli olan sizin sağlığınızKızlar az önce muayene oldum. Doktor kafasının şu an için kanala girmeye uygun pozisyonda olmadığını söyledi. Böyle giderse 39+3 te tekrar bir çatı muayenesi yapabiliriz dedi. Ona göre sezaryen olabilirmişim
Amin canım ya inşallahbence bir hafta-10 güne toparlanır.inşallah hemencik kilosunu alır da sizleri üzmez minnoş
Kızlar 2 cm açılmam var. Doktorum cumaya sezaryen randevusu verdi. Dua edin daha erken gelmesin en azından cumaya kadar sabretsin oğlum. Şuan ciğer geliştirici yazdı 4 ampul onu vurulacağım 12 saatte 1
Aynen inşallah hemen toparlanır dr eğer kilo almaya geçerse hızlıca kilo alır artık dedi , inşallah bi an önce yavrum toparlanırOlsun cnm biraz toparlasın orda hem sağlıkla çıksın
İnşallah bekler bebeğin annenlerde yetişiraynen öyle bol yatış yapıcam ki zaten bişey yaptığım da yoktu evde, hep diyorum ya taksitle iş yapıyorum enerji yokbu sefer oda olmicak
valla aynen bu ağrılar boşuna değilmişbakalım dayansın benim sıpa 1 2 hafta daha ya
canım 2 gün sonra kontrol dedi, Çarşamba tekrar gideceğim artık bence duruma göre verir ki zaten dr diyo 37 yi tamamlayalım diye, inşallah 38 i de görürüz ya hayırlısıyla bakalım
ya kesinlikle ben başkasında rahat edemem, kız kardeşim ile annem zaten kesin gelecekte düğünü bekliyorlar işte düğün olmasa şimdiye çoktan gelmişlerdi
evet canım öyle yapıcam çok teşekkür ederimbakalım senin ağrılara ne dicek dr un
Canım bir önceki yazdığında çok erken demişsin ama kilosu ve haftası güzel benceKızlar 2 cm açılmam var. Doktorum cumaya sezaryen randevusu verdi. Dua edin daha erken gelmesin en azından cumaya kadar sabretsin oğlum. Şuan ciğer geliştirici yazdı 4 ampul onu vurulacağım 12 saatte 1
Sağlıkla gelsinler inşallahHayirli haftalar güzel anneler.
Benim şafak 8
Bugun son kontrol vardi, oğullarda bende gayet iyiyiz. Bundan sonra günaşırı nst ile gidicez. 22 agu sali günü kavuşuyoruz
Sizlerde durumlar nasil. Bakalim benim sezaryene kadar sürprz yapan bebekimiz olacak mi
Ayy darısı bana kızlar. Son iki günüm. Perşembe sabahı “işe gitmiyorum artık evdeyim” diye buraya yazmayı dört gözle bekliyorumAy kuzum ne güzel 8 gün kalmışşş bebişler de iyiymiş çok şükürBenimde işten ayrılıp evde izinli olacağım tarih 22 ağustos canım 22 ağustos seni iple çekiyoruz
Canım hiç merak etme felsefe bişey olmaz , küveze bile girmez inşallah ciğer geliştiriciyi yap dinlen , sancıyı durdurmak için bişey yapmadı mu ? Yatış falan vermedi miKızlar 2 cm açılmam var. Doktorum cumaya sezaryen randevusu verdi. Dua edin daha erken gelmesin en azından cumaya kadar sabretsin oğlum. Şuan ciğer geliştirici yazdı 4 ampul onu vurulacağım 12 saatte 1
Çok şükür kilosu da iyi endişelenme annesiultrasonda kilo 3 çıktı bu bizi rahatlattı en azından. Bi arkadaş sormuştu kimdi hatırlamıyorum ağrımı sormuştu. Rahmimde ağrı var sadece, bir de tekmeleri ağrıtıyor öyle durulamayacak bir ağrı değil
Hadi bakalım inşallah sağlıkla gelsin , ay herkesin artık bebişi geliyor ne güzel hepsi sağlıkla gelsinler analı babalı büyüsünlerBugün benimde kontrolüm vardı. Nst girdim bişey çıkmadı. Yarın 36+0 olacağız. Hastane yatışımdan sonra doktor günde iki kere magnezyum vermişti. Yürüyüş ve iş yapmayı yasaklamıştı. Şimdi yürüyüşü her gün 30 dk olarak yavaş tempo, yokuşsuz yol şartıyla izin verdi. Kafası 38 haftada gözüküyor. Diğer yerler 37 civarı. Kafa büyük devam ederse normali zorlayabilir dedi. Bide magnezyumu günde bire düşürdü. Galiba hafiften doğuma hazırlıyor beni :) magnezyum sancı olmasını azaltıyor diye duymuştum çünküm e yürüyüşte başlayınca10 gün sonra kontrole çağırdı
İyiye gitmesine sevindim herşey yolunda çok şükürBugün benimde kontrolüm vardı. Nst girdim bişey çıkmadı. Yarın 36+0 olacağız. Hastane yatışımdan sonra doktor günde iki kere magnezyum vermişti. Yürüyüş ve iş yapmayı yasaklamıştı. Şimdi yürüyüşü her gün 30 dk olarak yavaş tempo, yokuşsuz yol şartıyla izin verdi. Kafası 38 haftada gözüküyor. Diğer yerler 37 civarı. Kafa büyük devam ederse normali zorlayabilir dedi. Bide magnezyumu günde bire düşürdü. Galiba hafiften doğuma hazırlıyor beni :) magnezyum sancı olmasını azaltıyor diye duymuştum çünküm e yürüyüşte başlayınca10 gün sonra kontrole çağırdı
Galiba hastaneye göre değişiyoe. Sgk anlaşma varsa 10gün yoksa 15 gün sanırım.İyiye gitmesine sevindim herşey yolunda çok şükür
Ayrı bir sorum olacak devlete mi gidiyorsun? Yoksa özelde kontrol süresi 10 gün oluyor 11. gün ücret alıyorlar merak ettim
Cari kayıtta 15 gün oluyor evet ama bilmiyorsa böyle bir durum varsa bilsin istedimGaliba hastaneye göre değişiyoe. Sgk anlaşma varsa 10gün yoksa 15 gün sanırım.
Canım inşallah sağlıkla kavuşacaksınız dinlen kendini yorma bu süreçte. Oğluş durabildiği kadar dursun inşallahKızlar 2 cm açılmam var. Doktorum cumaya sezaryen randevusu verdi. Dua edin daha erken gelmesin en azından cumaya kadar sabretsin oğlum. Şuan ciğer geliştirici yazdı 4 ampul onu vurulacağım 12 saatte 1
Canım Kıbrıs'ta sezeryan doğumda dikiş mi oluyor, sen yazınca onu merak ettim şimdiKızlar gittim dikişlerimi aldırdım , kendi dr’uma gittim , dedim dr gördün mü benim kız durmadı , bana bu beklediğimiz bişeyi sürpriz değildi dedidiyemedim madem biliyordun niye bana ciğer geliştirici yapmadın nst çekmedin hiç bişey yapmadın demedim ama , bebeğimi görmeye gittim 2300 olana kadar kalacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?