2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar nst deyim 10 dk içinde 5 kere sancım çıktı 50 lere bakalım doktor ne diyecek ya kalbim çıkacak çok erken daha
Canım endişelenme sancıyı durdura biliyorlar , benim doğum gecesi sancım 80 üstü çıkıyordu , ama durdurdular , benim suyum geldi diye mecbur doğum yaptım , yoksa sancıyı durdura biliyorlar içini ferah tut

Haklısın..

Canım hangisi ikiniz için sağlıklıysa o olsun inşallah , önemli olan sizin sağlığınız

Canım hayırlısıyla kucağına al inş kilosu gelişimi tamamalandı artık hiç stres yapma
Kızlar 2 cm açılmam var. Doktorum cumaya sezaryen randevusu verdi. Dua edin daha erken gelmesin en azından cumaya kadar sabretsin oğlum. Şuan ciğer geliştirici yazdı 4 ampul onu vurulacağım 12 saatte 1

İnşallah bekler bebeğin annenlerde yetişir güzelce dinlen sen

Kızlar 2 cm açılmam var. Doktorum cumaya sezaryen randevusu verdi. Dua edin daha erken gelmesin en azından cumaya kadar sabretsin oğlum. Şuan ciğer geliştirici yazdı 4 ampul onu vurulacağım 12 saatte 1
Canım bir önceki yazdığında çok erken demişsin ama kilosu ve haftası güzel bence sağlıkla ve kolaylıkla kucağına al inşallah

Sağlıkla gelsinler inşallah

Ay kuzum ne güzel 8 gün kalmışşş bebişler de iyiymiş çok şükür Benimde işten ayrılıp evde izinli olacağım tarih 22 ağustos canım 22 ağustos seni iple çekiyoruz
Ayy darısı bana kızlar. Son iki günüm. Perşembe sabahı “işe gitmiyorum artık evdeyim” diye buraya yazmayı dört gözle bekliyorum

Canım hiç merak etme felsefe bişey olmaz , küveze bile girmez inşallah ciğer geliştiriciyi yap dinlen , sancıyı durdurmak için bişey yapmadı mu ? Yatış falan vermedi mi

Bugün benimde kontrolüm vardı. Nst girdim bişey çıkmadı. Yarın 36+0 olacağız. Hastane yatışımdan sonra doktor günde iki kere magnezyum vermişti. Yürüyüş ve iş yapmayı yasaklamıştı. Şimdi yürüyüşü her gün 30 dk olarak yavaş tempo, yokuşsuz yol şartıyla izin verdi. Kafası 38 haftada gözüküyor. Diğer yerler 37 civarı. Kafa büyük devam ederse normali zorlayabilir dedi. Bide magnezyumu günde bire düşürdü. Galiba hafiften doğuma hazırlıyor beni :) magnezyum sancı olmasını azaltıyor diye duymuştum çünküm e yürüyüşte başlayınca 10 gün sonra kontrole çağırdı

Çok şükür kilosu da iyi endişelenme annesi inşallah sağlıkla gelsin

Hadi bakalım inşallah sağlıkla gelsin , ay herkesin artık bebişi geliyor ne güzel hepsi sağlıkla gelsinler analı babalı büyüsünler

İyiye gitmesine sevindim herşey yolunda çok şükür
Ayrı bir sorum olacak devlete mi gidiyorsun? Yoksa özelde kontrol süresi 10 gün oluyor 11. gün ücret alıyorlar merak ettim

Canım inşallah sağlıkla kavuşacaksınız dinlen kendini yorma bu süreçte. Oğluş durabildiği kadar dursun inşallah

Kızlar selam, bugün kontrolüm vardı, 36+3 haftalık olduk. Nst de hafif kasılmalar çıktı. Normal şartlar altında pazartesi günü yani 37+3 de yapmak istiyordum vücut ağrılarım ve kasık ağrım çok fazla ama bebeğim son hafta çok kilo almamış. Normalde hep önden gidiyordu gelişimi 10 gün kadar. Son zamanlarda evde biraz huzursuzluk yaşadık eşimle yemek falan yiyemedim çok iştahım kesildi hemen bebekde etkilenmiş. Haftasıyla uyumlu. 47 cm 2800 gr ben 3ü geçmiştir diye umuyordum ama malesef. Pazartesi erken gel kontrole duruma göre bakarız dedi ama kasılmalarım çok zaten sanki bu ara doğacak gibi hissediyorum. Bol bol yiyeyimde bari ne kadar kilo aldırsam kardır

[/QUOTE] Canım Kıbrıs'ta sezeryan doğumda dikiş mi oluyor, sen yazınca onu merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…