2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Doğumdan sonra herhangi bir sebeple de olsa götürsek ilk 28 gün ödeme yapmıyoruz. Doğru mu anladım?

Aynen. Kesinlikle odeme yapmiyorsunuz. Ismi lazim degil a+ bazi hastaneler buna ragmen odeme almaya cabaliyor. Ama epikriz raporu isteyip, hasta haklarina sikayet edecegim tehditleri ile geri adim atarlar diye dusunuyorum.

Sancıyı artık durdurmak mümkün değil. Çünkü açılma var. Öbür türlüsü bebeği strese sokup kaka yapmasına neden oluyormuş. Ciğer geliştiriciyi de ‘’çok bi etkisi yok bu haftadan sonra ama yine de yapalım’’ kafasına yaptı. Bu arada cuma günü dediğim gibi nişan gelmiş , nişan kendni belli ediyor arkadaşlar. Herkeste gelecek diye birşey de yok:/ ayrıca. Hepinizin kalplerinden öpüyorum hepiniz birşeyler yazmışsınız teselli etmişsiniz iyi ki varsınız

Bu arada benim süt sağma makinemde göğüs kalkanımda avent markaydı. Kalkanları atmıştım yenisi aldım çok pahalı bişey değil zaten. Ama süt sağma makinem oğlumdan kalan memnundumda gayet

teşekkür ederim, kaydetttim

Ayy o kadar sinirlendim ki
Bugün 18 de kontrolum vardı aradılar acil ameliyat çıktı akşam 23 de müsaitliğimiz var dediler onada tmm dedim şimdi arıyorlar ki doktorumuz alerjik reaksiyon geçirdi acilde bu sebeple muayene ve kontroller iptal
Ve benimde kontrolumun son günüydü yarın muayene açacaklarmış yazık değilmi şimdi 700 tl muayene ücreti vereyim kendi hatalarını nasıl telafi etmiyorlar anlamış değilim yetkili yok yarın görüşürsünüz diyor bana
Bu kaçıncı oldu bide özel hastane olucak herşeye tmm diyorum ondan heralde
Ayrıca bahaneleri de hiç inandırıcı gelmedi
Sonuçta nöbetçi hekim illaki acil doğum nst filan gelir sabaha kadar paramızla rezil oluyoruz daha ne diyeyim

Hangi hastane canım bu.
Ben hep gündüz muayene olduğum için bilmiyorum akşam veriyorlar mı böyle muayene saati..
onlardan kaynaklı olduğu için ücret alamamaları gerekiyor yarın konuş ısrar et.
Ya da gitsen muayene edecek doktor yok muymuş kendi doktorun haricinde..

aa kötü olmuş ya sıkma canını ne diyelim, bencede yarın bi konuş extra giriş açmasınlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum onların hatası çünkü bi yerde telafi etmek zorundalar

Kurtköy lokman hekim hastanesi

Yokmuş koca hastanede başka doktor yarın hasta haklarıyla görüşeyim bari bakalım ne diycekler

Ay sabahtan beri senin muayene saatini bekliyorum bel ağrılarına dr ne diyecek diye
Sakın muayene açtırtma para verme bende hastanede çalıştım bu gibi durumlarda bal gibide kontrol kaydıda açabiliyolar veya ücretsiz muayene kaydıda açabiliyolar
Yetkimiz yok bilmem ne laflarına inanma müdürlerini iste direk benim hakkımı bana vermek zorundasınız de mecburlar

Ayy sinir olmamak elde değil! Ben de doktorun işi çıkıp saat değişince uyuz oluyorum da seninki tüy dikmiş. Dalga mı geçiyorlar.. para olayı dışında da 18deki randevuyu 23.45e almaları da saçma 18 de gitmekle gece yarısı gitmek bir mi yani?

Kuzum bu dediğin yere toplanıyorsa doğum yakın mı demekti

Tmm bebeğim yarın sabah halledicem valla son günlerimiz zaten insan durumunu da merak ediyor akşam saatini bile kabul etmişken onu bile iptal ettiler

Gerçekten insanı soğutuyorlar

Kızlar bugun Benımde kontrolüm vardı az kalsın doguruyordum oğlanın nst de başta stresı çıktı daraldı napsın cocuk neyse sonra 1 saat aralıksız nst gorelım ona göre doğuma karar verelım dedı şükür 1 saat sonunda ıyıydı sancım da çıkmadı 21 agustosa gun verdı doktor yanı erken falan doğmazlarsa 36+2 de doğmuş olacaklar benım bu ara sureklı bagırsaklarımda baskı var afedersınız sureklı büyük abdest yapma ıstegı umarım pazartesıyı beklerler Başak Burcu olsalardı ıyıydı üçümüzde Aslan olacaz

Kızlar 2 cm açılmam var. Doktorum cumaya sezaryen randevusu verdi. Dua edin daha erken gelmesin en azından cumaya kadar sabretsin oğlum. Şuan ciğer geliştirici yazdı 4 ampul onu vurulacağım 12 saatte 1
Arkadaşım Allah yardımcın olsun inşallah cumayı bekler bebeğin. Ciğer geliştiricinin çok faydası oluyor bana da ilk gebeliğimde vurulmuştu. İnşallah her şey güzel olacak

kızlar ben biberon mama ve süt sağma makinesi almadım, şartlandırmak istemedim kendimi aslında ama bilemedim almalı mıyım herkes aldı mı bunları

alacak olursam da ne almalıyım, teşekkürler efendim
Biberon olarak philips avent, süt sağma makinası olarak mamajoo öneririm ilk gebeliğimde kullandım her ikisini de gayet memnundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…