- 2 Temmuz 2023
- 12.193
- 36.662
- 528
Doğumdan sonra herhangi bir sebeple de olsa götürsek ilk 28 gün ödeme yapmıyoruz. Doğru mu anladım?
Benim oğlum doğduğunda 10 gün yoğun bakımda yatmıştı. Hastanede sütümü sağıp sağıp vermek durumundaydım. Hastaneninde süt sağma makinesi vardı ama hep yara yapmıştı meme uçlarını. Korkunç bir acı. Ayrıca bebekler ilk zamanlar çok güçlü ememediği için göğüslerdeki sütü tam boşaltamıyorlar uyuya kalıyorlar hep sen de o sütü boşaltmak zorunda kalıyorsun yoksa inanılmaz bir ağrı oluşuyor. Sana tavsiyem kaliteli bir süt sağma makinesi ve göğüs uçların için göğüs kalkanı alman. Bu ikisi hayat kurtarır
Bu arada benim süt sağma makinemde göğüs kalkanımda avent markaydı. Kalkanları atmıştım yenisi aldım çok pahalı bişey değil zaten. Ama süt sağma makinem oğlumdan kalan memnundumda gayet
İsmail aydınAy dursun az daha ya daha erken
Ben de anadoluya gidiyorum doktorunuzun ismi nedir
Hangi hastane canım bu.Ayy o kadar sinirlendim ki
Bugün 18 de kontrolum vardı aradılar acil ameliyat çıktı akşam 23 de müsaitliğimiz var dediler onada tmm dedim şimdi arıyorlar ki doktorumuz alerjik reaksiyon geçirdi acilde bu sebeple muayene ve kontroller iptal
Ve benimde kontrolumun son günüydü yarın muayene açacaklarmış yazık değilmi şimdi 700 tl muayene ücreti vereyimkendi hatalarını nasıl telafi etmiyorlar anlamış değilim yetkili yok yarın görüşürsünüz diyor bana
Bu kaçıncı oldu bide özel hastane olucak herşeye tmm diyorum ondan heralde
Ayrıca bahaneleri de hiç inandırıcı gelmedi
Sonuçta nöbetçi hekim illaki acil doğum nst filan gelir sabaha kadar paramızla rezil oluyoruz daha ne diyeyim
aa kötü olmuş ya sıkma canını ne diyelim, bencede yarın bi konuş extra giriş açmasınlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum onların hatası çünkü bi yerde telafi etmek zorundalarAyy o kadar sinirlendim ki
Bugün 18 de kontrolum vardı aradılar acil ameliyat çıktı akşam 23 de müsaitliğimiz var dediler onada tmm dedim şimdi arıyorlar ki doktorumuz alerjik reaksiyon geçirdi acilde bu sebeple muayene ve kontroller iptal
Ve benimde kontrolumun son günüydü yarın muayene açacaklarmış yazık değilmi şimdi 700 tl muayene ücreti vereyimkendi hatalarını nasıl telafi etmiyorlar anlamış değilim yetkili yok yarın görüşürsünüz diyor bana
Sonuçta nöbetçi hekim illaki acil doğum nst filan gelir sabaha kadar paramızla rezil oluyoruz daha ne diyeyim
Kurtköy lokman hekim hastanesiHangi hastane canım bu.
Ben hep gündüz muayene olduğum için bilmiyorum akşam veriyorlar mı böyle muayene saati..
onlardan kaynaklı olduğu için ücret alamamaları gerekiyor yarın konuş ısrar et.
Ya da gitsen muayene edecek doktor yok muymuş kendi doktorun haricinde..
Yokmuş koca hastanede başka doktor yarın hasta haklarıyla görüşeyim bari bakalım ne diyceklerHangi hastane canım bu.
Ben hep gündüz muayene olduğum için bilmiyorum akşam veriyorlar mı böyle muayene saati..
onlardan kaynaklı olduğu için ücret alamamaları gerekiyor yarın konuş ısrar et.
Ya da gitsen muayene edecek doktor yok muymuş kendi doktorun haricinde..
Ay sabahtan beri senin muayene saatini bekliyorum bel ağrılarına dr ne diyecek diyeAyy o kadar sinirlendim ki
İşte bazıları para istiyor bizim arkadaş baya uğraştı kavga etti bilmem neKizim once 18 gunlukken daha sonra olmadi diye 23 gunluk iken isitme testi oldu.
Oncesi prof muayenesi idi, 1 tl almadilar. (Ozel uni hastanesi)
Benimki de öyle demişti ben de o nedenle rahattım bunu duyunca bir daha gerildim daha erken mi diye ;(evet bende bunu merak ettim ya bende bugün 36+0 ydım dr bugün de doğsa artık sorun olmaz mesela dedi bana hiç ciğer geliştiriciden bahsetmedi
Ayy sinir olmamak elde değil! Ben de doktorun işi çıkıp saat değişince uyuz oluyorum da seninki tüy dikmiş. Dalga mı geçiyorlar.. para olayı dışında da 18deki randevuyu 23.45e almaları da saçma 18 de gitmekle gece yarısı gitmek bir mi yani?Ayy o kadar sinirlendim ki
Kuzum bu dediğin yere toplanıyorsa doğum yakın mı demektiBoyle aman cisim geldi rahatsizim degil diklo, baya asiri sancili hani kacirdim kaciricam modeli bi sıkışma. Hani boyle yerinde ziplamali kivranmali...
Gobek deliginin ustunde kalan kisimda en yuksek kisim var ya biliyosunuz orasi rahim sınırımız. Benim her seferinde oraya toplaniyor, ablasi da dogum oncesi hep oraya toplaniyordu.
Biraz abur cubur yemis olacaksin ama olsun :)
Hareketle geçen agrilar, kasilmalar vs degil evcarcim. Aksine dinlenmekle hareketle gecmeyen seyler ariyoruz...
Aa hayırlı olsun bende hic acilma yok, dun gelen de nisan degilmis zaten. :) ciger gelistiriciler ise yarayana kadar bebis bekler umarim. O sanciyi da soran bendim bu arada :)
Tmm bebeğim yarın sabah halledicem valla son günlerimiz zaten insan durumunu da merak ediyor akşam saatini bile kabul etmişken onu bile iptal ettilerAy sabahtan beri senin muayene saatini bekliyorum bel ağrılarına dr ne diyecek diye
Sakın muayene açtırtma para verme bende hastanede çalıştım bu gibi durumlarda bal gibide kontrol kaydıda açabiliyolar veya ücretsiz muayene kaydıda açabiliyolar
Yetkimiz yok bilmem ne laflarına inanma müdürlerini iste direk benim hakkımı bana vermek zorundasınız de mecburlar
Kuzum bu dediğin yere toplanıyorsa doğum yakın mı demekti
Gerçekten insanı soğutuyorlarAyy sinir olmamak elde değil! Ben de doktorun işi çıkıp saat değişince uyuz oluyorum da seninki tüy dikmiş. Dalga mı geçiyorlar.. para olayı dışında da 18deki randevuyu 23.45e almaları da saçma 18 de gitmekle gece yarısı gitmek bir mi yani?
Arkadaşım Allah yardımcın olsun inşallah cumayı bekler bebeğin. Ciğer geliştiricinin çok faydası oluyor bana da ilk gebeliğimde vurulmuştu. İnşallah her şey güzel olacakKızlar 2 cm açılmam var. Doktorum cumaya sezaryen randevusu verdi. Dua edin daha erken gelmesin en azından cumaya kadar sabretsin oğlum. Şuan ciğer geliştirici yazdı 4 ampul onu vurulacağım 12 saatte 1
Biberon olarak philips avent, süt sağma makinası olarak mamajoo öneririm ilk gebeliğimde kullandım her ikisini de gayet memnundumkızlar ben biberon mama ve süt sağma makinesi almadım, şartlandırmak istemedim kendimi aslında ama bilemedim almalı mıyım herkes aldı mı bunları
alacak olursam da ne almalıyım, teşekkürler efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?