Elektrikli al , manuel çok zor olur ya , ben lansinoh aldım süt sağma makinesini ama pek memnun değilim yani tabi ben hiş araştırmadım süt sağma makinelerini ama benimki elektriğe takılmadan çalışmıyor , elektriksiz şarjlı olanı varsa öyle daha iyi olurharika, teşekkür ederim bilgiler içindediğim gibi hastane çevresi eczane ve medikal dolu ihtiyaç durumudna alırız hemen ki ben zaten çalışan anne olacağım için illa süt sağma makinesi kullanacağım, onda da manuel olanı mı tercih etmeliyim acaba
Lansinohta çiftlisi pilli oluyor.Elektrikli al , manuel çok zor olur ya , ben lansinoh aldım süt sağma makinesini ama pek memnun değilim yani tabi ben hiş araştırmadım süt sağma makinelerini ama benimki elektriğe takılmadan çalışmıyor , elektriksiz şarjlı olanı varsa öyle daha iyi olur
Yeter canım zaten az az veriliyo kilosuna göre bnm kızımda 2300 gr doğmuştu ememiyor Du 1 hafta sonra denedik emince çıkardılar ama kalp vs başka sorunlardan emzirememiştim sağlık olsun her şey yoluna girerYok hiç denemedik ama bebek 2200-2300 olana kadar dr izin vermiyormuş emmesine , şuan kilo alması gerekiyor , sütüm geliyor evet az geliyor ama şuanlık yeter heralde
O halde 7 eylul olmali muhtemel doğum tarihiniz?Sat 2 aralık. Ona göre hesaplandığında 36+3 oluyor
Canım neden ciğer geliştirici yapılıyor? Bebekler kurtarmadı mı kendini artık? Ben senden 3gün öndeyim de artık doğarsa sıkıntı olmaz diye düşünüyordum öyle değil miymiş?Kızlar 2 cm açılmam var. Doktorum cumaya sezaryen randevusu verdi. Dua edin daha erken gelmesin en azından cumaya kadar sabretsin oğlum. Şuan ciğer geliştirici yazdı 4 ampul onu vurulacağım 12 saatte 1
Canım özel hastaneler buna bir yol bulmuşlar. İsitme testi mi mesala diyorki önde doktora muay. Olmalısınız o olmadan işitme testi yok. İşitme testi ücretsiz qma doktor muay. İçin ödeme yapmak zorundasınızkibrisss doktoruna gicik oldum. Ne demek o ya zaten boyle bekliyorduk. Bekliyormus da neden bebegin su an kuvozde. Rahatligina saglik o doktorun.
evcarshirak kontrol muayenesi gun siniri 10 gun degil miymis?
Kizlar daha once yazmis olabilirim.
Bebisleriniz sgk ile anlasmali oldugu surece hangi hastanede dogmus olursa olsun, (ozel, ozel uni hastanesi vs farketmez) 28 gun boyunca Saglik Bakanliginin yenidogan programi kapsaminda ucretsiz hizmete tabidir. Bu hizmetler kapsaminda dogum yaptiginiz hastanede
K vitamini
Ilk gun topuk kani alimi
28 gun acil saglik hizmeti
Kbb randevusu
Isitme testi
Gibi hizmetler ucretsiz saglaniyor.
Bu kapsamda eger ilk 28 gunde hastaneye giderseniz ve ucret talep edilirse itiraz edip Saglik Bakanliginin bu hizmetine tabi oldugunuzu hatirlatin.
Dogumunuz yakin diye bu bilgileri hatirlatmada fayda gordum.
Bunlar haricinde Yenidogan yogun bakim uniteleri ucretsiz hizmet verir.
evet bakalım süt durumum nasıl olacak mochi de aklımdaManuel yorucu olabilir o zaman bence canım ama sen bilirsin tabi ki çok bol olursa birini emzirirken diğerinden mochi ile toplayanda var bence zamanla kararını verirsin madem böyle düşündün böyle kalsın
tamamdır onu da elektriklş alırım da lansinoh düşünüyordum bende, sen neden memnun değilsinElektrikli al , manuel çok zor olur ya , ben lansinoh aldım süt sağma makinesini ama pek memnun değilim yani tabi ben hiş araştırmadım süt sağma makinelerini ama benimki elektriğe takılmadan çalışmıyor , elektriksiz şarjlı olanı varsa öyle daha iyi olur
evet bunlar önemli ayrıntılarLansinohta çiftlisi pilli oluyor.
Teklisi ayrıca powerbanklede çalışıyor.
Bu ayrımlara iyi dikkat etmek lazım
Canım özel hastaneler buna bir yol bulmuşlar. İsitme testi mi mesala diyorki önde doktora muay. Olmalısınız o olmadan işitme testi yok. İşitme testi ücretsiz qma doktor muay. İçin ödeme yapmak zorundasınız
evet bende bunu merak ettim ya bende bugün 36+0 ydım dr bugün de doğsa artık sorun olmaz mesela dedi bana hiç ciğer geliştiriciden bahsetmediCanım neden ciğer geliştirici yapılıyor? Bebekler kurtarmadı mı kendini artık? Ben senden 3gün öndeyim de artık doğarsa sıkıntı olmaz diye düşünüyordum öyle değil miymiş?
benimkinin direk adaptörü var acaba kendim kablo alıp taksam power banka çalışır mı ? Hiç denemedimLansinohta çiftlisi pilli oluyor.
Teklisi ayrıca powerbanklede çalışıyor.
Bu ayrımlara iyi dikkat etmek lazım
İnşallah canımYeter canım zaten az az veriliyo kilosuna göre bnm kızımda 2300 gr doğmuştu ememiyor Du 1 hafta sonra denedik emince çıkardılar ama kalp vs başka sorunlardan emzirememiştim sağlık olsun her şey yoluna girer
Güzel lansinoh ama elektrik mutlaka olması gerekiyor , şimdi burda power bankla çalışıyor deditamamdır onu da elektriklş alırım da lansinoh düşünüyordum bende, sen neden memnun değilsinhe elektriksiz şarjlı olan evet çok mantıklı ona da bi bakayım
Cari kayıtta 15 gün oluyor evet ama bilmiyorsa böyle bir durum varsa bilsin istedim
kibrisss doktoruna gicik oldum. Ne demek o ya zaten boyle bekliyorduk. Bekliyormus da neden bebegin su an kuvozde. Rahatligina saglik o doktorun.
evcarshirak kontrol muayenesi gun siniri 10 gun degil miymis?
Kizlar daha once yazmis olabilirim.
Bebisleriniz sgk ile anlasmali oldugu surece hangi hastanede dogmus olursa olsun, (ozel, ozel uni hastanesi vs farketmez) 28 gun boyunca Saglik Bakanliginin yenidogan programi kapsaminda ucretsiz hizmete tabidir. Bu hizmetler kapsaminda dogum yaptiginiz hastanede
K vitamini
Ilk gun topuk kani alimi
28 gun acil saglik hizmeti
Kbb randevusu
Isitme testi
Gibi hizmetler ucretsiz saglaniyor.
Bu kapsamda eger ilk 28 gunde hastaneye giderseniz ve ucret talep edilirse itiraz edip Saglik Bakanliginin bu hizmetine tabi oldugunuzu hatirlatin.
Dogumunuz yakin diye bu bilgileri hatirlatmada fayda gordum.
Bunlar haricinde Yenidogan yogun bakim uniteleri ucretsiz hizmet verir.
benimkinin direk adaptörü var acaba kendim kablo alıp taksam power banka çalışır mı ? Hiç denemedim
Benim oğlum doğduğunda 10 gün yoğun bakımda yatmıştı. Hastanede sütümü sağıp sağıp vermek durumundaydım. Hastaneninde süt sağma makinesi vardı ama hep yara yapmıştı meme uçlarını. Korkunç bir acı. Ayrıca bebekler ilk zamanlar çok güçlü ememediği için göğüslerdeki sütü tam boşaltamıyorlar uyuya kalıyorlar hep sen de o sütü boşaltmak zorunda kalıyorsun yoksa inanılmaz bir ağrı oluşuyor. Sana tavsiyem kaliteli bir süt sağma makinesi ve göğüs uçların için göğüs kalkanı alman. Bu ikisi hayat kurtarırkızlar ben biberon mama ve süt sağma makinesi almadım, şartlandırmak istemedim kendimi aslında ama bilemedim almalı mıyım herkes aldı mı bunları
alacak olursam da ne almalıyım, teşekkürler efendim
Bu arada benim süt sağma makinemde göğüs kalkanımda avent markaydı. Kalkanları atmıştım yenisi aldım çok pahalı bişey değil zaten. Ama süt sağma makinem oğlumdan kalan memnundumda gayetkızlar ben biberon mama ve süt sağma makinesi almadım, şartlandırmak istemedim kendimi aslında ama bilemedim almalı mıyım herkes aldı mı bunları
alacak olursam da ne almalıyım, teşekkürler efendim
Benim sıpayı durduramadılarCanım endişelenme sancıyı durdura biliyorlar , benim doğum gecesi sancım 80 üstü çıkıyordu , ama durdurdular , benim suyum geldi diye mecbur doğum yaptım , yoksa sancıyı durdura biliyorlar içini ferah tut
Çalışır canım uygun şarj kablosu varsa evinde onla dene bakbenimkinin direk adaptörü var acaba kendim kablo alıp taksam power banka çalışır mı ? Hiç denemedim
Evet muayene olduğun gün itibariyleSgk lı olduğumuz için bu süreç 10 gün değil mi?
Artık haftada bir kontrol olacak önemli bir ayrıntıbirde muayene olduğumuz günü de sayıyorlar galiba
Doğumdan sonra herhangi bir sebeple de olsa götürsek ilk 28 gün ödeme yapmıyoruz. Doğru mu anladım?
Ama sanki pille olan gücü daha azalır gibi. Tam randıman alınamayabilir diye düşündüm pilli vs kullanınca. 220volt elektriğin yerini tutmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?