2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet icinde ki sistem hava yutmasini engelliyormus, deneyimleme sansimiz olunca anlayacagiz.. philips avent, bips benimde aklimda bunlar var. İlk bi iki ayda vermeyin diye çok

Ben bıberon lansınoh pp olandan aldım kasık bıberonda aldım manuel mochı sut sağması var eleltrıklı almadım lazım olursa arkadas gönderecek onu da mama almadım hala ya ne alsam çok kararsızım
Mamaya ben de daha karar vermedim. Valla ben de kararsızlıkla aldım bebişin bir çok şeyini çok seçenek olması da bir bakıma kötü

Baktım şimdi internetten 35 45 saniyor diyor benimki daha uzun sürüyor ya galiba benim bebiş toplanıyor amaan neyse ne doğum değil şükür şu 37+0 ı görmem lazım en az olmasın daha korkuyom
Yalancı kasılmalar dinlenince yürüyünce geçiyor ama gerçek doğum sancıları git gide aralığı sıklaşarak artıyor diyorlar. Ordan takip edebiliriz aslında yalancı mı gerçek mi.. ama tabi çok sancı olursa hemen doktora gitmekte fayda var. Hepimiz görelim inşallah ya acele etmesin bebişler büyüsünler güzelce

Neden pişmansınız cam biberondan?
Biberon direkt verince bebe kolaya alışıp meme reddi oluyor onun yerine kaşık biberon enjektör eds vs bir sürü yöntemi deneyip en en olmadı biberona başvurmak lazım.
Benim ilk alışverişim biberon almaktı henüz hiç bilgi sahibi değildim

dikloron biberona gelene kdr bütün beslenme yöntemlerini uygulamayı düşünüyorum.

Bu arada benim süt sağma makinemde göğüs kalkanımda avent markaydı. Kalkanları atmıştım yenisi aldım çok pahalı bişey değil zaten. Ama süt sağma makinem oğlumdan kalan memnundumda gayet
Merhaba bende kızımda avent sit sağma makinesi kullandım ilk çıkan illede çalışan modeli ydi, onu ödünç almıştım geri verdim şimdi aventin yeni çıkan pembe modelinden aldım ama bunda pille kullanım yok power banklar kullanılabiliyormuş aynı mantık gibi geldi bana bakslım İnşaAllah bebişler güzelce emerde gerek kalmaz

Bebeklerim birsey danismam lazim.

3-4 gun once hicbir sey yokken biyik bolgemde bi uyusukluk hissettim, sonra biyik bolgemin sanki boyle yanmis gibi gerildigini, asiri kurudugunu farkettim. Nemlendirici kullaniyorum ama bu sicakta cok rahat hissedemedigimden daha az kullanıyorum.

Simdi ayni sorun sakal bolgesi diyebilecegimiz cene kismimda da olmaya basladi.

Mumkun oldugunca aksam saatleri disinda sokaga cikmiyor, gunese maruz kalmıyorum. Gunes kremi kullanıyorum gunduz cok sicaklarda cikmak zorunda kalirsam.

Gebeligimin basinda da buna benzer bir sorun yasamistim, asiri kusma kaynakli vitamin eksikliginden. Simdi yine vitamin eksikligimidir bu ne dersiniz?

Hadi hayırlısı cnm sende Ağustos annelerine katilicaksin Allah yardımcın olsun sağ salim gelsin tosuncuklar

Benim sıpayı durduramadılar ne igneler ne serumlar delik desik oldum gene geldi
Banada bi sürü bişey yaptılar ama asıl sondayla bi alakası varmı bilmiyorum ama sondayı taktıktan sonra benim sancım gitti , ama dr verilen ilaçlardan dolayı düştü dedi , bu arada bu gün direk dr’un kendisiyle konuştum , aptamil eoprotin verelim falan dedim gerek yok dedi o hızlı kilo aldırıyormuş dedim , dedi eğer kilo almazsa veririz ama benim yavrumda bir günde 20 gram vermiş sonra 10 gram almış , yani c.tesi 1900 olmuştu , bu gün 1890 olmuştu ama hemşireler daha 1 haftalık ve bunlar normal dedi

Tamam canım bişey olmaz inşallah küveze girmeden alırsın kucağına sağlıkla gelsin bebeğin

Canım yarın aynı şeyi onlara söyleyerek ödeme yapma sakın

Çok şaşırdım vitamin eksikliğinden böyle olabildiğini hiç duymamıştım. Benim aklıma da krem hassas cilt alerji gibi şeyler geldi

Benım ıdrarda sıkışıklık zaten 1-2 haftadır olıyodu 2 gundur de sankı ıshal olacakmışım gıbı sureklı tuvalet hissi var Benımde yuruyunce oluyor canım
Sancı mi oluyor acaba bu WC ye gidiyorum yine aynı
Doğum tarihi 15-20 Eylül arası olacak
Beklenen tarihten 10 gün kadar erken

Sancı mi oluyor acaba bu WC ye gidiyorum yine aynı
Doğum tarihi 15-20 Eylül arası olacak
Beklenen tarihten 10 gün kadar erken
İdrara sıkışıklık sancıdan degıl bebek büyüdükçe mesaneye baskı yapıyor o yızden canım ama büyük abdest varmış gıbı his doğuma yakın zamanda oluyomus benım bu ara çok oluyo o pazartesı doğum var sabahta sağ kasık ağrısıyla uyandım hayır olsun erken bıle gelebılırler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…