- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
Evet icinde ki sistem hava yutmasini engelliyormus, deneyimleme sansimiz olunca anlayacagiz.. philips avent, bips benimde aklimda bunlar var. İlk bi iki ayda vermeyin diye çoktommy tippe bu markayı duydum ama hiç bakmadım sanırım bebeğin hava yutmasını engelliyor değil mi bakayım onada, emziği de ben bebeklerde çok seviyorum,tabi başlangıçta vermeyeceğim onu da avent aldım bakalım tutacak mı
Mamaya ben de daha karar vermedim. Valla ben de kararsızlıkla aldım bebişin bir çok şeyini çok seçenek olması da bir bakıma kötüBen bıberon lansınoh pp olandan aldım kasık bıberonda aldım manuel mochı sut sağması var eleltrıklı almadım lazım olursa arkadas gönderecek onu da mama almadım hala ya ne alsam çok kararsızım
Yalancı kasılmalar dinlenince yürüyünce geçiyor ama gerçek doğum sancıları git gide aralığı sıklaşarak artıyor diyorlar. Ordan takip edebiliriz aslında yalancı mı gerçek mi.. ama tabi çok sancı olursa hemen doktora gitmekte fayda var. Hepimiz görelim inşallah ya acele etmesin bebişler büyüsünler güzelceBaktım şimdi internetten 35 45 saniyor diyor benimki daha uzun sürüyor ya galiba benim bebiş toplanıyoramaan neyse ne doğum değil şükür şu 37+0 ı görmem lazım en az olmasın daha korkuyom
Biberon direkt verince bebe kolaya alışıp meme reddi oluyor onun yerine kaşık biberon enjektör eds vs bir sürü yöntemi deneyip en en olmadı biberona başvurmak lazım.Neden pişmansınız cam biberondan?
Biberon direkt verince bebe kolaya alışıp meme reddi oluyor onun yerine kaşık biberon enjektör eds vs bir sürü yöntemi deneyip en en olmadı biberona başvurmak lazım.
Benim ilk alışverişim biberon almaktı henüz hiç bilgi sahibi değildim
Merhaba bende kızımda avent sit sağma makinesi kullandım ilk çıkan illede çalışan modeli ydi, onu ödünç almıştım geri verdim şimdi aventin yeni çıkan pembe modelinden aldım ama bunda pille kullanım yok power banklar kullanılabiliyormuş aynı mantık gibi geldi bana bakslım İnşaAllah bebişler güzelce emerde gerek kalmazBu arada benim süt sağma makinemde göğüs kalkanımda avent markaydı. Kalkanları atmıştım yenisi aldım çok pahalı bişey değil zaten. Ama süt sağma makinem oğlumdan kalan memnundumda gayet
Aynen canım hepsının ıcerıgıde aynı baktım da şeker oranlarına dıkkat edın falan dıyolarMamaya ben de daha karar vermedim. Valla ben de kararsızlıkla aldım bebişin bir çok şeyini çok seçenek olması da bir bakıma kötü
Hayirli haftalar güzel anneler.
Benim şafak 8
Bugun son kontrol vardi, oğullarda bende gayet iyiyiz. Bundan sonra günaşırı nst ile gidicez. 22 agu sali günü kavuşuyoruz
Sizlerde durumlar nasil. Bakalim benim sezaryene kadar sürprz yapan bebekimiz olacak mi
Hadi hayırlısı cnm sende Ağustos annelerine katilicaksin Allah yardımcın olsun sağ salim gelsin tosuncuklarHayirli haftalar güzel anneler.
Benim şafak 8
Bugun son kontrol vardi, oğullarda bende gayet iyiyiz. Bundan sonra günaşırı nst ile gidicez. 22 agu sali günü kavuşuyoruz
Sizlerde durumlar nasil. Bakalim benim sezaryene kadar sürprz yapan bebekimiz olacak mi
Kaçıncı haftadasin cnmultrasonda kilo 3 çıktı bu bizi rahatlattı en azından. Bi arkadaş sormuştu kimdi hatırlamıyorum ağrımı sormuştu. Rahmimde ağrı var sadece, bir de tekmeleri ağrıtıyor öyle durulamayacak bir ağrı değil
Sgk lı olduğumuz için bu süreç 10 gün değil mi?
Artık haftada bir kontrol olacak önemli bir ayrıntıbirde muayene olduğumuz günü de sayıyorlar galiba
Doğumdan sonra herhangi bir sebeple de olsa götürsek ilk 28 gün ödeme yapmıyoruz. Doğru mu anladım?
Gücü azalırsa kötü , benimkinin emmesi çok iyi , yani ben son emme gücüne koyamıyorum acıtıyor
Ama sanki pille olan gücü daha azalır gibi. Tam randıman alınamayabilir diye düşündüm pilli vs kullanınca. 220volt elektriğin yerini tutmaz.
Banada bi sürü bişey yaptılar ama asıl sondayla bi alakası varmı bilmiyorum ama sondayı taktıktan sonra benim sancım gitti , ama dr verilen ilaçlardan dolayı düştü dedi , bu arada bu gün direk dr’un kendisiyle konuştum , aptamil eoprotin verelim falan dedim gerek yok dediBenim sıpayı durduramadılarne igneler ne serumlar delik desik oldum gene geldi
Tamam canım sağol denicemÇalışır canım uygun şarj kablosu varsa evinde onla dene bak
Tamam canım bişey olmaz inşallah küveze girmeden alırsın kucağınaSancıyı artık durdurmak mümkün değil. Çünkü açılma var. Öbür türlüsü bebeği strese sokup kaka yapmasına neden oluyormuş. Ciğer geliştiriciyi de ‘’çok bi etkisi yok bu haftadan sonra ama yine de yapalım’’ kafasına yaptı. Bu arada cuma günü dediğim gibi nişan gelmiş , nişan kendni belli ediyor arkadaşlar. Herkeste gelecek diye birşey de yok:/ ayrıca. Hepinizin kalplerinden öpüyorum hepiniz birşeyler yazmışsınız teselli etmişsiniz iyi ki varsınız
Canım yarın aynı şeyi onlara söyleyerek ödeme yapma sakınAyy o kadar sinirlendim ki
Bugün 18 de kontrolum vardı aradılar acil ameliyat çıktı akşam 23 de müsaitliğimiz var dediler onada tmm dedim şimdi arıyorlar ki doktorumuz alerjik reaksiyon geçirdi acilde bu sebeple muayene ve kontroller iptal
Ve benimde kontrolumun son günüydü yarın muayene açacaklarmış yazık değilmi şimdi 700 tl muayene ücreti vereyimkendi hatalarını nasıl telafi etmiyorlar anlamış değilim yetkili yok yarın görüşürsünüz diyor bana
Bu kaçıncı oldu bide özel hastane olucak herşeye tmm diyorum ondan heralde
Ayrıca bahaneleri de hiç inandırıcı gelmedi
Sonuçta nöbetçi hekim illaki acil doğum nst filan gelir sabaha kadar paramızla rezil oluyoruz daha ne diyeyim
Ay canım yeni gördüm kusura bakmaKızlar nasılsınız? bebişlere isim bulamadınız mı hala? Tabloya ekleyeyim..breezerose senin erkek bebişe isim yazmamışız. @Melikeben @Butimarr @MSherry A altnkea @bulut_97 @Canefsanim
Salon Kadini (senin de yarana tuz basmış gibi oldum ama )
Çok şaşırdım vitamin eksikliğinden böyle olabildiğini hiç duymamıştım. Benim aklıma da krem hassas cilt alerji gibi şeyler geldiBebeklerim birsey danismam lazim.
3-4 gun once hicbir sey yokken biyik bolgemde bi uyusukluk hissettim, sonra biyik bolgemin sanki boyle yanmis gibi gerildigini, asiri kurudugunu farkettim. Nemlendirici kullaniyorum ama bu sicakta cok rahat hissedemedigimden daha az kullanıyorum.
Simdi ayni sorun sakal bolgesi diyebilecegimiz cene kismimda da olmaya basladi.
Mumkun oldugunca aksam saatleri disinda sokaga cikmiyor, gunese maruz kalmıyorum. Gunes kremi kullanıyorum gunduz cok sicaklarda cikmak zorunda kalirsam.
Gebeligimin basinda da buna benzer bir sorun yasamistim, asiri kusma kaynakli vitamin eksikliginden. Simdi yine vitamin eksikligimidir bu ne dersiniz?
Sancı mi oluyor acaba bu WC ye gidiyorum yine aynıBenım ıdrarda sıkışıklık zaten 1-2 haftadır olıyodu 2 gundur de sankı ıshal olacakmışım gıbı sureklı tuvalet hissi var Benımde yuruyunce oluyor canım
İdrara sıkışıklık sancıdan degıl bebek büyüdükçe mesaneye baskı yapıyor o yızden canım ama büyük abdest varmış gıbı his doğuma yakın zamanda oluyomus benım bu ara çok oluyo o pazartesı doğum var sabahta sağ kasık ağrısıyla uyandım hayır olsun erken bıle gelebılırlerSancı mi oluyor acaba bu WC ye gidiyorum yine aynı
Doğum tarihi 15-20 Eylül arası olacak
Beklenen tarihten 10 gün kadar erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?