2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
de mi ya ihtiyaç olursa alınır zaten hastane çevresi eczane ve medıkalci dolu
Ben bu konuda şöyle bir şey yaşadım paylaşmak isterim. İlk doğumumda bebeğim hemen emmeye başladı, hemşire kontrol etti süt geliyor güzel de emiyor dedi. Oh dedim ben keyfim yerinde sürekli emziriyorum bebeği, bebek de sürekli memede. Ama meğerse benimki memeyi öyle ağzında tutuyormuş sütü çekmiyornuş, 5. Gün gece bir ağlama krizi başladı evde elimiz ayağımıza dolandı ne yapsak bebeğe memeyi aldıramıyorum. Hırslanıp kafasını çeviriyor felan. Sonra evdeki pompa ile sağım yaptık onu binerona koyup verdik de uyudu. Sabahına kontrolümüz vardı doktor dedi bir bebek susmadan ağlıyorsa açlıktandır ve kilo kaybı da sınırda çıkmıştı. Neyse demem o ki o gece elimin altında biberon ve süt sağma makinası olmayabilirdi ne yapardım hiç bilmiyorum, size de tavsiye ne kadar büyükşehirlerde yaşasak da bu ürünleri önceden edinip sterilize etmeniz yönünde olur

kızlar ben biberon mama ve süt sağma makinesi almadım, şartlandırmak istemedim kendimi aslında ama bilemedim almalı mıyım herkes aldı mı bunları

alacak olursam da ne almalıyım, teşekkürler efendim
Ben yalnizca biberon aldim, tommy tippe antikolik olanindan.. sagma makinesi degilde mochi aldim. Bende emzik almadim, hemen kullandirirlar bana diye. İhtiyac halinde alacagim

Kk ya her girdiğimde yeni bir haber heyecan
Allahım sağlıkla kavuşmanızı nasip etsinnn geri sayım başladı senin için
21 Ağustos benim de doğum günümm aslan burcu iyidir

kızlar ben biberon mama ve süt sağma makinesi almadım, şartlandırmak istemedim kendimi aslında ama bilemedim almalı mıyım herkes aldı mı bunları

alacak olursam da ne almalıyım, teşekkürler efendim
Biberon avent cam olandan aldım ama pişmanım kullanmayı düşünmüyorum gerekmedikçe.
Kaşık biberon kullanıcam gerekirse
Süt sağma makinasını da ablam verdi lansinohun.

Ben 22 agu.da 36+0da kavusacagim. Benimde burcum başak, bi kac gün farkla aslan olacak Aslan oğullarim bende başak olsunlar isterdim

Kk ya her girdiğimde yeni bir haber heyecan
Allahım sağlıkla kavuşmanızı nasip etsinnn geri sayım başladı senin için
21 Ağustos benim de doğum günümm aslan burcu iyidir
Amın ınsAllah sagol canım 2 agustos da benım doğum günüm ben Aslan gıbı degılım ya yukselenım neyse ondanım bence Aslan kotu degılde kendılerını begenmıs oluyolar baskın oluyolar bayagı

Biberon avent cam olandan aldım ama pişmanım kullanmayı düşünmüyorum gerekmedikçe.
Ben bıberon lansınoh pp olandan aldım kasık bıberonda aldım manuel mochı sut sağması var eleltrıklı almadım lazım olursa arkadas gönderecek onu da mama almadım hala ya ne alsam çok kararsızım

Yok simdi braxton hicks kasilmasi denilen sey de boyle, dogum kasilmasi da boyle. Yani olay bunun gercek mi yalanci mi oldugunu ayirmak
Baktım şimdi internetten 35 45 saniyor diyor benimki daha uzun sürüyor ya galiba benim bebiş toplanıyor amaan neyse ne doğum değil şükür şu 37+0 ı görmem lazım en az olmasın daha korkuyom

Benım ıdrarda sıkışıklık zaten 1-2 haftadır olıyodu 2 gundur de sankı ıshal olacakmışım gıbı sureklı tuvalet hissi var Benımde yuruyunce oluyor canım

evet haklısın ne olacağı hiç belli olmaz, belki sütte gelmez 5.gün mama biberon da gerekebilir

Ben yalnizca biberon aldim, tommy tippe antikolik olanindan.. sagma makinesi degilde mochi aldim. Bende emzik almadim, hemen kullandirirlar bana diye. İhtiyac halinde alacagim
tommy tippe bu markayı duydum ama hiç bakmadım sanırım bebeğin hava yutmasını engelliyor değil mi bakayım onada, emziği de ben bebeklerde çok seviyorum, tabi başlangıçta vermeyeceğim onu da avent aldım bakalım tutacak mı

neden pişmansın ki bende alsam direk onu alırdım alışmasın diye mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…