- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
Ben bu konuda şöyle bir şey yaşadım paylaşmak isterim. İlk doğumumda bebeğim hemen emmeye başladı, hemşire kontrol etti süt geliyor güzel de emiyor dedi. Oh dedim ben keyfim yerinde sürekli emziriyorum bebeği, bebek de sürekli memede. Ama meğerse benimki memeyi öyle ağzında tutuyormuş sütü çekmiyornuş, 5. Gün gece bir ağlama krizi başladı evde elimiz ayağımıza dolandı ne yapsak bebeğe memeyi aldıramıyorum. Hırslanıp kafasını çeviriyor felan. Sonra evdeki pompa ile sağım yaptık onu binerona koyup verdik de uyudu. Sabahına kontrolümüz vardı doktor dedi bir bebek susmadan ağlıyorsa açlıktandır ve kilo kaybı da sınırda çıkmıştı. Neyse demem o ki o gece elimin altında biberon ve süt sağma makinası olmayabilirdi ne yapardım hiç bilmiyorum, size de tavsiye ne kadar büyükşehirlerde yaşasak da bu ürünleri önceden edinip sterilize etmeniz yönünde olurde mi ya ihtiyaç olursa alınır zaten hastane çevresi eczane ve medıkalci dolu
Hiç stres yapma sabah halledersin canımYokmuş koca hastanede başka doktor yarın hasta haklarıyla görüşeyim bari bakalım ne diycekler
Ben yalnizca biberon aldim, tommy tippe antikolik olanindan.. sagma makinesi degilde mochi aldim. Bende emzik almadim, hemen kullandirirlar bana diye. İhtiyac halinde alacagimkızlar ben biberon mama ve süt sağma makinesi almadım, şartlandırmak istemedim kendimi aslında ama bilemedim almalı mıyım herkes aldı mı bunları
alacak olursam da ne almalıyım, teşekkürler efendim
Kk ya her girdiğimde yeni bir haber heyecanKızlar bugun Benımde kontrolüm vardı az kalsın doguruyordumoğlanın nst de başta stresı çıktı daraldı napsın cocuk neyse sonra 1 saat aralıksız nst gorelım ona göre doğuma karar verelım dedı şükür 1 saat sonunda ıyıydı sancım da çıkmadı 21 agustosa gun verdı doktor yanı erken falan doğmazlarsa 36+2 de doğmuş olacaklar benım bu ara sureklı bagırsaklarımda baskı var afedersınız sureklı büyük abdest yapma ıstegı umarım pazartesıyı beklerler Başak Burcu olsalardı ıyıydı üçümüzde Aslan olacaz
Biberon avent cam olandan aldım ama pişmanım kullanmayı düşünmüyorum gerekmedikçe.kızlar ben biberon mama ve süt sağma makinesi almadım, şartlandırmak istemedim kendimi aslında ama bilemedim almalı mıyım herkes aldı mı bunları
alacak olursam da ne almalıyım, teşekkürler efendim
Ben 22 agu.da 36+0da kavusacagim. Benimde burcum başak, bi kac gün farkla aslan olacak Aslan oğullarimKızlar bugun Benımde kontrolüm vardı az kalsın doguruyordumoğlanın nst de başta stresı çıktı daraldı napsın cocuk neyse sonra 1 saat aralıksız nst gorelım ona göre doğuma karar verelım dedı şükür 1 saat sonunda ıyıydı sancım da çıkmadı 21 agustosa gun verdı doktor yanı erken falan doğmazlarsa 36+2 de doğmuş olacaklar benım bu ara sureklı bagırsaklarımda baskı var afedersınız sureklı büyük abdest yapma ıstegı umarım pazartesıyı beklerler Başak Burcu olsalardı ıyıydı üçümüzde Aslan olacaz
Amın ınsAllah sagol canımKk ya her girdiğimde yeni bir haber heyecan
Allahım sağlıkla kavuşmanızı nasip etsinnn geri sayım başladı senin için
21 Ağustos benim de doğum günümmaslan burcu iyidir
Aaa aramızda 1 gun var ınsAllah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasıp olsun canımBen 22 agu.da 36+0da kavusacagim. Benimde burcum başak, bi kac gün farkla aslan olacak Aslan oğullarimbende başak olsunlar isterdim
Ben bıberon lansınoh pp olandan aldım kasık bıberonda aldım manuel mochı sut sağması var eleltrıklı almadım lazım olursa arkadas gönderecek onu da mama almadım hala ya ne alsam çok kararsızımBiberon avent cam olandan aldım ama pişmanım kullanmayı düşünmüyorum gerekmedikçe.
Kaşık biberon kullanıcam gerekirse
Süt sağma makinasını da ablam verdi lansinohun.
Baktım şimdi internetten 35 45 saniyor diyor benimki daha uzun sürüyor ya galiba benim bebiş toplanıyorYok simdi braxton hicks kasilmasi denilen sey de boyle, dogum kasilmasi da boyle. Yani olay bunun gercek mi yalanci mi oldugunu ayirmak
Ben de bunları aldım tam olarak :)Biberon olarak philips avent, süt sağma makinası olarak mamajoo öneririm ilk gebeliğimde kullandım her ikisini de gayet memnundum
Neden pişmansınız cam biberondan?Biberon avent cam olandan aldım ama pişmanım kullanmayı düşünmüyorum gerekmedikçe.
Benım ıdrarda sıkışıklık zaten 1-2 haftadır olıyodu 2 gundur de sankı ıshal olacakmışım gıbı sureklı tuvalet hissi var Benımde yuruyunce oluyor canımKızlar sürekli idrara sıkışıklık hissi altına kaciracakmis gibi olması sancı mi oluyorözellikle yürümeye başlarken ayakta iken oluyor dünden beri
Ve ben daha kıyafetleri bile yıkamaya başlamadım
evet haklısın ne olacağı hiç belli olmaz, belki sütte gelmez 5.gün mama biberon da gerekebilirBen bu konuda şöyle bir şey yaşadım paylaşmak isterim. İlk doğumumda bebeğim hemen emmeye başladı, hemşire kontrol etti süt geliyor güzel de emiyor dedi. Oh dedim ben keyfim yerinde sürekli emziriyorum bebeği, bebek de sürekli memede. Ama meğerse benimki memeyi öyle ağzında tutuyormuş sütü çekmiyornuş, 5. Gün gece bir ağlama krizi başladı evde elimiz ayağımıza dolandı ne yapsak bebeğe memeyi aldıramıyorum. Hırslanıp kafasını çeviriyor felan. Sonra evdeki pompa ile sağım yaptık onu binerona koyup verdik de uyudu. Sabahına kontrolümüz vardı doktor dedi bir bebek susmadan ağlıyorsa açlıktandır ve kilo kaybı da sınırda çıkmıştı. Neyse demem o ki o gece elimin altında biberon ve süt sağma makinası olmayabilirdi ne yapardım hiç bilmiyorum, size de tavsiye ne kadar büyükşehirlerde yaşasak da bu ürünleri önceden edinip sterilize etmeniz yönünde olur
tommy tippe bu markayı duydum ama hiç bakmadım sanırım bebeğin hava yutmasını engelliyor değil mi bakayım onada, emziği de ben bebeklerde çok seviyorum,Ben yalnizca biberon aldim, tommy tippe antikolik olanindan.. sagma makinesi degilde mochi aldim. Bende emzik almadim, hemen kullandirirlar bana diye. İhtiyac halinde alacagim
neden pişmansın ki bende alsam direk onu alırdımBiberon avent cam olandan aldım ama pişmanım kullanmayı düşünmüyorum gerekmedikçe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?