2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sizin ordaki doktorlarda ilgincmis. Biri ciger gelistirici yapmaz digeri mama vermez Allah yardimcin olsun

Kuzum bu kesinlikle onların sorunu. Kime neyi kabul ettirebilirlerse kafası.
Senden kaynaklanmadığı için süreci yönetecekler bir şekilde.

Mama şimdi ne veriyorlar?

Ben de cok sasirmistim tum yuzum pul pul dokuldugunde simdi yine aynisi olacak diye korkuyorum.
E o zaman ki aldığın takviyeleri şimdi gene alamaz mısın? Hani bebekten dolayı alınamıyosa o vitaminleri içeren besinlere yüklensen. Ben olsam öle yapardım bi denerdim

E o zaman ki aldığın takviyeleri şimdi gene alamaz mısın? Hani bebekten dolayı alınamıyosa o vitaminleri içeren besinlere yüklensen. Ben olsam öle yapardım bi denerdim

Ya su an bebek kilo almasin diye vitamin takviyemi kestik. Elimden geldigince yemegi de ona gore yiyorum ama bu sanki vitaminsizlikteki sorun degil gibi sanki suratim yanmis gibi. O zamanki baya kurumus, cole donmus cilt goruntusuydu.
Acaba sicaktan mi oluyor, vitaminle alakasi yok mu ki?

bambamcat su anki gebelik lekesi gibi sanki.

Bilemiyorum tabi ki de fikir olarak söylüyorum. Ter etkiliyor olabilir. Çok sık yıkamak, ıslak kalması gibi durumlarda etkiliyor olabilir.
Gebelik başında yaşadığınız ile aynıysa da yine aynı sorundan dolayı olma olasılığı yüksek gibi

Hangi marka aldınız acaba?

Ya cok kasiniyor, kasinmasa dert etmeyecegim acikcasi. Ben kremlere yumulayim en iyisi.

Hee iyi bari ya sanki biri öyle yazmıştı .sürekli idrarim gelme hissi uzun süredir var ama iki gündür kaçıracakmis kadar artti
Bebisler vakitleri ne zamansa o zaman gelsinler daha erken
Seninki ikiz ya o yüzden doğum vakti geldi . sağlıkla doğsunlar inşallah

Ayyy bende de durum aynı. Takmiyim eşime yansıtmiyim diyorum bu sinir olduğum şeyleri çünkü zaten zor bir zaman maddi manevi bir de ailesinin şikayetini dinlesin istemiyorum. Ama aşırı kuruluyorum resmen şoktayım bu zamana kadar kendi ailemden çok bebek istediler torun istediler. Bebek oldu bir kere sormadılar ihtiyaç var mı ne yapabiliriz diye. Benim ailem sürekli alıyor soruyor ve nasıl hevesliler. Ailem başka şehirde her şeye yetişiyorlar. Eşimin ailesi hamileliğimin başından beri hiç bir yardımı maddi manevi desteği dokunmadı. Böyle zamanlarda çıkıyor kimin ne kadar değer verdiği. Ancak bebek doğsun sevsinler diye bekliyorlar bencilce.

he bende o biberondan kaynaklı sandım. Tabi öyle. Ben onu ileriki dönem için aldım artık ben işe başlayınca sağılan sütleri vs vermek için kullanılır inş. Başlarda kaşık biberon inş.

G Gumushaneli merhaba tabloya eklemek için tüm bilgileri atar mısınız? Tahmini doğum tarihi? Yaşınız? Yaşadığınız şehir? Yaşınız ? Kaçıncı ŞEhir

he bende o biberondan kaynaklı sandım. Tabi öyle. Ben onu ileriki dönem için aldım artık ben işe başlayınca sağılan sütleri vs vermek için kullanılır inş. Başlarda kaşık biberon inş.
Aynen canım benim başlangıçta bol bol emen bebeler olsunlar bol bol sütümüz olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…