Sizin ordaki doktorlarda ilgincmis. Biri ciger gelistirici yapmaz digeri mama vermez Allah yardimcin olsunBanada bi sürü bişey yaptılar ama asıl sondayla bi alakası varmı bilmiyorum ama sondayı taktıktan sonra benim sancım gitti , ama dr verilen ilaçlardan dolayı düştü dedi , bu arada bu gün direk dr’un kendisiyle konuştum , aptamil eoprotin verelim falan dedim gerek yok dedio hızlı kilo aldırıyormuş dedim , dedi eğer kilo almazsa veririz ama benim yavrumda bir günde 20 gram vermiş sonra 10 gram almış , yani c.tesi 1900 olmuştu , bu gün 1890 olmuştu ama hemşireler daha 1 haftalık ve bunlar normal dedi
Kuzum bu kesinlikle onların sorunu. Kime neyi kabul ettirebilirlerse kafası.Ayy o kadar sinirlendim ki
Bugün 18 de kontrolum vardı aradılar acil ameliyat çıktı akşam 23 de müsaitliğimiz var dediler onada tmm dedim şimdi arıyorlar ki doktorumuz alerjik reaksiyon geçirdi acilde bu sebeple muayene ve kontroller iptal
Ve benimde kontrolumun son günüydü yarın muayene açacaklarmış yazık değilmi şimdi 700 tl muayene ücreti vereyimkendi hatalarını nasıl telafi etmiyorlar anlamış değilim yetkili yok yarın görüşürsünüz diyor bana
Bu kaçıncı oldu bide özel hastane olucak herşeye tmm diyorum ondan heralde
Ayrıca bahaneleri de hiç inandırıcı gelmedi
Sonuçta nöbetçi hekim illaki acil doğum nst filan gelir sabaha kadar paramızla rezil oluyoruz daha ne diyeyim
Çok şaşırdım vitamin eksikliğinden böyle olabildiğini hiç duymamıştım. Benim aklıma da krem hassas cilt alerji gibi şeyler geldi
Banada bi sürü bişey yaptılar ama asıl sondayla bi alakası varmı bilmiyorum ama sondayı taktıktan sonra benim sancım gitti , ama dr verilen ilaçlardan dolayı düştü dedi , bu arada bu gün direk dr’un kendisiyle konuştum , aptamil eoprotin verelim falan dedim gerek yok dedio hızlı kilo aldırıyormuş dedim , dedi eğer kilo almazsa veririz ama benim yavrumda bir günde 20 gram vermiş sonra 10 gram almış , yani c.tesi 1900 olmuştu , bu gün 1890 olmuştu ama hemşireler daha 1 haftalık ve bunlar normal dedi
Leke falan oluyor mu pekiBen de cok sasirmistim tum yuzum pul pul dokuldugundesimdi yine aynisi olacak diye korkuyorum.
E o zaman ki aldığın takviyeleri şimdi gene alamaz mısın? Hani bebekten dolayı alınamıyosa o vitaminleri içeren besinlere yüklensen. Ben olsam öle yapardım bi denerdimBen de cok sasirmistim tum yuzum pul pul dokuldugundesimdi yine aynisi olacak diye korkuyorum.
E o zaman ki aldığın takviyeleri şimdi gene alamaz mısın? Hani bebekten dolayı alınamıyosa o vitaminleri içeren besinlere yüklensen. Ben olsam öle yapardım bi denerdim
Bilemiyorum tabi ki de fikir olarak söylüyorum. Ter etkiliyor olabilir. Çok sık yıkamak, ıslak kalması gibi durumlarda etkiliyor olabilir.Ya su an bebek kilo almasin diye vitamin takviyemi kestik. Elimden geldigince yemegi de ona gore yiyorum ama bu sanki vitaminsizlikteki sorun degil gibi sanki suratim yanmis gibi. O zamanki baya kurumus, cole donmus cilt goruntusuydu.
Acaba sicaktan mi oluyor, vitaminle alakasi yok mu ki?
bambamcat su anki gebelik lekesi gibi sanki.
Hangi marka aldınız acaba?Park yatak benim de hoşuma gitmiyordu ama kullanınca sevdim büyüdükçe kademesi düşürülüyor anne yanı oluyor içi geniş ve sallanıyor(sallanma özelliğini kullanmadım)
ben aldığımda yatak da hediye vermişlerdi.uyku seti ayrı olarak almıştım 360tl di şimdi biraz pahalanmış ama çok şık olmuştu.içinde cibinlikte vardı aparat alıp takmıştık.park yatakta süslenince diğerlerinden farksız oluyor hatta avantajlı
Ben bunu aldım o kadar güzel bir takım ki anlatamam. Yumuşacık kumaşı da kaliteli.Aradığım pembe geceliği bulamıyorumkolları askılı ama geniş askılı olacak.. rengi tatlı olcak. Çok düz olmasın azcık dantel süs vs olsun derken sadece suwenin şu modeli var ama rengi gül kurusu gibi. Buna da bayılmadım da işte
Bilemiyorum tabi ki de fikir olarak söylüyorum. Ter etkiliyor olabilir. Çok sık yıkamak, ıslak kalması gibi durumlarda etkiliyor olabilir.
Gebelik başında yaşadığınız ile aynıysa da yine aynı sorundan dolayı olma olasılığı yüksek gibi
Hee iyi bari ya sanki biri öyle yazmıştı .sürekli idrarim gelme hissi uzun süredir var ama iki gündür kaçıracakmis kadar arttiİdrara sıkışıklık sancıdan degıl bebek büyüdükçe mesaneye baskı yapıyor o yızden canım ama büyük abdest varmış gıbı his doğuma yakın zamanda oluyomus benım bu ara çok oluyo o pazartesı doğum var sabahta sağ kasık ağrısıyla uyandım hayır olsun erken bıle gelebılırler
Ay ben de diyorum nasıl kimse Defne koymuyor ohh çok severim bu ismiAy canım yeni gördüm kusura bakmabebişin ismi Defne olacak inşaallah
Ayyy bende de durum aynı. Takmiyim eşime yansıtmiyim diyorum bu sinir olduğum şeyleri çünkü zaten zor bir zaman maddi manevi bir de ailesinin şikayetini dinlesin istemiyorum. Ama aşırı kuruluyorum resmen şoktayım bu zamana kadar kendi ailemden çok bebek istediler torun istediler. Bebek oldu bir kere sormadılar ihtiyaç var mı ne yapabiliriz diye. Benim ailem sürekli alıyor soruyor ve nasıl hevesliler. Ailem başka şehirde her şeye yetişiyorlar. Eşimin ailesi hamileliğimin başından beri hiç bir yardımı maddi manevi desteği dokunmadı. Böyle zamanlarda çıkıyor kimin ne kadar değer verdiği. Ancak bebek doğsun sevsinler diye bekliyorlar bencilce.Kızlar nasıl bir çırpıda okudum şu durumlarınızı. Ben bunun hamilelik alınganlığı olduğunu düşünmüyorum. Ben bir annenin çocuğuysam, benim eşimde bir annenin çocuğu. Neden heves etmiyorlar oğullarının çocuklarına? Annem herşeye bizden fazla girişti aldı. Ben tam sipariş verirken habire dur benden al anneannesi alsın torununa diyip durdu ve bunu bile derken gözlerindeki o yoğun duygusunu ben asla unutmayacağım. Ee eşiminkilere bakıyorum bir ihtiyacınız var mı diye bile soran yok ne abileri ne ablası ne başkası. Üstelik biz hepsinin çocuklarına hediyeler aldık, sorduk... İhtiyacım olduğundan değil değer verdiklerini görmek bilmek isterdim. Bu zamanlarda insan kimin ne olduğunu anlıyormuş gerçekten. Çok şükür @miraclehappens dediğin gibi mesafe koymamı sağlıyor. Değer veren, seven, hayatlarında isteyenler elini her taşın altına sokuyor bizde görüyoruz bu şekilde işte..
he bende o biberondan kaynaklı sandım. Tabi öyle. Ben onu ileriki dönem için aldım artık ben işe başlayınca sağılan sütleri vs vermek için kullanılır inş. Başlarda kaşık biberon inş.Biberon direkt verince bebe kolaya alışıp meme reddi oluyor onun yerine kaşık biberon enjektör eds vs bir sürü yöntemi deneyip en en olmadı biberona başvurmak lazım.
Benim ilk alışverişim biberon almaktı henüz hiç bilgi sahibi değildim
Aynen canım benim başlangıçta bol bol emen bebeler olsunlar bol bol sütümüz olsun inşallahhhe bende o biberondan kaynaklı sandım. Tabi öyle. Ben onu ileriki dönem için aldım artık ben işe başlayınca sağılan sütleri vs vermek için kullanılır inş. Başlarda kaşık biberon inş.
Kızımız olsa bizim de Defne olacaktı. Belki 2. Ye kısmet olur bakalımAy ben de diyorum nasıl kimse Defne koymuyor ohh çok severim bu ismi
Sağlık konusunda Kıbrıs gerçekten iyi değil , yani hepsi bi ilginç çalışıyor hepsinde acayip bi rahatlık varSizin ordaki doktorlarda ilgincmis. Biri ciger gelistirici yapmaz digeri mama vermez Allah yardimcin olsun
Preaptamil veriyorlar şuan bide kendi sütümüMama şimdi ne veriyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?