bence siz yinede bi nörologa görünüp durumu anlatın, sinirsel olabilirBen de cok sasirmistim tum yuzum pul pul dokuldugundesimdi yine aynisi olacak diye korkuyorum.
Sağlıkla gelsinlerKızlar bugun Benımde kontrolüm vardı az kalsın doguruyordumoğlanın nst de başta stresı çıktı daraldı napsın cocuk neyse sonra 1 saat aralıksız nst gorelım ona göre doğuma karar verelım dedı şükür 1 saat sonunda ıyıydı sancım da çıkmadı 21 agustosa gun verdı doktor yanı erken falan doğmazlarsa 36+2 de doğmuş olacaklar benım bu ara sureklı bagırsaklarımda baskı var afedersınız sureklı büyük abdest yapma ıstegı umarım pazartesıyı beklerler Başak Burcu olsalardı ıyıydı üçümüzde Aslan olacaz
Benimde aklım sendeydi hiç yazamayınca hayırlısı olsun canım senin içingece sancim vardi belden kalcaya vuran acısa da öldürmez sancısı simdi bi gidip nst baktircam gözümden uyku akıyor gece hiç uyuyamadım
Aynn canım ıkız olunca ıyı dayandı bıle yavrucuklarHee iyi bari ya sanki biri öyle yazmıştı .sürekli idrarim gelme hissi uzun süredir var ama iki gündür kaçıracakmis kadar artti
Bebisler vakitleri ne zamansa o zaman gelsinler daha erken
Seninki ikiz ya o yüzden doğum vakti geldi . sağlıkla doğsunlar inşallah
Hadi bakalım güzel haberlerle gelin inşaallahgece sancim vardi belden kalcaya vuran acısa da öldürmez sancısı simdi bi gidip nst baktircam gözümden uyku akıyor gece hiç uyuyamadım
Bu konu nerden açıldı bilmiyorum başını ama okuyunca cevap yazayım dedim :)Ayyy bende de durum aynı. Takmiyim eşime yansıtmiyim diyorum bu sinir olduğum şeyleri çünkü zaten zor bir zaman maddi manevi bir de ailesinin şikayetini dinlesin istemiyorum. Ama aşırı kuruluyorum resmen şoktayım bu zamana kadar kendi ailemden çok bebek istediler torun istediler. Bebek oldu bir kere sormadılar ihtiyaç var mı ne yapabiliriz diye. Benim ailem sürekli alıyor soruyor ve nasıl hevesliler. Ailem başka şehirde her şeye yetişiyorlar. Eşimin ailesi hamileliğimin başından beri hiç bir yardımı maddi manevi desteği dokunmadı. Böyle zamanlarda çıkıyor kimin ne kadar değer verdiği. Ancak bebek doğsun sevsinler diye bekliyorlar bencilce.
Canım o sancı değil bebek mesanene baskı yapıyor heraldeKızlar sürekli idrara sıkışıklık hissi altına kaciracakmis gibi olması sancı mi oluyorözellikle yürümeye başlarken ayakta iken oluyor dünden beri
Ve ben daha kıyafetleri bile yıkamaya başlamadım
Kendi sütünü veriyor olmaları da çok iyi. En En kısa zamanda kavuşmanızı dilerimPreaptamil veriyorlar şuan bide kendi sütümü
Maşallah bebişineSelam herkese, yarın kontrolüm var beybi en son 10 gün önce 34+6ydı ve 50 cm 3 kiloydu. Bugün felaket bir nefes darlığım var muhtemelen 3.300 falan oldu ayakları artık sığmıyor ve çıkış yönü yerine akciğerlerime doğru gitmeyi uygun buldu. İnadına ofisteyim ama artık dayanamayacağım. Öğleden sonra araç bulursam eve gidicem yarın da öğleden sonra uğrayıp komple izne ayrılacağım. Ayaklarını akciğerimde bu kadar hissetmem normal mi bilmiyorum resmen bastırıyor aşırı bunaldım.
Teşekkür ederim ancak böyle devam ederse çitos efeyi doğurcamMaşallah bebişine
Ay amin canımKendi sütünü veriyor olmaları da çok iyi. En En kısa zamanda kavuşmanızı dilerim
Belki 38 de gelirTeşekkür ederim ancak böyle devam ederse çitos efeyi doğurcam
Öyle bir sürpriz yapar mı bilmem sezaryen tarihimiz 4 Eylül ne bir açılma var ne bir yalancı sancı bence 4 Eylül'de sökerek alacaklar elleriyle böyle yapışacak rahmime öyle hissediyorumBelki 38 de gelir
Hadi bakalım haber alamayınca merak ettik. Güzel haberlerle gel dinlenmeye çalışgece sancim vardi belden kalcaya vuran acısa da öldürmez sancısı simdi bi gidip nst baktircam gözümden uyku akıyor gece hiç uyuyamadım
çok zor gerçekten bu kadar büyümüşken çalışmak zorunda olmak işkence oluyor, bende Allah'tan bu hafta gitmiyorum müdür gel dese direk izne ayrılırdım haftaya kesin izin zaten, bazen esnetiyorlar kendilerini benim bebe de öyle kafasını sokmaya çalışıyor akciğerlerime elimle ittiresim geliyor vallahi oturamıyorsun bile, yerleri daraldığı için normal artıkSelam herkese, yarın kontrolüm var beybi en son 10 gün önce 34+6ydı ve 50 cm 3 kiloydu. Bugün felaket bir nefes darlığım var muhtemelen 3.300 falan oldu ayakları artık sığmıyor ve çıkış yönü yerine akciğerlerime doğru gitmeyi uygun buldu. İnadına ofisteyim ama artık dayanamayacağım. Öğleden sonra araç bulursam eve gidicem yarın da öğleden sonra uğrayıp komple izne ayrılacağım. Ayaklarını akciğerimde bu kadar hissetmem normal mi bilmiyorum resmen bastırıyor aşırı bunaldım.
merak ettim normalde adetin nasıl geçiyordu , sancıların oluyor muyduÖyle bir sürpriz yapar mı bilmem sezaryen tarihimiz 4 Eylül ne bir açılma var ne bir yalancı sancı bence 4 Eylül'de sökerek alacaklar elleriyle böyle yapışacak rahmime öyle hissediyorum
Ay amin canımuzak kalmak o kadar zor geliyorki kucağımdan aldıklarında sanki kalbim sökülüyor , ama onun sağlığı için gerekli , sağlıklı olsunda ben katlanırım
Hiiiiç takılma. Ben çok dert ettim. Ederlerine göre değer ver geç.Ayyy bende de durum aynı. Takmiyim eşime yansıtmiyim diyorum bu sinir olduğum şeyleri çünkü zaten zor bir zaman maddi manevi bir de ailesinin şikayetini dinlesin istemiyorum. Ama aşırı kuruluyorum resmen şoktayım bu zamana kadar kendi ailemden çok bebek istediler torun istediler. Bebek oldu bir kere sormadılar ihtiyaç var mı ne yapabiliriz diye. Benim ailem sürekli alıyor soruyor ve nasıl hevesliler. Ailem başka şehirde her şeye yetişiyorlar. Eşimin ailesi hamileliğimin başından beri hiç bir yardımı maddi manevi desteği dokunmadı. Böyle zamanlarda çıkıyor kimin ne kadar değer verdiği. Ancak bebek doğsun sevsinler diye bekliyorlar bencilce.
Baya geriden okuyor Nelida o yüzden eski konuya cevap vermiş oldu.Bu konu nerden açıldı bilmiyorum başını ama okuyunca cevap yazayım dedim :)
evcarshirak kızlar ben de sizlerle aynı durumdayım. Katılıyorum her söze. Kim içten samimi kim değil ortaya çıkıyor böyle olunca. Napalım biz iyi olalım şu günlerde de gerisini onlar düşünsün. Onların ayıbı yani. Sadece Allah eşlerimize sabır versin Çünkü bizim sinirler dolunca taşar ve bugünlerde yapılanlarda ortaya dökülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?