2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağlıkla gelsinler

gece sancim vardi belden kalcaya vuran acısa da öldürmez sancısı simdi bi gidip nst baktircam gözümden uyku akıyor gece hiç uyuyamadım
Benimde aklım sendeydi hiç yazamayınca hayırlısı olsun canım senin için
güzel haberlerle gel inşallah

Aynn canım ıkız olunca ıyı dayandı bıle yavrucuklar

Selam herkese, yarın kontrolüm var beybi en son 10 gün önce 34+6ydı ve 50 cm 3 kiloydu. Bugün felaket bir nefes darlığım var muhtemelen 3.300 falan oldu ayakları artık sığmıyor ve çıkış yönü yerine akciğerlerime doğru gitmeyi uygun buldu. İnadına ofisteyim ama artık dayanamayacağım. Öğleden sonra araç bulursam eve gidicem yarın da öğleden sonra uğrayıp komple izne ayrılacağım. Ayaklarını akciğerimde bu kadar hissetmem normal mi bilmiyorum resmen bastırıyor aşırı bunaldım.

Bu konu nerden açıldı bilmiyorum başını ama okuyunca cevap yazayım dedim :)
evcarshirak kızlar ben de sizlerle aynı durumdayım. Katılıyorum her söze. Kim içten samimi kim değil ortaya çıkıyor böyle olunca. Napalım biz iyi olalım şu günlerde de gerisini onlar düşünsün. Onların ayıbı yani. Sadece Allah eşlerimize sabır versin Çünkü bizim sinirler dolunca taşar ve bugünlerde yapılanlarda ortaya dökülür

Maşallah bebişine

çok zor gerçekten bu kadar büyümüşken çalışmak zorunda olmak işkence oluyor, bende Allah'tan bu hafta gitmiyorum müdür gel dese direk izne ayrılırdım haftaya kesin izin zaten, bazen esnetiyorlar kendilerini benim bebe de öyle kafasını sokmaya çalışıyor akciğerlerime elimle ittiresim geliyor vallahi oturamıyorsun bile, yerleri daraldığı için normal artık

Öyle bir sürpriz yapar mı bilmem sezaryen tarihimiz 4 Eylül ne bir açılma var ne bir yalancı sancı bence 4 Eylül'de sökerek alacaklar elleriyle böyle yapışacak rahmime öyle hissediyorum
merak ettim normalde adetin nasıl geçiyordu , sancıların oluyor muydu

Ay amin canım uzak kalmak o kadar zor geliyorki kucağımdan aldıklarında sanki kalbim sökülüyor , ama onun sağlığı için gerekli , sağlıklı olsunda ben katlanırım

Gelip geçici günler kuzum, Sonunda kavuşmak var o anı hayal et. Yaşarken zaman geçmiyor gibi geliyor ama çokta uzak olmayan bir gelecekte geriye dönüp 'yaa ne günlerdi' diyeceğine eminim

Hiiiiç takılma. Ben çok dert ettim. Ederlerine göre değer ver geç. Eşimlede ne oluyorsa paylaşıyorum bir şey demesine gerek yok bilsin yeter. Annesi babası baş tacım geriside bayramdan bayrama diyelim.
Baya geriden okuyor Nelida o yüzden eski konuya cevap vermiş oldu.
Hayatı tespih yaptım sallıyorum kızıma odaklıyım. Gelen hoşgeldin gidene good bye. Benim mood

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…