2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay amin canım uzak kalmak o kadar zor geliyorki kucağımdan aldıklarında sanki kalbim sökülüyor , ama onun sağlığı için gerekli , sağlıklı olsunda ben katlanırım
Çiçek gibi kadınsın evladınla eşinle musmutlu ol
Çok az kaldı kucaktan sıkılacağın günlere

Kuzum iyi bile dayanıyorsun ben evde olmama rağmen günü zor geçiriyorum allahım çalışan annelere yardım etsin
Muhtemelen bebeğin Boyu uzun olduğu için iyice sizi rahatsız etmiştir az kaldı annesi sabretmek ten başka çare yok bende sabaha kadar yatamıyorum

merak ettim normalde adetin nasıl geçiyordu , sancıların oluyor muydu
Normalde ilk gün ağrım olur sonra rahat geçerdi çok zorlanmazdım.

Ben de aynı şekilde uyumakta zorluk çekiyorum yatakta dönmek zaten zulüm karnımı tutup çevirmem gerekiyor. Bazılarının iç karnı geniş oluyor ne güzel hamile oldukları bile belli belirsiz ama benimki maşallah ikiz gibi.

Nst için gittim dogumhane kapisindaki koltuklarda hamile dışında bütün herkes var 1 saat ayakta bekledim zaten uykusuzum ne kapıdan içeri giren var ne çıkan hiç bisey cektirmeden sinirlenip eve geldim
Kimse mi yer vermedi 9 aylık hamile insana? Yazık cidden ne hale geldik.

Kimse mi yer vermedi 9 aylık hamile insana? Yazık cidden ne hale geldik.
Hepsi teyze doğumda yakınları var onu bekliyorlar ama gelen gebe ye yer verilmeli bence bu kadar duyarsiz olunmamali eve gidicem uyucam beni öldürmeyen sanci yaşatır en azindan uyurum

Nst için gittim dogumhane kapisindaki koltuklarda hamile dışında bütün herkes var 1 saat ayakta bekledim zaten uykusuzum ne kapıdan içeri giren var ne çıkan hiç bisey cektirmeden sinirlenip eve geldim
Hay Allahım ya çalışanlardan biri bi sandalye fln getirir hiç değilse.
Randevulu değil miydi neden okdr beklemene rağmen çekilemedi kuzu

Hay Allahım ya çalışanlardan biri bi sandalye fln getirir hiç değilse.
Randevulu değil miydi neden okdr beklemene rağmen çekilemedi kuzu
Kuzu medikal park in nst si randevusuz degisik min 40 dk bekliyosun giren zaten yarım saat cikmiyo aradim içeriyi musait değil bi 20 di daha beklemeniz gerek dediler ciktim bende ya çalışan azlığı var ya da nst cihazi

Ya cok kasiniyor, kasinmasa dert etmeyecegim acikcasi. Ben kremlere yumulayim en iyisi.
bebek için aldığınız pişik kreminden sürebilirsiniz tahriş olduysa, benimde cildim çok hassas pişik kremleri iyi geliyor, ama tabi temiz içerikli olmasına dikkat edin, geçmiş olsun.

Kızlar bugün ciğer geliştirici vurmaya sağlık ocağına gittim bana hemşire bizim eşimle rh uyuşmazlığı olduğu için bu hafta olmasına rağmen ciğer geliştirici yaptığını söyledi . Yani doktor o yüzden yapmak istemiş olabilir dedi. Bilginiz olsun . Şükürler olsun 1 gün daha geçti doğurmadan

bence siz yinede bi nörologa görünüp durumu anlatın, sinirsel olabilir

Ya sinirlerle alakali olabilir mi acaba, hic aklima gelmedi bu benim. Norolog randevusu arayayim.

bebek için aldığınız pişik kreminden sürebilirsiniz tahriş olduysa, benimde cildim çok hassas pişik kremleri iyi geliyor, ama tabi temiz içerikli olmasına dikkat edin, geçmiş olsun.

Tahris degilde boyle cilt yuzeyinde yanmis deri katmani olustu sanki. Sokaklarda vakit geciriyor olsam gunes yanigi diyecegim. Mesela biyik bolgem yanik katmani olusmadan once uyusma da vardi.

Kuzu medikal park in nst si randevusuz degisik min 40 dk bekliyosun giren zaten yarım saat cikmiyo aradim içeriyi musait değil bi 20 di daha beklemeniz gerek dediler ciktim bende ya çalışan azlığı var ya da nst cihazi

O kadar para ode gordugun hizmete bak. Medikal park benim hastanemden pahali biliyorum daha 1 kere nst icin sira beklemedim. Adim basi nst var hastanemde.

O kadar para ode gordugun hizmete bak. Medikal park benim hastanemden pahali biliyorum daha 1 kere nst icin sira beklemedim. Adim basi nst var hastanemde.
Ben bu zamana kadar 4 kez girdim 4 ünde de min 45 dk bekledim onumde sıra olsa gam yemem kimse yok bi ben bekliyorum sanki 1 tane nst cihazı var gibi uykusuz olmasam otursam yine beklerdim ama mecalim kalmadı

Bebeğim şuan hastanedeyim 1 de nst çekilcek sonra muayene olcam
Bu arada 15 tl katkı ücreti aldılar bugünü kontrolden saydılar
Hakkımızı aramasak güme gitcez

Ben bu zamana kadar 4 kez girdim 4 ünde de min 45 dk bekledim onumde sıra olsa gam yemem kimse yok bi ben bekliyorum sanki 1 tane nst cihazı var gibi uykusuz olmasam otursam yine beklerdim ama mecalim kalmadı
Son zamanlarımız artık vücut kaldırmıyor ev işini zorla yapıyorum yürüyüşü resmen bıraktım gibi bişey olmuyor gitmiyor artık gece desen yatamıyorum sabahlıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…