- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Çiçek gibi kadınsın evladınla eşinle musmutlu olAy amin canımuzak kalmak o kadar zor geliyorki kucağımdan aldıklarında sanki kalbim sökülüyor , ama onun sağlığı için gerekli , sağlıklı olsunda ben katlanırım
Kuzum iyi bile dayanıyorsun ben evde olmama rağmen günü zor geçiriyorum allahım çalışan annelere yardım etsinSelam herkese, yarın kontrolüm var beybi en son 10 gün önce 34+6ydı ve 50 cm 3 kiloydu. Bugün felaket bir nefes darlığım var muhtemelen 3.300 falan oldu ayakları artık sığmıyor ve çıkış yönü yerine akciğerlerime doğru gitmeyi uygun buldu. İnadına ofisteyim ama artık dayanamayacağım. Öğleden sonra araç bulursam eve gidicem yarın da öğleden sonra uğrayıp komple izne ayrılacağım. Ayaklarını akciğerimde bu kadar hissetmem normal mi bilmiyorum resmen bastırıyor aşırı bunaldım.
Normalde ilk gün ağrım olur sonra rahat geçerdi çok zorlanmazdım.merak ettim normalde adetin nasıl geçiyordu , sancıların oluyor muydu
Ben de aynı şekilde uyumakta zorluk çekiyorum yatakta dönmek zaten zulüm karnımı tutup çevirmem gerekiyor. Bazılarının iç karnı geniş oluyor ne güzel hamile oldukları bile belli belirsiz ama benimki maşallah ikiz gibi.Kuzum iyi bile dayanıyorsun ben evde olmama rağmen günü zor geçiriyorum allahım çalışan annelere yardım etsin
Muhtemelen bebeğin Boyu uzun olduğu için iyice sizi rahatsız etmiştir az kaldı annesi sabretmek ten başka çare yok bende sabaha kadar yatamıyorum
Ayben anne karnında kızlar aceleci erkekler keyifciAynn canım ıkız olunca ıyı dayandı bıle yavrucuklar
Kimse mi yer vermedi 9 aylık hamile insana? Yazık cidden ne hale geldik.Nst için gittim dogumhane kapisindaki koltuklarda hamile dışında bütün herkes var 1 saat ayakta bekledim zaten uykusuzum ne kapıdan içeri giren var ne çıkan hiç bisey cektirmeden sinirlenip eve geldim
Hepsi teyze doğumda yakınları var onu bekliyorlar ama gelen gebe ye yer verilmeli bence bu kadar duyarsiz olunmamali eve gidicem uyucam beni öldürmeyen sanci yaşatır en azindan uyurumKimse mi yer vermedi 9 aylık hamile insana? Yazık cidden ne hale geldik.
Hay Allahım ya çalışanlardan biri bi sandalye fln getirir hiç değilse.Nst için gittim dogumhane kapisindaki koltuklarda hamile dışında bütün herkes var 1 saat ayakta bekledim zaten uykusuzum ne kapıdan içeri giren var ne çıkan hiç bisey cektirmeden sinirlenip eve geldim
O teyzeler düğünlerde seke seke oynuyor valla asla acımam.Hepsi teyze doğumda yakınları var onu bekliyorlar ama gelen gebe ye yer verilmeli bence bu kadar duyarsiz olunmamali eve gidicem uyucam beni öldürmeyen sanci yaşatır en azindan uyurum
Kuzu medikal park in nst si randevusuz degisik min 40 dk bekliyosun giren zaten yarım saat cikmiyo aradim içeriyi musait değil bi 20 di daha beklemeniz gerek dediler ciktim bende ya çalışan azlığı var ya da nst cihaziHay Allahım ya çalışanlardan biri bi sandalye fln getirir hiç değilse.
Randevulu değil miydi neden okdr beklemene rağmen çekilemedi kuzu
bebek için aldığınız pişik kreminden sürebilirsiniz tahriş olduysa, benimde cildim çok hassas pişik kremleri iyi geliyor, ama tabi temiz içerikli olmasına dikkat edin, geçmiş olsun.Ya cok kasiniyor, kasinmasa dert etmeyecegim acikcasi. Ben kremlere yumulayim en iyisi.
bence siz yinede bi nörologa görünüp durumu anlatın, sinirsel olabilir
bebek için aldığınız pişik kreminden sürebilirsiniz tahriş olduysa, benimde cildim çok hassas pişik kremleri iyi geliyor, ama tabi temiz içerikli olmasına dikkat edin, geçmiş olsun.
Kuzu medikal park in nst si randevusuz degisik min 40 dk bekliyosun giren zaten yarım saat cikmiyo aradim içeriyi musait değil bi 20 di daha beklemeniz gerek dediler ciktim bende ya çalışan azlığı var ya da nst cihazi
Ben bu zamana kadar 4 kez girdim 4 ünde de min 45 dk bekledim onumde sıra olsa gam yemem kimse yok bi ben bekliyorum sanki 1 tane nst cihazı var gibi uykusuz olmasam otursam yine beklerdim ama mecalim kalmadıO kadar para ode gordugun hizmete bak. Medikal park benim hastanemden pahali biliyorum daha 1 kere nst icin sira beklemedim. Adim basi nst var hastanemde.
Daha dün bu halde hala nasıl çalışabilirdim bilmiyorum dedim Allah yardımcınız olsun işinizi kolaylaştırsın kızlar
Sonbahardagel Doktora gittin mi canım
lidyadgn Güzel haberlerle gel inşallah
Vermiyorlar çoğu kez bende denk geldim durakta otobüsteKimse mi yer vermedi 9 aylık hamile insana? Yazık cidden ne hale geldik.
Yer vermiyorlar hiçbir şekilde otobüste gözümün içine baka baka oturuyorlar. Özellikle hemcinslerimizKimse mi yer vermedi 9 aylık hamile insana? Yazık cidden ne hale geldik.
Son zamanlarımız artık vücut kaldırmıyor ev işini zorla yapıyorum yürüyüşü resmen bıraktım gibi bişey olmuyor gitmiyor artıkBen bu zamana kadar 4 kez girdim 4 ünde de min 45 dk bekledim onumde sıra olsa gam yemem kimse yok bi ben bekliyorum sanki 1 tane nst cihazı var gibi uykusuz olmasam otursam yine beklerdim ama mecalim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?