Gelsin artık o günlerÇiçek gibi kadınsın evladınla eşinle musmutlu ol
Çok az kaldı kucaktan sıkılacağın günlere
Cnm bu sıcaklarda dayanmak zor evde bile zorlanıyoruz al bir an önce izin dinlenSelam herkese, yarın kontrolüm var beybi en son 10 gün önce 34+6ydı ve 50 cm 3 kiloydu. Bugün felaket bir nefes darlığım var muhtemelen 3.300 falan oldu ayakları artık sığmıyor ve çıkış yönü yerine akciğerlerime doğru gitmeyi uygun buldu. İnadına ofisteyim ama artık dayanamayacağım. Öğleden sonra araç bulursam eve gidicem yarın da öğleden sonra uğrayıp komple izne ayrılacağım. Ayaklarını akciğerimde bu kadar hissetmem normal mi bilmiyorum resmen bastırıyor aşırı bunaldım.
Ahaha sağlıkla gelsin canımÖyle bir sürpriz yapar mı bilmem sezaryen tarihimiz 4 Eylül ne bir açılma var ne bir yalancı sancı bence 4 Eylül'de sökerek alacaklar elleriyle böyle yapışacak rahmime öyle hissediyorum
İnşallah canım ona anlatıcam ne kadar onu bekledikGelip geçici günler kuzum, Sonunda kavuşmak var o anı hayal et. Yaşarken zaman geçmiyor gibi geliyor ama çokta uzak olmayan bir gelecekte geriye dönüp 'yaa ne günlerdi' diyeceğine eminim
Kimse yerini vermedi yazıklar olsunNst için gittim dogumhane kapisindaki koltuklarda hamile dışında bütün herkes var 1 saat ayakta bekledim zaten uykusuzum ne kapıdan içeri giren var ne çıkan hiç bisey cektirmeden sinirlenip eve geldim
Çok şükür canım inşallah biraz daha bekler 37 haftayı görürsünKızlar bugün ciğer geliştirici vurmaya sağlık ocağına gittim bana hemşire bizim eşimle rh uyuşmazlığı olduğu için bu hafta olmasına rağmen ciğer geliştirici yaptığını söyledi . Yani doktor o yüzden yapmak istemiş olabilir dedi. Bilginiz olsun . Şükürler olsun 1 gün daha geçti doğurmadan
Ay ben daha 35. Haftadan söylediğin gibiyim. 2 haftaya full yatalağa bağlamazsam iyidirSon zamanlarımız artık vücut kaldırmıyor ev işini zorla yapıyorum yürüyüşü resmen bıraktım gibi bişey olmuyor gitmiyor artıkgece desen yatamıyorum sabahlıyorum resmen
Profil fotografinizi gordukceYer vermiyorlar hiçbir şekilde otobüste gözümün içine baka baka oturuyorlar. Özellikle hemcinslerimiz
Benimde 24. Haftadan beri şiş canım. soğuk suyla yıkıyorum, ayaklarımı yüksekte tutmaya çalışıyorum. Bide at kılı fırçasıyla kalbe doğru yavaş yavaş fırçalıyorum. Tamamen şişi inmesede iyi geliyorKızlar ayaklarım öyle şişki resmen açıyor krem sürüyorum ama napsam geçmiyor yavar mı bir çözümü olan
Soğuk suya koyup bekletin derler bi deneyin istersenizKızlar ayaklarım öyle şişki resmen açıyor krem sürüyorum ama napsam geçmiyor yavar mı bir çözümü olan
Çanm tüm mesajları okuma fırsatı anca buldum.Ben bu zamana kadar 4 kez girdim 4 ünde de min 45 dk bekledim onumde sıra olsa gam yemem kimse yok bi ben bekliyorum sanki 1 tane nst cihazı var gibi uykusuz olmasam otursam yine beklerdim ama mecalim kalmadı
Son zamanlar ya artık canım iyice büyüdüler kilosu da iyiymiş maşallahSelam herkese, yarın kontrolüm var beybi en son 10 gün önce 34+6ydı ve 50 cm 3 kiloydu. Bugün felaket bir nefes darlığım var muhtemelen 3.300 falan oldu ayakları artık sığmıyor ve çıkış yönü yerine akciğerlerime doğru gitmeyi uygun buldu. İnadına ofisteyim ama artık dayanamayacağım. Öğleden sonra araç bulursam eve gidicem yarın da öğleden sonra uğrayıp komple izne ayrılacağım. Ayaklarını akciğerimde bu kadar hissetmem normal mi bilmiyorum resmen bastırıyor aşırı bunaldım.
Kuzum tuzu azalt yeme, ve bol su iç, ayaklarını havaya kaldırıp uzan ve yağ ile masaj yapabilirsin uzanmadan önce, artık ayaklarımızın şişmesi kaçınılmaz, çok oturunca ya da çok yürüyünce şişer hareketin dengeli olsun.Kızlar ayaklarım öyle şişki resmen açıyor krem sürüyorum ama napsam geçmiyor yavar mı bir çözümü olan
Ben de aynı şekilde uyumakta zorluk çekiyorum yatakta dönmek zaten zulüm karnımı tutup çevirmem gerekiyor. Bazılarının iç karnı geniş oluyor ne güzel hamile oldukları bile belli belirsiz ama benimki maşallah ikiz gibi.
Nst için gittim dogumhane kapisindaki koltuklarda hamile dışında bütün herkes var 1 saat ayakta bekledim zaten uykusuzum ne kapıdan içeri giren var ne çıkan hiç bisey cektirmeden sinirlenip eve geldim
Kimse mi yer vermedi 9 aylık hamile insana? Yazık cidden ne hale geldik.
Vermiyorlar çoğu kez bende denk geldim durakta otobüste
ben dinlenme moduna geçtiğim içim şişliklerim azaldı, oturunca falan daha beter şişiyor ve cidden çok acıyordu yürüyünce yaa , yüksekte tutun gün içinde ve bileklerinizi hareket ettirin devamlıKızlar ayaklarım öyle şişki resmen açıyor krem sürüyorum ama napsam geçmiyor yavar mı bir çözümü olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?