2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çiçek gibi kadınsın evladınla eşinle musmutlu ol
Çok az kaldı kucaktan sıkılacağın günlere
Gelsin artık o günler arkadaşımda onu söylüyor , diyorlar yorulacaksın diyeceksin biri bebeğimi alsın da ben dinleniyim ay dedim çok bekledim ben o günleri gelsin artık canımsın sağol amin hepimiz inşallah

Cnm bu sıcaklarda dayanmak zor evde bile zorlanıyoruz al bir an önce izin dinlen

Gelip geçici günler kuzum, Sonunda kavuşmak var o anı hayal et. Yaşarken zaman geçmiyor gibi geliyor ama çokta uzak olmayan bir gelecekte geriye dönüp 'yaa ne günlerdi' diyeceğine eminim
İnşallah canım ona anlatıcam ne kadar onu bekledik ne çektirdi bize göbek adı nazlı koydum valla

Çok şükür canım inşallah biraz daha bekler 37 haftayı görürsün

Son zamanlarımız artık vücut kaldırmıyor ev işini zorla yapıyorum yürüyüşü resmen bıraktım gibi bişey olmuyor gitmiyor artık gece desen yatamıyorum sabahlıyorum resmen
Ay ben daha 35. Haftadan söylediğin gibiyim. 2 haftaya full yatalağa bağlamazsam iyidir

Yer vermiyorlar hiçbir şekilde otobüste gözümün içine baka baka oturuyorlar. Özellikle hemcinslerimiz
Profil fotografinizi gordukce sheismaya kullanici adli bir bayan vardi aklima o geliyor cok kotu oluyorum...

hanımlar beta hcg artışınız nasıl oldu ilk negatif görüp sonra pozitif görenleriniz oldu mu ?

Kızlar ayaklarım öyle şişki resmen açıyor krem sürüyorum ama napsam geçmiyor ya var mı bir çözümü olan
Benimde 24. Haftadan beri şiş canım. soğuk suyla yıkıyorum, ayaklarımı yüksekte tutmaya çalışıyorum. Bide at kılı fırçasıyla kalbe doğru yavaş yavaş fırçalıyorum. Tamamen şişi inmesede iyi geliyor

Ben bu zamana kadar 4 kez girdim 4 ünde de min 45 dk bekledim onumde sıra olsa gam yemem kimse yok bi ben bekliyorum sanki 1 tane nst cihazı var gibi uykusuz olmasam otursam yine beklerdim ama mecalim kalmadı
Çanm tüm mesajları okuma fırsatı anca buldum.
Bence senin gelen şey Nişan değil cnm nişan öyle olmuyor bide arkasından ille sanci yada açılma olur. Enfeksiyon filan olabilir bol su içmelisin

Son zamanlar ya artık canım iyice büyüdüler kilosu da iyiymiş maşallah otururken az belini bükmek bile rahatsız eder seni, benim bebiş 2 kiloya yakın henüz ama o bile rahatsız ediyor beni kamp sandalyesinde vs otururken çöküyor ya resmen rahatsız oluyorum sığışamıyoruz. 36 küsür olmuşsundur zaten 37 değil mi canım ayrılış. Allah yardımcın olsun.

Kızlar muayenemden çıktım
Bir haftadır aşırı bel ağrısı çekmeme rağmen Nst de sancı çıkmadı
Ama nst deki hemşire sırt ağrısı ile başlıyor günün yaklaşmıştır dedi
Bebiş 49 cm
2900 gram
Suyu gelişimi çok şükür haftasıyla uyumlu
Bir hafta sonra 37+1 de görüşelim dedi tabi doğurmazsam
Bizden şimdilik bu kadar teyzelerimiz öpüldünüz

Kızlar ayaklarım öyle şişki resmen açıyor krem sürüyorum ama napsam geçmiyor ya var mı bir çözümü olan
Kuzum tuzu azalt yeme, ve bol su iç, ayaklarını havaya kaldırıp uzan ve yağ ile masaj yapabilirsin uzanmadan önce, artık ayaklarımızın şişmesi kaçınılmaz, çok oturunca ya da çok yürüyünce şişer hareketin dengeli olsun.

Merhaba kızlar, bende bu aralar bebiş gelmeden gezim tozim az denize girdim dedim ama, resmen dün sıcaktan fenalaştım klima ortamında yaşamaya alışmışım resmen tansiyonum düştü midem bulandı, birde bu magnezyumun meselesi var, bu aralar bacaklarım çok ağrımaya ve kramplar girmeye başladı, ve daha 33 haftaligiz bugün 3 buçuk gibi doktor randevum var bakalım ne diyecek bizde durumlar böyle öpüyoruz hepinizi

ters dönmüş kaplumbağa gibiyim.Sanki eskidi gibi rahat rahat sağa sola dönemeyecekmişim geliyor. Kabus gibi

Nst için gittim dogumhane kapisindaki koltuklarda hamile dışında bütün herkes var 1 saat ayakta bekledim zaten uykusuzum ne kapıdan içeri giren var ne çıkan hiç bisey cektirmeden sinirlenip eve geldim

Teyzeler bile olsa orası kadın doğum hamileler için olan hizmet katı. Kaldı ki kendi kızları gelinleri de orda olduğu için gelmişler. Biraz empati yapabilsek keşke

Kimse mi yer vermedi 9 aylık hamile insana? Yazık cidden ne hale geldik.

Vermiyorlar çoğu kez bende denk geldim durakta otobüste

Genelde eşim alıyor beni işten sonra. Fakat bazen de tramvaya binmem gerekiyor. Geçen hafta koca tramvayı yürümeme rağmen biri de gelin buyrun demedi. Deseler zaten yok teşekkür ederim diyecektim.
Dün yine aynı şekilde kimse yer vermedi. İş arkadaşım izin verir misiniz diye birini kaldırdı

Bunun üzerine eve geldim 4. kata çıkıcam. yan dairenin annesi benden hızlı yürüyebildiği için aparmana ilk o girdi asansöre bindi ve çıktı gitti. Tavra o kadar sinirlendim ki. Aynı kata çıkıyoruz davet etmek zorunda değilsin. O zaman dersinki kızım sen çık biz sonra çıkalım. Bazı insanlar büyükbaş hayvanı andırıyor bana

ben dinlenme moduna geçtiğim içim şişliklerim azaldı, oturunca falan daha beter şişiyor ve cidden çok acıyordu yürüyünce yaa , yüksekte tutun gün içinde ve bileklerinizi hareket ettirin devamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…