ben reglime 1 hafta kala öğrenmiştim :) teknik olarak 3 haftalık hamileydim yani. 22 çıkmıştı beta hcgde...hanımlar beta hcg artışınız nasıl oldu ilk negatif görüp sonra pozitif görenleriniz oldu mu ?
Evet yaa aklıma geldikçe bende çok üzülüyorumProfil fotografinizi gordukce @sheismaya kullanici adli bir bayan vardi aklima o geliyor cok kotu oluyorum...
Anladım canım neyse sen evde dinlenmeye devam etKuzu medikal park in nst si randevusuz degisik min 40 dk bekliyosun giren zaten yarım saat cikmiyo aradim içeriyi musait değil bi 20 di daha beklemeniz gerek dediler ciktim bende ya çalışan azlığı var ya da nst cihazi
Oh çok şükür sevindim canımKızlar muayenemden çıktım
Bir haftadır aşırı bel ağrısı çekmeme rağmen Nst de sancı çıkmadı
Ama nst deki hemşire sırt ağrısı ile başlıyor günün yaklaşmıştır dedi
Bebiş 49 cm
2900 gram
Suyu gelişimi çok şükür haftasıyla uyumlu
Bir hafta sonra 37+1 de görüşelim dedi tabi doğurmazsam
Bizden şimdilik bu kadar teyzelerimiz öpüldünüz
Çok geçmiş olsun aman dikkat et sıcaklara, deniz çok iyi geliyor amaMerhaba kızlar, bende bu aralar bebiş gelmeden gezim tozim az denize girdim dedim ama, resmen dün sıcaktan fenalaştım klima ortamında yaşamaya alışmışım resmentansiyonum düştü midem bulandı, birde bu magnezyumun meselesi var, bu aralar bacaklarım çok ağrımaya ve kramplar girmeye başladı, ve daha 33 haftaligiz bugün 3 buçuk gibi doktor randevum var bakalım ne diyecek bizde durumlar böyle öpüyoruz hepinizi
Acaba şimdi ne yapiyor. keske erken dogsaydida kuvezde dursaydi.Evet yaa aklıma geldikçe bende çok üzülüyorum
Nasip değilmişAcaba şimdi ne yapiyor. keske erken dogsaydida kuvezde dursaydi.
Ben bu zamana kadar 4 kez girdim 4 ünde de min 45 dk bekledim onumde sıra olsa gam yemem kimse yok bi ben bekliyorum sanki 1 tane nst cihazı var gibi uykusuz olmasam otursam yine beklerdim ama mecalim kalmadı
Kızlar ayaklarım öyle şişki resmen açıyor krem sürüyorum ama napsam geçmiyor yavar mı bir çözümü olan
Profil fotografinizi gordukce @sheismaya kullanici adli bir bayan vardi aklima o geliyor cok kotu oluyorum...
hanımlar beta hcg artışınız nasıl oldu ilk negatif görüp sonra pozitif görenleriniz oldu mu ?
Negatif beta hcg diye birsey yok yalniz? Gebelik testinde tek cizgi gormeyi kastediyorsaniz, illa ki bir cogumuza olmuştur. Dollenme tamamlanmadan yapilan testlerde tek cizgi gormek normal.
Son iliskinizin uzerinden 10 gun gecmeden idrarda pozitif goremezsiniz.
Çok can sıkıcı ve ihmale gelmemesi gereken bir durum. Doktorunuza mesaj yoluyla haber verdiğinizde, sırf bu saçmalık yüzünden nst’ye giremediğinizi yazdığınızda bir planlama yapılmıyor mu? Belli bir ebe ismi verip ona yönlendirmesi lazım. Sinirim bozuldu. Nişan gelmesi, sonrasında sancı. Daha ne bekliyorlar Nst için?Ben bu zamana kadar 4 kez girdim 4 ünde de min 45 dk bekledim onumde sıra olsa gam yemem kimse yok bi ben bekliyorum sanki 1 tane nst cihazı var gibi uykusuz olmasam otursam yine beklerdim ama mecalim kalmadı
Kızlar ayaklarım öyle şişki resmen açıyor krem sürüyorum ama napsam geçmiyor yavar mı bir çözümü olan
Dinlendiriyorumda ama gün içinde pek yukarıda tutamıyorum devamlı da sırt üstü yatilmiyor son ayı böyle geçireceğiz herhaldeben dinlenme moduna geçtiğim içim şişliklerim azaldı, oturunca falan daha beter şişiyor ve cidden çok acıyordu yürüyünce yaa , yüksekte tutun gün içinde ve bileklerinizi hareket ettirin devamlı
Canım güzel haberlerini bekliyorumKızlar dünde sormuştum karnım kasılıyor üst bölge sertleşiyor diye, doktora mesaj attım gel bakalım dedi. Geldim muay etti gelişimi iyi haftasıyla uyumla biraz boyu uzunalttqn muay. Etti açılma yok şükür kasılmalar doğum için değilmiş dedi.. artık gelebilir isterse sorun olmaz dedi doktor içim rahatladı.. Şuan nst çekiliyor.. ben 2 kere 50 gördüm bakalım ne çıkacak..
Ay teşekkür ederizzAy ben de diyorum nasıl kimse Defne koymuyor ohh çok severim bu ismi
Sen gidersin ben gidemem mi hemen kıskandım doktora geldimKızlar muayenemden çıktım
Bir haftadır aşırı bel ağrısı çekmeme rağmen Nst de sancı çıkmadı
Ama nst deki hemşire sırt ağrısı ile başlıyor günün yaklaşmıştır dedi
Bebiş 49 cm
2900 gram
Suyu gelişimi çok şükür haftasıyla uyumlu
Bir hafta sonra 37+1 de görüşelim dedi tabi doğurmazsam
Bizden şimdilik bu kadar teyzelerimiz öpüldünüz
Uzun boylu olacak demekki Simay hanımKızlar dünde sormuştum karnım kasılıyor üst bölge sertleşiyor diye, doktora mesaj attım gel bakalım dedi. Geldim muay etti gelişimi iyi haftasıyla uyumla biraz boyu uzunalttqn muay. Etti açılma yok şükür kasılmalar doğum için değilmiş dedi.. artık gelebilir isterse sorun olmaz dedi doktor içim rahatladı.. Şuan nst çekiliyor.. ben 2 kere 50 gördüm bakalım ne çıkacak..
Kuzum nst de biraz sancı çıktı çok düzenli değil ama 4 5 kere 50 üstü çıktı.. doktora gösterdim de idrar tahlili istemişti onun sonucunu bekliyoruz onu da göreyim dedi bazen enfeksiyondan da çıkabiliyor sancı dedi. Enfeksiyon da vardır çünkü akıntı var hepUzun boylu olacak demekki Simay hanımçok şükür canım sorun yokmuş demekki doğuma hazırlık o kasılmalarında Benimde oluyor daha şimdiden öyle kasılmalar taş gibi oluyor karnım. Benimde kontrolüm cuma günü bakalım neler olacak
Sen karın kasılması dışında farklı bir sancı hissediyor musun?Kuzum nst de biraz sancı çıktı çok düzenli değil ama 4 5 kere 50 üstü çıktı.. doktora gösterdim de idrar tahlili istemişti onun sonucunu bekliyoruz onu da göreyim dedi bazen enfeksiyondan da çıkabiliyor sancı dedi. Enfeksiyon da vardır çünkü akıntı var hep
Tamam dediğim gibi son iliskinizin uzerinden en az 10 gun gecsin oyle yapin testi.Yani 0.100 değer negatif ya onu kastettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?