2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzu medikal park in nst si randevusuz degisik min 40 dk bekliyosun giren zaten yarım saat cikmiyo aradim içeriyi musait değil bi 20 di daha beklemeniz gerek dediler ciktim bende ya çalışan azlığı var ya da nst cihazi
Anladım canım neyse sen evde dinlenmeye devam et
Oh çok şükür sevindim canım

Çok geçmiş olsun aman dikkat et sıcaklara, deniz çok iyi geliyor ama serinliyor insan hem..
geçen haftalarda benimde gece kasılmalarım çok oluyordu çığlık atarak uyanıyordum ,doktor magnezyumumu değiştirdi.magnorm suya katılandan içiyorum bağırsaklarıma da iyi geldi sanki baya rahatım kullandığımdan beri

Ben bu zamana kadar 4 kez girdim 4 ünde de min 45 dk bekledim onumde sıra olsa gam yemem kimse yok bi ben bekliyorum sanki 1 tane nst cihazı var gibi uykusuz olmasam otursam yine beklerdim ama mecalim kalmadı

Bu ne hizmetsizliktir yahu, ozel hastane para ver ayakta sira bekle. Saka gibi ve terbiyesizce. Eger Ankara'daysaniz ve paket satin almadiysaniz kendi hastanemi onerebilirm?

Kızlar ayaklarım öyle şişki resmen açıyor krem sürüyorum ama napsam geçmiyor ya var mı bir çözümü olan

Tuzlu suda bekletme ve uzanik vaziyetteyken govdeden daha yuksekte tutma. Bana bunlar iyi geliyor.

Profil fotografinizi gordukce @sheismaya kullanici adli bir bayan vardi aklima o geliyor cok kotu oluyorum...

Bebegi karnındayken vefat eden anneydi degil mi o, ben de aklima geldikce uzulurum, bebeginin hareket etmedigini yazarken cevap verip sakinlestirenlerdendim

hanımlar beta hcg artışınız nasıl oldu ilk negatif görüp sonra pozitif görenleriniz oldu mu ?

Negatif beta hcg diye birsey yok yalniz? Gebelik testinde tek cizgi gormeyi kastediyorsaniz, illa ki bir cogumuza olmuştur. Dollenme tamamlanmadan yapilan testlerde tek cizgi gormek normal.

Son iliskinizin uzerinden 10 gun gecmeden idrarda pozitif goremezsiniz.

kızlar sürekli regl dönemideki o akıntı hissini regl önvesi yaşamanın gebelikle bir alakası olabilir mi

Yani 0.100 değer negatif ya onu kastettim

Ben bu zamana kadar 4 kez girdim 4 ünde de min 45 dk bekledim onumde sıra olsa gam yemem kimse yok bi ben bekliyorum sanki 1 tane nst cihazı var gibi uykusuz olmasam otursam yine beklerdim ama mecalim kalmadı
Çok can sıkıcı ve ihmale gelmemesi gereken bir durum. Doktorunuza mesaj yoluyla haber verdiğinizde, sırf bu saçmalık yüzünden nst’ye giremediğinizi yazdığınızda bir planlama yapılmıyor mu? Belli bir ebe ismi verip ona yönlendirmesi lazım. Sinirim bozuldu. Nişan gelmesi, sonrasında sancı. Daha ne bekliyorlar Nst için?

Sürekli oturma durumunda çok fazla şişiyo malesef
Bende işteyken hep oturduğum için şişiyodu ve ağrıyodu evde uzattığım için o kadr şişmiyo şimdi uzatmak gerekiyo cnm bide buz koyabilirsin az indiriyo ama geçici çözüm biraz
Kızlar ayaklarım öyle şişki resmen açıyor krem sürüyorum ama napsam geçmiyor ya var mı bir çözümü olan

Kızlar dünde sormuştum karnım kasılıyor üst bölge sertleşiyor diye, doktora mesaj attım gel bakalım dedi. Geldim muay etti gelişimi iyi haftasıyla uyumla biraz boyu uzun alttqn muay. Etti açılma yok şükür kasılmalar doğum için değilmiş dedi.. artık gelebilir isterse sorun olmaz dedi doktor içim rahatladı.. Şuan nst çekiliyor.. ben 2 kere 50 gördüm bakalım ne çıkacak..

Eklentiler

• 20230815_152749.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 42
ben dinlenme moduna geçtiğim içim şişliklerim azaldı, oturunca falan daha beter şişiyor ve cidden çok acıyordu yürüyünce yaa , yüksekte tutun gün içinde ve bileklerinizi hareket ettirin devamlı
Dinlendiriyorumda ama gün içinde pek yukarıda tutamıyorum devamlı da sırt üstü yatilmiyor son ayı böyle geçireceğiz herhalde

Canım güzel haberlerini bekliyorum bu kızlar çok aceleci çıktılar

Sen gidersin ben gidemem mi hemen kıskandım doktora geldim senin sırtın ağrıyordu kasılmalar bende çıktı nasıl oldu bu iş anlamadım :)

Uzun boylu olacak demekki Simay hanım çok şükür canım sorun yokmuş demekki doğuma hazırlık o kasılmalarında Benimde oluyor daha şimdiden öyle kasılmalar taş gibi oluyor karnım. Benimde kontrolüm cuma günü bakalım neler olacak

Kuzum nst de biraz sancı çıktı çok düzenli değil ama 4 5 kere 50 üstü çıktı.. doktora gösterdim de idrar tahlili istemişti onun sonucunu bekliyoruz onu da göreyim dedi bazen enfeksiyondan da çıkabiliyor sancı dedi. Enfeksiyon da vardır çünkü akıntı var hep

Sen karın kasılması dışında farklı bir sancı hissediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…