2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy olabilir sürekli suya maruz kalınca ekstra kuruyordur. İnşallah düzelir en kısa zamanda

Güzel haberlerini bekliyoruz. Yarın sayfayı bolca yenileyeceğiz anlaşılan :)))
Tesekkurler kizlar yarin full şarj ile gidicem kiz kardeşim 4 cm açıklık olursa yatis verebilirler dedi bakalim yarin veya ondan sonra ki gün bakalim yarin dr ne diyecek

Maşallah canım

Sağlıklı, kolay bir doğum diliyorum sağlıkla alın kucağınıza

Canım tek sayı hurma ye 3-5-7 açılmaya birebir...

Ayrıca çömelerek duş al. En büyük tavsiyem bunlar

Abooo kuzu erken mi yaptın acaba hareketleri maşallah sana dinlen bol bol az daha beklesin bizim annesine kavuşmak isteyen bebişlerimiz

Azcıık kocamı çekiştireyim :) annemlere söyledim kasılma olayını onlar da tabiki hemen yarın gelecekler.. eşim de diyor ki neden telaşa verdin ne gerek var hemen gelmelerine onlar gelince sen rahat durmazsın yatman lazım. Ya telaşlandırmadım dr'un dediğini anlattım annemde mantıklı biri olarak doğum bu zamanı belli olmaz ben geleyim dedi. Neden qnnem varken dinlenmeyeyim yemeği temizliği o yapçak diyorum. Sen durmazsın geçende hep iş yaptınız diyor e o zaman çqmaşır yıkamaya ütülemeye vs geldi çünkü beraber yaptık yemeği vs hep o yaptı çaydır bulaşıktır onu gören yok :). Şuan ben yatayım diye geliyor çamaşır ütülemeyecez ya :)

Eşin anlık tepki vermiş sanırım. Annelerinde genel olarak kadınlarında yaptıkları her zaman görünmez zaten ancak reklamlarını yapmaları lazım şunu yaptım bunu yaptım diye görmezler başka türlü. Artık her an doğurabiliriz annen bunu biliyor o yüzden geliyor eşin tecrübesiz diye anlayamamış olabilir canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…