Ayy olabilir sürekli suya maruz kalınca ekstra kuruyordur. İnşallah düzelir en kısa zamandaTweetiy canim, normalde de cildim atopik oldugu icin hassas ama sanirim su paylastigin seydeki gebelik maskesi bendeki de.
Hic olmadigim kadar esmerlestim, alnimda burnumda, yanaklarimda garip kara alanlar var ama tam biyik ve sakal bolgemde (ki epilasyon yaptirali 500 yil oldu bir tane dahi tuyum bile yok) bir yanik sonrasi cilt kurulugu var sanki. Atopik ciltle alakali kremlerimi surdum bugun kurudukca yenilenecek sekilde biraz rahatlatti.
Ama hava sicak malum, o yuzden sik araliklarla el yuz yikiyorum belki de bu sebep oluyor. Erkekler gibi sakal bolgemi kasiyorum surekli cok komik duruyor
Tesekkurler kizlar yarin full şarj ile gidicem kiz kardeşim 4 cm açıklık olursa yatis verebilirler dedi bakalim yarin veya ondan sonra ki gün bakalim yarin dr ne diyecekGüzel haberlerini bekliyoruz. Yarın sayfayı bolca yenileyeceğiz anlaşılan :)))
Maşallah canımBende bugün NST ye girdim kızlardoktor baktı bebek haftasıyla uyumlu çıktı, suyun iyi dedi kilo olarak 2.200 dedi ama bence yanılma payı var. İnşallah hızla güzel kilolar alırlar zamanlarını beklerler ve sağlıkla kavuşuruz. Nst de sancı yok, ama kan ve idrar sonucu için yarın tekrar gideceğim. Sezeryan olacak inşallah, şimdilik güzel gidiyor Elhamdülillah. Ama bu sıcaklar ciddi zorluyor, kendinize dikkat edin aman
oh ohh maşallahGeçiyor canım ayaklarımın şişide altıncı gün geçti yedinci gün tam geçti şuan normal
Sağlıklı, kolay bir doğum diliyorumBen inanın 50 yi de 80 i de ayni aci gibi geliyobu arada herkese teşekkür ederim yarın sabah a kadar squat girll lugumu yapıp 4 cm e kadar açılma için her türlü hareket squat yürüyüş ne varsa yapicam bu arada bi arkadaşımız o benden gelenin nisan olmadığını yazmis ebe ye de sordum kan olmak zorunda değilmiş gelen nişan mis ay çok heyecanliyim çok teşekkürler inşallah yarın güzel haberler veririm
Evet evet katılıyorum şu hafta sonunu bi qtlatalım da 37 dolsunKuzum sen bi 37. Haftayı doldur bebisin palazlansin sonra gazı veririz
Yapılıyor canımKızlar sağlık ocağında idrar tahlili yapılıyor mu bilginiz var mı?
Canım tek sayı hurma ye 3-5-7 açılmaya birebir...Ben inanın 50 yi de 80 i de ayni aci gibi geliyobu arada herkese teşekkür ederim yarın sabah a kadar squat girll lugumu yapıp 4 cm e kadar açılma için her türlü hareket squat yürüyüş ne varsa yapicam bu arada bi arkadaşımız o benden gelenin nisan olmadığını yazmis ebe ye de sordum kan olmak zorunda değilmiş gelen nişan mis ay çok heyecanliyim çok teşekkürler inşallah yarın güzel haberler veririm
Abooo kuzu erken mi yaptın acaba hareketleriKızz bana hadi hadi dedin gaza getirdin bebemi ;( daha 2 gün önce hiç sancım hiç belirtim yol yazdım buraya bugün 50 lik 60lık sancılar gördümdoktor 2 gün yat en az dedi yürüyüş yapma dedş bana squat yok şimdilik sonra devam edersin dedi..
Tamam kuzum aldim hurma yiyorum 3 tane gunde ama bugün 5 e cikarabilirimCanım tek sayı hurma ye 3-5-7 açılmaya birebir...
Ayrıca çömelerek duş al. En büyük tavsiyem bunlar
Yok ya 34te başlayın dedi ben 35te yaptımAbooo kuzu erken mi yaptın acaba hareketlerimaşallah sana dinlen bol bol az daha beklesin bizim annesine kavuşmak isteyen bebişlerimiz
Ilık olsun ama soğuk değil duş :)Tamam kuzum aldim hurma yiyorum 3 tane gunde ama bugün 5 e cikarabilirimdus u da deneyeceğim
Akşamları soğuk suya koyuyorum ben bir de içine buz ve tuz at canım. Yani tamamen inmiyor şişlik ama baya rahatlık hissi veriyorKızlar ayaklarım öyle şişki resmen açıyor krem sürüyorum ama napsam geçmiyor yavar mı bir çözümü olan
Ben de öyleyim hem evde hem ofiste sürekli klima, cereyan tartışması oluyor yanıyorum vallaKızlar ben ateşler içinde yanıyorum bir ben mi böyleyim acaba, karşımda herkes normal bir şekilde otururken benim her yerimden adeta su akıyor çok rahatsız oluyorum artık
Demekki senin çatın vs müsait kuzu, sağlıkla kolaylıkla zamanında gelsinYok ya 34te başlayın dedi ben 35te yaptım
Kimse kusura bakmasın vallaBen de öyleyim hem evde hem ofiste sürekli klima, cereyan tartışması oluyor yanıyorum valla
Ben daha hiç hıçkırık hissetmedimTutuyor ve bazen beş dk ya yakın sürüyor öyle güzel bir his ki bayılıyorum hıçkırmasına
Eşin anlık tepki vermiş sanırım. Annelerinde genel olarak kadınlarında yaptıkları her zaman görünmez zaten ancak reklamlarını yapmaları lazım şunu yaptım bunu yaptım diye görmezler başka türlü.Azcıık kocamı çekiştireyim :) annemlere söyledim kasılma olayını onlar da tabiki hemen yarın gelecekler.. eşim de diyor ki neden telaşa verdin ne gerek var hemen gelmelerine onlar gelince sen rahat durmazsın yatman lazım. Ya telaşlandırmadım dr'un dediğini anlattım annemde mantıklı biri olarak doğum bu zamanı belli olmaz ben geleyim dedi. Neden qnnem varken dinlenmeyeyim yemeği temizliği o yapçak diyorum. Sen durmazsın geçende hep iş yaptınız diyor e o zaman çqmaşır yıkamaya ütülemeye vs geldi çünkü beraber yaptık yemeği vs hep o yaptı çaydır bulaşıktır onu gören yok :). Şuan ben yatayım diye geliyor çamaşır ütülemeyecez ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?