Al benden de o kadarAyyy bende de durum aynı. Takmiyim eşime yansıtmiyim diyorum bu sinir olduğum şeyleri çünkü zaten zor bir zaman maddi manevi bir de ailesinin şikayetini dinlesin istemiyorum. Ama aşırı kuruluyorum resmen şoktayım bu zamana kadar kendi ailemden çok bebek istediler torun istediler. Bebek oldu bir kere sormadılar ihtiyaç var mı ne yapabiliriz diye. Benim ailem sürekli alıyor soruyor ve nasıl hevesliler. Ailem başka şehirde her şeye yetişiyorlar. Eşimin ailesi hamileliğimin başından beri hiç bir yardımı maddi manevi desteği dokunmadı. Böyle zamanlarda çıkıyor kimin ne kadar değer verdiği. Ancak bebek doğsun sevsinler diye bekliyorlar bencilce.
Sevindim Nst çekilebilmenize. Yarın hayırlı haberler olsun o haldeKızlar ben simdi nst ye gittim 80 e kadar sanci cikti +2 cm açılmasabah kontrole gidicem
Rabbim yardımcın olsunKızlar ben 30 haftalık bebegımı ölü dogum la dunyaya getirdim. Sorun şu boyle durum yaşagıp hemen gebe kalan var mı yada 40 çıktıktan sonra korunmayıp gebe kalan var mılütfen henuz erken demeyin yaşım gereği ertelemek ıstemıyrm smdıden tskr edeım
Çok heyecanlıııKızlar ben simdi nst ye gittim 80 e kadar sanci cikti +2 cm açılmasabah kontrole gidicem
Maşşallahh canım benim de Şuan 2 haftada bir muayeneler. Yarın bizim de randevu,çok heyecanlıyımmKızlar muayeneden çıktım. 3 haftada 300 gr almış 1750 şu an kilosu. Kilo alımı en fazla bu sefer olmuşDr. Doğum kilosu 3200 olur diye tahmin ediyor.
Sezaryen olursa 25 eylüle gün verdi normal düşünürsen bekleriz dedi ben henüz karar veremedim gönlüm normalden yana gibi emin de olamıyorum
2 hafta sonra tekrar görüşelim nst çektirip gel dedi.
Rabbim gönlünüze ferahlık sabır versinKızlar ben 30 haftalık bebegımı ölü dogum la dunyaya getirdim. Sorun şu boyle durum yaşagıp hemen gebe kalan var mı yada 40 çıktıktan sonra korunmayıp gebe kalan var mılütfen henuz erken demeyin yaşım gereği ertelemek ıstemıyrm smdıden tskr edeım
Ben soğuk suyla yıkayız buz kalıbının üzerine koyuyorum ayaklarımı. Gün içinde problem yok ama akşam eve gelince artık isyan etmiş oluyorlar maalesef. Neyse yarın son iş günümKızlar ayaklarım öyle şişki resmen açıyor krem sürüyorum ama napsam geçmiyor yavar mı bir çözümü olan
Bugün benimki de iki kez uzun uzun hıçkırdı. :)))Kızlar bebeğinizi gün içerisinde hıçkırık tutuyor mu? Benim kızı günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor
Ben inanın 50 yi de 80 i de ayni aci gibi geliyoÇok heyecanlıııpeki 80 lik sancılar nasıl hissettiriyor mu kendini çok
Evet ya benim aynı gün gittiAy gidicek mi iyi bari canım ya kendimden tiksindim gerçekten duşa girip çıkmaktan cildimi kuruttum büyün gün nemlendirmeye çalışıyorum
Ben yaptırmıştım ama hastanedeki gibi rapor şeklinde olmuyor. Strip denilen çubuğu, idrar kabına daldırıp renk değişikliğine bakıyorlar. Bu şekilde protein ve lökosit bakılabiliyor.Kızlar sağlık ocağında idrar tahlili yapılıyor mu bilginiz var mı?
Hadi bakalım geliyor bebiş inşallah sağlıklaKızlar ben simdi nst ye gittim 80 e kadar sanci cikti +2 cm açılmasabah kontrole gidicem
Kızz bana hadi hadi dedin gaza getirdin bebemi ;( daha 2 gün önce hiç sancım hiç belirtim yol yazdım buraya bugün 50 lik 60lık sancılar gördümBen inanın 50 yi de 80 i de ayni aci gibi geliyobu arada herkese teşekkür ederim yarın sabah a kadar squat girll lugumu yapıp 4 cm e kadar açılma için her türlü hareket squat yürüyüş ne varsa yapicam bu arada bi arkadaşımız o benden gelenin nisan olmadığını yazmis ebe ye de sordum kan olmak zorunda değilmiş gelen nişan mis ay çok heyecanliyim çok teşekkürler inşallah yarın güzel haberler veririm
Geçiyor canım ayaklarımın şişide altıncı gün geçti yedinci gün tam geçti şuan normalbazen düşünüyorum bu mide ağrılarım enerjisizliğim alev ateş durumu geçecek mi diye, geçiyorsa ne ala az daha sabredicez
Güzel haberlerini bekliyoruz. Yarın sayfayı bolca yenileyeceğiz anlaşılan :)))Ben inanın 50 yi de 80 i de ayni aci gibi geliyobu arada herkese teşekkür ederim yarın sabah a kadar squat girll lugumu yapıp 4 cm e kadar açılma için her türlü hareket squat yürüyüş ne varsa yapicam bu arada bi arkadaşımız o benden gelenin nisan olmadığını yazmis ebe ye de sordum kan olmak zorunda değilmiş gelen nişan mis ay çok heyecanliyim çok teşekkürler inşallah yarın güzel haberler veririm
Sağlıkla inşallah bakalım normalde bebekler seçiyor gelme şekliniKızlar muayeneden çıktım. 3 haftada 300 gr almış 1750 şu an kilosu. Kilo alımı en fazla bu sefer olmuşDr. Doğum kilosu 3200 olur diye tahmin ediyor.
Sezaryen olursa 25 eylüle gün verdi normal düşünürsen bekleriz dedi ben henüz karar veremedim gönlüm normalden yana gibi emin de olamıyorum
2 hafta sonra tekrar görüşelim nst çektirip gel dedi.
Kuzum sen bi 37. Haftayı doldur bebisin palazlansin sonra gazı veririzKızz bana hadi hadi dedin gaza getirdin bebemi ;( daha 2 gün önce hiç sancım hiç belirtim yol yazdım buraya bugün 50 lik 60lık sancılar gördümdoktor 2 gün yat en az dedi yürüyüş yapma dedş bana squat yok şimdilik sonra devam edersin dedi..
Başın sağ olsun , tabiki var hemen hamile kalan ama herkes farklı tabiki , benim arkadaşlarım var iki bebeği bir yaş bile farkları yok , kendi teyzem bile çocukları birbiriyle 10 buçuk ay farkları var yani oluyor , inşallah şeninde olur hemenKızlar ben 30 haftalık bebegımı ölü dogum la dunyaya getirdim. Sorun şu boyle durum yaşagıp hemen gebe kalan var mı yada 40 çıktıktan sonra korunmayıp gebe kalan var mılütfen henuz erken demeyin yaşım gereği ertelemek ıstemıyrm smdıden tskr edeım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?