2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Al benden de o kadar

Rabbim yardımcın olsun yaşadıkların çok ağır canım.. ne desek boş, bende 23 haftalık kaybetmiştim. Allah kimseye yaşatmasın, doktor bana 3 ay kesinlikle korun demişti, ruhen ve bedenen iyileşmeye ihtiyacın var (Neredeyse 2 yıl sonra hamile kaldım ben ama eşimde bazı sorunlar olduğu için), bu üç aylık süreçte eğer uygunsa folik asit kullan kesinlikle, değerlerine baktır, rahmine 3 ay sonra baktır canım. Kan değerlerine baktır. Eşinde ve sende sorun yoksa tabiki çabuk hamile kalırsın. Rabbim kucağını doldursun

Maşşallahh canım benim de Şuan 2 haftada bir muayeneler. Yarın bizim de randevu,çok heyecanlıyımm

Bende bugün NST ye girdim kızlar doktor baktı bebek haftasıyla uyumlu çıktı, suyun iyi dedi kilo olarak 2.200 dedi ama bence yanılma payı var. İnşallah hızla güzel kilolar alırlar zamanlarını beklerler ve sağlıkla kavuşuruz. Nst de sancı yok, ama kan ve idrar sonucu için yarın tekrar gideceğim. Sezeryan olacak inşallah, şimdilik güzel gidiyor Elhamdülillah. Ama bu sıcaklar ciddi zorluyor, kendinize dikkat edin aman

Rabbim gönlünüze ferahlık sabır versin peki doktor neden olarak bir şey dedi mi ney sebep olmuş.
En doğru zamanı doktorun senin durumuna göre karar verir biz ne desek tam doğru olmaz. Rabbim sağlıkla kucağınıza alabileceğiniz evlatlar nasip etsin tez zamanda

Kızlar ayaklarım öyle şişki resmen açıyor krem sürüyorum ama napsam geçmiyor ya var mı bir çözümü olan
Ben soğuk suyla yıkayız buz kalıbının üzerine koyuyorum ayaklarımı. Gün içinde problem yok ama akşam eve gelince artık isyan etmiş oluyorlar maalesef. Neyse yarın son iş günüm

Çok heyecanlııı peki 80 lik sancılar nasıl hissettiriyor mu kendini çok
Ben inanın 50 yi de 80 i de ayni aci gibi geliyo bu arada herkese teşekkür ederim yarın sabah a kadar squat girll lugumu yapıp 4 cm e kadar açılma için her türlü hareket squat yürüyüş ne varsa yapicam bu arada bi arkadaşımız o benden gelenin nisan olmadığını yazmis ebe ye de sordum kan olmak zorunda değilmiş gelen nişan mis ay çok heyecanliyim çok teşekkürler inşallah yarın güzel haberler veririm

Kızlar sağlık ocağında idrar tahlili yapılıyor mu bilginiz var mı?
Ben yaptırmıştım ama hastanedeki gibi rapor şeklinde olmuyor. Strip denilen çubuğu, idrar kabına daldırıp renk değişikliğine bakıyorlar. Bu şekilde protein ve lökosit bakılabiliyor.

Kızz bana hadi hadi dedin gaza getirdin bebemi ;( daha 2 gün önce hiç sancım hiç belirtim yol yazdım buraya bugün 50 lik 60lık sancılar gördüm doktor 2 gün yat en az dedi yürüyüş yapma dedş bana squat yok şimdilik sonra devam edersin dedi..

Güzel haberlerini bekliyoruz. Yarın sayfayı bolca yenileyeceğiz anlaşılan :)))

Sağlıkla inşallah bakalım normalde bebekler seçiyor gelme şeklini

Kuzum sen bi 37. Haftayı doldur bebisin palazlansin sonra gazı veririz

Başın sağ olsun , tabiki var hemen hamile kalan ama herkes farklı tabiki , benim arkadaşlarım var iki bebeği bir yaş bile farkları yok , kendi teyzem bile çocukları birbiriyle 10 buçuk ay farkları var yani oluyor , inşallah şeninde olur hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…