Kızz bana hadi hadi dedin gaza getirdin bebemi ;( daha 2 gün önce hiç sancım hiç belirtim yol yazdım buraya bugün 50 lik 60lık sancılar gördümdoktor 2 gün yat en az dedi yürüyüş yapma dedş bana squat yok şimdilik sonra devam edersin dedi..
Ben inanın 50 yi de 80 i de ayni aci gibi geliyobu arada herkese teşekkür ederim yarın sabah a kadar squat girll lugumu yapıp 4 cm e kadar açılma için her türlü hareket squat yürüyüş ne varsa yapicam bu arada bi arkadaşımız o benden gelenin nisan olmadığını yazmis ebe ye de sordum kan olmak zorunda değilmiş gelen nişan mis ay çok heyecanliyim çok teşekkürler inşallah yarın güzel haberler veririm
Kimse kusura bakmasın vallao klima açık kalacak elektrikler gitmesin diye dua ediyorum resmen.
Kizlar size bişey danışacagim.
Ben dün devletten gün aldım 39+2 ye verdi.
Ben riskli gruptayim
Ama onu anlatamadim orda .
Gün veren de doktor değildi sekreterdi.
Çok geç degilmi dedim
Bız en iyi haftayı seçiyoruz dedi sadcee.
Bugün anestezi bölümüne randevum var onay için.
Gittiğimde günü 1 hafta geriye çekmek için konuşayım mı sizce ?
Sonuçta gün veren doktor değildi.
Doktor sadcee dedi ki in sekreterlikten gün al
Ahaha canım boş ver erkekler ne anlar ya , iyi yapıyor annen gelsin sende dinlenAzcıık kocamı çekiştireyim :) annemlere söyledim kasılma olayını onlar da tabiki hemen yarın gelecekler.. eşim de diyor ki neden telaşa verdin ne gerek var hemen gelmelerine onlar gelince sen rahat durmazsın yatman lazım. Ya telaşlandırmadım dr'un dediğini anlattım annemde mantıklı biri olarak doğum bu zamanı belli olmaz ben geleyim dedi. Neden qnnem varken dinlenmeyeyim yemeği temizliği o yapçak diyorum. Sen durmazsın geçende hep iş yaptınız diyor e o zaman çqmaşır yıkamaya ütülemeye vs geldi çünkü beraber yaptık yemeği vs hep o yaptı çaydır bulaşıktır onu gören yok :). Şuan ben yatayım diye geliyor çamaşır ütülemeyecez ya :)
Aynen canım sağlıklısı nasılsa öyle olsun inşallahTeşekkür ederizinşallah sağlıcakla kucağıma alayım da doğum şekli çok da önemli değil
İnşallah güzel geçeryavaş yavaş sona yaklaşıyoruz
2 gebelik kaybın 1 histereskobin var riske atmak istemezsen sezaryen yaparız dedi. Normal düşünüyorsan da bekleriz baş aşağı pozisyonda şu an dedi bakalım bir sonraki randevuda netleştiririz diye düşünüyorum sağlıklı olsun da
İnşallah çok rahat ve sağlıklı bi doğum olur içini ferah tutŞaka maka sonlara doğru yaklaştık   banada özeldeki doktorum 31 ağustosa gğn verdi ama ben galiba şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum bakalım yarında oradaki randevuma gidicem onlar ne zamana gün verir. Artık çok ağırlaştım Dr bebeğin çok çok aşağıda olduğunu söyledi yürümekte dahi zorlanıyorum oturunca zor kalkıyorum İnşaAllah erkenci çıkmaz bizim minnak 36+3 olduk bugün itibariyle stres ve heyecan basıyo aşırı derecede sanki ilk doğummuş gibi aşırı gerginimbirbirimize bol bol dua edelim doğuma giden arkadaşlar özellikle
Bence konuş canım dr’laKizlar size bişey danışacagim.
Ben riskli gruptayim
Çok geç degilmi dedim
Ben kemer korse aldım dünden beri takıyorum , ama size tavsiyem dar korse almayın takamazsınız , bu kemer korse şuanlık iyi geldi bana , bide doğumdan sonra alın bence , çünkü doğumdan 5,6 gün sonra göbeğin iniyor , ölçüp ona göre korse alınKızlar korse alan varsa öneri yada link atabilir mi banada
Bebeğim çok bir fark yok sanki hep aynı gibi ama çok hantallaştım hayırlısı ile vaktinde doğum gelseydiKızz büyüdü mü karnışın. Benim hala aynı gibi,
+1Ben kemer korse aldım dünden beri takıyorum , ama size tavsiyem dar korse almayın takamazsınız , bu kemer korse şuanlık iyi geldi bana , bide doğumdan sonra alın bence , çünkü doğumdan 5,6 gün sonra göbeğin iniyor , ölçüp ona göre korse alın
Ben kemer korse aldım dünden beri takıyorum , ama size tavsiyem dar korse almayın takamazsınız , bu kemer korse şuanlık iyi geldi bana , bide doğumdan sonra alın bence , çünkü doğumdan 5,6 gün sonra göbeğin iniyor , ölçüp ona göre korse alın
çiçeğim bu konuda bir şey söylemek istiyorum, ben doktoruma sordum korse olayını. dedi ki rahim zaten 40 gün içinde kendiliğinden eski haline dönüyor. ilk başlarda korse önermiyorum çünkü sen onu sıkıştırarak müdahale ediyosun ve karın kaslarını zayıflatıyosun dedi. ilk önce doğal haline gelmesi için zaman ver dedi. bana da mantıklı geldi açıkçası. aklınızda olsun :*Kızlar korse alan varsa öneri yada link atabilir mi banada
Bence riskli gruptaysan konuşmanda fayda varKizlar size bişey danışacagim.
Ben riskli gruptayim
Çok geç degilmi dedim
Aynen canım ben bi tane korse almıştım küçük geldi mesela olmadı , onuda sakladım zayıflayınca artık+1
Doğumdan 1 2 hafta sonrayı bekleyip alacağım bende. Hiç kestiremiyorum çünkü beden aralıkları çok yakın bol veya dar olur endişesiyle bekletiyorum almadım.Mikyy38
Aslında dediğin çok doğru canım , rahim 4 el 6 hafta içinde eski haline dönüyor o yüzden genelde ne yapılacaksa 40 gün sonra yapılsın diyorlar , korse takmak spor yapmak , ama ben acele ettim fakat etkide ediyor , ama bilmiyorum korse süreci hızlandırıyormu yoksa zaten göbek kendi inecekmi ben biraz acele ettimçiçeğim bu konuda bir şey söylemek istiyorum, ben doktoruma sordum korse olayını. dedi ki rahim zaten 40 gün içinde kendiliğinden eski haline dönüyor. ilk başlarda korse önermiyorum çünkü sen onu sıkıştırarak müdahale ediyosun ve karın kaslarını zayıflatıyosun dedi. ilk önce doğal haline gelmesi için zaman ver dedi. bana da mantıklı geldi açıkçası. aklınızda olsun :*
Anladımmm o zaman öyle yapayım teşekkürlerBen kemer korse aldım dünden beri takıyorum , ama size tavsiyem dar korse almayın takamazsınız , bu kemer korse şuanlık iyi geldi bana , bide doğumdan sonra alın bence , çünkü doğumdan 5,6 gün sonra göbeğin iniyor , ölçüp ona göre korse alın
çiçeğim bu konuda bir şey söylemek istiyorum, ben doktoruma sordum korse olayını. dedi ki rahim zaten 40 gün içinde kendiliğinden eski haline dönüyor. ilk başlarda korse önermiyorum çünkü sen onu sıkıştırarak müdahale ediyosun ve karın kaslarını zayıflatıyosun dedi. ilk önce doğal haline gelmesi için zaman ver dedi. bana da mantıklı geldi açıkçası. aklınızda olsun :*
Ben bugün ağdaya gideceğim canım doktorun yardımcısına sordum gidin dedi, nişan geldikten sonra önermiyoruz sadece dedi o zaman enfeksiyona açık oluyormuşGünaydın güzel anneler yine sıcak bir güne uyandık, bebekler ve anneleri iyi mi,birde ağda fln doğumu tetikler mi acaba artık son hazırlıkları yapsak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?