2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu cuma artık izne çıkıyorum ve hala salıdayız. Geçmiyor günler gecmiyor dayanamıyorum
Son günlerim diye daha da yüklendiler iş toplama, aktarma sunum hazırlama vs.

Zaman geçmiyor
İzne çıkmıyorsun doğum yapacaksın bunu anlayamamışlar galiba işlerini hafifletmek yerine yoğunlaştırmak neden

Güzel haberlerini bekliyoruz canım en kolay en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun şunu unutma amaç sağlıkla kavuşmanız ve uyuyabilmene müsaade ederse dinlen enerji topla yarına

Maşallah bebişine annesi

Maşallah annesi.
Senin ve bebeğin için en sağlıklı doğum şekli hangisi olacaksa zamanı gelince o olsun.
Teşekkür ederiz inşallah sağlıcakla kucağıma alayım da doğum şekli çok da önemli değil
Maşşallahh canım benim de Şuan 2 haftada bir muayeneler. Yarın bizim de randevu,çok heyecanlıyımm
İnşallah güzel geçer yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz
Sağlıkla inşallah bakalım normalde bebekler seçiyor gelme şeklini
2 gebelik kaybın 1 histereskobin var riske atmak istemezsen sezaryen yaparız dedi. Normal düşünüyorsan da bekleriz baş aşağı pozisyonda şu an dedi bakalım bir sonraki randevuda netleştiririz diye düşünüyorum sağlıklı olsun da

Güzel haberlerini bekliyoruz canım en kolay en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun şunu unutma amaç sağlıkla kavuşmanız ve uyuyabilmene müsaade ederse dinlen enerji topla yarına
Oyle canim bebisim nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin tabiki yarina bomba gibi başlıyorum

Şaka maka sonlara doğru yaklaştık   banada özeldeki doktorum 31 ağustosa gğn verdi ama ben galiba şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum bakalım yarında oradaki randevuma gidicem onlar ne zamana gün verir. Artık çok ağırlaştım Dr bebeğin çok çok aşağıda olduğunu söyledi yürümekte dahi zorlanıyorum oturunca zor kalkıyorum İnşaAllah erkenci çıkmaz bizim minnak 36+3 olduk bugün itibariyle stres ve heyecan basıyo aşırı derecede sanki ilk doğummuş gibi aşırı gerginim birbirimize bol bol dua edelim doğuma giden arkadaşlar özellikle

vallahi ne varsa annelerde var gerisi boş ya yani bu çocuklar anaaanne teyze sevdalısı olmasında ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…