- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
İzne çıkmıyorsun doğum yapacaksın bunu anlayamamışlar galiba işlerini hafifletmek yerine yoğunlaştırmak nedenBu cuma artık izne çıkıyorum ve hala salıdayız. Geçmiyor günler gecmiyor dayanamıyorum
Son günlerim diye daha da yüklendiler iş toplama, aktarma sunum hazırlama vs.
Zaman geçmiyor
Özel sektör gerçeğiİzne çıkmıyorsun doğum yapacaksın bunu anlayamamışlar galiba işlerini hafifletmek yerine yoğunlaştırmak neden
Güzel haberlerini bekliyoruz canım en kolay en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun şunu unutma amaç sağlıkla kavuşmanızBen inanın 50 yi de 80 i de ayni aci gibi geliyobu arada herkese teşekkür ederim yarın sabah a kadar squat girll lugumu yapıp 4 cm e kadar açılma için her türlü hareket squat yürüyüş ne varsa yapicam bu arada bi arkadaşımız o benden gelenin nisan olmadığını yazmis ebe ye de sordum kan olmak zorunda değilmiş gelen nişan mis ay çok heyecanliyim çok teşekkürler inşallah yarın güzel haberler veririm
Ah kuzum çabucak geçer umarımBu cuma artık izne çıkıyorum ve hala salıdayız. Geçmiyor günler gecmiyor dayanamıyorum
Son günlerim diye daha da yüklendiler iş toplama, aktarma sunum hazırlama vs.
Zaman geçmiyor
Yakında hissedersin eminim,aynı bölgede seğirme gibi pıt pıt atıyor bazen kısa sürüyor bazen uzun değişik bir şeyBen daha hiç hıçkırık hissetmedim
Maşallah bebişine annesi
Teşekkür ederizMaşallah annesi.
Senin ve bebeğin için en sağlıklı doğum şekli hangisi olacaksa zamanı gelince o olsun.
İnşallah güzel geçerMaşşallahh canım benim de Şuan 2 haftada bir muayeneler. Yarın bizim de randevu,çok heyecanlıyımm
2 gebelik kaybın 1 histereskobin var riske atmak istemezsen sezaryen yaparız dedi. Normal düşünüyorsan da bekleriz baş aşağı pozisyonda şu an dedi bakalım bir sonraki randevuda netleştiririz diye düşünüyorum sağlıklı olsun daSağlıkla inşallah bakalım normalde bebekler seçiyor gelme şeklini
Ne bileyim siz bayadir hissediyorsunuzYakında hissedersin eminim,aynı bölgede seğirme gibi pıt pıt atıyor bazen kısa sürüyor bazen uzun değişik bir şey
Sömürü sistemÖzel sektör gerçeği. Her şeyinden son ana kadar faydalanmak istiyorlar.
Benim bayadır değil son bir iki haftadır net hissediyorum hıçkırıkları. Hatta içimden diyordum hıçkırık nasıl hissedilebilir ki diye ama hissediliyormuşNe bileyim siz bayadir hissediyorsunuz
Senle gebeliğimiz aynı gün
Bugün öyle yaptım cnm biraz iyi geldi ama sudan cikarinca yine acı devam ayak parmaklarım ayağımdan ayrılacak gibi gerginAkşamları soğuk suya koyuyorum ben bir de içine buz ve tuz at canım. Yani tamamen inmiyor şişlik ama baya rahatlık hissi veriyon
Oyle canim bebisim nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin tabikiGüzel haberlerini bekliyoruz canım en kolay en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun şunu unutma amaç sağlıkla kavuşmanızve uyuyabilmene müsaade ederse dinlen enerji topla yarına
Ayyy çok sevindim canımGünaydınnn kızlar. 36+6 dan selamlar
Son iş günüm
Maşallah :)Günaydınnn kızlar. 36+6 dan selamlar
Son iş günüm
Kraft freshti ama artık isimleri değişti sanırım.ben 2 yıl önce almıştımHangi marka aldınız acaba?
vallahi ne varsa annelerde var gerisi boş yaAzcıık kocamı çekiştireyim :) annemlere söyledim kasılma olayını onlar da tabiki hemen yarın gelecekler.. eşim de diyor ki neden telaşa verdin ne gerek var hemen gelmelerine onlar gelince sen rahat durmazsın yatman lazım. Ya telaşlandırmadım dr'un dediğini anlattım annemde mantıklı biri olarak doğum bu zamanı belli olmaz ben geleyim dedi. Neden qnnem varken dinlenmeyeyim yemeği temizliği o yapçak diyorum. Sen durmazsın geçende hep iş yaptınız diyor e o zaman çqmaşır yıkamaya ütülemeye vs geldi çünkü beraber yaptık yemeği vs hep o yaptı çaydır bulaşıktır onu gören yok :). Şuan ben yatayım diye geliyor çamaşır ütülemeyecez ya :)
Günaydın canım ohh kurtuluyosun çok şükür darısı diğer çalışan annelereGünaydınnn kızlar. 36+6 dan selamlar
Son iş günüm
Kızz büyüdü mü karnışın. Benim hala aynı gibi,İnanırmısın benim karnım aylardır aynı hiç büyüme yok arada toplanma ağrı oluyor sonra geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?