2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben ateşler içinde yanıyorum bir ben mi böyleyim acaba, karşımda herkes normal bir şekilde otururken benim her yerimden adeta su akıyor çok rahatsız oluyorum artık
Bende öyleyim canım dün akşam klimanın karşında ancak uyuyabildim yanıyorum

Kızlar ben ateşler içinde yanıyorum bir ben mi böyleyim acaba, karşımda herkes normal bir şekilde otururken benim her yerimden adeta su akıyor çok rahatsız oluyorum artık
Tek değilsin canım duş aldımm üstümü giyene kadar tekrar su içinde kaldım

bende öyleyim dışarı çıkmak işkence şarıl şarıl terliyorum, kalp atışım hızlanıyor ve cidden elim kolum ateş gibi bildiğin yanıyorum yani, çok zor bu sıcaklarda hamilelik cidden hava dereceleri bna +10 derece, tek istediğim serin bir yerde doğumu beklemek

Kızlar muayeneden çıktım. 3 haftada 300 gr almış 1750 şu an kilosu. Kilo alımı en fazla bu sefer olmuş Dr. Doğum kilosu 3200 olur diye tahmin ediyor.
Sezaryen olursa 25 eylüle gün verdi normal düşünürsen bekleriz dedi ben henüz karar veremedim gönlüm normalden yana gibi emin de olamıyorum
2 hafta sonra tekrar görüşelim nst çektirip gel dedi.

Bende öyleyim canım dün akşam klimanın karşında ancak uyuyabildim yanıyorum
Sen sen ol klimanın karşısında da çok durma, ben bir hasta oldum bir aydır iyileşemiyorum. Doğum sezeryan olacağı için geniz akıntısı balgam öksürük olmaması gerekiyor ameliyat için doktorum bir an önce toparlanman lazım klimadan uzak dur dedi

Hangimiz yanmadik, cayir cayir ajjsjsjs ben gecen gun dustan ciktim, kizimla 5 dk sonra geri girdik.

Kızlar ben simdi nst ye gittim 80 e kadar sanci cikti +2 cm açılma sabah kontrole gidicem

Aa bi bebisimiz daha geliyor

Bu kadar olmaz yaa gerçekten

Maşallah bebişine annesi

Maşallah annesi.
Senin ve bebeğin için en sağlıklı doğum şekli hangisi olacaksa zamanı gelince o olsun.

Rabbim kalbinize ferahlık versin. Umarım sağlıkla doğru zamanda tekrar gebe kalırsınız. Ayrıca bir konu açıpta sorabilirsiniz, daha çok cevap gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…