- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Bende öyleyim canım dün akşam klimanın karşında ancak uyuyabildim yanıyorumKızlar ben ateşler içinde yanıyorum bir ben mi böyleyim acaba, karşımda herkes normal bir şekilde otururken benim her yerimden adeta su akıyor çok rahatsız oluyorum artık
Ay gidicek mi iyi bari canım ya kendimden tiksindim gerçekten duşa girip çıkmaktan cildimi kuruttum büyün gün nemlendirmeye çalışıyorumBen öyleydim ya doğumdan sonra hemen pat diye gitti o ateşlenmeler
Tek değilsin canım duş aldımm üstümü giyene kadar tekrar su içinde kaldımKızlar ben ateşler içinde yanıyorum bir ben mi böyleyim acaba, karşımda herkes normal bir şekilde otururken benim her yerimden adeta su akıyor çok rahatsız oluyorum artık
bende öyleyim dışarı çıkmak işkence şarıl şarıl terliyorum, kalp atışım hızlanıyor ve cidden elim kolum ateş gibi bildiğin yanıyorum yani, çok zor bu sıcaklarda hamilelik cidden hava dereceleri bna +10 derece, tek istediğim serin bir yerde doğumu beklemekKızlar ben ateşler içinde yanıyorum bir ben mi böyleyim acaba, karşımda herkes normal bir şekilde otururken benim her yerimden adeta su akıyor çok rahatsız oluyorum artık
bazen düşünüyorum bu mide ağrılarım enerjisizliğim alev ateş durumu geçecek mi diye, geçiyorsa ne ala az daha sabredicezBen öyleydim ya doğumdan sonra hemen pat diye gitti o ateşlenmeler
hadi gözün aydın hayırlısıyla gelsin inşallah bebişKızlar ben simdi nst ye gittim 80 e kadar sanci cikti +2 cm açılmasabah kontrole gidicem
Hadi bakalım canım sağlıkla kavuşacaksınız inşallahKızlar ben simdi nst ye gittim 80 e kadar sanci cikti +2 cm açılmasabah kontrole gidicem
Sen sen ol klimanın karşısında da çok durma, ben bir hasta oldum bir aydır iyileşemiyorum. Doğum sezeryan olacağı için geniz akıntısı balgam öksürük olmaması gerekiyor ameliyat için doktorum bir an önce toparlanman lazım klimadan uzak dur dediBende öyleyim canım dün akşam klimanın karşında ancak uyuyabildim yanıyorum
Kızlar ben ateşler içinde yanıyorum bir ben mi böyleyim acaba, karşımda herkes normal bir şekilde otururken benim her yerimden adeta su akıyor çok rahatsız oluyorum artık
Kızlar ben simdi nst ye gittim 80 e kadar sanci cikti +2 cm açılmasabah kontrole gidicem
Hadi inşallahKızlar ben simdi nst ye gittim 80 e kadar sanci cikti +2 cm açılmasabah kontrole gidicem
Bu kadar olmaz yaa gerçektenters dönmüş kaplumbağa gibiyim.Sanki eskidi gibi rahat rahat sağa sola dönemeyecekmişim geliyor. Kabus gibi
Teyzeler bile olsa orası kadın doğum hamileler için olan hizmet katı. Kaldı ki kendi kızları gelinleri de orda olduğu için gelmişler. Biraz empati yapabilsek keşke
Genelde eşim alıyor beni işten sonra. Fakat bazen de tramvaya binmem gerekiyor. Geçen hafta koca tramvayı yürümeme rağmen biri de gelin buyrun demedi. Deseler zaten yok teşekkür ederim diyecektim.
Dün yine aynı şekilde kimse yer vermedi. İş arkadaşım izin verir misiniz diye birini kaldırdı
Bunun üzerine eve geldim 4. kata çıkıcam. yan dairenin annesi benden hızlı yürüyebildiği için aparmana ilk o girdi asansöre bindi ve çıktı gitti. Tavra o kadar sinirlendim ki. Aynı kata çıkıyoruz davet etmek zorunda değilsin. O zaman dersinki kızım sen çık biz sonra çıkalım. Bazı insanlar büyükbaş hayvanı andırıyor bana
Evde bekle sabah mı gel dedi kuzuKızlar ben simdi nst ye gittim 80 e kadar sanci cikti +2 cm açılmasabah kontrole gidicem
Çok heyecanlıKızlar ben simdi nst ye gittim 80 e kadar sanci cikti +2 cm açılmasabah kontrole gidicem
Maşallah bebişine annesiKızlar muayeneden çıktım. 3 haftada 300 gr almış 1750 şu an kilosu. Kilo alımı en fazla bu sefer olmuşDr. Doğum kilosu 3200 olur diye tahmin ediyor.
Sezaryen olursa 25 eylüle gün verdi normal düşünürsen bekleriz dedi ben henüz karar veremedim gönlüm normalden yana gibi emin de olamıyorum
2 hafta sonra tekrar görüşelim nst çektirip gel dedi.
Maşallah annesi.Kızlar muayeneden çıktım. 3 haftada 300 gr almış 1750 şu an kilosu. Kilo alımı en fazla bu sefer olmuşDr. Doğum kilosu 3200 olur diye tahmin ediyor.
Sezaryen olursa 25 eylüle gün verdi normal düşünürsen bekleriz dedi ben henüz karar veremedim gönlüm normalden yana gibi emin de olamıyorum
2 hafta sonra tekrar görüşelim nst çektirip gel dedi.
Rabbim kalbinize ferahlık versin. Umarım sağlıkla doğru zamanda tekrar gebe kalırsınız. Ayrıca bir konu açıpta sorabilirsiniz, daha çok cevap gelebilir.Kızlar ben 30 haftalık bebegımı ölü dogum la dunyaya getirdim. Sorun şu boyle durum yaşagıp hemen gebe kalan var mı yada 40 çıktıktan sonra korunmayıp gebe kalan var mılütfen henuz erken demeyin yaşım gereği ertelemek ıstemıyrm smdıden tskr edeım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?