2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Harika bilgiler.
Uzun uzun yazıp paylaştığın için çok teşekkürler.
Hemen kaydettim.

Ne güzel yazmışsın uzun uzun,teşekkürler canım

Günaydın güzel anneler yine sıcak bir güne uyandık, bebekler ve anneleri iyi mi,birde ağda fln doğumu tetikler mi acaba artık son hazırlıkları yapsak mı
29. Haftamda gitmiştim bir de bir iki haftaya gitsem yeter o götürür baya
çok kasmadığımız sürece tetikleyeceğini düşünmüyorum

Şu ultrason ölçüleri beni benden alıyor

Melikeben Nasılsın, bebişli hayat nasıl gidiyor. Herşey yolundadır umarım
Merhabalar her şey yolunda çok şükür. Doktor kontrollerimiz başladı yeni doğana götürdük 36+6 da doğduğu için prematüre olarak geçiyor bebisim doktor da 3 kilo prematüre mi olur diyor sarılığı yok sukur iki saatte bir emziriyorum çok uslu bir kızım var. Uyanık kalma süresi arttı artık önceden uyuyup uyuyordu şimdi yarım saat her memeden önce sohbet ediyoruz guzel kızımla sürekli tuvaletini yapıyor ve üstüme isiyor tüm günüm onunla geçiyor ve hayatım çok daha anlamlı artık

Muhakkak verilen tarihten haberi vardır kuzu doktorunun, ama sen şimdi kaç haftada bir gidiyorsun?kontrollerine dikkat et kuzu Gittiğinde doktora söyle erkene çekebilir bence

Dünyanın en kıymetli, en güzel zamanları olmalı bu yaşadığın günler. Nazenin Hanım büyüyor bile annesiyle sohbetlere başlamış

Yaaa maşallah size bencede 3 kilo prematüre sayılmaz kuzum.saglikli ilerlemesi de çok güzel Nazoş hanım büyüyor

canım bende bugün kontrole gittim benim çoçuğun ptesiye göre boyu kısalmış ölçümler milim oynasa bile farkediyor çok büyük bir fark olmadığı sürece sıkıntı olmaz artık bu saatten sonra inşallah

Günaydın güzel anneler yine sıcak bir güne uyandık, bebekler ve anneleri iyi mi,birde ağda fln doğumu tetikler mi acaba artık son hazırlıkları yapsak mı
ya ben dün evde kendim yaptım ama çok zorlandım, azdı diye kendim yapiyim dedim ve sancım başladı bıraktım hemen kendimi duşa attım ama o duşu nasıl aldım Allah bilir, duştan çıktım uzandım zaten 10 15 dk sürüyor benim sancı geçti sonra, bilmiyorum denk mi geldi eğil kalk kendimi mi kastım ama sıkıntı olmadı sonrasında

Kızlar selam:) Dün gece kocamı eleştirdim ama evdeyim dinlenmek için sözde ama şuan size daha yeni selam veriyorum düşünün nasıl yattımyalaan.. kahvaltı hazırla topla sonra mutfağı da topla o şunu kaldırayım şunu şuraya koyayım dur yerleri robot iyi silmemiş viledayla silmekten bir şey olmaz.. tv tozunu alayım annemler gelcek bu kadar kötü durmasın vs vs derken şimdi ayak uzattım daha eşimde iş yapmıyon dimi diyor yok yaaa dedim geçiştirdim

Valla ben günlerdir o toplanmayı bebek poposy sanıyorum bebek büyüdü nasıl toplanıyor tabi buraya sem sert vs diyorum la o sancıymış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…