2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok spor yapmamı yasaklamasinin sebebi acikligim artacak bebek gelecek diye o yapma dinlen diyerek tutuyor bebeği icerde
Bence doktor haklı ne kadar dursa o kadar iyi.dışarda ilk hafta hızlı kilo veriyorlar.ya da ultrasondaki ölçümden daha az doğabiliyorlar.şimdi açıklık varmış biraz iş yapmayla,yürüyüşle,merdiven çıkmayla artar birkaç güne gelir diye düşünüyorum :) ama ben olsam işler bittiyse yatar sorumsuz son günlerin tadını çıkartırdım

Bebeğin konumuda değiştiryo ya bu kasr sık ölçüm fikir vermiyo yani bende bi gidiyorum boy haftasyla uyumlu 1 hafta sonra gidiyorum 1 hafta geri hiç uzamamış
37 ye kdar içerde kalsınlarda gerisi önemli değil artık

Valla ben günlerdir o toplanmayı bebek poposy sanıyorum bebek büyüdü nasıl toplanıyor tabi buraya sem sert vs diyorum la o sancıymış ya
evet kasılma o ben o kadar çok yaşıyordum ki en son dün akşam da yaşadım o zamandan beri yok yalancı malancı değil valla bildiğin sancı

Ben anlamiyorm işte her dr farklı ben de dedim doğsa erken doğum değil sonucta dedim olsun biz yine de tutabildigimiz kadar tutalım dedi
canım bütün dr lar aynu kafada , bugün benim dr da dedi tutabildiğimiz kadar tutalım diye ki zaten bebeğin 42.haftaya kadar zamanı var, akışına bırak suyun gelse zaten yapacak bişey yok hem ne kaldı ki az daha sabır

Maşallah kuzuya Açılman ve sancıların var artık. nişanın da geldi. 39 u beklemeyebilir bence. Doğru zaman ne zamansa öyle olsun

Tanıyor sorun da oydu da ben yinede onu çekiştirmek istedim ama şöyle bugün ben yaptım devamında annem yapçak.. annem gelmese ben her gün şun bunu yapim diye yapardım :) yine ben haklıyım hah

Eşimin bir felsefesi var. 'Haklı mı olmak istiyorsun mutlu mu?' diye. Bide suratını sallamasa ben de hep haklıyım

İçerde bi haftada 200 gram alıyor dışarda 1 haftada 200 gram aldıramayız.. ememitecek süt az vs. Dursun 1 hafta 1 haftadır

Kızı ikna ettin valla helal olsun

aynen öyle hiç takılmadım şahsen

Canım ölçümler yanlış ola biliyor

Maşallah canım sağlıkla büyüsün

Canım eşini haklı çıkarma

Ay hemen gelsin istiyorsun ama biraz daha bekle canım bişey olmaz anne karnında ne kadar kalırsa o kadar sağlıklı gelir

Aaa enteresan , o zaman siteye giremiyormu?

Kılzar gittim bebeğimi gördüm 5 gram kilo almış sadece moralim bozuldu ben bi 20 gram falan tahmin etmiştim en az 10 gram dedim alır , hemşire 20 dk olmadan geldi aldı , çok erken aldınız dedim e bu kadar artık dedi , Bazı hemşireler uzun bırakıyor bu hemen geldi aldı kızlar dua edin bebeğim hemen toparlanıp gelsin artık

Nasıl uğraştım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…