- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Bence doktor haklı ne kadar dursa o kadar iyi.dışarda ilk hafta hızlı kilo veriyorlar.ya da ultrasondaki ölçümden daha az doğabiliyorlar.şimdi açıklık varmış biraz iş yapmayla,yürüyüşle,merdiven çıkmayla artar birkaç güne gelir diye düşünüyorum :) ama ben olsam işler bittiyse yatar sorumsuz son günlerin tadını çıkartırdımYok spor yapmamı yasaklamasinin sebebi acikligim artacak bebek gelecek diye o yapma dinlen diyerek tutuyor bebeği icerde
canım bende bugün kontrole gittim benim çoçuğun ptesiye göre boyu kısalmışölçümler milim oynasa bile farkediyor çok büyük bir fark olmadığı sürece sıkıntı olmaz artık bu saatten sonra inşallah
evet kasılma o ben o kadar çok yaşıyordum ki en son dün akşam da yaşadım o zamandan beri yokValla ben günlerdir o toplanmayı bebek poposy sanıyorum bebek büyüdü nasıl toplanıyor tabi buraya sem sert vs diyorum la o sancıymış ya
canım bütün dr lar aynu kafada , bugün benim dr da dedi tutabildiğimiz kadar tutalım diye ki zaten bebeğin 42.haftaya kadar zamanı var, akışına bırak suyun gelse zaten yapacak bişey yok hem ne kaldı ki az daha sabırBen anlamiyorm işte her dr farklı ben de dedim doğsa erken doğum değil sonucta dedim olsun biz yine de tutabildigimiz kadar tutalım dedi
K
Canim açıklık var ama dr 39. Haftami tamamlamami istedi spor yasak yat 39 a kadar tutabildigimiz kadar tutalım dedi yani anlayacağınız ben grubun en son doğurani olucam sanirim cok sinirim bozuldu çok ben dogurucam hayaliyle geldim dr beklesin diyor 3200 gr olmuş sanırım bi 4 kilo yapmadan dogurtmayacak
Tanıyor sorun da oydu da ben yinede onu çekiştirmek istedimama şöyle bugün ben yaptım devamında annem yapçak.. annem gelmese ben her gün şun bunu yapim diye yapardım :) yine ben haklıyım hah
İçerde bi haftada 200 gram alıyor dışarda 1 haftada 200 gram aldıramayız.. ememitecek süt az vs. Dursun 1 hafta 1 haftadır
aynen öyle hiç takılmadım şahsenBebeğin konumuda değiştiryo ya bu kasr sık ölçüm fikir vermiyo yani bende bi gidiyorum boy haftasyla uyumlu 1 hafta sonra gidiyorum 1 hafta geri hiç uzamamış
37 ye kdar içerde kalsınlarda gerisi önemli değil artık
Canım ölçümler yanlış ola biliyorKızlaaar şimdi çıktım doktordan. 36+3 üm. 10 gün içinde bebek sadece 100 gram almış gözüküyor ve 51 cm. Yani anlam veremedim 100 grama çünkü benimki 2 haftada en az 400-500 alırdı. Doktor en az 1 hafta daha kesinlikle doğum bekleme dedi. Anlayacağınız benim mesai devam ediyor...
Maşallah canım sağlıkla büyüsünMerhabalar her şey yolunda çok şükür. Doktor kontrollerimiz başladı yeni doğana götürdük 36+6 da doğduğu için prematüre olarak geçiyor bebisimdoktor da 3 kilo prematüre mi olur diyor sarılığı yok sukur iki saatte bir emziriyorum çok uslu bir kızım var. Uyanık kalma süresi arttı artık önceden uyuyup uyuyordu şimdi yarım saat her memeden önce sohbet ediyoruz guzel kızımla sürekli tuvaletini yapıyor ve üstüme isiyor tüm günüm onunla geçiyor ve hayatım çok daha anlamlı artık
Ne cezasıKızlar kumarbaz ceza almış galiba.
Canım eşini haklı çıkarmaKızlar selam:) Dün gece kocamı eleştirdim ama evdeyim dinlenmek için sözde ama şuan size daha yeni selam veriyorum düşünün nasıl yattımyalaan.. kahvaltı hazırla topla sonra mutfağı da topla o şunu kaldırayım şunu şuraya koyayım dur yerleri robot iyi silmemiş viledayla silmekten bir şey olmaz.. tv tozunu alayım annemler gelcek bu kadar kötü durmasın vs vs derken şimdi ayak uzattım daha eşimde iş yapmıyon dimi diyor yok yaaa dedim geçiştirdim
Amin canım İnşaAllahİnşallah çok rahat ve sağlıklı bi doğum olur içini ferah tutbebeğine kavuşucaksın ona odaklan
Ay hemen gelsin istiyorsun ama biraz daha bekle canım bişey olmaz anne karnında ne kadar kalırsa o kadar sağlıklı gelirK
Canim açıklık var ama dr 39. Haftami tamamlamami istedi spor yasak yat 39 a kadar tutabildigimiz kadar tutalım dedi yani anlayacağınız ben grubun en son doğurani olucam sanirim cok sinirim bozuldu çok ben dogurucam hayaliyle geldim dr beklesin diyor 3200 gr olmuş sanırım bi 4 kilo yapmadan dogurtmayacak
tek ayak diye yazıyorNe cezası
Ama ne bu içerde tutma telaşı dr’un zamanı gelmiş zaten niye sporu yasaklıyor kiYok spor yapmamı yasaklamasinin sebebi acikligim artacak bebek gelecek diye o yapma dinlen diyerek tutuyor bebeği icerde
Aaa enteresan , o zaman siteye giremiyormu?tek ayak diye yazıyor
Mesajlarına baktım da başka bir grupta ufak bir tartışma olmuş. Tartışma değil aslında doğru tanımı. Düşüncesini belirtmiş. Bence o düşünceyi şikayet etmişlerdir. 1 - 2 güne gelir diye düşünüyorum
Amin canım inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla gelirAmin canım İnşaAllahkontrolüm vardı bugün 3 eylüle gün verdiler bakalım İnşaAllah o güne kadar sağlıkla ilerler
Nasıl uğraştım amaMaşallah kuzuyaAçılman ve sancıların var artık. nişanın da geldi. 39 u beklemeyebilir bence. Doğru zaman ne zamansa öyle olsun
Eşimin bir felsefesi var. 'Haklı mı olmak istiyorsun mutlu mu?' diye. Bide suratını sallamasa ben de hep haklıyım
Kızı ikna ettin valla helal olsun
hesabından giremiyor sanırım. Bende tecrübesizim bu konularda. Yanlış bilgi vermek istemem ☺Aaa enteresan , o zaman siteye giremiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?