eşin seni iyi tanıyor smg. Annende geliyor nasıl olsa yabancı değil bırak tozlu görsün evi ne olacak sankiKızlar selam:) Dün gece kocamı eleştirdim ama evdeyim dinlenmek için sözde ama şuan size daha yeni selam veriyorum düşünün nasıl yattımyalaan.. kahvaltı hazırla topla sonra mutfağı da topla o şunu kaldırayım şunu şuraya koyayım dur yerleri robot iyi silmemiş viledayla silmekten bir şey olmaz.. tv tozunu alayım annemler gelcek bu kadar kötü durmasın vs vs derken şimdi ayak uzattım daha eşimde iş yapmıyon dimi diyor yok yaaa dedim geçiştirdim
Dün benimki 2 haftada 500 gram almış görünüyordu , doktor dedi ki 2 haftada 400 alır bebekler. 500 biraz abarttı. Ya geçenki ya bu ölçümde milim ölçümden fark olmuştur.Kızlaaar şimdi çıktım doktordan. 36+3 üm. 10 gün içinde bebek sadece 100 gram almış gözüküyor ve 51 cm. Yani anlam veremedim 100 grama çünkü benimki 2 haftada en az 400-500 alırdı. Doktor en az 1 hafta daha kesinlikle doğum bekleme dedi. Anlayacağınız benim mesai devam ediyor...
E eşiniz sizi bildiğinden söylüyormuş boşuna yüklendinizKızlar selam:) Dün gece kocamı eleştirdim ama evdeyim dinlenmek için sözde ama şuan size daha yeni selam veriyorum düşünün nasıl yattımyalaan.. kahvaltı hazırla topla sonra mutfağı da topla o şunu kaldırayım şunu şuraya koyayım dur yerleri robot iyi silmemiş viledayla silmekten bir şey olmaz.. tv tozunu alayım annemler gelcek bu kadar kötü durmasın vs vs derken şimdi ayak uzattım daha eşimde iş yapmıyon dimi diyor yok yaaa dedim geçiştirdim
Canim açıklık var ama dr 39. Haftami tamamlamami istedi spor yasak yat 39 a kadar tutabildigimiz kadar tutalım dedi yani anlayacağınız ben grubun en son doğurani olucam sanirim cok sinirim bozuldu çok ben dogurucam hayaliyle geldim dr beklesin diyor 3200 gr olmuş sanırım bi 4 kilo yapmadan dogurtmayacaklidyadgn napıyorsun naptın canm?
Tanıyor sorun da oydu da ben yinede onu çekiştirmek istedimeşin seni iyi tanıyor smg. Annende geliyor nasıl olsa yabancı değil bırak tozlu görsün evi ne olacak sanki
Kuzum bebeğim aşkım neden acele ediyorsun doğurmak için? Bebek ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelecek ne sen ne doktor yaptıklarınızla buna karar veremezsinizK
Canim açıklık var ama dr 39. Haftami tamamlamami istedi spor yasak yat 39 a kadar tutabildigimiz kadar tutalım dedi yani anlayacağınız ben grubun en son doğurani olucam sanirim cok sinirim bozuldu çok ben dogurucam hayaliyle geldim dr beklesin diyor 3200 gr olmuş sanırım bi 4 kilo yapmadan dogurtmayacak
Lütfen benim tarafımı tutar mısınızE eşiniz sizi bildiğinden söylüyormuş boşuna yüklendiniz
Ayrıca açıklık var sonuçta canı isterse bu gece gelir dert etme sen, benim doktorum da seninkinin aksine. Daha doğmaz dimi hocam 36 daha gelmez dimi napayım gelmesin diye diyorum ... gelebilir kendi bilir 36 doldu artık sorun yok gelirse hoşgeldin diyeceğiz diyorK
Canim açıklık var ama dr 39. Haftami tamamlamami istedi spor yasak yat 39 a kadar tutabildigimiz kadar tutalım dedi yani anlayacağınız ben grubun en son doğurani olucam sanirim cok sinirim bozuldu çok ben dogurucam hayaliyle geldim dr beklesin diyor 3200 gr olmuş sanırım bi 4 kilo yapmadan dogurtmayacak
Bebek geliyo sıkıntı yok dr tutuyor içerde cok yukselmistim düşüşüm hastaneden cikinca ağlamak oldu suyum gelse zaten tutamaz da icerde ne bilim bana ilk 38 in dolsun dedi 3 gun sonra doluyo dedim o zaman 39 u dolduralim dedi " ben biraz daha konuşursam 40 diceksiniz gibi hocam " dedim off uyuyup 2 hafta boyunca uyanmamak istiyormKuzum bebeğim aşkım neden acele ediyorsun doğurmak için? Bebek ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelecek ne sen ne doktor yaptıklarınızla buna karar veremezsinizcanı ister yarım saat sonra gelir canı ister 2 hafta bekler.. relax ol. Anı yaşaa
Bir tanem doktor tutmuyor ki, napsın şuan doktor? Zorla vakumla mı çeksin? Çocuk gelse zaten kafası yola girse açıklık artar bebek iyice yaklaşır doktor tutamaz. Şuan sana suni sancı filan veremez yani öyle bir şey beklemeBebek geliyo sıkıntı yok dr tutuyor içerde cok yukselmistim düşüşüm hastaneden cikinca ağlamak oldu suyum gelse zaten tutamaz da icerde ne bilim bana ilk 38 in dolsun dedi 3 gun sonra doluyo dedim o zaman 39 u dolduralim dedi " ben biraz daha konuşursam 40 diceksiniz gibi hocam " dedim off uyuyup 2 hafta boyunca uyanmamak istiyorm
Ben anlamiyorm işte her dr farklı ben de dedim doğsa erken doğum değil sonucta dedim olsun biz yine de tutabildigimiz kadar tutalım dediAyrıca açıklık var sonuçta canı isterse bu gece gelir dert etme sen, benim doktorum da seninkinin aksine. Daha doğmaz dimi hocam 36 daha gelmez dimi napayım gelmesin diye diyorum ... gelebilir kendi bilir 36 doldu artık sorun yok gelirse hoşgeldin diyeceğiz diyor
Yok spor yapmamı yasaklamasinin sebebi acikligim artacak bebek gelecek diye o yapma dinlen diyerek tutuyor bebeği icerdeBir tanem doktor tutmuyor ki, napsın şuan doktor? Zorla vakumla mı çeksin? Çocuk gelse zaten kafası yola girse açıklık artar bebek iyice yaklaşır doktor tutamaz. Şuan sana suni sancı filan veremez yani öyle bir şey bekleme
Benimkinin de sonucu oraya verdi canım 2 3 gün yat dinlen yorulma dedi ama yola girer doğum başlarsa gelecek diyor. Hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım da inan günü önemli değil sabırsızlanıyoruz ama acele edince sıkıntı olursa üzülürsün öyle düşün kendini teselli etBen anlamiyorm işte her dr farklı ben de dedim doğsa erken doğum değil sonucta dedim olsun biz yine de tutabildigimiz kadar tutalım dedi
Insallah canim öyle yaparımBenimkinin de sonucu oraya verdi canım 2 3 gün yat dinlen yorulma dedi ama yola girer doğum başlarsa gelecek diyor. Hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım da inan günü önemli değil sabırsızlanıyoruz ama acele edince sıkıntı olursa üzülürsün öyle düşün kendini teselli et
Aksine bebek yola girip gelecek seviyede olmadığı için açıklığının artmasını istemiyor. Açıklık artar bebek gelmezse enfeksiyon iht. Artar.. mecburen suni sancı ona rağmen gelmezse sezeryan müdahale gerekir. Güzel giden bir sürecin varken neden böyle olsun ki? Riske atmaya gerek var moYok spor yapmamı yasaklamasinin sebebi acikligim artacak bebek gelecek diye o yapma dinlen diyerek tutuyor bebeği icerde
O da doğruAksine bebek yola girip gelecek seviyede olmadığı için açıklığının artmasını istemiyor. Açıklık artar bebek gelmezse enfeksiyon iht. Artar.. mecburen suni sancı ona rağmen gelmezse sezeryan müdahale gerekir. Güzel giden bir sürecin varken neden böyle olsun ki? Riske atmaya gerek var mo
İçerde bi haftada 200 gram alıyor dışarda 1 haftada 200 gram aldıramayız.. ememitecek süt az vs. Dursun 1 hafta 1 haftadırO da doğruhayal kirikligi işte benimki sabirsizim
Tamam ben beklemedeyimİçerde bi haftada 200 gram alıyor dışarda 1 haftada 200 gram aldıramayız.. ememitecek süt az vs. Dursun 1 hafta 1 haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?