2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hadi bakalım inşallah güzel kolay bir doğum olur canım bir avazda kavuşun inşallah

Ben ilk haftalarda kanama nedeniyle özelde oldum iğneyi hem ilaç parasını ödedim bi yatış parası aldılar iğnenin prosedürü gereği
Doğumdan sonrada 72 saat içinde bebeklerin kan gurubuna bakılacak eğer farklıysa o zamanda yine iğne yapılıyor
O süre içşnde devlete gidip olamazsınız gbi o yüzden parayı alıcaklar yani özelde olduğunuz için

Canım bizde de kan uyuşmazlığı vardı bebeğimin kan grubu pozitif oldu yani babasına çekti ama baba doğuma girmeden iğneyi vurmuşlardı neye göre karar verdiler vurmaya ama bilmiyorum maalesef, iyiki de vurulmuş zaten benim kan grubumdan olmadı

Ben o haftalarda devlette yazdirip olmustum, simdi o parayi vermek fazla geliyor

Çok sağol canim, çok kiymetli bilgiler. Bizim ebeden ben hic bi sey duymadim

Koca nasil hakli çikartilir şekil A

Bu süreç biraz yipratici olacak ama gececek arkadasim, sabret. Doktoru hemsireyi bosver asil Allaha emanet yavrular. O Şanına yakisir korur evlatlarimizi

Yok cnm denemek bile imkansız bu koca göbekten

Neden erken doğurmak istiyorsunki? Bebek için anne karnında kaldığı her gün çok değerli. Ben 40. haftadan önce doğurmak istemem her ne kadar zorlansam da.

Hastanede bulunuyor genelde iğneler, ilk doğumumda onlar kendi iğnelerini vurup biz sadece ücreti ödemiştik. Hastanede bulunmasa bile doğumdan sonra 72 saat vaktiniz var, eşin o arada rahatça temin eder merak etme.

Kuzu birşey kalmamış ki 39 a hem hiç belli olmaz suyun gelir sancın başlar açılman artar hem en son ben dogurucam diyorum size tahtımı kimseye vermeeeemm

Kuzum yaa bende üzüldüm, sen bunun göbek adını kesin Nazlı koy ben diyim sana dua edeceğim Rabbim kavuştursun sizi en kısa zamanda

Bundan aldık canım veriyorlar , inşallah sağlıkla çıkarlar bebişlerimiz canım , güçlü durmaya çalışıyorum inşallah bu günleri çabuk atlatırız

Sağlıkla gelsin canım benim açıklığın ve bebişin kilosu çok iyi bence bizi haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…