Kılzar gittim bebeğimi gördüm 5 gram kilo almış sadece moralim bozuldu ben bi 20 gram falan tahmin etmiştim en az 10 gram dedim alır , hemşire 20 dk olmadan geldi aldı , çok erken aldınız dedim e bu kadar artık dedi , Bazı hemşireler uzun bırakıyor bu hemen geldi aldıkızlar dua edin bebeğim hemen toparlanıp gelsin artık
HhaahValla ben günlerdir o toplanmayı bebek poposy sanıyorum bebek büyüdü nasıl toplanıyor tabi buraya sem sert vs diyorum la o sancıymış ya
Nasıl heveslendim şuanMerhabalar her şey yolunda çok şükür. Doktor kontrollerimiz başladı yeni doğana götürdük 36+6 da doğduğu için prematüre olarak geçiyor bebisimdoktor da 3 kilo prematüre mi olur diyor sarılığı yok sukur iki saatte bir emziriyorum çok uslu bir kızım var. Uyanık kalma süresi arttı artık önceden uyuyup uyuyordu şimdi yarım saat her memeden önce sohbet ediyoruz guzel kızımla sürekli tuvaletini yapıyor ve üstüme isiyor tüm günüm onunla geçiyor ve hayatım çok daha anlamlı artık
İnşallah hemen düzelirse girerhesabından giremiyor sanırım. Bende tecrübesizim bu konularda. Yanlış bilgi vermek istemem ☺
Yok canım göremedim dün eko çekilecekti , sordum sonuç ne oldu dr’una sorun diyor ama dr’u bula bilene sil olsun , nerde ne zaman gelecek sorularına bilmiyoruz diye cevap alıyorum yarın tekrar gidicem bakiyim ne diyecekDoktoruyla görüştün mü? birşey diyor mu?
Bebeğim 36 da küveze alınıyormu acabaAyrıca açıklık var sonuçta canı isterse bu gece gelir dert etme sen, benim doktorum da seninkinin aksine. Daha doğmaz dimi hocam 36 daha gelmez dimi napayım gelmesin diye diyorum ... gelebilir kendi bilir 36 doldu artık sorun yok gelirse hoşgeldin diyeceğiz diyor
Ölür müsün öldürür müsün yeri orası da tam ya. Senin istediğin bir mama vardı. Onu vermeleri için tekrar konuşabilirsin doktorunla benceYok canım göremedim dün eko çekilecekti , sordum sonuç ne oldu dr’una sorun diyor ama dr’u bula bilene sil olsun , nerde ne zaman gelecek sorularına bilmiyoruz diye cevap alıyorum yarın tekrar gidicem bakiyim ne diyecek
22 Eylül tahmini doğum ama 38 haftalık alinicak 8 Eylül olucak. Yaşım 29 Gümüşhane'de yaşıyorum bu benim 3 şehir deneyimimG Gumushaneli merhaba tabloya eklemek için tüm bilgileri atar mısınız? Tahmini doğum tarihi? Yaşınız? Yaşadığınız şehir? Yaşınız ? Kaçıncı ŞEhir
Valla dr’a söyleyince baya tavırlı bi cevap aldım herkes yorum yapmasın falan dedi , içimden işinizi doğru yapında bizde güvenelim bi türlü güvenemiyoruz ki , keşke söyleseler de alsam , bu günkü hemşire çok sinir etti zaten , surat beş karış cevap vermiyor hiçbirşeye değişik biri ilk defa gördüm , sanki döverek zorla orda çalıştırıyorlarÖlür müsün öldürür müsün yeri orası da tam ya. Senin istediğin bir mama vardı. Onu vermeleri için tekrar konuşabilirsin doktorunla bence
Aaa tahmini doğum tarihimiz aynı22 Eylül tahmini doğum ama 38 haftalık alinicak 8 Eylül olucak. Yaşım 29 Gümüşhane'de yaşıyorum bu benim 3 şehir deneyimim
Özellikle böyle bir birimde çalışıyorsan o suratla iş yapamazsın. Muhattap olduğun insanlar göz muayenesine gelmiyor. Evlatlarını görmeye geliyorlar.Valla dr’a söyleyince baya tavırlı bi cevap aldım herkes yorum yapmasın falan dedi , içimden işinizi doğru yapında bizde güvenelim bi türlü güvenemiyoruz ki , keşke söyleseler de alsam , bu günkü hemşire çok sinir etti zaten , surat beş karış cevap vermiyor hiçbirşeye değişik biri ilk defa gördüm , sanki döverek zorla orda çalıştırıyorlar
İşte ben dün doktora gidince sancı çıktı onlar hep :)Hhaahdaha 5 dk önce banada oldu sık sık oluyor zaten bende poposunu itiyor toplanıyor diyordum öyle miymiş aydınlandım resmen
Canım benim bebişe anne sütüne bu mamadan katıyorlar, istersen bir görüş doktorun ile bu mama hem kilo almasını kolaylaştırıyor hem de alması gerekn protein ve vitaminleri tam anlamıyla verebiliyoruz bebeğe demişti bizim doktorumuz.Valla dr’a söyleyince baya tavırlı bi cevap aldım herkes yorum yapmasın falan dedi , içimden işinizi doğru yapında bizde güvenelim bi türlü güvenemiyoruz ki , keşke söyleseler de alsam , bu günkü hemşire çok sinir etti zaten , surat beş karış cevap vermiyor hiçbirşeye değişik biri ilk defa gördüm , sanki döverek zorla orda çalıştırıyorlar
Yok kuzum. Alınmıyor, yani bebeğe bağlıdır tabi de bana kurtardı kendini artık sorun yok dediBebeğim 36 da küveze alınıyormu acaba
Doğumdan sonra hemen yapılması mı gerekiyormuş peki canım yani süre açısından zaman varsa ancak yazdırabilirsin sanırım bu durumda başka seçenek yok gibiArkadaşlar bizde kan uyuşmazligi var, 28 de bi doz rogam vurulmustu. Simdi dogumda bebeklerin kan grubuna göre tekrar vurulma ihtimali var. Ben sezaryeni özelde olacagim 2 bin tl ücreti varmis rogamin..
Bu konuda bilgisi olan var mi?
Devlette sekretere sormus eşim, doğum olmadan kan gruplari bilinmeden yazamayiz demişler, haklilar..
E dogumdan sonra bebeklerle gidipde yazdirmak neredeyse imkansiz. Bi yöntemi var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?