2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Doktoruyla görüştün mü? birşey diyor mu?

Valla ben günlerdir o toplanmayı bebek poposy sanıyorum bebek büyüdü nasıl toplanıyor tabi buraya sem sert vs diyorum la o sancıymış ya
Hhaah daha 5 dk önce banada oldu sık sık oluyor zaten bende poposunu itiyor toplanıyor diyordum öyle miymiş aydınlandım resmen

Nasıl heveslendim şuan
41 kere maşallah size

Bebeğim 36 da küveze alınıyormu acaba

Ölür müsün öldürür müsün yeri orası da tam ya. Senin istediğin bir mama vardı. Onu vermeleri için tekrar konuşabilirsin doktorunla bence

G Gumushaneli merhaba tabloya eklemek için tüm bilgileri atar mısınız? Tahmini doğum tarihi? Yaşınız? Yaşadığınız şehir? Yaşınız ? Kaçıncı ŞEhir
22 Eylül tahmini doğum ama 38 haftalık alinicak 8 Eylül olucak. Yaşım 29 Gümüşhane'de yaşıyorum bu benim 3 şehir deneyimim

Ölür müsün öldürür müsün yeri orası da tam ya. Senin istediğin bir mama vardı. Onu vermeleri için tekrar konuşabilirsin doktorunla bence
Valla dr’a söyleyince baya tavırlı bi cevap aldım herkes yorum yapmasın falan dedi , içimden işinizi doğru yapında bizde güvenelim bi türlü güvenemiyoruz ki , keşke söyleseler de alsam , bu günkü hemşire çok sinir etti zaten , surat beş karış cevap vermiyor hiçbirşeye değişik biri ilk defa gördüm , sanki döverek zorla orda çalıştırıyorlar

Özellikle böyle bir birimde çalışıyorsan o suratla iş yapamazsın. Muhattap olduğun insanlar göz muayenesine gelmiyor. Evlatlarını görmeye geliyorlar.

Canım benim bebişe anne sütüne bu mamadan katıyorlar, istersen bir görüş doktorun ile bu mama hem kilo almasını kolaylaştırıyor hem de alması gerekn protein ve vitaminleri tam anlamıyla verebiliyoruz bebeğe demişti bizim doktorumuz.
Ayrıca içini ferah tut canım her bebek doğduktan sonra kilo veriyor yavaş yavaş kilo alacak sabretmek gerekiyor sen iyi olursan bebişin de iyi olacak unutma sakın

Eklentiler

• Screenshot_20230816-160927_Samsung Internet.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar bizde kan uyuşmazligi var, 28 de bi doz rogam vurulmustu. Simdi dogumda bebeklerin kan grubuna göre tekrar vurulma ihtimali var. Ben sezaryeni özelde olacagim 2 bin tl ücreti varmis rogamin..
Bu konuda bilgisi olan var mi?
Devlette sekretere sormus eşim, doğum olmadan kan gruplari bilinmeden yazamayiz demişler, haklilar..
E dogumdan sonra bebeklerle gidipde yazdirmak neredeyse imkansiz. Bi yöntemi var mi acaba

Doğumdan sonra hemen yapılması mı gerekiyormuş peki canım yani süre açısından zaman varsa ancak yazdırabilirsin sanırım bu durumda başka seçenek yok gibi

Merhaba kızlar bu ara doğuran doğurana grupta hep geriden okuyorum yazana kadar konu değişiyor doğum yapan anneler hepinizi tebrik ederim, hayırlı sağlıklı evlat olurlar inşallah 37+5teyim iki haftadır düzensiz sancılarım var ve 9 aydır takip eden doktorum tatile çıktı bu tarihte hastane ve doktor değiştirmek zorunda kaldım, bugün muayeneye gittim 2 cm açıklık varmış benim bebişte biraz iri 3530 gr doktor hareket spor önerdi doğumu rahat yapmam için , çatı muayenesini de bugün yaptı ağrı vs olmadı normal doğuma müsaitmişim nstde de sancılar çıktı ufak bi hafta içinde benden de haber gelir galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…