- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Sende maşallah kuzum37+1 olduk ve ben hastane çantamı bugün hazırlayabildim nihayet
Hepsini mi boyatacaktın canım tümden, ben dibe değdirmeden boyattım önlere sarı attırdımKızlar bugün kardeşimle kuaföre kadar gidip saçlarımı boyatamadım dr yasak dediği için biraz dokundu...
lidyadgn Bugün hevesle senin durumunu bekledim. Acaba dedim açılması artarda doğuma girer mi diyede düşündüm.(son derece tecrübesizim pozitif düşünceler sadece) Sadece sporu yasaklaması çok mantıksız geldi bekleyebildiği kadar beklemesinde zaten problem yok. Ben senin yerinde olsam sporuma devam ederdim sen ve bebeğin sağlıklısınız neden spor yapmayasın?
P pcosuyenenbiri Bebişine maşallah. Güzel pozitif bir doğumun olur inşallah.
Melikeben Keşke kızımla sohbetlere bende haftaya felan başlasam gözlerimden kalp çıktı harikasınız
kibrisss Canım o pompalardan var ama yurtdışından getiriliyor. Hepsiburadaya giyilebilir göğüs pompası yazıp inceleyebilirsin.
Ayrıca o hastanedekilerde ciddi sıkıntı var insan değiller eşinle beraber gidip biraz bastırsanız mı?
Evet hatırlıyorum söylemiştinHepsini mi boyatacaktın canım tümden, ben dibe değdirmeden boyattım önlere sarı attırdımbaya oldu ama,
Gerçekten çok rahat davrandımSende maşallah kuzumbu serin kanlılık harika neyse sonuçta doğurmamışsın
Doğum belirtisi olabilir ama olmak zorunda değil kaç haftalıksın? Eğer anormal buluyorsan bebek strese girmiş de olabilir o zaman bir muayene olmanı tavsiye ederim.Kızlar selam bana akıl verin
Son 1 saattir vajinama zırt zırt baskı yapıyo bizimki
Ve hiç olmadığı kadar hareketli
Ayrıca karnım aç şu an yakın zamanda yemekte yemedim hani coşsun falan
Doğum belirtisi sayılıyor mu bu durumlar anlamadım
Bebek hareket ettiği için mi vuruyorda baskı yapıyor yoksa sancı var bebekte o yüzden mi hareketleniyor
36+1 şu an. 34 teyken düzenli sancım çıkmıştı doğuma hazır şekilde, 2 gün yatış yapıp ciğer geliştirici iğne oldum sancı baskılansın diye serum ilaç aldım sonra herşey düzeldi çıktım. Bunlarıda yaşadığım için pimpiriklendim mi acaba bilemiyorumDoğum belirtisi olabilir ama olmak zorunda değil kaç haftalıksın? Eğer anormal buluyorsan bebek strese girmiş de olabilir o zaman bir muayene olmanı tavsiye ederim.
Olabilir tabii. Benimki de sürekli vajinama baskı yapıyor. İçin rahat edecekse bir doktoruna danış istersen. Biz ne desek yalan olur.36+1 şu an. 34 teyken düzenli sancım çıkmıştı doğuma hazır şekilde, 2 gün yatış yapıp ciğer geliştirici iğne oldum sancı baskılansın diye serum ilaç aldım sonra herşey düzeldi çıktım. Bunlarıda yaşadığım için pimpiriklendim mi acaba bilemiyorum
Anlıyorum canım, tabi insan korkuyor bende geç hazirlicam dedim ama dayanamadım, Rabbim saglikla kavuştursun hepimiziGerçekten çok rahat davrandımama her şeyi geç hazırlamamın sebebi hep ya bir şey olursa korkusuydu. 2,5 yıl sonra gelen bir gebelikti ve düşük tehlikem vardı. İlk kiyafetini bile 22. haftadan sonra aldım
Ne yapalım kuzum bebişler için sabredecegizEvet hatırlıyorum söylemiştinBende öyle yapacaktımda İstanbula gelince drun resmen ilk dediklerinden biri saçını boyatma oldu sormamıştım bile
Sağlıkla gelsin bebeğinMerhaba kızlar bu ara doğuran doğurana gruptahep geriden okuyorum yazana kadar konu değişiyor doğum yapan anneler hepinizi tebrik ederim, hayırlı sağlıklı evlat olurlar inşallah 37+5teyim iki haftadır düzensiz sancılarım var ve 9 aydır takip eden doktorum tatile çıktı bu tarihte hastane ve doktor değiştirmek zorunda kaldım, bugün muayeneye gittim 2 cm açıklık varmış benim bebişte biraz iri 3530 gr doktor hareket spor önerdi doğumu rahat yapmam için , çatı muayenesini de bugün yaptı ağrı vs olmadı normal doğuma müsaitmişim nstde de sancılar çıktı ufak bi hafta içinde benden de haber gelir galiba
AminnnAnlıyorum canım, tabi insan korkuyor bende geç hazirlicam dedim ama dayanamadım, Rabbim saglikla kavuştursun hepimizi
Maşallah canım sağlıkla zamanında gelsinKızlar geldim doktordan şükür her şey yolunda
2400 olmuş kuzucum
Nst de sancı vs çıkmadı
Kafa yukarda ayaklar aşağıda daha doğum pozisyonu almamış minnoş
2 hafta sonra tekrar kontrol
Corasprin bırak dedi vitamin ile demire devam..
Aynen canım çok haklısınÇok sağol canim, çok kiymetli bilgiler. Bizim ebeden ben hic bi sey duymadim
Koca nasil hakli çikartilir şekil A
Bu süreç biraz yipratici olacak ama gececek arkadasim, sabret. Doktoru hemsireyi bosver asil Allaha emanet yavrular. O Şanına yakisir korur evlatlarimizi
Az kaldı canım doğumdan sonra inşallah boyatırsınKızlar bugün kardeşimle kuaföre kadar gidip saçlarımı boyatamadım dr yasak dediği için biraz dokundu...
lidyadgn Bugün hevesle senin durumunu bekledim. Acaba dedim açılması artarda doğuma girer mi diyede düşündüm.(son derece tecrübesizim pozitif düşünceler sadece) Sadece sporu yasaklaması çok mantıksız geldi bekleyebildiği kadar beklemesinde zaten problem yok. Ben senin yerinde olsam sporuma devam ederdim sen ve bebeğin sağlıklısınız neden spor yapmayasın?
P pcosuyenenbiri Bebişine maşallah. Güzel pozitif bir doğumun olur inşallah.
Melikeben Keşke kızımla sohbetlere bende haftaya felan başlasam gözlerimden kalp çıktı harikasınız
kibrisss Canım o pompalardan var ama yurtdışından getiriliyor. Hepsiburadaya giyilebilir göğüs pompası yazıp inceleyebilirsin.
Ayrıca o hastanedekilerde ciddi sıkıntı var insan değiller eşinle beraber gidip biraz bastırsanız mı?
Canım bebek hareket etmiyorsa sıkıntı vardır demek maşallah hareket ediyor daha neKızlar selam bana akıl verin
Bebek hareket ettiği için mi vuruyorda baskı yapıyor yoksa sancı var bebekte o yüzden mi hareketleniyor
İnşallah canım benim aminBundan aldık canım veriyorlar , inşallah sağlıkla çıkarlar bebişlerimiz canım , güçlü durmaya çalışıyorum inşallah bu günleri çabuk atlatırız
Benim de geçen hafta öyleydi, başı aşağıda olduğu için baskı olduğunu düşünüyorum, bi de bu kasılmalar oluyor ya karın bi tarafa toplanıyor gibi o ara da bebiş baya hareketleniyor, öyle bişey olabilir mi?Kızlar selam bana akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?