2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bugün kardeşimle kuaföre kadar gidip saçlarımı boyatamadım dr yasak dediği için biraz dokundu...

lidyadgn Bugün hevesle senin durumunu bekledim. Acaba dedim açılması artarda doğuma girer mi diyede düşündüm.(son derece tecrübesizim pozitif düşünceler sadece) Sadece sporu yasaklaması çok mantıksız geldi bekleyebildiği kadar beklemesinde zaten problem yok. Ben senin yerinde olsam sporuma devam ederdim sen ve bebeğin sağlıklısınız neden spor yapmayasın?

P pcosuyenenbiri Bebişine maşallah. Güzel pozitif bir doğumun olur inşallah.

Melikeben Keşke kızımla sohbetlere bende haftaya felan başlasam gözlerimden kalp çıktı harikasınız

kibrisss Canım o pompalardan var ama yurtdışından getiriliyor. Hepsiburadaya giyilebilir göğüs pompası yazıp inceleyebilirsin.
Ayrıca o hastanedekilerde ciddi sıkıntı var insan değiller eşinle beraber gidip biraz bastırsanız mı?

Hepsini mi boyatacaktın canım tümden, ben dibe değdirmeden boyattım önlere sarı attırdım baya oldu ama,

Kızlar selam bana akıl verin
Son 1 saattir vajinama zırt zırt baskı yapıyo bizimki
Ve hiç olmadığı kadar hareketli
Ayrıca karnım aç şu an yakın zamanda yemekte yemedim hani coşsun falan
Doğum belirtisi sayılıyor mu bu durumlar anlamadım
Bebek hareket ettiği için mi vuruyorda baskı yapıyor yoksa sancı var bebekte o yüzden mi hareketleniyor

Sende maşallah kuzum bu serin kanlılık harika neyse sonuçta doğurmamışsın
Gerçekten çok rahat davrandım ama her şeyi geç hazırlamamın sebebi hep ya bir şey olursa korkusuydu. 2,5 yıl sonra gelen bir gebelikti ve düşük tehlikem vardı. İlk kiyafetini bile 22. haftadan sonra aldım

Doğum belirtisi olabilir ama olmak zorunda değil kaç haftalıksın? Eğer anormal buluyorsan bebek strese girmiş de olabilir o zaman bir muayene olmanı tavsiye ederim.

Doğum belirtisi olabilir ama olmak zorunda değil kaç haftalıksın? Eğer anormal buluyorsan bebek strese girmiş de olabilir o zaman bir muayene olmanı tavsiye ederim.
36+1 şu an. 34 teyken düzenli sancım çıkmıştı doğuma hazır şekilde, 2 gün yatış yapıp ciğer geliştirici iğne oldum sancı baskılansın diye serum ilaç aldım sonra herşey düzeldi çıktım. Bunlarıda yaşadığım için pimpiriklendim mi acaba bilemiyorum

Olabilir tabii. Benimki de sürekli vajinama baskı yapıyor. İçin rahat edecekse bir doktoruna danış istersen. Biz ne desek yalan olur.

Anlıyorum canım, tabi insan korkuyor bende geç hazirlicam dedim ama dayanamadım, Rabbim saglikla kavuştursun hepimizi

Sağlıkla gelsin bebeğin

Maşallah canım sağlıkla zamanında gelsin

Aynen canım çok haklısın

Az kaldı canım doğumdan sonra inşallah boyatırsın
Ya eşimi kapıdan içeriye dahi dökmüyorlar , süt götürdüğü zaman hemşireye soruyor onlarda dr la görüşün diyor dr nerde ne zaman gelir sorunca’da bilmiyoruz diyorlar, buranın herşeyi enteresan ya vallahi

Canım bebek hareket etmiyorsa sıkıntı vardır demek maşallah hareket ediyor daha ne ama tabi biz bilemeyiz bir dr ara istersen için rahat edecekse ama bu sancı değil benim bildiğim

Benim de geçen hafta öyleydi, başı aşağıda olduğu için baskı olduğunu düşünüyorum, bi de bu kasılmalar oluyor ya karın bi tarafa toplanıyor gibi o ara da bebiş baya hareketleniyor, öyle bişey olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…