- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Bende de sol kasık ağrısı var bir kaç gündür iyiydim anlayamadım demin kalktım kitlendim bir kaç saniye, 1 tık daha fazla ağrısa gözlerim dolardıKızlarım banada yeni güncelleme geldi yattığım yerden çok zor kalkıyorum artık tam uzanıyorum ya kapı çalıyor ya telefon ya çişim geliyor fenalık geldi bugün uzanmaya korkar oldum ayaklarım mayalı poğaça oldu pfff
Kızlar bilmiyorum buna benzer bişey tr varmıdır ama bence süper bişey çok pratik
Kızlar selam bana akıl verin
Son 1 saattir vajinama zırt zırt baskı yapıyo bizimki
Ve hiç olmadığı kadar hareketli
Ayrıca karnım aç şu an yakın zamanda yemekte yemedim hani coşsun falan
Doğum belirtisi sayılıyor mu bu durumlar anlamadım
Bebek hareket ettiği için mi vuruyorda baskı yapıyor yoksa sancı var bebekte o yüzden mi hareketleniyor
Hayırlı olsun canım başka bir belirtin var mı?Selaaamm canim kizlar, anneler :)))
Ben parodi sanmistim baya ciddi ciddi sut sagma makinasi, adi yazsaydi alir bakardik. Yalniz kadindan ne sut cikti ama, meme basi 100 ml falan verdi.
Dun gece aynisini bende yasadim, bugun nisan geldi. Burda yokken de nisanin gelmesi strese soktu.
Hayırlı olsun canım başka bir belirtin var mı?
Hoşgeldin canım gözlerimiz seni aradı nişanın hayırlı olsun, doktora gittin mi veya danıştın mı ?Selaaamm canim kizlar, anneler :)))
Ben parodi sanmistim baya ciddi ciddi sut sagma makinasi, adi yazsaydi alir bakardik. Yalniz kadindan ne sut cikti ama, meme basi 100 ml falan verdi.
Dun gece aynisini bende yasadim, bugun nisan geldi. Burda yokken de nisanin gelmesi strese soktu.
Umarım süreç senin için hep rahat geçerDun geceki asiri sancili halden sonra bugun parca parca nisan geliyor iste, ishal de oldum. Baska da birsey yasamiyorum aksine cok rahatım:)
Aynen ya maşallah ne süt çıktıSelaaamm canim kizlar, anneler :)))
Aynen canım rahat ol açılman varmı ? Gittin mi dr ? Nişan geldikten 1 hafta 10 gün sonrada doğum ola bilir hemen doğum olacak diye bişey yokDun geceki asiri sancili halden sonra bugun parca parca nisan geliyor iste, ishal de oldum. Baska da birsey yasamiyorum aksine cok rahatım:)
Aynen benimde öyleydi de işte daha önceki sancılı zamanlarımı hissetmediğimden şimdi tribe girmiştimBenim de geçen hafta öyleydi, başı aşağıda olduğu için baskı olduğunu düşünüyorum, bi de bu kasılmalar oluyor ya karın bi tarafa toplanıyor gibi o ara da bebiş baya hareketleniyor, öyle bişey olabilir mi?
Ne diyosun yaa pü valla nişan gelirse benim evham tavanSelaaamm canim kizlar, anneler :)))
eşin hiç görmedi mi yaniAz kaldı canım doğumdan sonra inşallah boyatırsın
Ya eşimi kapıdan içeriye dahi dökmüyorlar , süt götürdüğü zaman hemşireye soruyor onlarda dr la görüşün diyor dr nerde ne zaman gelir sorunca’da bilmiyoruz diyorlar, buranın herşeyi enteresan ya vallahi
Tebrik ederim sizi sanırım ben bölüm sonunu göremeden ayrılacağım. Ayaklarım şişiyor bu sıcaklara daha fazla dayanamıyorumGünaydınnn kızlar. 36+6 dan selamlar
Son iş günüm
İlk doğumumda hemşire giydirmişti canım. Madem elinin altında var koy benceKızlar uzmanlık sorusu şu iç zıbın dedikleri çapraz bağlananlar var ya, ben sadece çıtçıtlı body koydum çantaya o çaprazlara gerek var mı benim aldığım setlerde hiç yoktu, annem de artık bunlar var gerek yok demişti, eltim yollamış şimdi ama bilemedim yıkayıp ütüleyip koymak zor geldi açıkçası şart değilse koymak istemiyorum
Bende kendimi geç kaldım sanardim37+1 olduk ve ben hastane çantamı bugün hazırlayabildim nihayet
Yok canım bir kere ilk doğduğunda gördü bide çok iyi bi hemşire vardı Allah ondan razı olsun kapının önünden eşime gösterdieşin hiç görmedi mi yani
İlk giydirileceklerin içine koydum ben normal zıbında koydum hangisini giydirirlerse artıkKızlar uzmanlık sorusu şu iç zıbın dedikleri çapraz bağlananlar var ya, ben sadece çıtçıtlı body koydum çantaya o çaprazlara gerek var mı benim aldığım setlerde hiç yoktu, annem de artık bunlar var gerek yok demişti, eltim yollamış şimdi ama bilemedim yıkayıp ütüleyip koymak zor geldi açıkçası şart değilse koymak istemiyorum
Ptesi doktordaydim nisani konusmustuk bu ara gelebilir, sanci yoksa cok onemseme dedi. Sanci da yok su an. Bana garip bi sekilde geceleri vajinama bicak saplanmasi seklinde sanci giriyor ama dun buyugun kiyafetlerini kaldirdim hurclama vs agirlik tasima yukari kaldirma gibi isler yaptim muhtemelen ondan oldu diye dusunuyorum.Hoşgeldin canım gözlerimiz seni aradı nişanın hayırlı olsun, doktora gittin mi veya danıştın mı ?
Bugün benimde bir değişik hallerim var bakalım hayırlısı yarın zaten doktor kontrolü var bıçak saplanıyor rahmime makata doğru gibi ama gaz çıkardım rahatladım sanki yarın nst de çıkar kokusu, çantamda eksikler vardı onları tamamladım ama panikle iyi oldu bana
Umarım süreç senin için hep rahat geçerbenim karnımın her yeri acıyor, bağırsaklarım da çok çalışıyor bu ara ama hiçbir şey yok. Ben sanırım 40. Haftayı göreceğim.
Aynen ya maşallah ne süt çıktıbenden de yarım saat sağdıktan sonra zorla 60 çıkıyor ya
Aynen canım rahat ol açılman varmı ? Gittin mi dr ? Nişan geldikten 1 hafta 10 gün sonrada doğum ola bilir hemen doğum olacak diye bişey yok
Aynen benimde öyleydi de işte daha önceki sancılı zamanlarımı hissetmediğimden şimdi tribe girmiştim
Ne diyosun yaa pü valla nişan gelirse benim evham tavan
Bunların dışında acilde muayenemi oldum. Çatı muayenesi yapıldı. Hemşire yumuşama var ama çok değil, bebeğin kafası hala yukarda birazda akıntınız başlamış dedi. Sonra ultrasona aldılar herşey normal çıktı bu haftalarda böle olabilir dedi, gerçek sancı olsa duramazsınız zaten falan dedi nöbetçi doktor ama kafama yatmadı. Tamam yani bu seferki yalan dolan olsun ama sancısını hissetmeden kontrole gidip doğuran bir sürü de gebe var
Kızlar uzmanlık sorusu şu iç zıbın dedikleri çapraz bağlananlar var ya, ben sadece çıtçıtlı body koydum çantaya o çaprazlara gerek var mı benim aldığım setlerde hiç yoktu, annem de artık bunlar var gerek yok demişti, eltim yollamış şimdi ama bilemedim yıkayıp ütüleyip koymak zor geldi açıkçası şart değilse koymak istemiyorum
İşte aradığım ruh22 aydir bebek emziriyorum benden en maksimum donemimde 150 ml cikiyordu, gerci bu makina fena halde vakumluyor galiba, bir de kadin zenci onla da alakasi var. Bu arkadaslar cok bereketli oluyorlar.
Ptesi doktordaydim.
Nst'de 30 birim sanci cikti.
Rahim normal, acilma yok ve rahim oldukca yukarda dedi. Dun gece birseyler olduysa da gitmedim ben kendimi rahat birakma kararı aldim artik, saldim cayira...
Suyum ya da sancim gelmezse keyfime bakiyorum artik :)
Ben iste, sifir sanciyla doguma alindim llk bebekte. Beklediler sancim gelmeyince verdiler suni sanciyi oyle dogurttular beni.
Ben ic zibini vermistim hemsire kullanmamisti. Zaten cok sacma sapan birsey gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?