2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende de sol kasık ağrısı var bir kaç gündür iyiydim anlayamadım demin kalktım kitlendim bir kaç saniye, 1 tık daha fazla ağrısa gözlerim dolardı

Selaaamm canim kizlar, anneler :)))

Kızlar bilmiyorum buna benzer bişey tr varmıdır ama bence süper bişey çok pratik

Ben parodi sanmistim baya ciddi ciddi sut sagma makinasi, adi yazsaydi alir bakardik. Yalniz kadindan ne sut cikti ama, meme basi 100 ml falan verdi.

Dun gece aynisini bende yasadim, bugun nisan geldi. Burda yokken de nisanin gelmesi strese soktu.

Hayırlı olsun canım başka bir belirtin var mı?

Hoşgeldin canım gözlerimiz seni aradı nişanın hayırlı olsun, doktora gittin mi veya danıştın mı ?
Bugün benimde bir değişik hallerim var bakalım hayırlısı yarın zaten doktor kontrolü var bıçak saplanıyor rahmime makata doğru gibi ama gaz çıkardım rahatladım sanki yarın nst de çıkar kokusu, çantamda eksikler vardı onları tamamladım ama panikle iyi oldu bana

Dun geceki asiri sancili halden sonra bugun parca parca nisan geliyor iste, ishal de oldum. Baska da birsey yasamiyorum aksine cok rahatım:)
Umarım süreç senin için hep rahat geçer benim karnımın her yeri acıyor, bağırsaklarım da çok çalışıyor bu ara ama hiçbir şey yok. Ben sanırım 40. Haftayı göreceğim.

Aynen ya maşallah ne süt çıktı benden de yarım saat sağdıktan sonra zorla 60 çıkıyor ya

Dun geceki asiri sancili halden sonra bugun parca parca nisan geliyor iste, ishal de oldum. Baska da birsey yasamiyorum aksine cok rahatım:)
Aynen canım rahat ol açılman varmı ? Gittin mi dr ? Nişan geldikten 1 hafta 10 gün sonrada doğum ola bilir hemen doğum olacak diye bişey yok

Aynen benimde öyleydi de işte daha önceki sancılı zamanlarımı hissetmediğimden şimdi tribe girmiştim
Ne diyosun yaa pü valla nişan gelirse benim evham tavan

Bunların dışında acilde muayenemi oldum. Çatı muayenesi yapıldı. Hemşire yumuşama var ama çok değil, bebeğin kafası hala yukarda birazda akıntınız başlamış dedi. Sonra ultrasona aldılar herşey normal çıktı bu haftalarda böle olabilir dedi, gerçek sancı olsa duramazsınız zaten falan dedi nöbetçi doktor ama kafama yatmadı. Tamam yani bu seferki yalan dolan olsun ama sancısını hissetmeden kontrole gidip doğuran bir sürü de gebe var

eşin hiç görmedi mi yani

Kızlar uzmanlık sorusu şu iç zıbın dedikleri çapraz bağlananlar var ya, ben sadece çıtçıtlı body koydum çantaya o çaprazlara gerek var mı benim aldığım setlerde hiç yoktu, annem de artık bunlar var gerek yok demişti, eltim yollamış şimdi ama bilemedim yıkayıp ütüleyip koymak zor geldi açıkçası şart değilse koymak istemiyorum

İlk doğumumda hemşire giydirmişti canım. Madem elinin altında var koy bence

İlk giydirileceklerin içine koydum ben normal zıbında koydum hangisini giydirirlerse artık

Ptesi doktordaydim nisani konusmustuk bu ara gelebilir, sanci yoksa cok onemseme dedi. Sanci da yok su an. Bana garip bi sekilde geceleri vajinama bicak saplanmasi seklinde sanci giriyor ama dun buyugun kiyafetlerini kaldirdim hurclama vs agirlik tasima yukari kaldirma gibi isler yaptim muhtemelen ondan oldu diye dusunuyorum.
Cunku dun ozellikle sag gogus altimdan sirtima ve sol gogus altima yayilan bir agri girdi bu isleri yaptiktan sonra.

Umarım süreç senin için hep rahat geçer benim karnımın her yeri acıyor, bağırsaklarım da çok çalışıyor bu ara ama hiçbir şey yok. Ben sanırım 40. Haftayı göreceğim.

Ay tesekkur ederim. Bagirsagin cok calismasi dogum yaklastikca olan birsey, vucut kendini temizliyor iste. Bebegin gelmesi gereken dogru zamani bilecektir zaten

Aynen ya maşallah ne süt çıktı benden de yarım saat sağdıktan sonra zorla 60 çıkıyor ya

22 aydir bebek emziriyorum benden en maksimum donemimde 150 ml cikiyordu, gerci bu makina fena halde vakumluyor galiba, bir de kadin zenci onla da alakasi var. Bu arkadaslar cok bereketli oluyorlar.

Aynen canım rahat ol açılman varmı ? Gittin mi dr ? Nişan geldikten 1 hafta 10 gün sonrada doğum ola bilir hemen doğum olacak diye bişey yok

Ptesi doktordaydim.
Nst'de 30 birim sanci cikti.
Rahim normal, acilma yok ve rahim oldukca yukarda dedi. Dun gece birseyler olduysa da gitmedim ben kendimi rahat birakma kararı aldim artik, saldim cayira...

Suyum ya da sancim gelmezse keyfime bakiyorum artik :)

Ben iste, sifir sanciyla doguma alindim llk bebekte. Beklediler sancim gelmeyince verdiler suni sanciyi oyle dogurttular beni.

Ben ic zibini vermistim hemsire kullanmamisti. Zaten cok sacma sapan birsey gibi geliyor bana.

İşte aradığım ruh banada saçma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…