2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben fazlaca almistim, hemsireye verileceklerin icine de koydum. Kendi doktorumun hemsiresi koy giydiririz dedi. O da hastanede yanimda olacak.

Yok canım bir kere ilk doğduğunda gördü bide çok iyi bi hemşire vardı Allah ondan razı olsun kapının önünden eşime gösterdi
yaa üzüldüm, keşke ikinize aynı anda gösterebilseler ama işte daha çok küçük enfeksiyon riski falan, tez vakitte kavuşursunuz inşallah

Aynen öyle oluyor cnm dahada kabaracak diyorlar birde tecrübeli anneler dahada yer yok pat diye patlayacak ayaklar ,her şey zorlaştı günlük rutin yaptığımiz ne çok hareket varmış şimdi anlıyorum yapamadikça

Aynen ya benden de max 60 taş çatlasa 60_90 arası

Bana da ablam göndermişti ama koymadım bende kullanılmaz diye düşündüm

Ben son zamanlarda bunu çok yaşıyorum ve her seferinde korkup acile gidiyorum.

Nstler normal cıkıyor bebek çok fazla strese girmiş, hareket etmiş oluyor. Sonra dikkat ettim genelde ben çok yorulduğumda veya bir şeyi çok kafama taktığımda bunu yaşıyorum.

Bi dikkat et yorgunluk ya da farklı bi durum yasadın mı? Genelde biraz uzanıp hiçbir şey düşünmediğimde o da rahatlıyor ya da eşim yağlarla masaj yapıyor o da ona çok iyi geliyor.

Göbek bağından dolayı sanırım ilk birkaç gün tercih ediyor kimi insanlar. Ya da üşümesin diye olabilir mi
Hani neneler falan içlik giyiyoruz diyorlar ya. İç-lik / iç zıbın shshs
Benim ilk gebeliğim bilmiyorum. Civil'den aldığım yenidoğan üstlerin içinde hep var bu bahsettiğinden.
Ben hastane çantasına hem normal zıbın hem iç zıbın koydum. Hangisini kullanırlarsa artık Elinde varsa madem yıka köy istersen. Bir şey kaybetmezsin

Kesinlikle her gün daha da agırlasiyoruz beni ultrason masasından doktor kaldırdı baktı kalkamıyorum elini uzattı öyle kalkabildim bende böyle tam şişmiyorum ama sanki yine de etkiliyor, bence dinlenmeye devam

Depend yeterli mi hanımlar? Lohusa pedine gerek var mı? Sezaryen olanlar da depend kullanabilirler mi? İkisi birden kabin boy valizime sığmadı da
Sezeryanlıyken depend i cok rahat kullanırsın canım, lohusa pedi ne bilmiyorum ama, ben cırtlı bez aldım devlette doğum yaptığım için ondan istemişlerdi benden. Sonrasında hastaneden çıkarken ve evde depend kullandım. İyi oldu. Hepsini koyma bence 3 tane koysan yeter depend.

Depend yeterli mi hanımlar? Lohusa pedine gerek var mı? Sezaryen olanlar da depend kullanabilirler mi? İkisi birden kabin boy valizime sığmadı da
Ben lohusa pedi almadım normal orkid koydum gece bir paket bir pakette depend ben kabin boya sığamadım zaten sırt çantasına koydum o tarz şeyleri

airy-fairy ben çantayı kocaman valize hazırladım yaa su an kendimi kötü hissettim kabin boyların yanında ona bile sığamadım ben

Yani günde bir depend mi kullanılıyor? Bir kaç saatte bir değişmesi gerekmiyor mu? Daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Öyleyse çok pratikmiş valla valizim hafifledi

Yani günde bir depend mi kullanılıyor? Bir kaç saatte bir değişmesi gerekmiyor mu? Daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Öyleyse çok pratikmiş valla valizim hafifledi
Bence çok çok dolsa günde 2 anca dolar canım için rahat edecekse 4 koy bayağı gidiyor kocaman bez gibi her zman kan gelmediğind3n rahat ediyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…