- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
Ben fazlaca almistim, hemsireye verileceklerin icine de koydum. Kendi doktorumun hemsiresi koy giydiririz dedi. O da hastanede yanimda olacak.Kızlar uzmanlık sorusu şu iç zıbın dedikleri çapraz bağlananlar var ya, ben sadece çıtçıtlı body koydum çantaya o çaprazlara gerek var mı benim aldığım setlerde hiç yoktu, annem de artık bunlar var gerek yok demişti, eltim yollamış şimdi ama bilemedim yıkayıp ütüleyip koymak zor geldi açıkçası şart değilse koymak istemiyorum
yaa üzüldüm, keşke ikinize aynı anda gösterebilseler ama işte daha çok küçük enfeksiyon riski falan, tez vakitte kavuşursunuz inşallahYok canım bir kere ilk doğduğunda gördü bide çok iyi bi hemşire vardı Allah ondan razı olsun kapının önünden eşime gösterdi
Aynen öyle oluyor cnm dahada kabaracak diyorlar birde tecrübeli annelerKızlarım banada yeni güncelleme geldi yattığım yerden çok zor kalkıyorum artık tam uzanıyorum ya kapı çalıyor ya telefon ya çişim geliyor fenalık geldi bugün uzanmaya korkar oldum ayaklarım mayalı poğaça oldu pfff
Aynen ya benden de max 60 taş çatlasa 60_90 arası22 aydir bebek emziriyorum benden en maksimum donemimde 150 ml cikiyordu, gerci bu makina fena halde vakumluyor galiba, bir de kadin zenci onla da alakasi var. Bu arkadaslar cok bereketli oluyorlar.
Ptesi doktordaydim.
Nst'de 30 birim sanci cikti.
Rahim normal, acilma yok ve rahim oldukca yukarda dedi. Dun gece birseyler olduysa da gitmedim ben kendimi rahat birakma kararı aldim artik, saldim cayira...
Suyum ya da sancim gelmezse keyfime bakiyorum artik :)
Ben iste, sifir sanciyla doguma alindim llk bebekte. Beklediler sancim gelmeyince verdiler suni sanciyi oyle dogurttular beni.
Ben ic zibini vermistim hemsire kullanmamisti. Zaten cok sacma sapan birsey gibi geliyor bana.
Amin canım inşallahyaa üzüldüm, keşke ikinize aynı anda gösterebilseler ama işte daha çok küçük enfeksiyon riski falan, tez vakitte kavuşursunuz inşallah
Zaten bebek doguruyoruz, bebek sahibi oluyoruz diye hastaİşte aradığım ruhbanada saçma geldi
Aynen ya benden de max 60 taş çatlasa 60_90 arası
Bana da ablam göndermişti ama koymadım bende kullanılmaz diye düşündümKızlar uzmanlık sorusu şu iç zıbın dedikleri çapraz bağlananlar var ya, ben sadece çıtçıtlı body koydum çantaya o çaprazlara gerek var mı benim aldığım setlerde hiç yoktu, annem de artık bunlar var gerek yok demişti, eltim yollamış şimdi ama bilemedim yıkayıp ütüleyip koymak zor geldi açıkçası şart değilse koymak istemiyorum
Ne zaman çıkar bebiş doktor bir şey diyor mu canım.inşallah tez zamanda kavuşunAmin canım inşallahsizlerde sağlıkla kavuşun inşallah
Maşallah bence çok iyi çıkıyor canım böyle artarak gitsin inşallahAynen ya benden de max 60 taş çatlasa 60_90 arası
Ben son zamanlarda bunu çok yaşıyorum ve her seferinde korkup acile gidiyorum.Kızlar selam bana akıl verin
Son 1 saattir vajinama zırt zırt baskı yapıyo bizimki
Ve hiç olmadığı kadar hareketli
Ayrıca karnım aç şu an yakın zamanda yemekte yemedim hani coşsun falan
Doğum belirtisi sayılıyor mu bu durumlar anlamadım
Bebek hareket ettiği için mi vuruyorda baskı yapıyor yoksa sancı var bebekte o yüzden mi hareketleniyor
Göbek bağından dolayı sanırım ilk birkaç gün tercih ediyor kimi insanlar. Ya da üşümesin diye olabilir miKızlar uzmanlık sorusu şu iç zıbın dedikleri çapraz bağlananlar var ya, ben sadece çıtçıtlı body koydum çantaya o çaprazlara gerek var mı benim aldığım setlerde hiç yoktu, annem de artık bunlar var gerek yok demişti, eltim yollamış şimdi ama bilemedim yıkayıp ütüleyip koymak zor geldi açıkçası şart değilse koymak istemiyorum
Kesinlikle her gün daha da agırlasiyoruzKızlarım banada yeni güncelleme geldi yattığım yerden çok zor kalkıyorum artık tam uzanıyorum ya kapı çalıyor ya telefon ya çişim geliyor fenalık geldi bugün uzanmaya korkar oldum ayaklarım mayalı poğaça oldu pfff
Sezeryanlıyken depend i cok rahat kullanırsın canım, lohusa pedi ne bilmiyorum ama, ben cırtlı bez aldım devlette doğum yaptığım için ondan istemişlerdi benden. Sonrasında hastaneden çıkarken ve evde depend kullandım. İyi oldu. Hepsini koyma bence 3 tane koysan yeter depend.Depend yeterli mi hanımlar? Lohusa pedine gerek var mı? Sezaryen olanlar da depend kullanabilirler mi? İkisi birden kabin boy valizime sığmadı da
Ben lohusa pedi almadım normal orkid koydum gece bir paket bir pakette depend ben kabin boya sığamadım zaten sırt çantasına koydum o tarz şeyleriDepend yeterli mi hanımlar? Lohusa pedine gerek var mı? Sezaryen olanlar da depend kullanabilirler mi? İkisi birden kabin boy valizime sığmadı da
Sezeryanlıyken depend i cok rahat kullanırsın canım, lohusa pedi ne bilmiyorum ama, ben cırtlı bez aldım devlette doğum yaptığım için ondan istemişlerdi benden. Sonrasında hastaneden çıkarken ve evde depend kullandım. İyi oldu. Hepsini koyma bence 3 tane koysan yeter depend.
Yani günde bir depend mi kullanılıyor? Bir kaç saatte bir değişmesi gerekmiyor mu? Daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Öyleyse çok pratikmiş vallaSezeryanlıyken depend i cok rahat kullanırsın canım, lohusa pedi ne bilmiyorum ama, ben cırtlı bez aldım devlette doğum yaptığım için ondan istemişlerdi benden. Sonrasında hastaneden çıkarken ve evde depend kullandım. İyi oldu. Hepsini koyma bence 3 tane koysan yeter depend.
Bence çok çok dolsa günde 2 anca dolar canım için rahat edecekse 4 koyYani günde bir depend mi kullanılıyor? Bir kaç saatte bir değişmesi gerekmiyor mu? Daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Öyleyse çok pratikmiş vallavalizim hafifledi
Sağol canım öyle yapayımBence çok çok dolsa günde 2 anca dolar canım için rahat edecekse 4 koybayağı gidiyor kocaman bez gibi her zman kan gelmediğind3n rahat ediyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?