Yani günde bir depend mi kullanılıyor? Bir kaç saatte bir değişmesi gerekmiyor mu? Daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Öyleyse çok pratikmiş vallavalizim hafifledi
Ben spor çantasına koymaya çalışıyorum eşyalarımı ama sığamayacağım galibaBen lohusa pedi almadım normal orkid koydum gece bir paket bir pakette depend ben kabin boya sığamadım zaten sırt çantasına koydum o tarz şeyleri
İçine hiç pet koymayı düşünmüyordum, o zaman 4 depend yeter iki gün kalırsam dimi? Normal düşünüyorum ama sezaryene dönebilme ihtimali de var.Icine normal orkid yerlestirirseniz 24 saatte 1 depend kafi geliyor.
Hastanedeyken bu rutini tutturamazsiniz belki ama orda da 12 saatte 1 kullanirsiniz, baya emici bisey cunku.
Mesela bu saydıklarını hiç koymadımBen spor çantasına koymaya çalışıyorum eşyalarımı ama sığamayacağım galibaemzirme çayı pompa, bardak vs bile koymadım daha kız ne koydunuz o kadar kabin boylara
Aynen yeterli, zaten yetmezse hastane cevresindeki eczaneden alırsınız. Bulunmayan birsey degil. Cok yuk etmeyin kendinize. (Bu arada bazi hastaneler temin ediyor, hastanenizle konusun)İçine hiç pet koymayı düşünmüyordum, o zaman 4 depend yeter iki gün kalırsam dimi? Normal düşünüyorum ama sezaryene dönebilme ihtimali de var.
Tamamdır sağolunAynen yeterli, zaten yetmezse hastane cevresindeki eczaneden alırsınız. Bulunmayan birsey degil. Cok yuk etmeyin kendinize. (Bu arada bazi hastaneler temin ediyor, hastanenizle konusun)
Gecelik ,sabahlık, pijama takımı,çamaşır, terlik, tarak,roll-on, toka, gümüş kapak, krem göğüs için, sıcak su torbası, kaşık biberon, 3 hastane çıkışı takım, 2 penye battaniye, 2 müslin battaniye, ağız bezi 3 tane, pamuk mendil, ıslak mendil, bez, pişik kremi, depend, normal ped, çorap, kahve, sakız, karton bardak, hedyelik magnet, kolonya, takı yastığı, kapı süsü unuttuğum da olabilir yaniBen spor çantasına koymaya çalışıyorum eşyalarımı ama sığamayacağım galibaemzirme çayı pompa, bardak vs bile koymadım daha kız ne koydunuz o kadar kabin boylara
Gecelik ,sabahlık, pijama takımı,çamaşır, terlik, tarak,roll-on, toka, gümüş kapak, krem göğüs için, sıcak su torbası, kaşık biberon, 3 hastane çıkışı takım, 2 penye battaniye, 2 müslin battaniye, ağız bezi 3 tane, pamuk mendil, ıslak mendil, bez, pişik kremi, depend, normal ped, çorap, kahve, sakız, karton bardak, hedyelik magnet, kolonya, takı yastığı, kapı süsü unuttuğum da olabilir yani
Hastaneden verilen liste çoğu hediyelik dışında kafama göre koyduğum bir şey olmadıValla kus ucmaz kervan gecmez bir yerde yasamiyorsaniz, acayip fazla sey almissiniz cantaniza :) ben bunlarin yarısini ancak koydum.
Kızlar ben büyük boy valize koydum siz ne diyorsunuz yamagnet vs de ayrı yerde
Siz bunlardan neyi koymadınız mesela merak ettim ilk tecrübem sonuçta listeye uymak istedimValla kus ucmaz kervan gecmez bir yerde yasamiyorsaniz, acayip fazla sey almissiniz cantaniza :) ben bunlarin yarısini ancak koydum.
Karton bardak falan, kahve, sakiz vs bunlar hastanede satilmiyor muymus? Hemsireler de bir hos.Hastaneden verilen liste çoğu hediyelik dışında kafama göre koyduğum bir şey olmadı
Ya kuzum hastane de yakın ama yani nasıl wz koyabiliyorsunuz valla anlamadımBuyuk boy valize koyduklarinin en az yarisini kullanmayacaksin
Ve hastaneye goturdugun icin eve dondugunde mecburen tum bavulu yikayacaksin, lohusa halinle. Kendinize bosa is cikarmayin kizlar :) farkli sehirde dogurmayacaksaniz ya da ucra bir sehirde yasamiyorsaniz bikac parca esya yeter, yetmeyeni temin edersiniz hastane cevresinden.
Onlar yer bile kaplamadı zaten hemşire burda makine kahvesi var ağır gelebilir ilk etapta tercih ettiğiniz markayı alın dedi sakız yokmuş evet bu aradaKarton bardak falan, kahve, sakiz vs bunlar hastanede satilmiyor muymus? Hemsireler de bir hos.
Valla iyi sığmış el örgüsü vs. Bile var yani bende refakatçiye bir şey bile yokBen kendi listemi yaziyorum kizlar,
Foto çekimi vs yapmicam hoslanmiyorum oyle şeylerden, foto çekimi yapacak olan foto kiyafeti diye arti 1 sey eklesin direkt.
Kendime hazirladiklarim;
Hediyeligim
1 takim pijama (duz siyah standart pijama)
Sabahlik (hirka vs de olur)
Pijamaya uyumlu 2 adet tshirt
Hastaneye giderken giyecek kiyafet canta ustunde hazir bekliyor, ayni kiyafetle donerim,
1 tane esofman alti yedek
Depend
Emzirme sutyeni ile giderim zaten hastaneye onu yazmadim bu sebeple.
Powerbank, sarj aleti
Bebegime hazirladiklarim,
2 hastane cikisi (10lu paketlerden degil icerikleri soyle; 1 penye battaniye, 1 zibin, 1 patikli alt, 1 corap, 1 eldiven, 1 bere)
4 kisa kollu, 2 uzun kollu citcitli zibin
2 patikli alt
3 havlu tulum
1 el orgusu hirka
1 el orgusu yelek
1 muslin ortu (kundak)
1 muslin battaniye (ici dolgulu kalin)
5 agiz mendili
1 paket 1 no bebek bezi (bunu henuz acip icinden cikarmadik tamamini goturecegim gibi gözükmüyor)
Esime 1 takim esofman
1 takim ic camasiri
Not: hastanem sehrin ortasinda ve 2.kez ayni hastanede doguracagim, temin ettikleri seyleri bildigim icin rahatim. Bu saydiklarim 1 paket bebek bezi haric bir sirt cantasina sigdi.
Valla iyi sığmış el örgüsü vs. Bile var yani bende refakatçiye bir şey bile yok
Bingo! Canım çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum. Dün bugün evde ustalar vardı. Kendimi yordum biraz ona bakim buna bakim derken. Muhtemelen sebep budurBen son zamanlarda bunu çok yaşıyorum ve her seferinde korkup acile gidiyorum.
Nstler normal cıkıyor bebek çok fazla strese girmiş, hareket etmiş oluyor. Sonra dikkat ettim genelde ben çok yorulduğumda veya bir şeyi çok kafama taktığımda bunu yaşıyorum.
Bi dikkat et yorgunluk ya da farklı bi durum yasadın mı? Genelde biraz uzanıp hiçbir şey düşünmediğimde o da rahatlıyor ya da eşim yağlarla masaj yapıyor o da ona çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?