2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yani günde bir depend mi kullanılıyor? Bir kaç saatte bir değişmesi gerekmiyor mu? Daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Öyleyse çok pratikmiş valla valizim hafifledi

Icine normal orkid yerlestirirseniz 24 saatte 1 depend kafi geliyor.
Hastanedeyken bu rutini tutturamazsiniz belki ama orda da 12 saatte 1 kullanirsiniz, baya emici bisey cunku.

Ben lohusa pedi almadım normal orkid koydum gece bir paket bir pakette depend ben kabin boya sığamadım zaten sırt çantasına koydum o tarz şeyleri
Ben spor çantasına koymaya çalışıyorum eşyalarımı ama sığamayacağım galiba emzirme çayı pompa, bardak vs bile koymadım daha kız ne koydunuz o kadar kabin boylara

Icine normal orkid yerlestirirseniz 24 saatte 1 depend kafi geliyor.
Hastanedeyken bu rutini tutturamazsiniz belki ama orda da 12 saatte 1 kullanirsiniz, baya emici bisey cunku.
İçine hiç pet koymayı düşünmüyordum, o zaman 4 depend yeter iki gün kalırsam dimi? Normal düşünüyorum ama sezaryene dönebilme ihtimali de var.

İçine hiç pet koymayı düşünmüyordum, o zaman 4 depend yeter iki gün kalırsam dimi? Normal düşünüyorum ama sezaryene dönebilme ihtimali de var.
Aynen yeterli, zaten yetmezse hastane cevresindeki eczaneden alırsınız. Bulunmayan birsey degil. Cok yuk etmeyin kendinize. (Bu arada bazi hastaneler temin ediyor, hastanenizle konusun)

Ben spor çantasına koymaya çalışıyorum eşyalarımı ama sığamayacağım galiba emzirme çayı pompa, bardak vs bile koymadım daha kız ne koydunuz o kadar kabin boylara
Gecelik ,sabahlık, pijama takımı,çamaşır, terlik, tarak,roll-on, toka, gümüş kapak, krem göğüs için, sıcak su torbası, kaşık biberon, 3 hastane çıkışı takım, 2 penye battaniye, 2 müslin battaniye, ağız bezi 3 tane, pamuk mendil, ıslak mendil, bez, pişik kremi, depend, normal ped, çorap, kahve, sakız, karton bardak, hedyelik magnet, kolonya, takı yastığı, kapı süsü unuttuğum da olabilir yani

Valla kus ucmaz kervan gecmez bir yerde yasamiyorsaniz, acayip fazla sey almissiniz cantaniza :) ben bunlarin yarısini ancak koydum.

Kızlar ben büyük boy valize koydum siz ne diyorsunuz ya magnet vs de ayrı yerde

Buyuk boy valize koyduklarinin en az yarisini kullanmayacaksin

Ve hastaneye goturdugun icin eve dondugunde mecburen tum bavulu yikayacaksin, lohusa halinle. Kendinize bosa is cikarmayin kizlar :) farkli sehirde dogurmayacaksaniz ya da ucra bir sehirde yasamiyorsaniz bikac parca esya yeter, yetmeyeni temin edersiniz hastane cevresinden.

Ya kuzum hastane de yakın ama yani nasıl wz koyabiliyorsunuz valla anlamadım neyi nerden azaltayım yani..

Karton bardak falan, kahve, sakiz vs bunlar hastanede satilmiyor muymus? Hemsireler de bir hos.
Onlar yer bile kaplamadı zaten hemşire burda makine kahvesi var ağır gelebilir ilk etapta tercih ettiğiniz markayı alın dedi sakız yokmuş evet bu arada karton bardak evde vardı zaten attım bende sırf onun için kantine gidilmesin diye su ısıtıcı varmış oda da zaten

Ben kendi listemi yaziyorum kizlar,

Foto çekimi vs yapmicam hoslanmiyorum oyle şeylerden, foto çekimi yapacak olan foto kiyafeti diye arti 1 sey eklesin direkt.

Kendime hazirladiklarim;
Hediyeligim
1 takim pijama (duz siyah standart pijama)
Sabahlik (hirka vs de olur)
Pijamaya uyumlu 2 adet tshirt
Hastaneye giderken giyecek kiyafet canta ustunde hazir bekliyor, ayni kiyafetle donerim,
1 tane esofman alti yedek
Depend
Emzirme sutyeni ile giderim zaten hastaneye onu yazmadim bu sebeple.
Powerbank, sarj aleti

Bebegime hazirladiklarim,

2 hastane cikisi (10lu paketlerden degil icerikleri soyle; 1 penye battaniye, 1 zibin, 1 patikli alt, 1 corap, 1 eldiven, 1 bere)

4 kisa kollu, 2 uzun kollu citcitli zibin
2 patikli alt
3 havlu tulum
1 el orgusu hirka
1 el orgusu yelek
1 muslin ortu (kundak)
1 muslin battaniye (ici dolgulu kalin)
5 agiz mendili
1 paket 1 no bebek bezi (bunu henuz acip icinden cikarmadik tamamini goturecegim gibi gözükmüyor)

Esime 1 takim esofman
1 takim ic camasiri

Not: hastanem sehrin ortasinda ve 2.kez ayni hastanede doguracagim, temin ettikleri seyleri bildigim icin rahatim. Bu saydiklarim 1 paket bebek bezi haric bir sirt cantasina sigdi.

Valla iyi sığmış el örgüsü vs. Bile var yani bende refakatçiye bir şey bile yok

Valla iyi sığmış el örgüsü vs. Bile var yani bende refakatçiye bir şey bile yok

Ay minicik bebegin el orgusu hirkasi dedigimiz sey bir lif kadar :) ne olacak sanki. :)

Hos bunlarin bir kismini da çıkartırım diye dusunuyorum. Misal ekstradan 4-5 zibin yazdiktan sonra farkettim gereksiz olmus.

Bingo! Canım çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum. Dün bugün evde ustalar vardı. Kendimi yordum biraz ona bakim buna bakim derken. Muhtemelen sebep budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…