2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim aldıklarım bunlardan az desem eşime birşey yok bebeğe hırka yelek yok 20 adet bez koydum.. sadece 1 pijama 2 gecelik 2 sabahlık var. Sizinde eşofman tshirt dersek aynıya denk gelir. Ayrıca çekim kıyafeti var bir de.. Tebrik ediyorum iyi sığmışsınız sırt çantasına..

Super bavul toplarim. Yalniz yazinca farkettim ben burdan birseyler eksiltmeliyim

sanemcee canım sen nasıl oldun ? dinlenebiliyor musun
Canım iyiyim kendi işimizi yaptığımız için erken doğum olayı çıkınca işe odaklandım gec saatlere kadar çalışıyorum uzun bi süre işten uzak olacağım için
Bende sanemcee yi merak ettim naptın canım?
İyiyim canım benim şükür bugün de doğurmadım bugün anestezi için kan filan verdim
Ahhaha hiç güleceğim yoktu

Yani bebeğin çok hareket etmesi sitrese girmesi demekmiymiş??

Depend yeterli mi hanımlar? Lohusa pedine gerek var mı? Sezaryen olanlar da depend kullanabilirler mi? İkisi birden kabin boy valizime sığmadı da
Depremde yeterli canım , yani sezaryan ilk 5,6saati sonda taktıkları için hasta bezi yandan açılan öneriyorlar daha kolay çünkü , ama Bazı hastaneler veriyor zaten bir tane , sonda 7,8saat sonra çıkıyor sonra denend çok kolaylık sağlıyor

Günaydın kızlar bugün bir şey öğrendim belki bilmeyen vardır bir işe yarar diyerek yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım.Göğüs ucu yara olduktan sonra lanolin kullanmanın anlamı olmuyormuş.Anne bebek koçu sevim kuruçay çam'ın emzirme eğitiminde duydum. Tedavi edici olarak madecassol, bepanten, epitelizen krem önerdi. Bir araştırır bakarsınız.

Yani bebeğin çok hareket etmesi sitrese girmesi demekmiymiş??
Nasıl hareket ettiğine bağlı sanırım, benimki asla durmuyordu bi o yana bi bu yana tekmeler elleriyle bir şeyler yapmalar. O kadar çok fazla gelişi güzel hareketi düzensiz hareketi vardı ki doktor bana hayatında ne değişti de o bu hale geldi diye sormuştu. Çünkü ultrasonda bile durmadığı için doktor ölçüm yapamıyor bakamıyordu.

Yaa ben hepsini şu organiErlere güzel güzel koydum ayırdım filan. :) bir de depend filan qldım 4 tana koymadım yani 10 vardır sanırım

Benim valize girmemiş hali bu şekilde olduu. Hatta daha burda eşime koyduğum pijama takımı, makyaj malzemesi falan yok. Sığamadım orta boy valize hediyelikler için ayrı bir çanta yapacağım ben de. Her şeyi kilitli poşete sonra hurca koydum, lazım olmayan şeyleri olduğu gibi yerine koyabilirim tozlanmaz bile spor çantasına sığabilen arkadaşı tebrik ediyorum ben çok garanticiyim sanırım…

Sabah buyuk kizimin aglamasiyla erkenden uyandim. Galiba kizamik geçiriyoruz, cildiracagim.

Vucudunda toplam 10 tane kadar kirmizi döküntü var, cogalacak mi diye takip ediyorum.
Huysuzluk ve dokuntu disinda belirti yok (ates, oksuruk vb hicbir sey yok)

Kizamik hakkinda bilgisi olan var mi? Ben kendim kizamik gecirmedigim icin cok korkuyorum su an.

Çocuk polikliniğinde çalışıyorum doktorlar ateşi oldu mu diye soruyorlar ateş +döküntü kesin şart kızamık tanısı için birde o kırmızılıkları görmeleri lazım . Takipte kalın kızamık vakalarında artış var. Erken götürmeniz sizin için daha iyi olur tabiki

Kızzlar günaydın, ben de adet ağrısıyla uyandım bugün ya.. şimdi sağlık ocağına geldim son izlem var bugün
Günaydın Adet ağrısı bende bir haftadır ara ara oluyor. Araştırdığımda sadece kasıklarda ağrı, yalancı doğum ağrısı sınıfına giriyormuş. Belden kasıklara vuran ağrı, gerçek doğum ağrısıymış.

Ust solunum yolu enfeksiyonu ve agiz ici gri lekeler, ates, oksuruk diye okudum bende, bunlar yok bizde.

Dokuntuyu takipleyecegim cogalirsa hemen doktora gitmeliyiz anladigim kadariyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…