Benim aldıklarım bunlardan az desemBen kendi listemi yaziyorum kizlar,
Foto çekimi vs yapmicam hoslanmiyorum oyle şeylerden, foto çekimi yapacak olan foto kiyafeti diye arti 1 sey eklesin direkt.
Kendime hazirladiklarim;
Hediyeligim
1 takim pijama (duz siyah standart pijama)
Sabahlik (hirka vs de olur)
Pijamaya uyumlu 2 adet tshirt
Hastaneye giderken giyecek kiyafet canta ustunde hazir bekliyor, ayni kiyafetle donerim,
1 tane esofman alti yedek
Depend
Emzirme sutyeni ile giderim zaten hastaneye onu yazmadim bu sebeple.
Powerbank, sarj aleti
Bebegime hazirladiklarim,
2 hastane cikisi (10lu paketlerden degil icerikleri soyle; 1 penye battaniye, 1 zibin, 1 patikli alt, 1 corap, 1 eldiven, 1 bere)
4 kisa kollu, 2 uzun kollu citcitli zibin
2 patikli alt
3 havlu tulum
1 el orgusu hirka
1 el orgusu yelek
1 muslin ortu (kundak)
1 muslin battaniye (ici dolgulu kalin)
5 agiz mendili
1 paket 1 no bebek bezi (bunu henuz acip icinden cikarmadik tamamini goturecegim gibi gözükmüyor)
Esime 1 takim esofman
1 takim ic camasiri
Not: hastanem sehrin ortasinda ve 2.kez ayni hastanede doguracagim, temin ettikleri seyleri bildigim icin rahatim. Bu saydiklarim 1 paket bebek bezi haric bir sirt cantasina sigdi.
Benim aldıklarım bunlardan az desemeşime birşey yok bebeğe hırka yelek yok 20 adet bez koydum.. sadece 1 pijama 2 gecelik 2 sabahlık var. Sizinde eşofman tshirt dersek aynıya denk gelir. Ayrıca çekim kıyafeti var bir de.. Tebrik ediyorum iyi sığmışsınız sırt çantasına..
Canım iyiyim kendi işimizi yaptığımız için erken doğum olayı çıkınca işe odaklandım gec saatlere kadar çalışıyorum uzun bi süre işten uzak olacağım içinsanemcee canım sen nasıl oldun ? dinlenebiliyor musun
İyiyim canım benim şükür bugün de doğurmadımBendesanemcee yi merak ettim naptın canım?
Ahhaha hiç güleceğim yoktucanım bende bugün kontrole gittim benim çoçuğun ptesiye göre boyu kısalmışölçümler milim oynasa bile farkediyor çok büyük bir fark olmadığı sürece sıkıntı olmaz artık bu saatten sonra inşallah
Gerçekten miZaten bebek doguruyoruz, bebek sahibi oluyoruz diye hasta
Aa simdiden 60 ml falan ciktiysa iyi bak, sende de bi bereket durumu var, masallah.
Amin inşallahNe zaman çıkar bebiş doktor bir şey diyor mu canım.inşallah tez zamanda kavuşun
İnşallah canımMaşallah bence çok iyi çıkıyor canım böyle artarak gitsin inşallah
Yani bebeğin çok hareket etmesi sitrese girmesi demekmiymiş??Ben son zamanlarda bunu çok yaşıyorum ve her seferinde korkup acile gidiyorum.
Nstler normal cıkıyor bebek çok fazla strese girmiş, hareket etmiş oluyor. Sonra dikkat ettim genelde ben çok yorulduğumda veya bir şeyi çok kafama taktığımda bunu yaşıyorum.
Bi dikkat et yorgunluk ya da farklı bi durum yasadın mı? Genelde biraz uzanıp hiçbir şey düşünmediğimde o da rahatlıyor ya da eşim yağlarla masaj yapıyor o da ona çok iyi geliyor.
Depremde yeterli canım , yani sezaryan ilk 5,6saati sonda taktıkları için hasta bezi yandan açılan öneriyorlar daha kolay çünkü , ama Bazı hastaneler veriyor zaten bir tane , sonda 7,8saat sonra çıkıyor sonra denend çok kolaylık sağlıyorDepend yeterli mi hanımlar? Lohusa pedine gerek var mı? Sezaryen olanlar da depend kullanabilirler mi? İkisi birden kabin boy valizime sığmadı da
Ah inşallah inşallah canım güçlü kuzum toparlayıp çıkacak en yakın zamandaAmin inşallahvalla dr 2300 olması gerekiyor diyor daha ondan sonra biberon vereceklermiş , inşallah hemen kilo alma dönemine girer daha pek bir fark yok kilosunda
Yaa ben hepsini şu organiErlere güzel güzel koydum ayırdım filan. :) bir de depend filan qldım 4 tana koymadım yani 10 vardır sanırımSuper bavul toplarim. Yalniz yazinca farkettim ben burdan birseyler eksiltmeliyim
Nasıl hareket ettiğine bağlı sanırım, benimki asla durmuyordu bi o yana bi bu yana tekmeler elleriyle bir şeyler yapmalar. O kadar çok fazla gelişi güzel hareketi düzensiz hareketi vardı ki doktor bana hayatında ne değişti de o bu hale geldi diye sormuştu. Çünkü ultrasonda bile durmadığı için doktor ölçüm yapamıyor bakamıyordu.Yani bebeğin çok hareket etmesi sitrese girmesi demekmiymiş??
Yaa ben hepsini şu organiErlere güzel güzel koydum ayırdım filan. :) bir de depend filan qldım 4 tana koymadım yani 10 vardır sanırım
Çocuk polikliniğinde çalışıyorum doktorlar ateşi oldu mu diye soruyorlar ateş +döküntü kesin şart kızamık tanısı için birde o kırmızılıkları görmeleri lazım . Takipte kalın kızamık vakalarında artış var. Erken götürmeniz sizin için daha iyi olur tabikiSabah buyuk kizimin aglamasiyla erkenden uyandim. Galiba kizamik geçiriyoruz, cildiracagim.
Vucudunda toplam 10 tane kadar kirmizi döküntü var, cogalacak mi diye takip ediyorum.
Huysuzluk ve dokuntu disinda belirti yok (ates, oksuruk vb hicbir sey yok)
Kizamik hakkinda bilgisi olan var mi? Ben kendim kizamik gecirmedigim icin cok korkuyorum su an.
GünaydınKızzlar günaydın, ben de adet ağrısıyla uyandım bugün ya.. şimdi sağlık ocağına geldim son izlem var bugün
Çocuk polikliniğinde çalışıyorum doktorlar ateşi oldu mu diye soruyorlar ateş +döküntü kesin şart kızamık tanısı için birde o kırmızılıkları görmeleri lazım . Takipte kalın kızamık vakalarında artış var. Erken götürmeniz sizin için daha iyi olur tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?