Ayneen benimde böyle oldu. Süsler ve hediyelikler ayrı bir çantada olacak. Penye battaniyeler, depend bebek bezi filan yer kaplıyor yapçak birşey yok. Babalar bugünler için vardırEki Görüntüle 3287793
Benim valize girmemiş hali bu şekilde olduu. Hatta daha burda eşime koyduğum pijama takımı, makyaj malzemesi falan yok. Sığamadım orta boy valizehediyelikler için ayrı bir çanta yapacağım ben de. Her şeyi kilitli poşete sonra hurca koydum, lazım olmayan şeyleri olduğu gibi yerine koyabilirim tozlanmaz bile spor çantasına sığabilen arkadaşı tebrik ediyorum ben çok garanticiyim sanırım…
Belden ağrı herkeste olmuyormuş canım illa onu bekleme dediler bana. Senin de bilgin olsun.. hatta bazı kadınlara göre erkek bebekse belden geliyormuş ağrıGünaydınAdet ağrısı bende bir haftadır ara ara oluyor. Araştırdığımda sadece kasıklarda ağrı, yalancı doğum ağrısı sınıfına giriyormuş. Belden kasıklara vuran ağrı, gerçek doğum ağrısıymış.
Canım sen direk sezeryan mı istemiştin o yüzden mi cumaya gün verdi? Yoksa açılman var ya buni süre içinde bebek gelmezse alalım diye öi?Canım iyiyim kendi işimizi yaptığımız için erken doğum olayı çıkınca işe odaklandım gec saatlere kadar çalışıyorum uzun bi süre işten uzak olacağım için
İyiyim canım benim şükür bugün de doğurmadımbugün anestezi için kan filan verdim
Ahhaha hiç güleceğim yoktu
Yapma yaBelden ağrı herkeste olmuyormuş canım illa onu bekleme dediler bana. Senin de bilgin olsun.. hatta bazı kadınlara göre erkek bebekse belden geliyormuş ağrıbu kısmı doğru mu bilmem.. ama ebelerin dediğine göre belden ağrı herkeste olmaya bilir :)
Evet aynen öyleUst solunum yolu enfeksiyonu ve agiz ici gri lekeler, ates, oksuruk diye okudum bende, bunlar yok bizde.
Dokuntuyu takipleyecegim cogalirsa hemen doktora gitmeliyiz anladigim kadariyla.
Evet aynen öyleumarım olmaz tabiki
37 buçuk üstünü görürseniz ateşi var deriz biz diyor doktor hanım. şuan yokmuş ateşi döküntü eşliğinde ateş olması gerekiyormuş kızamık içinPeki sey sorucam, bu dokuntuler ciktiginda coktan ates enfeksiyon gibi belirtilerde baslamis olmali miydi? Yoksa daha erken mi diger belirtiler icin bi fikriniz var mi? Atesi az once 36.1 idi mesela.
Korkma canım sakin ol öncelikleSabah buyuk kizimin aglamasiyla erkenden uyandim. Galiba kizamik geçiriyoruz, cildiracagim.
Vucudunda toplam 10 tane kadar kirmizi döküntü var, cogalacak mi diye takip ediyorum.
Huysuzluk ve dokuntu disinda belirti yok (ates, oksuruk vb hicbir sey yok)
Kizamik hakkinda bilgisi olan var mi? Ben kendim kizamik gecirmedigim icin cok korkuyorum su an.
Geçmiş olsun doktora gidin bence geciktirmeden içinizde rahat ederSabah buyuk kizimin aglamasiyla erkenden uyandim. Galiba kizamik geçiriyoruz, cildiracagim.
Vucudunda toplam 10 tane kadar kirmizi döküntü var, cogalacak mi diye takip ediyorum.
Kizamik hakkinda bilgisi olan var mi? Ben kendim kizamik gecirmedigim icin cok korkuyorum su an.
37 buçuk üstünü görürseniz ateşi var deriz biz diyor doktor hanım. şuan yokmuş ateşi döküntü eşliğinde ateş olması gerekiyormuş kızamık için
22 aylik benim kizim, 2 doz asili.Korkma canım sakin ol önceliklekızamık geçirmiş çocukların kansere yakalanma riski azalıyor ve hastalığı atlattıktan sonra inanılmaz bir şekilde gelişmiş oluyorlar, çok şaşıracaksın sen de.
Kızamıksa ateş düşürücü kullanmadan atlatmaya çalışın elinizden geldiği kadar, vücut hastalığı ateş sayesinde yenecek çünkü. Yüksek ateşten korkma, bacaklarına nemli kompres uygula. Ateşi kontrol altına alsan yeter.
Vitamin A, C ve D vermen gerekiyor bir de. Ezcaneden alırsın.
Belki de kızamık değildir bir gözlemle. Kızamıksa da lütfen dışarıya çıkartma daha ufak bebeklere bulaşmaması için. Seninki 1 yaş üzerindeydi dimi? Aşıya rağmen mi oldu? Bu süreci hızlı ve hafif atlatırsınız inşaAllah
Geçmiş olsun doktora gidin bence geciktirmeden içinizde rahat eder
Geçmiş olsun canım doktoruna gönder fotoğraflarını gerekirse götür bi canım belki sadece alerji isilik gibi bir şeydirSabah buyuk kizimin aglamasiyla erkenden uyandim. Galiba kizamik geçiriyoruz, cildiracagim.
Tesekkur ederimGeçmiş olsun canım doktoruna gönder fotoğraflarını gerekirse götür bi canım belki sadece alerji isilik gibi bir şeydir
Günaydın canım benim son günlerimiz olduğu içindir bu belirtiler dünde benim karnım çok sertleşti hep sağa sola toplanıp durduKızzlar günaydın, ben de adet ağrısıyla uyandım bugün ya.. şimdi sağlık ocağına geldim son izlem var bugün
Karton bardak falan, kahve, sakiz vs bunlar hastanede satilmiyor muymus? Hemsireler de bir hos.
Eki Görüntüle 3287793
Benim valize girmemiş hali bu şekilde olduu. Hatta daha burda eşime koyduğum pijama takımı, makyaj malzemesi falan yok. Sığamadım orta boy valizehediyelikler için ayrı bir çanta yapacağım ben de. Her şeyi kilitli poşete sonra hurca koydum, lazım olmayan şeyleri olduğu gibi yerine koyabilirim tozlanmaz bile spor çantasına sığabilen arkadaşı tebrik ediyorum ben çok garanticiyim sanırım…
Sabah buyuk kizimin aglamasiyla erkenden uyandim. Galiba kizamik geçiriyoruz, cildiracagim.
hem tuvalete kalkmam gerçek bir işkence. Hem de yatakta dönmek.Günaydınlarrr
Geceleri sağa sola dönerken çokkk zorlanıyorum artıkk
Günaydın canım benim son günlerimiz olduğu içindir bu belirtiler dünde benim karnım çok sertleşti hep sağa sola toplanıp durdu
Açıkçası bende yanıma almayı düşünüyorum. Refakatçi için de kolaylık olacak. Hastanede 15 -20 tl arası ufacık bardaktaki kahve. Hatta zam bile gelmiş olabilir.
Benim aldıklarım buranın 1/3 i kadar
Geçmiş olsun
Bebiş için riskli oluyor mu acaba kızamık. Keşke doktor bir an önce teşhisi koyabilse. En azından önlem alabilirsiniz
Abartmıyorum her seferinde saate baktım, saat başı lavaboya kalktım akşamdan sabaha kadar artık çıldıracaktımhem tuvalete kalkmam gerçek bir işkence. Hem de yatakta dönmek.
İyi olmana sevindim canım benim, Allah kolaylık versin, iyi yapıyorsun herşeyi halledip sağlıkla doğum olur inşallah, anestezi için neden kan veriliyor ki?Canım iyiyim kendi işimizi yaptığımız için erken doğum olayı çıkınca işe odaklandım gec saatlere kadar çalışıyorum uzun bi süre işten uzak olacağım için
İyiyim canım benim şükür bugün de doğurmadımbugün anestezi için kan filan verdim
Ahhaha hiç güleceğim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?