2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sakız neden onu çok merak ettim, tarak bile almışsın helal, karton bardak almak da lazım haklısın. Anca anca

Bence hiç yara olmadan önlem alın çok acıyor ben gümüş kapak aldım ve mutlaka başka şeylerden kısıpta gümüş kapak alın diyorum mutlaka ama mutlaka , aldığım en iyi ve mantıklı şeylerden biri

Eşim tam bir kahve canavarıdır. Onun hastanede sadece gün için de 6-7 bardağı kesin var. Akşamı düşünmek bile istemiyorum . Gelen giden misafirlere de birşey ısmarlamak gerekecek. Eşimin arkadaşları kardeşleri biraz kalabalıklar. Ve evet ne yazık ki geliyorlar hepsi. Onların çay-kahve masrafını da düşününce miktarlar fazlasıyla büyüyor.
Ben kendim için evden kahve demleyip götürücem. Filtre kahve kalp ben

Ateşinin olmaması bu anlamda iyi. Belki de alerji ya da isilik gibi bir durum söz konusudur. bir an önce en hafif şekilde atlatmanızı dilerim

Amin insallah tesekkur ederim canim benim

Dogururken termostan filtre kahve mi yudumlayacaksin? Sezaryen mi seninki kesin?

Canım doktora götürürsün xaten mutlaka sonra o tanıya göre senin içinde kendi doktorunla görüş. Hatta tanı konana kadar maalesef zor ama kızınla birazcık teması kesebilirsen iyi olur

Amin insallah tesekkur ederim canim benim

Dogururken termostan filtre kahve mi yudumlayacaksin? Sezaryen mi seninki kesin?
Sezaryen kesin. Miyom ameliyatından kaynaklı zaten sezaryen olurmuş benim.
Doğumdan sonra içmek için düşünmüştüm ben kahveyi. Zaten tavsiye de ediyorlarmış galiba kahveyi sezaryenden sonra. Ben istedim bir göz Allah verdi iki göz gibi

Sakız neden onu çok merak ettim, tarak bile almışsın helal, karton bardak almak da lazım haklısın. Anca anca
Ya tarak tabiki alınır siz almadınız mı ya :) ben saçımı taramadan güne başlayamam mesela. Yani saçım düz diyemidir bilmem yatakta yatınca mahvoluyor. Kaldı ki ben maşa bile koydum :)

Canım doktora götürürsün xaten mutlaka sonra o tanıya göre senin içinde kendi doktorunla görüş. Hatta tanı konana kadar maalesef zor ama kızınla birazcık teması kesebilirsen iyi olur

Ayin 12sinde sutten kestim zaten psikolojimiz yıprandı, bir de simdi uzak duruyorum mecburen

Anne olmak cok zor, sabah ninni soylerken hungur hungur agladim. Jajshshwhuw
Benim saclarim kivircik, tarakla haftada 1 muhatap oluyorum :)

bambamcat ha sezaryense mantikli gir çık yarim saat zaten. Normal dogumda boyle planlar kuramiyorsun ki

Oğlumu doğururken hiç bel ağrım olmamıştı

Yolda giderken suyum gelir ve kiyafetim kirlenir diye hastane dönüşü için kendime kiyafet koyacaktım. Gerçi depend giyerim hastaneye giderken yolda suyumun gelme ihtimaline karşı. İlk doğumumda ben de hastaneye gittiğim kiyafetle dönmüştüm, suyum gelmemişti.

Ilk dogumda ben evden suyum aka aka cikmistim, baya yol boyu akmisti. O zaman depend ne bilmiyordum. Mantikliymis bende yedek yerine depend giyer giderim. Koca bi parca daha eksildi.

Karnındaki bebeğin neden risk altında olsun kızamık aşısı olmadınmı çocukken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…