2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bana bebek kiyafetleri biraz fazla gibi geldi. Ben 4 takım koydum, 4. takım foto çekimi için.

Ya evet onlardan da eksiltecegim, birazdan giriseyim yine cantaya :)

Karnındaki bebeğin neden risk altında olsun kızamık aşısı olmadınmı çocukken?

Benim asilarimin hepsi tam, ama gebeyken riskli olabilir diye okudum bikac yerde. Ilk gebeligimde de doktor ozellikle kizamikcik cok riskli diye antikor bakmisti (gerci bu sanirim standart prosedur).

Sorun olmaz umarim?

Kızamıkçığa karşı bağışıklığın yoksa evet kızamıkçık tehlikeli olabilir hamilelikte ama kızamık başka, hem aşın da var, bebeğin için endişelenmene gerek yok. Benim oğlum su çiçeği geçirdi bu hamileliğimde, küçükken ben de su çiçeği geçirdiğim için hiçbir şey olmadı bebeğimle bana.

Aa ben sadece hareket etmiyorsa sıkıntı olur diye düşünüyordum

Ben sadece su cicegi gecirdim.
Kizamikciga bagisikligim var asi dolayisiyla. Rahatladim su an. :)

Allah on izniyle bir şey olmaz canım inşallah ben kızamık olmuştum küçükken acayip ateşim vardı ateşten gözümü açamıyordum bence kızamık değildir doktorunda söylemiş, bir de kuluçkası oluyor zaten risk o zamanlarda daha çok belki bir şey alerji yaptı yavruya ah analık ne zor Allah kolaylık versin

Geçmiş olsun canım ya bende hiç geçirmedim

Geçmiş olsun canım ya bende hiç geçirmedim

Ya sabahtan beri cogalma olmadi, ates de cikmadi.

Sanirim bir alerji ya da sinek / bocek dalamasi yasiyoruz. Masallah yani kuzum, cok neseli. Hasta olsa nesesi olmazdi en azindan :) biraz daha rahatim :)

Analik zor, simdi sizler ilk kez anne olacak olanlar, her ates yukselmesinde tik nefes hastaneye kosacaksiniz, her ilac icirisinizde acaba çocuğuma yararli oluyor mudur diye dertleneceksiniz. Sakin kalmayi simdiden ogrenin kizlar

İsimli yastık yaptırmıştım onuda aldım yanıma baş ucuna koymak için

E hastane mikrobu yapisacak ustune, ben olsam almazdim yanima. Hastaneye goturdugunuz herseyi yikamakla ugrasacaksiniz bir de öyle dusunun.

kibrisss takibimde teyzesi. Senin ufaklik nasil oldu?

Evet ya doğru söylüyorsun canım geçmiş olsun , benim kardeşimde küçükken bir ara hep küçük küçük kızarıklar oluyordu ne yaptıysak geçmedi annem gitti o buharlı temizleyicilerden aldı , her yeri onunla temizledi , sonra geçti , çok küçük bizim görmediğimiz böcek çocukları tenleri hassas olduğu için etki ede biliyor

Buharli temizleyici mi alsam napsam, simdi bu bana dert olur.

Kılzar bide size sütüm nasıl geldi söyleyim belki işinize yarar , sıcak havlu yada sıcak su torbası koyun zeytin yağıyle üstten ucuna doğru masaj verip süt sağma makinesiyle 2,3 saate bir sağın , süt gelmese bile , ben 3,4 kere böyle yaptın sonra baktım göğüslerime süt dolmuş taş gibi oluyor sonra yine sıcak koyup aynı şekilde uygulayın ucu açılıp süt gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…