2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kendi abim bana merhametsiz di umrund abile olmadim. Akli fikri karisindaydi ve annemi tehtit etmis bir daha yuzumu goremezsin falan diye
yazık ya hiç annenize kızmayın arada kalmış bence kadıncağız, bu abileri de Allah bildiği yapsın yaa dengeyi kurmak bu kadar mı zor

ağrıların naısl oluyor süresi nasıl benimde yarın muayenem var, benim tuttu mu 10 15 dk sürüyor sonra geçiyor ama dk ları sayıyorum geçmesi için
Benimkiler gidip gelen ağrılar değil sürekli devam ediyorlar o yüzden doğum sancısı olmadığına eminim ama doğum başlangıcı da olabilir tabii. Bana sıcak duş çok iyi geldi ondan sonra hafifledi bayağı bir dene istersen.

Benim daha 34+4 te böyleyim ilerledikçe düşünemiyorum her hafta yeni bir şey ekleniyor
Ne zaman doktor kontrolün kuzu
Kuzum perşembe günü kontrolüm var sizin haftalarda ben deliksiz uyuyordum karnim o kadar büyüdü ki sağdan sola dönerken karnimi tutarak dönüyorum yoksa canim yanıyor cok 2 hafta öncesine kadar yatakta hep rahat pozisyonumu bulurdum simdi yok ne yapsam rahat değil gece dönerken ahh uhhh sesi yapıyorum eşim doğum basladi zannedip iyi misin diye soruyor

Kendi abim bana merhametsiz di umrund abile olmadim. Akli fikri karisindaydi ve annemi tehtit etmis bir daha yuzumu goremezsin falan diye
Yaa Annenizin arada kaldığını tahmin ettim ama tehdit olayı çok çirkinmiş. Arkadaşın dediği gibi annenize de yüklenmeyin size nazı geçtiğinden mecbur gitmiş demek ki. Rabbim hidayet versin onlara da inşallah..

Canim tek diyeceğim yapılan hiç bir kötülük karşılıksız kalmaz sen içini ferah tut elbet bir gün yasattigini yaşayacaklar cok üzüldüm neyse ki sagliklisiniz hepiniz buna da şükür

duştayken bile ağrı çektim bana mısın demedi, senin uzun sürdüğü için sıcak duş iyi gelmiş olabilir canım , neyseki bu defa tek seferde kahvaltı hazırlayıp hemen akabinde mutfağı toplayabildim ama sonlara doğru başladı ağrı

Bugün bol bol dinlenelim bakalım yarın doktorlarımız ne diyecek

Riskli dönemi Geçirmişsin kuzum geleceksede hayırlısı ile gelsin içini ferah tut

Biz doğduk :)

49 cm 3380 gr bir minnos kizim oldu. :) ilk mememizi de basariyla emdik :) sizi opuyorum kizlar.
Günün harika haberi de geldi çok şükür Tebrik ederiim rabbim sağlıkla, analı babalı büyütsün inşallah.
Darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…