2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aaa oluyor mu ki öyle ?? Bende mi öyle yapsam ya valla hiç içime sinmiyor orda kalması
İlac almiyorsa oksijen destegine gerek duyulmuyorsa agizdan biberon veya emzirmeye gecildiyse sende cikarabilirsin bazen kiloyu bekliyorlar sadece buda cok yipratici oluyor ben evde aldirdim valla kiloyu

Biz doğduk :)

49 cm 3380 gr bir minnos kizim oldu. :) ilk mememizi de basariyla emdik :) sizi opuyorum kizlar.
Maşallah kilosu boyu çok güzel sağlıkla büyütün inş. Anne babama bu hafta pazar kahvaltısı yaptırmıycam diyen bir prenses Yanlış hatırlamıyorsam sizin ilk doğumunuz zor geçmişti. Bu doğum inşallah daha rahat olmuştur 2. doğum olunca

Canım güzelce takip et ama belli bi zaman sonra artık bebişlerin dinlenme zamanları uyku vakitleri oluyor onu bil kendini endişelendirmeden güzelce takip et
Uzan sağa veya sola
Tatlı ye
Dürt
Müzik dinlet
Sağol cnm ,meyve, soğuk su,kahve zar zor hareket ettirdim şimdi biraz daha iyi aslında suyu fazla ama bugün sakindi

Öncelikle nolursa olsun çektiğin acılara rağmen güçlü durmuşsun arkadaşım seni gerçekten tebrik ederim.
Oğlunun dövülmesi ve psikolojik olarak yaşadıklarına çok ama çok üzüldüm lakin sen ona gülümsemenle sevip sarmalamanla unutturup bu dünyada kalitesiz aşağılık insanlarında olduğunu ve büyüdükçe onlarla nasıl mücadele etmesi gerektiğini öğreteceksin.
Abin ve yengen bugün bu yaşattıklarını ileride bakalım nasıl ödeyecekler, seninde kulaklarına gelecek yada gözlerinle izleyeceksin. Rabbim sabredenlerle beraber asla unutma.
Annenin abin ve yengen tarafından manipüle edildiğini ve yengen abini terketmesin diye anneninde gönül yapma mecburiyetinde kaldığını sezinledim. Eminim ki kahrolmuştur sana ve oğluna olanlar yüzünden ama yinede dövülmesini engellemeliydi. Annen abin ve yengenden kurtulduğunda ve sende evlatlarınla artık huzura erdiğinde mutlaka konuş içindekileri dök. Anneni o terbiyesiz reziller yüzünden cezalandırma. Elbette ardı arkası kesilmiyorsa annen devamlı onlara varığını yoğunu ortaya koyarsa naparsın mesafeyi koyar çekilirsin sonrada dersin ki ben elimden geleni yaptım konuştum anlattım o devam etti.
Yaşadığın herşey geçecek güzelliklerle dolacak etrafın.

49 cm 3380 gr bir minnos kizim oldu. :) ilk mememizi de basariyla emdik :) sizi opuyorum kizlar.
Mis kokulu prensesine şükür kavuştun. Rabbim iki güzelliğinle sağlıklı mutlu huzurlu günler yaşatsın, analı babalı büyüsünler.

Eyvah eyvah bakayım hele

Yaa ama niye aynı haftalarımız şaka Bi yana hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün darısı bize inş Dr bana 3 eylüle gün verdi

Bebem gelmiyorsa ben de süslenir dışarı cikarim
Kizlar benden avuç içi kadar sıvı gelmis ama devamı geliyo mu su an bilmiyorum disarda limonata içmeye devam ediyorum birazdan yine gider bakarim eğer gelmeye devam ediyosa giderim hastaneye
Bebiş gelmiyor diye süslenip dışarı çıktın annesi, kıskandı mı acaba sen misin bana gelmiyor diyen diyip geliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…