2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen emzirme döneminde vitamin daha çok lazımmış
Bende öyle düşünüyorum kuzu, anneden çok gidiyor. Dikkat etmek lazım. Mutlaka demir -kan için ve vitamin lazım. Egati bilmiyordum ama nasıl olsa kalacak onu da içerim.

Canım acil bir şey olsa lavman yapıp alırlar, çık acil hastaları düşün nasıl hemen alıyorlar, kan sulandırıcı iğnenin etkisi için de bir şey yapabiliyorlar diyebiliyorum, çünkü hapı erken kestiriyorlar iğneyi değil sen merak etme onlar da düşünmüştür zaten kuzum şimdilik duruyor zaten minnoş hayırlısı ile 🙏
Muhakkak bir çözümleri vardır değil mi haklısin 🥲 hastane psikolojisi işte, aynen bekliyoruz bakalım ☺️🫶 çok sağol

Ağustos grubunda da okuduklarıma istinaden ve buradaki arkadaşlarda da gördüğüm ciğer geliştiriciyle gerçekten beklettiler ve işlerine yaradı. Senin şuan çok çok yemen bebişine kilo aldırmaya çalışman kan sıvılaştırıcın bunların kötü yanı olsa dr uyarmaz mıydı bak her an gelebilir hazır ol şöyle şöyle yap diye? Bunları düşünme acil ameliyata alınsan bu olasılıklara hazır olan kocaman sağlık ekibi var. Hiiiiç üzme tatlı canını.
Ay sevindim işe yaramasina ciğer geliştiricinin. Çok sağol kuzu haklısınız ben işte burda kalmaktan 🤪😆

Canım şimdi gittim gördüm , kilo almamış kilo vermiş 15 gram , moralim çok bozuldu ya , bana daha yeni başladık eoprotine , o toparlicaktır dedi , bakalım 2 gün sonra tekrar gidicem inşallah kilo alır 😞😞😞😞
Cidden toparliyor benimki ilk 2 hafta ful kilo verdi ben ne zaman kucagima aldim ilgilendim besledim ondan sonra kilo aldi inanirmisin 😁

Cidden toparliyor benimki ilk 2 hafta ful kilo verdi ben ne zaman kucagima aldim ilgilendim besledim ondan sonra kilo aldi inanirmisin 😁
Maşallah canım 😍😍 tabiki anne kokusu ilgisi başka gerçekten bebek anneye geldikten sonra toparlar , valla bazen eşime diyorum acaba gidip alsak mı ben kaşıkla süt içiririm en azından yanımda olur kokumu alır belki daha hızlı toparlar ama bilmiyorum ki verirler mi acaba yada yaptığım doğru olurmu

Arkadaşlar biz 37+3üz kilomuz 3800 olmuş doktor çok fazla kilosu dedi ve hastaneye sevk etti doğum randevusu için, gerçi benim diğer çocuklarda kilolu doğdu 4200 biri diğer 4000 doğmuştu ama tam gününde 40.cı haftada neyapsam bilemedim, yarın hastaneye gidicem bakalım ne derler🫤
Maşallah canım , dr söyleseydin diğer çocuklarında kilolu doğmuş diye

Merhaba,
Eylül annesi olacağım diye epeydir takip ediyordum topiği, sessizce...
Yaşadığınız mutlulukları, sıkıntıları, heyecanları sizlerle birlikte bende yaşadım ve yaşıyorum.
Ama çoğumuzun yaşadığı gibi 10 Eylül sıralarında planlanan sezeryan doğumum, sancılarımın durduralamaması sebebi ile 15 Ağustos günü yapıldı. 35+0 haftalık doğdu kızım ve kendisi nefes alamadığı için küveze alındı😔 zor bir süreç ama daha çok sıkıntıda olanlar var diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Canım benm seni o kadar iyi anlıyorum ki inan ben de hiç iyi değilim ama bizim gerçekten güçlü olmamız lazım. Her şeyin biteceğini düşünmemiz lazım. Bak bugün bebeğime ziyaret dönüşü eşimle ciddi bir kaza atlattık arabamızın ön tarafı komple pert oldu ve dedim ki iyi ki oğlum yoktu arabada. Bu hayatta her şeyin bir nedeni var. İnan bana geçecek biz de kavuşcaz onlara.
Kizlar gunaydin.

Doguma giriyorum saka gibi :) azicik sanci ve su gelmesi esliginde :) 5 cm açılmışim bile, bize sans dileyin :)))
Hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum 🥰
Canım benim daha şırıngayla besleniyor ama sağıp götürüyorum hergün
Kıbrısım benmki de şırıngayla besleniyor. Bol su iç sütün geldikçe ona şifa olacak
Güclu durmaktan başka şansim yoktu ama odalarda gizli gizli agladigım dogrudur 😄 tek cocuk olsa bu kadar yorulmazdim ama ikinci cocuk oldugu icin hayatimda bu kadar yipranmadim. Sende agla uzul ama bu surec cidden geciyor tedavi red konusuna gelirsek
Emme konusunda sıkintı vardı emmesini kuvvetlendirme için emzirme mama seklinde gidiyorduk hastanede kaldim ama benim evde bir oglumda var ben bir perişan oldum anlatamam. Tek kaldim ogluma bakacak kimseyi bulamadim oglum icin tedavi red verip emme konusunu evde gelistirdim suan bir sikintisi yok cok sukur
Hikayeni okudum canım, tek başına bir sürü şeyin üstesinden gelmişsin. Peki senin bebeğin neden enfeksiyon yaşamıştı
Biz doğduk :)

49 cm 3380 gr bir minnos kizim oldu. :) ilk mememizi de basariyla emdik :) sizi opuyorum kizlar.
Oh çok şükür 🧿 allah size bağışlasın
Kızlar ciğer geliştirici vuruldu ya şimdi bana etkisi olur değil mi bebişe ? Kafamda hergun sorular var, yani bı arkadaşla konuştum iyi geldi hemşire küvöz deki bebişlere bakıyor. O baya anlattı ama ne bilim işte, mesela fazla kalacak hastalara kan sıvılastirici iğne vuruyorlarmış, e ben hergün bı de hominigırtlak yiyorum ki bebiş biraz daha kilo alır mı diye. Şimdi acil birşey olsa beni nasıl alacaklar ameliyata. Hem tok hem kan sıvılaştırıcı iğne vurulmuş halde 🥲 bı yanımda istiyor ki durabildigi kadar dursun. Sonra diyorum ki, ya karnımın içinde biryerine birşey olursa 😞 ay hastane psikolojisi galiba, az destek bacılar🌸
Canım üzülerek söylüyorum ki burda belki bana karşı gelenler de olacaktır ama şöyle ki ciğer geliştirici fayda sağlamıyor maalesef. Benm doğum zamanı belli olduğunda doktorum yapalım ama bi işe yaradığını düşünmüyorum demişti öyle de oldu. Çünkü benm haftası ilerideydi ona rağmen işe yaramadı

Canım benm seni o kadar iyi anlıyorum ki inan ben de hiç iyi değilim ama bizim gerçekten güçlü olmamız lazım. Her şeyin biteceğini düşünmemiz lazım. Bak bugün bebeğime ziyaret dönüşü eşimle ciddi bir kaza atlattık arabamızın ön tarafı komple pert oldu ve dedim ki iyi ki oğlum yoktu arabada. Bu hayatta her şeyin bir nedeni var. İnan bana geçecek biz de kavuşcaz onlara.

Kıbrısım benmki de şırıngayla besleniyor. Bol su iç sütün geldikçe ona şifa olacak

Hikayeni okudum canım, tek başına bir sürü şeyin üstesinden gelmişsin. Peki senin bebeğin neden enfeksiyon yaşamıştı

Canım üzülerek söylüyorum ki burda belki bana karşı gelenler de olacaktır ama şöyle ki ciğer geliştirici fayda sağlamıyor maalesef. Benm doğum zamanı belli olduğunda doktorum yapalım ama bi işe yaradığını düşünmüyorum demişti öyle de oldu. Çünkü benm haftası ilerideydi ona rağmen işe yaramadı
Allah korumus canim sizi iyi misiniz siz de bisey yok degil mi

Çok geçmiş olsun, umarım iyisinizdir. Allah beterinden korusun 🙏

Ahh canım iyisiniz siz inşallah bir sorun yoktur? Her işte bir hayır vardır 🙏

Benim bir abim var abi olamayasıca... Bu polis taini cikti karisi geldi buda hamile iste dortlu test yaptirdi yaştan kaynakli down sendromlu olabilir seyi çıkmıs buda tutturdu ben kayseriye gidip amniyosentez yaptiracam burdaki doktorlara gitti doktorlar down sendromu olsa ultrasonda cikardi bu cocukta birsey yok amniyosentez tehlikeli yaptirma. Neyse ben gece sancilandim arabamizda yok acil bir sekilde ablami cagirdim acile gittim esim eve geldi oglana bakti acilmam baslamis dogum basladi neyse dogumu anlatmiyacam. Ben hastanede yatarken ablamin cocuklari rotaya yakalandi yanima gelemedi yengemde tutturdu ben gidecem gidecem annesi yok bacilariyla kayseriye gitmek yerine zorla annem benimle hastanede kalirken annemi alip kayseriye gitti beni hastanede tek biraktilar ben o hastanede surundum kimse yardim etmedi o yengem olacak kadin annemin evine çoktu annem bana yardim edecegine ona etti amniyosentez olan kalkmayacak falan dediler diyor annemle kavga ettim telefonlarini acmadim hastaneye geldi yuzune bakmadim aglamis beni oyle surunurken gorunce esim ise basladi bende hastaneden ciktim oglana bakiyorum evde ama nasil agliyorum mesanemdende ameliyat ettiler beni dogumda sikinti cikmis annemi aradim anneme gittim birde ne goreyim yengem ayaga kalkmis suslenmis geziyor piknige gidiyor ben surunurken anneme bu kadinami bakiyordun dedim ya. 3 gun kaldim ama o yengemde o evde ve onunda bir oglu var ve oglu durmadan benim oglumu dovuyor kimsese birsey demiyor. Annem evine git daha iyisin cocuk durmadan dayak yiyor dedi daha neler neler oralari geceyim hastaneden aradilar gel kizi emzirmeye basla kilo alimi olur emmeye baslarsa taburcu. Anneme biraktim oglani annemede dedim bak oglani dovmesin anne ay yengem duydu bu dedigimi bana bir kufurler ediyor inanamazsiniz aglaya aglaya gittim abim aradi bana laf sayiyor karisi esyalarini toplayip evi terketmis. Hastanede kalmaya basladim o yengemi yalvar yakar eve geri getirmisler oglu yine oglumu dovuyormus oglum yemeden icmeden kesilmis uyumuyormus hergun aradilar ne zaman cikiyorsun ne zaman cikiyorsun esimede izin vermediler isten esimin akrabalari zaten umursamadi bizi kaynanamda yaylada oda hayvanlari birakip gelemem dedi ben kuvezdekini unuttum evdekine içim yandi. En sonunda evdeki için tedavi red verip eve ciktim oglumuda aldim ama bu surecte agzimdan burnumdan geldi
Sen neler yaşamışsın bir de bu süreçte. Uzaktan konuşması kolay. Ben olsam diye beylik laf etmek istemem. Fakat sen çok güçlü bir annesin, çok güçlü bir kadınsın. Hatalarını anlayana kadar aranıza mesafe koymakta yarar var gibi.

Geçmiş olsun😢 sadaka verin 💖

Çok geçmiş olsun 🙏 herşey de bir hayır var gerçekten.

Benim hediyeliklerim de bitti. Kartlık tasarımı yapıp ozalitçiden bastırdıktan sonra poşetlerine yerleştirmesi kaldı sadece. Basit gibi gözüküyor fakat baya zamanımı aldı 😅 Boya kurut falan. Eşim beyfendi sadece kendi çevresi için 50 tane istediği için 100 adet yaptım 😂😂

Eklentiler

• IMG_5068.webp
    IMG_5068.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 77
Back
X