2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok geçmiş olsun iyi misiniz peki

Tabiki de etki edecektir. Gönlünü ferah tut. Şuan kaç haftalık oldu tam. Ne diyor doktor?
Hastanede emin ellerdesin merak etme bence
33+3 bugün buğunu de bitirdik çok şükür haftasonu doktor yoktu, yarın bakacak duruma göre, bakalım ne diyecek

Öylemi oh içim rahatladı, igneydi evet çok teşekkür ederim

Canimmm masallah cok guzel bir doğum hikayesi olmuş ufak aksakliklar neyse ki çözülmüş insallah bizim doğumlar da seninki kadar kolay geçer

Canım çok geçmişler olsun kaza durumuna gerçekten çok üzüldüm Rabbim beterinden saklasın ve tabiki canınız sağ olsun, gerçekten bebişin bı şekilde arabada olmaması iyi olmuş, dilerim sağlıkla kavuşursunuz. İşte bilemiyorum kuzu bizimkisi bir umut biraz duruma bağlı konuştu arkadaşta kesin net veriler yok anladigim kadarıyla tamamen bebekle ve gelişimiyle alakalı. Hepimizin yavrularına saglıkla ve bir an önce kavuşmasini dilerim

Maşallah sana ne güzel herşey çok güzel olmuş canım benim, sağlıkla mutlulukla büyüsün minnoşun

Süre olarak kolay geçmiş çok zorlamamış bebiş ama dikişler çok fazla geldi bana.. bende normal düşünüyorum ve gözüm korktu açıkçası
Kendiliğinden eriyen dikişlerdir heralde.. çabucak iyileşirsin umarım. Bebişin misss kokusunu bizim yerimize de içine çek
İsim ne zaman koycaksınız

Allah korumus canim sizi iyi misiniz siz de bisey yok degil mi
Canım bizde çok şükür bişey yok sarsıldık ama çok şükür sağlığımız yerinde. Maddi anlamda zarar oldu büyük ama ne yapalım çıkacağı varmış
Çok teşekkür ederim canım benim. Sen yine de ciğer geliştiriciyi yaptır çünkü öbür türlü yapmadığına pişman olursun. Elbet ufak da olsa bir faydası vardır. İnşallah bebeğin en güzel zamanda en güzel şekilde doğsun

Oyy canım benim öncelikle gözünüz aydın çook şükür sağsalim aldınız bebişi kucağınıza (ismi hala yok minnoşun, karaca'ya sorun bence o bu işe parmak atsın artık:) ) sana da geçmiş olsun canım benim. İnşallah kolay toparlanacaksın. Doğum maalesef süprizlerle dolu başımıza ne gelecek bilmiyoruz çok şükür sen güzelce atlattın. Ayrıntılar atlatılır bebişin sağlıklı çok şükür analı babalı ve ablalı büyüsün inşallah minik kuş.
Sütün geldi mi kuzu? Emiyor mu? Onlarda yolundaysa ilk gün için süpersiniz

Ben tabloya eklemiştim zaten tek eksik isim :)

Ben vantilatör onundeyim dışarısı esiyor ev yaniyor
Vantilatör kankim oldu :) yok ama yetmiyor bungece bana.. klima açıktı burnum tıkandı boğazım kurudu diye kapattık şimdi vantilatör karşısındayım ama yetmiyoo yanıyom ya bu gece

Ay sor sor onemli degil, kiz uyuttum kostum geldim zaten. Ilk dogumda bilincli epizyotemim var benim. Bu dogumumdan hemen once doktorum hastanesinden istifa etti bende paketli hasta oldugum icin hastaneye mecbur kaldim acikcasi. Dolayisyla tamamen bana yabanci biri dogurttu ve acikcasi son 40 dk falan geldi hastaneye bi sekilde yetisemedi anladigim kadariyla suclamiyorum elbette trafik bu

Neyse doktor geldiginde ben durumu ozetledim, epizyotemim var ve doktorum 2.yi yapacagimi bildigi icin ozellikle biraz aciklik birakarak dikis atmisti dedim(boyle konusmustuk) ilk epizyotemimde 17-18 dikis vardi. Simdi bunu el ayak kesigi gibi dusunmeyin, boyle kumas diker givi dumduz sirali dikisler degil bunlar. 3 bi yerde, 2 bi yerde gibi daginik oluyor. Bir de icte farkli deri katmanlarinda oldugu icin disardan bakinca gorulse bile 2 dikis var gibi gozukuyor ama alti 10 dikis mesela.

Bunda 40in uzerinde dikis var ama doktor kesi atmadi biliyorum, kesi atilsa bilirsin yani aci yok ama el hareketlerinden, ne bileyim elinde kesici alet olmasindan falan anliyorsunuz.

Bebek biraz cikarken ortaligi dagitmis acikcasi, o yuzden dikis cok atildi, bir de bir daha dogum yapmayacagim diye konusmustum, biraz ortaligi toparlamasini da rica ettim, belki bu yuzden dikis sayisi cok. Ama normal dogumun cilveleri bunlar. Su an mesela popo ustu dik pozisyonda oturmam yasak ama acim yok. Agri kesici olarak parol verdiler o kadar soyleyim :) korkulcak bisey yok yani, rahat rahat normal dogurabilirsiniz. Bunlarin hicbirini hissetmeyeceksiniz.

En zor kismi sormussun, bebegin kafasinin cikmasi tek hamlede olmazsa o sorun oluyor iste, orda doktorun ikin emirlerine harfiyen uyabilirseniz sorun olmuyor.

Plasenta asagi yukari 5 dk sonra cikartiliyor ama bu surecte istemsiz ikinmalar var, yani kaslar cok gevsedigi icin tutamadiginiz, o ikinmalar plasentayi atiyor. Bir de plasenta buzusuk bir et yigini oldugu icin, bebek gibi iri bisey ciktiktan sonra farketmiyorsunuz :)

Canimmm masallah cok guzel bir doğum hikayesi olmuş ufak aksakliklar neyse ki çözülmüş insallah bizim doğumlar da seninki kadar kolay geçer

Ay aynen, bi avazda derler ya ayni oyle :) tesekkur ederim. Ayrica bugunki fotonuza da bayildim hanimefendi, masallahiniz var

Maşallah sana ne güzel herşey çok güzel olmuş canım benim, sağlıkla mutlulukla büyüsün minnoşun

Tesekkur ederiz teyzesi amin

Dikis olayi sayi olarak fazla ama bu el ayak kesigi gibi sirali dikis degil, baktiginda tek dikis ama derinin farkli katmanlarndaki dikisiler bu dikisin ardinda siralaniyor. Pansumana vs gitmicem kendiliginden eriyip dusecek, agri sizi yok :) gozunuz korkmasin.

Isim tam koyduk dedik, buyukler begenmedi

Sut var lokur lokur icti cocuuguum :) mama destegi var ama tamamen onlem amacli, ac kalmasin diye :)
Isim bulcaz insallah ya gelmeyin ustumuze tam bulduk dedik bugun buyukler isyan bayragini cekti

Sut var lokur lokur icti cocuuguum :) mama destegi var ama tamamen onlem amacli, ac kalmasin diye :)
Isim bulcaz insallah ya gelmeyin ustumuze tam bulduk dedik bugun buyukler isyan bayragini cekti
Hadi bakalım biz de bekliyoruz isim haberiniz. Çok güzel bir şekilde tamamladın bu süreci kuzum Allah hepimize bebişlerimizi böyle güzel sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Sen şükür atlattın sıra bizde hepimiz sağlıkla vakti zamanında kavuşalım inşallahh
Ne güzel uzun uzun anlatmışsın ya teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…