2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sut var lokur lokur icti cocuuguum :) mama destegi var ama tamamen onlem amacli, ac kalmasin diye :)
Isim bulcaz insallah ya gelmeyin ustumuze tam bulduk dedik bugun buyukler isyan bayragini cekti
Kız dur bir maaşallah demek geldi içimden nazar boncukları doldurayım şuraya

Neler yasamissiniz, cok uzuldum. Insallah hersey yolundadir simdi. Allah size dayanma gucu ic ferahligi versin.

Kapı süsü düşünmüyordum ama sizden heveslendim, bugün ben de denedim yapmayı içime sinen bir şeyler çıkarsa götürürüm ben de hastaneye
Eki Görüntüle 3289347
Ellerinize sağlık bence harika görünüyor kesin götürmelisiniz, hem sizin el emeğiniz hem hatıra kalır fotoğraflarda vs. El emekleri çok başka çok özel ya

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza.ama en büyük suç anne gibi geldi.benim annem de bizi pek düşünmez ama bu kadarını yapsa uzun süre konuşmam.tehdit edilse dahi size bakması lazımdı.inşallah bebeğiniz de siz de çabuk toparlanırsınız
Güzel bir doğum hikayesi olmuş.Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Keske doktor emzirmene izin verse emebiliyormu bi baksalar 2300 diye bir kural koyup seni mahrum etmeleri çok çok sacma

Benimki enfeksiyon yaşamadi oksijen yetersizligi emme problemi sarilik vardi hepsini atlattik cok sukur

Abimle arama mesafeyi koydum zaten herkese soyledim hakkimi helal etmiyorum. En buyuk duam evladida aynisini ona yapsin

Anneme zamaninda cok ettiler abim annemi sildi 1 sene konusmadi annemde simdi korkuyor evladim benimle yine konusmayacak diyor karisina laf ettirmiyor sadece bizi ezdiriyor.

Anneme birsey diyemedim neyse ben bebisimle evdeyim baya toparlandik darisi kuvezde bebisi olanlara

Başından sonuna kadar harika bir bilinçlilik haliyle ve hakimiyetle doğurmuşsun bravo Çok güzel bir doğum hikayesi oldu bizlere normal doğuracak herkesin darısı başına diyelim
İsmi yok diyişine güldüm Smg nin dediği gibi ablası bu olaya bi el atsın
Bedenimizde hamilelik ve doğumla oluşan izlerin hepsi çok özel yavrularımızdan hediyelerimiz dikişlerinde ağrısız sızısız eriyip gitsin inşallah

Maşallah canım , dr söyleseydin diğer çocuklarında kilolu doğmuş diye

Evet söyledim biliyor zaten yine aynı doktorumdu ama yinede panik oldu nedense
İlk 2 çocuğunuz normal doğumla dünyaya geldi doğru anladıysam? Doğuma farklı bir engel mi gördü acaba kilo dışında

Evet normal doğumla dikişsiz sorunsuz oldular ve bunu biliyor
Ama sanırım doğuma daha 2 buçuk hafta var ve 5 kiloya yakın olabilir diye telaş yaptı, genelde de panik bir doktor herşeyde sevk ediyor hemen, yarın hastanede net bir cevap alırım inşallah, suni sancı almadım hiç ondan korkuyorum biraz bakalım neolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…