2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağlıkla büyüsün kuzucuk iyi bari başak burcu olmaktan kurtuldu minnak kız

Ya bi noktada anlam kaymasi olmus, bir sonraki mesajla farkli gibi algilanmasin. Kesileri doktor atmadi, tamamen bebegin cikarken yarattigi zedelenmeler. Ama en nihayetinde adina epizyotemi diyorlar iste.

Tesekkur ederim teyzesi, onlardan kalan her iz benim en guzel yaralarim ama dogum defterini kapadim artik isim gelirse akliniza bi tik uzaginizdayim.

Sağlıkla büyüsün kuzucuk iyi bari başak burcu olmaktan kurtuldu minnak kız

Aa kesinlikle sahane bi burcu oldu :) ablasinin da basak olmasindan cok korkuyodum zaten

Ayrıca kızlar sadaka vermemi önermişsiniz ben de öyle düşündüm ancak ben istiyorum ki bir sma bebeğine yardım edeyim. Bana şuanda kampanyası devam eden bir sma bebek durumu bilgisi olan yazabilir mi
Merhaba ben bugün rastgeldim

Eklentiler

• Screenshot_20230821_042012_Instagram.webp
    23 KB · Görüntüleme: 64
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm.
Yenge bir şeyleri sebep göstermiş, annenizi de manipüle etmiş.
Böyle anlarda eş ve anne desteği çok aranıyor. Çok haklısınız. Bazı x kişiler ise insanın canını çok sıkıyor.
Çok şükür toparlanmışsınız.
Rabbim daha iyi etsin inşallah.

Oy kuzum neler yaşamışsın Rabbim yardımcın olsun Rabbim hiç kimseye muhtaç etmesin çok zor yalnız olmak gerçekten bnm kv bıraktı köyle gitti keyfi köyde evi bile yok birinin bulmuş evini orda kalıyo boş evde kocasıyla. Dün annem geldi şehir dışında in Allah bin kere razı olsun aylardır kızım hasta hastanelerde yatıyorduk diye annem uzakta diye gelmedi enfeksiyon vs olmasın korkusuyla buradakilerde enfeksiyon riskini bahane edip gelmediler kere bile yanıma kimse kimsenin ne yaşadığını anlamıyor dün aramış kv şey diyo burda bi sidüzen kurduk kusura bakmayın valla gelemeyiz git gel yapsak Bi ton masraf annemi aramış kv demiş ki nasıl olsa sen gittin biz daha gelmeyelim

ben onceki dogumlarimda normal dogumdu bu arada hastaneden eve gelip dus alip takiyodum bi sorun yasamadim ama sezeryani bilemiyorum

Merhaba bıttım sabununun gebelikte bir sakıncası yok değil mi? Ben de kullanmak istiyorum bir bilene sorayım dedim

Harika olmuşlar ya bayıldım Her açıdan o kadar özel ki

Teşekkür ederim kuzum. Kendim yaptığım için çok daha mutluyum

Kapı süsü düşünmüyordum ama sizden heveslendim, bugün ben de denedim yapmayı içime sinen bir şeyler çıkarsa götürürüm ben de hastaneye
Eki Görüntüle 3289347

Çok güzel oluyor. Ellerinize sağlık. İlk defa yaptım demişsiniz ama maşallah çok düzenli olmuş. Kesinlikle yanınızda götürülmeyi hak ediyor

Çok güzel olmuş eline sağlık

Çok teşekkür ederim

Bazı insanların gelmemesi daha hayırlı oluyor. Yanında olup seni sinir edeceklerine layıkıyla uzakta kalıp hayatına müdahil olmamaları daha iyi.

Çok incesiniz yorumlar bana moral oldu, bitirip götüreceğim çok teşekkür ederim

Canım oldukça detaylı yazmışsın süreci çok teşekkür ederim

Kızınla sağlıklı mutlu upuzuuun ömürler dilerim

Bugün nasılsınız nasıl durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…