2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yazdıklarını hayretle okudum canım, diyebileceğim tek şey Allah abine yengene akıl ve merhamet, sanada sabır versin. Merhamet gerçekten insana verilmiş en güzel şey ama çoğu insan bundan yoksun. Yengenin yerinde ben olsam ki benimde 3 tane görümcem var. Kayınvalidem gelmek istese ben şiddetle karşı dururdum. Sonuçta erken doğum ile amniyosentez aynı şeyler değil. Kaldıki kendi annesi gitseymiş, anneni senden böyle bir zamanda koparmak ne demek.

Sen içini ferah tut kimsenin yaptığı yanına kalmaz, sende sabrından ve güçlülüğünden dolayı mükafatlandırılacaksındır illaki

Seni güçlülüğünden dolayı ayrıca kutluyorum maşallah sana, evlatların senin gibi bir anneye sahip oldukları için çok şanslılar

Canım çok geçmiş olsun. Mesajları sonradan görüyorum baya gerilerde kalmışım

Umarım iyisinizdir mal birşekilde yerine gelir yeterki size birşey olmasın, Allah bir daha yaşatmasın

Yaa hayırlısıyle kucağınza alın inşaallah

Kızlar iyi geceler doğuma alıyorlar beni dua edin
Oyy canım hadi sağlıklı haberlerini bekliyoruz senin de inşallah en büyük bebiş seninkiydi zaten. Aferin ona iyi sabretti 38 yada 39. Haftadasındır herhalde. Pozitif bir doğum hikayen olmuştur inş. Bekliyoruz

Hayırlısı olsun canım benim sağlıkla gelsin inşallah Oğluşun, gece 12den sonra birşey yeme derlerse sabah qlcak demektir. Ki planlı sezeryan başka biri yoksa o gün sabah alır

Hayırlısıyla sağlıkla kavuşun canım dualarım sizinle

Geçmiş olsun inşallah. Allah beterinden muhafaza etsin.
Bazen içim çok yanıyor... Karnımda bi hqreket olunca hâlâ benimle ve tekme atıyor sanıp heyecan yapıyorum ama sonra... Ama geçecek inşallah. Daha fazla üzülmek, yanmak istemiyorum. Allahın gücüne gider diye korkuyorum.
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaAllah

Bir de kızlar bebeğimin gözleri kapalıydı normal mi hiç açmamış olması
Bebeğin doğum haftasına da bağlı canım. Eltim 41. Haftada doğurmuştu çipil çipil bakıyordu kızı. Ben ilk oğlumu 37+1 de doğurdum oğluşum 3-4 gün gözlerini açmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…