2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bende kontrolden geldim çok şükür 37+0 ı gördük çalışamaz raporumuzu aldık, bebiş iyi 49 cm (hatta Fl ölçüsünde 51 çıkıyor ama dr 49 dedi ) 2900 küsur kilosu var, senin suyun çok iyi bu bebek hala nasıl dönmedi şaşkınım dedi dr um, ve kafası o kadar baskı yapıyor ki karaciğerime anlatamam böyle giderse öncesinde de bi sorun çıkmazda haftaya alalım dedi dr 30 Ağustos dedi ben 1 eylül dedim bakalım artık hayırlısı, nst de de hafif sancılar çıktı

Ben bu hurafeye inanıyorum ilk gebeliğimde kestirmedim bunda da kestirmiyorum rapunzele döndüm
Neden kesilmezmiş peki onu biliyor musunuz? Şimdi arkadaş yazınca bi araştırdım da dini açıdan bi sorun yokmuş, sanırım halk arasında söylenen bişey. Ama sebep ne gösteriliyor onu bulamadım

Arkadaşlar grup çok hareketlendi doğuran doğurana maşallah Bebişine kavuşan tüm arkadaşları tebrik ediyorum vallahi canım çekti bakalım bizim ne zaman olacak çok heycanlı Detaylıca verdiğin tüüm bilgiler için özellikle bir teşekkür etmek istiyorum Salon Kadini

Ve gün ortağım NewMamaa geldik 36+6 tarihine bakalım bugünü atlatabilecek miyiz psikolojik midir nedir bi panik havasındayım nedense

Hayırlısı olsun canım benim sağlıkla gelsin inşallah Oğluşun, gece 12den sonra birşey yeme derlerse sabah qlcak demektir. Ki planlı sezeryan başka biri yoksa o gün sabah alır
Anladım kuzum hemşirelere yine sorarım da. İnsan herşeyi bilmek istiyor. Amin

Maşallah canım artık sayılı günler kaldı kavuşmalara

37+0 da tekrar çalışamaz raporu mu almak gerekiyor? Benim 32. Haftada aldığım raporda 37+0da yani 4 eylül izin başlangıç tarihi olarak yazıyordu. Ekstra rapor almam gerektiğini bilmiyordum

Balık hapı evde kaldı ama bol karbonhidrat su muz, vs tüketiyorum canım ne kadar alabilirse artık teşekkür ederim

Maşallah bebişine.
O zaman şafak 10 mu diyoruz

Neden kesilmezmiş peki onu biliyor musunuz? Şimdi arkadaş yazınca bi araştırdım da dini açıdan bi sorun yokmuş, sanırım halk arasında söylenen bişey. Ama sebep ne gösteriliyor onu bulamadım
Babannem söyledi bana saçını kestirdiginde bebegin ömrü kisalirmis Bla Bla bla hurafe
Ben kestirmedim inandığım için degil gebe kaldığımda saclarim kısa idi uzasin diye ellemedim

Maşşallahh
Niye 38+2 de alacak canım biraz daha dursa ya da kendi sancıların başlayınca alsa daha iyi değil mi ki

Aa sahane gecti sifir uyku ile jajsjsja

dogduk tum gun odada ziyaretci doluyken uyuduk tosur tosur, yalniz kalinca bir damla uyumadi, cani sagolsun tabi ama biraz uyuyabilseyim iyiydi

Kayla guzelmis :)
Aay yavrum kalabalıktan kendini saklamış uyuyarak iyi yapmış bence aferin ona nazar değmesin diye
Dur tüm annelerin gıcık olduğu klasik bir tavsiye vereyim sana " bebek uyurken sen de uyu"

Ay bir isim beğendin süper..

Bebiş dönmediğinde sezaryeni birkaç gün erkene alalım dedi mi size de? Benimki de dönmedi. Sezaryen tarihimi 38+3’ten sonraya geciktirmeyelim mümkünse dedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…