Aa gerçekten miKızlar bir sorum olucak
Gebelikte saç kestirmeyin derler siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
ben artık sıcaklıkların düşeceğine dair umudumu kaybettim Ela...Gunaydinn kizlar guzel haberler gelen bir hafta olsun
Ben bu hurafeye inanıyorum ilk gebeliğimde kestirmedim bunda da kestirmiyorum rapunzele döndümKızlar bir sorum olucak
Neden kesilmezmiş peki onu biliyor musunuz? Şimdi arkadaş yazınca bi araştırdım da dini açıdan bi sorun yokmuş, sanırım halk arasında söylenen bişey. Ama sebep ne gösteriliyor onu bulamadımBen bu hurafeye inanıyorum ilk gebeliğimde kestirmedim bunda da kestirmiyorum rapunzele döndüm
Hayırlı olsun ilk fırsatta sürecinizi paylaşın bizimleKızlar iyi gecelerdoğuma alıyorlar beni dua edin
Canımmm sağlıkla kavuşunnDoktor geldi ve perşembe yani 34 +0da alalım, su geldiği için daha fazla bekleyemeyiz dedi. Perşembe aç bırakalım dedio zaman perşembe saat kaç gibi alır acaba biraz stres oldum, hala inanamıyorum minik oğluşum gelsiiiiinnn
Anladım kuzumHayırlısı olsun canım benim sağlıkla gelsin inşallah Oğluşun, gece 12den sonra birşey yeme derlerse sabah qlcak demektir. Ki planlı sezeryan başka biri yoksa o gün sabah alır
Maşallah canımbende kontrolden geldim çok şükür 37+0 ı gördük çalışamaz raporumuzu aldık, bebiş iyi 49 cm (hatta Fl ölçüsünde 51 çıkıyor ama dr 49 dedi ) 2900 küsur kilosu var, senin suyun çok iyi bu bebek hala nasıl dönmedi şaşkınım dedi dr um, ve kafası o kadar baskı yapıyor ki karaciğerime anlatamam böyle giderse öncesinde de bi sorun çıkmazda haftaya alalım dedidr 30 Ağustos dedi ben 1 eylül dedim bakalım artık hayırlısı, nst de de hafif sancılar çıktı
Balık hapı evde kaldı ama bol karbonhidrat su muz, vs tüketiyorum canım ne kadar alabilirse artıkHayırlısi ile al yavrunu bebeğim o zamana kadar kilo aldırabildiğin kadar aldır bebişe bol karbonhidrat balik hapi aldiriyor
Canim suan. Beslenmesi nasil doktorlar bisey diyor mu durum hakkinda . Benimkiler cok ketum, hicbisey aciklamiyorlar
Bizim grup çok güzel gaz verir moral verir haz verir : )Çok teşekkür ederimiyi ki grupta görüp yaptım
Bende varımm gün ortağııVe gün ortağımNewMamaa geldik 36+6 tarihine bakalım bugünü atlatabilecek miyiz psikolojik midir nedir bi panik havasındayım nedense
Ben kestirdim kuzum bana batıl inanç geliyor öyle şeylerKızlar bir sorum olucak
Maşallah bebişine.bende kontrolden geldim çok şükür 37+0 ı gördük çalışamaz raporumuzu aldık, bebiş iyi 49 cm (hatta Fl ölçüsünde 51 çıkıyor ama dr 49 dedi ) 2900 küsur kilosu var, senin suyun çok iyi bu bebek hala nasıl dönmedi şaşkınım dedi dr um, ve kafası o kadar baskı yapıyor ki karaciğerime anlatamam böyle giderse öncesinde de bi sorun çıkmazda haftaya alalım dedidr 30 Ağustos dedi ben 1 eylül dedim bakalım artık hayırlısı, nst de de hafif sancılar çıktı
Babannem söyledi bana saçını kestirdiginde bebegin ömrü kisalirmis Bla Bla blaNeden kesilmezmiş peki onu biliyor musunuz? Şimdi arkadaş yazınca bi araştırdım da dini açıdan bi sorun yokmuş, sanırım halk arasında söylenen bişey. Ama sebep ne gösteriliyor onu bulamadım
Maşşallahhbende kontrolden geldim çok şükür 37+0 ı gördük çalışamaz raporumuzu aldık, bebiş iyi 49 cm (hatta Fl ölçüsünde 51 çıkıyor ama dr 49 dedi ) 2900 küsur kilosu var, senin suyun çok iyi bu bebek hala nasıl dönmedi şaşkınım dedi dr um, ve kafası o kadar baskı yapıyor ki karaciğerime anlatamam böyle giderse öncesinde de bi sorun çıkmazda haftaya alalım dedidr 30 Ağustos dedi ben 1 eylül dedim bakalım artık hayırlısı, nst de de hafif sancılar çıktı
Aay yavrum kalabalıktan kendini saklamış uyuyarak iyi yapmış bence aferin ona nazar değmesin diyeAa sahane gecti sifir uyku ile jajsjsja
dogduk tum gun odada ziyaretci doluyken uyuduk tosur tosur, yalniz kalinca bir damla uyumadi, cani sagolsun tabi ama biraz uyuyabilseyim iyiydi
Kayla guzelmis :)
Kuzum kestirmedim. Batıl inanç hurafe evet biliyorum ve inanmıyorum saçma geliyor. Ama gel gör ki yinede kestirmeye gönlüm elvermediKızlar bir sorum olucak
Bebiş dönmediğinde sezaryeni birkaç gün erkene alalım dedi mi size de? Benimki de dönmedi. Sezaryen tarihimi 38+3’ten sonraya geciktirmeyelim mümkünse dedi doktorum.bende kontrolden geldim çok şükür 37+0 ı gördük çalışamaz raporumuzu aldık, bebiş iyi 49 cm (hatta Fl ölçüsünde 51 çıkıyor ama dr 49 dedi ) 2900 küsur kilosu var, senin suyun çok iyi bu bebek hala nasıl dönmedi şaşkınım dedi dr um, ve kafası o kadar baskı yapıyor ki karaciğerime anlatamam böyle giderse öncesinde de bi sorun çıkmazda haftaya alalım dedidr 30 Ağustos dedi ben 1 eylül dedim bakalım artık hayırlısı, nst de de hafif sancılar çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?